Jump to content
 

Viktor

Membru
 • Content Count

  4272
 • Joined

 • Days Won

  160

About Viktor

 • Rank
  Forumist

Contact Methods

 • Gender
  Male

Profile Information

 • Din
  Budapesta
 • Auto
  Daewoo
 • Model
  Nexia GLE 1.5, 8V
 • An
  1995

Recent Profile Visitors

14301 profile views
 1. Mai sa fie ... S'apoi s-o gasi un Gica Contra ca vrea si el o grinda ca deh, ii de la bunica. Asta ii de-a dreptul o timpenie cu atitea "drepturi" pe capul nemurelelor. Se pare ca asa trebuie sa fie altfel nu s-ar mai scoate furci din burti, rangi pe cocoase, tribunale goale ... da' macar problemele se rezolva asa ca intre neamuri Mda. Totusi, unde ii acea portita ce inchide gura neamului ?
 2. Caut lumina ! Treaba e in felul urmator : daca doresc sa cumpar un imobil al carui proprietar is doua surori ce l-au dobindit prin DONATIE de bunici si au act in acest sens absolut legal, cum ca ele ar detine proprietatea in cauza, il poate vinde fara ca vreun neam din neam sa aibe orice de comentat ori vreo pretentie ? Se tot graiesc verzi si uscate, ba ca trebuie acordul celorlalti frati, ba ca a verisorilor de nu' ce rang, ba ca-i laie ori balaie ... Logica mea simpla spune in felul urmator : atit timp cit detii un imobil cu acte in regula, faci cind si ce vrea muschiu' tau cu el ! Ori ba ?
 3. Dupa cum era de asteptat s-au aliniat planetele. Cu nitica piatra, habar nu am cite kg insa a cazut la fix pe un test ce sa dovedeasca ca nu m-am ostenit degeaba.
 4. Normal ca-i o timpenie ! Multe minti bonlave, nene !
 5. Tineai a-i adresa citeva intrebari, a-i bate obrazu' pentru neglijenta in galop ori care fu marea dezamagire ca Bambi o dat bir cu fugitii ?
 6. Banui ca incepe cu o instiintare recomandata pentru a se asigura ca ai luat la cunostinta apoi modul decartarii lovelelor. Au ei grija cum sa suga lovelele de la muritorul de rind, DOAR de la muritorul de rind ca mojicii nu deconteaza nimic, ca de obicei !
 7. Obligatoriu si pentru rable, cica.
 8. Viktor

  Cele 2 Bmw-Uri

  Banui ca de sistemul asta e vorba. Mai e sistemul cu lamela otelita in care se aseaza port-ferodoul, probabil si alte soiuri da' de regula cam astea-s des intinlite .
 9. Viktor

  Cele 2 Bmw-Uri

  Despre ce tabla e vorba prin care a trecut defapt ? Ca nu pricep .
 10. Viktor

  Paste Fericit!

  Hristos a Inviat !
 11. Io nu pricep, s-au terminat puntile cu discuri de opel sau cum ? Nu imi e cunoscut modelul asta de cilindru cu O-ring da' suna interesant si parca as vrea si io. Altfel, cilindrii aia montati au si ei o limita si e firesc a da semne de oboseala ca nah, la urma toata nici eu ca OM nu mai sint la fel de fiabil la ale mele 22.5 (x2) primaveri precum la 18. Ar zice unu' ...
 12. Tanti Chivuta e online. Imi pare o ideie buna.
 13. Eh, lasa ca-i bine, fie acolo-n portbagaj de toate ca deh, cine stie ce s-o defecta pe drum ...
 14. Lasati-o fratilor mai usor cu proviziile ca mai avem si noi nevoie de cite-o piesa de schimb nu goliti rafturile in halu' asta !
 15. Ce faci bre cu atitea piese ? Chiar tii sa te dai ciumeg pe ulita cu cite o antica pe cind iesi la pensie ?
 

×
×
 • Create New...