Jump to content

ledezeu_florin

Membru
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About ledezeu_florin

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 05/05/1984

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    ledezeu_florin

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz E
  • An
    2004
  • Nr. Inmatr.
    B 37 CFB

Recent Profile Visitors

1553 profile views
  1. Topicul se poate închide, am vândut mașina cu tot cu AC.
  2. Salutare. Am o instalație de AC de pe un Daewoo Kalos, pe care vreau sa o vând. Menționez ca este încă pe mașină, și ca radiatorul are pierderi.Mașina se afla în Germania, și instalația este disponibila după Paște, când vin în țară. Preț 150 euro. Detalii în privat.
  3. Salutare tuturor. Acum cateva zile am cumparat un Kalos pentru sotia mea, toate bune si frumoase pana a trebuit sa franez la viteze mici, 30-40 kmh...cand incep sa franez(franare absolut normala, nu violenta, deci rotile nu se blocheaza) aproape de fiecare dată, se simte vibratia in pedala specifica ABS-ului si masina devine mai greu de oprit, creste distanta de franare. Este exact senzatia de franare pe gheata, doar ca la mine este cand asfaltul e curat si uscat. A mai intampinat cineva o astfel de problema? Ma gandesc ca un senzor citeste viteza de rotatie a rotii prost. Chiar nu stiu la ce sa ma uit prima data, nu am mai auzit de o astfel de problema.
  4. Pana la urma am rezolvat-o cu stergatoarele:era blocat motorasul lor. E posibil sa le fi actionat cand erau inghetate stergatoarele pe parbriz si din cauza asta nu mai merg, asa ca aveti grija cand sunt inghetate sa le curatati mai intai si sa nu faceti ca mine...
  5. Eu am tot varianta E si am facut eu modificarile cu adaugare de releu, dar nu l-am pus acolo unde arata poze, ci atarna undeva sub volan. E releu de Cielo. Imi puteti spune intre ce pini daca stiti sa fac punte sa vad daca e dus releul? O sa incerc sa ma uit si eu azi si sa va zic ce cifre sunt scrise pe releu la fiecare contact si poate imi dau seama care sunt firele, doar ca sper sa nu fac vreun scurt, ca am mai ars un releu...
  6. Stropitorile merg bine, la fel si stergatorul spate. Cum as putea sa verific motorasul de la stergatoare fata?
  7. Salut. Am si eu o intrebare:de vreo 2 zile nu mai merg stergatoarele fata, ultima data cand le-am pornit se tot auzeau sunete din releul din bord si mergeau sacadat, iar pana la urma s-au oprit de tot. Mentionez ca anul trecut mi-am pus maneta cu pozitie intermitent si i-am pus releu de intermitenta. Poate sa fie asta cauza, sa se fi ars releul? Cum pot verifica?
  8. Adaug la lista de imbunatatiri avertizare sonora faruri aprinse, piuie cand deschizi oricare din usi, si duze stropitoare de tico, pe care le-am montat ieri si functioneazafoarte bine, doar ca parca duza din dreapta are presiune mai mica, cred ca fiinca are 2 orificii...Joia asta voi veni si eu la prima intalnire cu ceilalti matizisti, de abia astept sa vad si alte masinute.va salut si ne vedem joi.
  9. Am reusit sa montez pana la urma stergatorul de luneta fara un sablon de la alt hayon. uite cum am procedat: am masurat mai intai cam unde ar veni centrul gaurii axului motorasului( am masurat cu ruleta la un alt matiz, si mi-am luat ca reper pe verticala marginea lunetei, iar pe orizontala semnul daewoo de pe mijlocul hayonului), am dat un semn si am facut o gaura cam de 8 mm diametru si am verificat sa vad daca intra axul motorasului. Am luat apoi garnitura aia in forma de cama, prin care iese si furtunasul de apa si am dat-o cu o carioca pe toata suprafata plana, dupa care am pus-o pe o hartie, unde a ramas urma. Am taiat hartia si am facut din carton exact forma aia. Tine cont de facptul ca aia e marginea exteriora a garniturii, iar tu trebuie sa tai cam cu 2 mm mai in interior toata forma. Am marcat forma finala pe hayon si am inceput sa dau gauri de jur imprejur cu burghiu de 4 mm, dupa care am luat-o la pila sa-i dau o forma cat de cat. Forma nu trebuie sa iasa perfecta, garnitura aia de cauciuc accepta si imperfectiuni. Am dat cu niste vaselina pe unde am decupat si am pus cauciucul ala(garnitura)...In rest te descurci tu; pentru alte detalii astept PM. Acum as avea si eu o intrebare la posesorii de SE, stergatorul spate are temporizare? La Oltcit mergea stergatorul incontinuu cat timp stropeam cu apa, iar apoi daca lasam butonul sa revina intra pe temporizare...asa e si la Matiz? Daca da, are cineva idee cum sa modifica instalatia sa intercalez undeva un releu?
  10. Mi-am adus aminte...mai vreau si eu daca aia niste oglinzi laterale sparte, de la care sa iau rezistentele de incalzire de pe spatele lor...eventual cielo, nubira.
  11. Multumesc inca odata, se pare ca exista persoane carora le plac jantele mele...Ceea ce urmeaza la ea este iluminare cu leduri la picioare pt toate locurile(fata/spate);am achizitionat deja benzile de leduri, urmeaza sa fac legaturile electrice.
  12. Vreau si eu parasolarul stanga(pasager) cu oglinda... te-am mai rugat eu mai demult.
  13. Salut. Mai vreau si eu daca ai pt Matiz "palariile" alea care acopera becul de faza scurta/lunga, nu stiu daca sunt separate sau cu tot cu becuri.
 

×
×
  • Create New...