Jump to content
 

Viktor

Membru
 • Content Count

  4017
 • Joined

 • Days Won

  140

About Viktor

 • Rank
  Forumist

Contact Methods

 • Gender
  Male

Profile Information

 • Din
  Budapesta
 • Auto
  Daewoo
 • Model
  Nexia GLE 1.5, 8V
 • An
  1995

Recent Profile Visitors

13511 profile views
 1. "Ei, lasa mama, lasa, fie acolo sa nu trebuiasca ..."
 2. Intr-adevar, asta in cazul in care nu fac o asociere cu gindul care : adesea devine cuvint, cuvintul fapta, iar fapta obicei. In alta ordine de idei, mi sa nu ma obijnuiesc astfel, ca pozitivu' trebuie indepartat.
 3. De regula, negativul se indeparteaza de pe terminal (ar zice unu).
 4. Viktor

  Stirile De La Noi

  Catalizatoru'.
 5. Viktor

  Cele 2 Bmw-Uri

  Banui ca Scufita ii trasa pe iarba pentru sedinta foto doar. Parcatul pe iarba, un aspect ce trebuie luat in seama ca daca e de durata, ataca cazanele pe burta, praguri, etc.
 6. Viktor

  Naluca

  Intr-adevar, asa este. Cind te apuci si desfaci una alta constati si poti trage linie ca si daune.
 7. Viktor

  Naluca

  Fie-ti gura aurita de data asta, Dj'ule ! De parca ai fi baut apa din clopot, nu alta ...
 8. Viktor

  aveo 1.4 2012

  Voi, mai si alergati rablele astea ori stati toata ziua cu stecheru'n priza citind bazagonii. Merge troasca ? La revedere ... de restu' nu-i decit pingpong, risipa de timp si nervi aiurea. Ce face technologia din om, nene ...
 9. Viktor

  Naluca

  Totu-i bine cind se termina cu bine ! De restul ... fiare, se indreapta, se inlocuiesc ... Ma incerca rau de tot o nedumerire : naluca fu tare ori bamvau' moale ?
 10. Viktor

  Youtube

  Purul adevar ! Si te trezesti cu "genii", adica prosti, la cirma unei tari !
 11. Interesanta mama natura, nu-i asa ?
 12. Viktor

  Ghidusii Homemade

  Noroc cu un radiator cazut de pe o caleasca surioara piesa pe care sa-mi pun in practica piticu'. Am rezolvat-o si cu garnitura, am sacrificat si jupuit o pereche de fise bujii vechi, semi-taiate pe lung pentru a scoate protectia exterioara se silicon pinzat si cu nitel siloplast montate pe colector, game over, sigileaza destul de bine. Urmatorul pas transplantul, instalatia electrica si teste. Devine din ce in ce mai palpitant !
 13. Viktor

  Covid 19

  Draga Coronavirus ! Te anunt ca te inseli, Noi ramasem tot la fel, Chiar credeai, intunecime, C-ai s-aduci pacea in lume ? Ha, ha, ha ... ce gluma buna, Si de-ai mai fi stat vreo luna, N-ai fi rezolvat nimic, N-ai cu cine, vreau sa zic ! Apropo, era sa uit ... Nu te obosi degeaba, N-ai sa schimbi in veci tu gloata, Ne complacem in prostie, jegoseni, ticalosie ... !
 14. Viktor

  Ghidusii Homemade

  Adevarul e ca am ceva retineri in ce priveste relantiul. Paletul astuia fiind cu 10 cm mai mare fata de original si ocupa aprox. 75% din suprafata radiatorului ... nu-mi ramine decit sa o iau babeste, pe teste, sa merg o perioasa cu treapa 1 doar cuplata si apoi cu a 2-a sa vad cum se comporta. De se comporta exemplar ramine, de nu ... mai vad eu ce combinatii ii aduc, oricum, colectorul ramine fie cu ventilatorul in cauza si prima treapta (de nu suporta doua) fie originalul si colector, fie un alt ventilator. Mi s-o pus pata pe chestia asta si n-o las balta. Nu am gasit nimic concret ca si date tehnice pentru noul ventilator. Am pe undeva descarcat manual service al donatoarei de unde probabil as culege ceva date, doar ca nu stiu pe unde-i. La urma toata ce-i in mina nu-i minciuna, cu alte cuvinte testul isi spune cuvintul. L.E. Apropo, nu am AC pe caleasca.
 15. Viktor

  Ghidusii Homemade

  Daca pina in prezent nu am sesizat doua trepte a ventilatorului pe troasca asta ... ma declar tont. Cu adevarat doua trepte pe "turbina" (ce o sa primeasca, supra dimensionata pentru amaritu' ala de radiator) abia acum o sa aiba, asa cum ar trebui sa fie cu alimentare direct din baterie prin cabluri sanatoase, sigurante, releu pe fiecare treapta si comenzi direct din senzor/i termocupla. Asta ar fi reteta corecta si sanatoasa a unui consumator sanatos si nu fineturi de ECM si alte "bulset'uri) ce dau dureri de cap aiurea. Au sfeclit-o tintarii si alte insecte bengoase de bintuie prin fata radiatorului ca n-o sa mai ramina infipti in radiator, ci tii scot chei pe partea cealalta, la ce flux de aer asigura "turbina" in cauza, sar fulgii de pe ei precum paiele de la combina ! Abia astept sa o montez, doar ca mai e ceva de migaiala.
 

×
×
 • Create New...