Jump to content
 

Geo_ZGA

Membru
 • Content Count

  1654
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  155

7 Followers

About Geo_ZGA

 • Rank
  Forumist
 • Birthday 08/03/1981

Contact Methods

 • Gender
  Male

Profile Information

 • Location
  bucuresti
 • Din
  Bucuresti
 • Auto
  Mitsubishi
 • Model
  Pinin
 • An
  2002
 • Nr. Inmatr.
  B-81-ZGA

Recent Profile Visitors

2764 profile views
 1. Geo_ZGA

  Epica 2.0 Vcdi

  In afara de km (se apropie de 15.000km la mine), nu am mai facut mare lucru la masina... ieri am inlocuit becurile din faruri. Si adun piese pt inlocuirea ambreiajului (kit complet + volanta)
 2. Geo_ZGA

  Epica 2.0 Vcdi

  Ca sa fie o intalnire la Poli adevarata, ieri mi-am facut de lucru... am montat aparatul cu ultrasunete pt sobolani si am inlocuit placutele fata, tot cu TRW
 3. Geo_ZGA

  Epica 2.0 Vcdi

  Confort parca-i zicea... initial am vrut cea mai ieftina, dupa aia m-a convins sa pun ceva mai bun, cu protectie solara. Cu plimbarea de ieri, masina a implinit 10.000km de cand e la noi.
 4. Geo_ZGA

  Epica 2.0 Vcdi

  Pt ca soare + piele neagra = not love, azi folie spate. Llumar, 5% transparenta, din interior se vede f bine.
 5. Geo_ZGA

  Epica 2.0 Vcdi

  Gata si distributia
 6. Geo_ZGA

  Epica 2.0 Vcdi

  242.000 km (si ceva maruntis), in seara asta am dus masina pt distributie. Am luat un kit Dayco, cu tot ce trebuie, si antigel Hepu G12.
 7. Nu e o tampenie, cel putin la noi au fost f multe cazuri cand diversi au profitat de batrani, le-au luat casele si i-au bagat in azil. Inclusiv rude, nu doar straini. Eu am zis ca exista posibilitatea, nu ca se va si intampla... tu oricum esti cumparator de buna credita.
 8. Daca cele 2 surori sunt singurele trecute in actul de donatie, pot sa-l vanda oarecum linistite. Zic "oarecum" pt ca donatia se poate ataca in instanta, dar nu de oricine si doar pt ca asa i s-a sculat. Daca exista alte rude de gradul 1 sau 2 (ele fiind gradul 2), exista sansa sa atace actul de donatie pe motiv de senilitate, sa zicem.
 9. La prima vedere, totul e ok. Sunetul putin mai gros, nu e f galagioasa si asta e f bine. Ieri am facut vreo 300km, pare ca a mai scazut consumul cu aprox 1l.
 10. Cielo inca traieste, prin piesele "donatoare" :)) Evacuarea veche e adaptata pe Panzer, sa vedem la final cum iese
 11. La fier vechi iei 2-300 lei... vinde-o asa cum e, la un pret mic si aia e. Daca pe net se cere 1300, probabil se vand cu maxim 1000 si tu poti sa ceri vreo 700 ca sa iei 5-600... zic si eu, nu stiu cum e piata, daca chiar se vand sau nu.
 12. Ca nu crezi e una, ca e asa... e alta :)) Toate produsele sunt diferite in functie de piata, nu vorbim doar de auto. Detergenti, bauturi, dulciuri, haine etc. Acum ceva ani aveam un amic, ceva directoras la Peugeot. Masina lui, Peugeot desigur, avea 3 feluri de suruburi doar la bara fata. Lufturi aiurea, plastic de slaba calitate si alte maruntisuri... si era "extra full", a comandat-o special cu tot ce se putea, era constient ca sunt diferente la cele pt Europa de Est. Hai ca l-am umplut de offtopic pe Dj.
 13. Geo_ZGA

  Epica 2.0 Vcdi

  Ieri mi-am facut putin de lucru, am montat o priza usb cu voltmetru (indica prost, mai putin decat la baterie, banuiesc firele) in locul prizei suplimentare. Si vestea proasta, cred ca volanta incepe sa faca probleme. La schimbarea treptelor de viteza se simte/aude o lovitura, va trebui sa inlocuiesc kit-ul complet anul asta. Se apropie de 241.000km, am depasit 7000km de cand e la mine.
 

×
×
 • Create New...