Jump to content

guru

Gold Member
  • Content Count

    1284
  • Joined

  • Last visited

About guru

  • Rank
    Love Guru
  • Birthday 04/03/1972

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    alexbagescu@yahoo.com

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Volkswagen
  • Model
    Polo
  • An
    2010

Recent Profile Visitors

4302 profile views
  1. guru

    Vand Nikon D90

    Vand Nikon D90, cu obiectiv 18-105. Pret 2700 RON. Tel 0745 123 565
  2. L-am intrebat pe colegul meu electronist. Cel mai probabil poate fi vorba de un fir dezlipit la difuzor sau microfon, sau difuzor ars. Mai poate fi ars finalul de audio. Cam asta ar fi, din ceea ce descrii tu... Electronist in Bucuresti, pentru statii cb, cred ca Mircea stie.
  3. Daca e vorba de masinile din semnatura ta, antena nu se poate monta pe bara, deci singura solutie ramane talpa magnetica. O varianta ar fi Storm Defender si o antena Avanti Carera, care include si talpa magnetica, la pretul de 455 lei. Exista si alte combinatii de antene si statii, dar mai scumpe. Astazi am mai primit antene Avanti si Sirio si cateva modele de statii Avanti, dar deocamdata nu am preturile, le voi posta mai tarziu.
  4. Vindem statii radio si antene cb. Magazinul dispune si de service specializat, in cadrul caruia se repara statii radio, antene. Oferim si montajul statiilor si antenelor pe masini, iar calibrarile antenelor sunt facute profesional, cu analizor. Eventualele probleme de garantie se rezolva in service-ul propriu, in maxim 72 de ore. Membrii Daewooclub beneficiaza de o reducere de 5% din pretul statiilor si antenelor si de 10% din pretul manoperei. Magazinul este amplasat la intrarea in Craiova, dinspre Slatina, vis-a-vis de reprezentanta Skoda. Stocurile de statii radio si antene vor fi permanent actualizate Storm Matrix 20w - 500 lei Storm Defender - 320 lei Storm Discovery- 300 lei Avanti Kappa 60w - 800 lei tel 0745 123 565
  5. guru

    Radioamatori

    Revin cu noi impresii, am testat o statie moderna cu o receptie foarte ok. Daca mai sus spuneam ca Maas DX 5000 e comparabil cu Lafayette AFS 1005 din vechea generatie, mai nou am avut ocazia sa incerc sora mai mica , Maas 8040 Colonia. Desi, dupa gustul meu, e una dintre cele mai urate statii ca aspect, si am fost foarte sceptic cand am plecat cu ea in teste, totusi s-a dovedit ca functioneaza foarte bine, are o modulatie excelenta, receptie foarte curata, iar pe partea audio, pe cat e de mica, pe atat de clar si de tare se aude. Din cate am inteles, se pare ca, strict pe partea de CB, radio si audiofrecventa, filtre, e tot un Maas DX 5000 redus la scara si simplificat la maxim. Si cam da, am observat ca au receptia identica . Cea testata de mine era deblocata in 10W. Cred ca o sa cum par una, pe care o las in 4w, pentru iesiri in afara granitei, unde nu am ce cauta cu AFS 1005.
  6. Pai ce sa apreciem, un colt de laptop, o bara metalica in plus intr-un cadru care se vrea portret, caz in care formatul landscape nu e o alegere prea fericita. Si nu mai repet ce spunea Tommy mai sus.
  7. guru

    Radioamatori

    Numai sa nu pierzi garantia aia de 5 ani, ca unul dintre colegii de forum ) (nu spui cine, persoana importanta), a carui statie se afla la mine in custodie pentru reparatie. Avanti am vazut doar, expusa in magazin, dar nu am avut ocazia sa o ascult. MCojo, vezi ca firma respectiva nu mai are modelul asta, mai gasesti doar sh, destul de greu, daca urmaresti mica publicitate. Si eu tot sh am cumparat-o.
  8. guru

    Radioamatori

    De acord cu teoria ta, insa practica ne omoara ! Iar in practica, eu nu am auzit inca o statie care sa se apropie macar de receptia bunicutei, cu exceptia Maas DX 5000, dar asta iese din discutie pentru ca e mult prea mare pentru un autoturism. Iar atata timp cat urechile mele sunt satisfacute de prestatie, e ok. Daca totusi o sa pice ceva, piesele nu sunt o problema sunt comune, se repara mult mai usor decat astea cu smd-uri, integrate, procesoare, etc, cu exceptia finalilor (Mitsubishi), care sunt greu de gasit, si scumpi. Mai am pe acasa un aparat de radio, un National Panasonic, construit cam tot in anii 70, cumparat de taica-meu acum vreo 10 ani si merge brici si in prezent, fara nicio reparatie. In alta ordine de idei, electrolitici umflati am schimbat destui, intr-o placa de baza , nu mai veche de 6 ani si intr-un televizor, cam tot de aceeasi varsta.
  9. guru

