Jump to content

Akon

Membru
  • Content Count

    295
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    8

About Akon

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Interests
    Cars
  • Din
    Timisoara
  • Auto
    Chevrolet / Hyundai / Skoda
  • Model
    Lacetti 1.6/I20/Octavia 1.5TSI
  • An
    2007 / 2021 / 2021

Recent Profile Visitors

2993 profile views
  1. https://www.olx.ro/d/oferta/peugeot-rcz-model-nou-avariat-avariate-IDi3M5r.html S au miscat repede baietii cu ea.
  2. Akon

    PASSY

    Cum au rezistat n"blue ? Cati km ai facut cu ele ?
  3. Probabil ca alt accident,nu cel cu usa, sa fim seriosi nu o fi vreo valoare de catalog masina dar nici nu cred ca repratia de pe acel incident depaseste valoarea.
  4. GPF am pe doua benzinare si nu am simtit niciodata regenerarile. Cu Octavia cel putin am trecut 80.000km fara sa simt vreodata prezenta lui. La 1.6 de kia/Hyundai am auzit ca sunt ceva ''sensibilitati'', bine ca nu mi-am luat 😃 Legat de DPF, nu am avut niciodata probleme si chiar am avut tot timpul valori de masina noua insa am si verificat constant sistemul. Trebuie vazut fiecare masina ce ''sensibilitate' are, de ex la BMW avea obiceiul sa cedeze senzorul de presiune diferentiala( dupa 200k km ) si nu dadea nici o eroare in bord dar omoara incet incet DPF deoarece transmite informatii eronate. Mersul turat nu regenereaza DPF, doar impiedica colmatarea lui. Fiecare producator are setate niste conditii in care incepe regenerarea, de ex mersul la 2000rpm pentru x km. Daca mergi la 4000rpm mai mult ca sigur nu indeplinesti conditiile de pornire a regenerarii. Verifica bine Alfa pe partea asta, sa nu fie fix asta motivul vanzarii. Pe langa asta recomand ori aditiv pt DPF ori ceva balcanic aka naftalina dizolvata in benzina 😃
  5. Din experienta de pana acum, vibratii la franare am avut cand discurile erau spre finalul carierei sau anvelope fata tocite inegal iar ultimul caz , aveam un mic joc in bratul inferior fata.
  6. Mi se pare că O2 are un design atemporal, încă arata bine. Interesantă masca din grila, la fosta Octavia 2010 TDI umblam cu carton in bot deoarece se racea motorul in mers când era mai frig și nu o puteai tine la turații mari.
  7. Pare tot mai limpede de ce masinile de moldova nu mai opresc la Bucuresti si isi continua drumul spre vest, Timisoara inca este la 300e chiria la 2 camere si 50e la garaj sau 5000 la cumparat. Cat despre parcare, aici nici macar nu exista conceptul de ''cumparare loc''.
  8. Akon

    Daewoo Matiz E

    Pai acum masinile vin cu leduri peste tot, interior - exterior. La Skoda nu am nici macar un bec cu halogen. Cred ca se apuca de comentat aiurea, una e sa pui led pe far halogen care bate in pom si alta pozitii , numar inmatriculare etc
  9. Akon

    aveo 1.4 2012

    N ai de ce sa fii dezamăgit de marca, ai parte doar de probleme specifice mașinilor hamalite. De ex, Lacetti ul meu are AC funcțional ca in prima zi, după aproape 17 ani . Nu am completat niciodată freon sau alte intervenții.
  10. Akon

    Se intimpla in Romania

    Nimic neasteptat, toate institutiile statului sifoneaza bani si o dau bine doar pe hartie!
  11. De ce ai schimba ceva ce merge 'super bine' ?
  12. Aroganta suprema sa mergi turist in vest 😀 Legat de sarbi, am mai auzit de pande insa nu am prins niciodata iar cel putin pe autostrada lor merg tot timpul cat poate masina. Internet, cel putin Digi ,nu e deloc de speriat , cam toata zona balcanilor s-a ieftinit. Este 10e Giga pe Serbia, in Kosovo parca era ceva mai sus ~15e.
  13. Akon

    Parere alegere bujii

    Bujiile NGk ce au venit OE după 66.000. Eu as zice că mai duceau mult și bine.
  14. Akon

    Parere alegere bujii

    Am ales Bosch Iridium pana la urma (53RON ), Made in De daca mai conteaza pt cineva asta 😀 Dupa 4000km nu vad nimic schimbat, sper sa duca 60k km fara probleme cum au dus cele OE. @Dj_Dark da, are bobina pe fiecare bujie.
 

×
×
  • Create New...