Jump to content

mr_alexandru

Membru
  • Content Count

    65
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    3

1 Follower

About mr_alexandru

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 10/13/1992

Contact Methods

  • Gender
    Male
  • Yahoo
    mr_alexandru13@yahoo.com

Profile Information

  • Din
    tg carbunesti
  • Auto
    daewoo
  • Model
    nubira II
  • An
    2007

Recent Profile Visitors

2843 profile views
  1. Nu-s vreun expert, dar din prima poza e clar că îți trebuie o bara anti ruliu mai tare pe față. Sau una mai subțire pe spate. In rest, felicitări pentru că mergi cu ea pe circuit. Sunt invidios.
  2. @KumKum, despre un sealent aplicat pe far imediat după polish ce părere ai? (Eu am dat cu menzena power lock - pentru că nu am avut nici folie, nici lac)
  3. Salut, Este normal sa se învârtă planetara chiar daca cutia e la punctul mort. Asta se întâmplă din cauza vâscozității uleiului din cutie. In rest nu cred că e legătură între schimbul de ambreiaj și faptul că se rup planetarele. Mai degrabă mi se pare ciudat că ai schimbat de 3 ori ambreiajul. Cati km are mașina?
  4. Avem trei personaje: vânzătorul, intermediarul și cumpărăturul. Vânzătorul ii vinde intermediarului o mașină cu toate actele perfectate, inclusiv cu completarea in certificat la rubrica "înstrăinat către". Intermediarul tine mașina o lună, nu o înmatriculează pe numele său, și o vinde mai departe către cumpărător. Din nou, cu toate actele in regulă. Sunt curios daca cumpărăturul are și el dreptul de a circula cu mașina 30 de zile, cum a avut intermediarul. Daca îl oprește poliția și vede in certificat că au trecut cele 30 de zile de la data completării rubricii "înstrăinat către", poate sa prezinte contractul de vânzare cumpărare ca să dovedească faptul că nu au trecut 30 de zile de când a cumparat-o? Ce părere aveți?
  5. E absolut normal sa intre ABS-ul când apeși pedala de frana la maximum. Și tot normal e și ca distanta de frânare sa fie mai mică daca rotile sunt frânate la limita aderenței (adică să dozezi apăsarea pedalei astfel încât să nu intre ABS-ul). Însă mă îndoiesc să fie asta situația pe care o descrii mai sus. Ne zici te rog cum ai dedus că distanța creste când intră ABS-ul? E o estimare sau ai măsurat cumva?
  6. Cred că un silicon auto te-ar ajuta sa rezolvi problema temporar. Rezista cu succes la 150 de grade. Și cred că ar rezista și din punct de vedere mecanic, că ai o suprafață relativ mare pe care poți să aplici siliconul. In plus, cred că magnetul servește drept traductor de poziție pentru clapeta, deci nu actuator, unde forță ar fi mai mare. (S-ar putea totuși să mă înșel. Clapeta e acționată cu cablu de otel?)
  7. mr_alexandru

    PASSY

    Așa se transfera mișcarea către roți și la cutiile manuale. Cu ce anume faci comparație când întrebi dacă e mai bine sau mai rău? PS: Să o stăpânești sănătos!
  8. Te pot ajuta cu o cutie printata 3D pentru releu. For free.
  9. Bravo pentru rezultat. Te-ai gandit pe viitor sa ajungi și la etapa de la Arad?
  10. Am văzut că în weekendul asta e etapa de drag la Ianca. Ai fost? Ne poți spune ceva timpi?
  11. Sunt puse pe întrerupătoare separate dintr-un motiv mult mai simplu. Dacă în spatele tau rulează o mașina ai posibilitatea sa stingi stopurile de ceață astfel încât să nu-l mai deranjezi pe șoferul din spate și în același timp să păstrezi lămpile din față aprinse.
  12. Felicitări pentru mașină. Ar fi interesant daca ne-ai arăta o curbă de cuplu/putere.
  13. Poate are probleme cu termostatul și la viteze mai mari, fiind flux de aer mai mare, scade temperatura motorului.
  14. Pentru muzica românească e o aplicație foarte faina pe mobil. Se numește Electrecord. Aplicația se poate folosi și offline dar nu cred că poți descărca fișiere mp3.
 

×
×
  • Create New...