    Radioamatori

    Din colectia de " vechituri noi " lumea zice ca cea mai buna, cea mai linistita, ar fi Westland 707, insa are 2 dezavantaje -dimensiuni mult mai mari decar Lafy a mea, care oricum e imensa, iar puterea este fixa, peste 20 de wati, astfel ca nu poti intra in legalitate prin apasarea unui buton. Asta se preteaza doar la cei care au de la Jeep in sus, sau la post fix, acasa. Este posibil sa pot testa si un Westland, amicul meu din oras,care este si radioamator si dealer de statii cb, a ramas cu gura cascata dupa ce a testat Lafayette, si l-am convins sa-si cumpere un Westland
  10. guru

    Radioamatori

    Danita 270 este, probabil, tot o batrana doamna din garda veche, din anii in care standardele de calitate insemnau ceva - am dat o . Merge o simpla goarna de alarma pentru ea, sau sunt speciale pentru asa ceva?. Trebuie sa mai vad si pe unde as putea sa trag cablu din habitaclu in compartimentul motor.
  11. Vand pachet CB: -Statie Lafayette Zeus, cutie, toate actele, garantie pana in iunie 2013 la LCCOM Bucuresti -Amplificator Moonraker L30 - 25 w -Antena Sirio ML 145 cu talpa magnetica Sirio MAG 145. Suma celor trei piese ar fi 550 ron, daca le-as vinde separat, dar as prefera sa vand pachetul complet - 500 ron. -Bonus difuzor extern cu filtre noise tel 0745 123 565
  12. guru

    Radioamatori

    Am reusit sa pun mana pe o batranica sexy din anii 70 - Lafayette AFS 1005, made in Japan. Statia asta o folosesc de 3 zile si se cunoaste ca face parte din garda veche, din anii in care nu se inventasera smd-urile si chinezul se ocupa doar cu orezul. Pot spune ca datorita sensibilitatii si a filtrelor, traficul radio receptionat a crescut cam cu 30% , iar zgomotul inutil, bazaitul enervant s-a redus cam cu 60-70%, comparativ cu statiile contemporane folosite de mine - Midland Alan 48, Intek H520, Maxon CM 70, President Johnson 2 si Lafayette Zeus.Atat emisia cat si receptia sunt la superlativ. Staia este foarte bine dotata, are doua trepte de putere, 4 si 23 W, selectabile prin simpla apasare a unui buton. In afara de obisnuitele benzi FM si AM, mai are LSB, USB si CW, benzi folosite de radioamatori - cu astea nu m-am jucat inca, dar am ascultat ceva trafic pe ele cand am cumparat statia. Mai are posibilitatea de emisie codata CTSS, cel putin teoretic, pentru ca practic, trebuie cuplata o dracie externa pentru chestia asta. Nu lipseste nici Public Adress, functie pe care tare mi-ar mai veni sa o folosesc pentu acei foarte multi idioti din traficul auto din Craiova. Microfonul este dinamic, cu patru pini si are o modulatie excelenta. Foarte bine lucreaza si butonul DX-LOC - adica, functioneaza cu adevarat, comparativ cu statiile facute de chinez. Povestea acestor statii, este si ea palpitanta. Este vorba de un depozit de profil, din Elvetia, inchis acum vreo 20 de ani. Niste baieti de prin Bicaz, au descoperit comoara, si le-au adus la noi, pentru vanzare. Desi au 30 de ani, statiile sunt noi, sigilate. Singura lor problema, este dimensiunea, sunt uriase, pentru un autoturism - eu am cel mai mic model, dar nici gand sa intre in bord, din cauza adancimii- i-am facut loc intre cotiera si scaun.
  13. guru

    La Multi Ani

    Multumesc pentru urari!
  14. guru

    Kitsch-URI

    Un Logan cu doua motoare dizal, asa cum bine-i sta lu' Telespanu'
  15. guru

    La Multi Ani

    Multumesc pentru urari!
 

×
×
  • Create New...