Jump to content
 

Viktor

Membru
 • Content Count

  4108
 • Joined

 • Days Won

  145

About Viktor

 • Rank
  Forumist

Contact Methods

 • Gender
  Male

Profile Information

 • Din
  Budapesta
 • Auto
  Daewoo
 • Model
  Nexia GLE 1.5, 8V
 • An
  1995

Recent Profile Visitors

13852 profile views
 1. Viktor

  Youtube

  Sincer, da, si continui a spera ca se v-a schimba ceva. Eu unu acord tot respectul alor ce-au muncit din greu, ce s-au realizat prin propriile lor forte fara de mijmicuri si gainarii s-apoi sa fii inlocuit de dragu lelii cu unu "de la partid" ce pe domeniul in cauza ii prost facut gramada ... drept sa-ti bagi picioarele in ficatii lor de jigodii ordinare ! De aceia le si teama multora de principiile/criteriile democratiei ca trebuie sa fii pe picioarele tale si sa joci cu cartile pe masa. Da nene examen daca te tine, dovedeste ca esti bun in ceia ce faci (sau ai dori sa faci) si nu numit "di la partid" de mamica de bunica ... Da' nah, impotenta profesionala (si nu doar) crasa !
 2. Inca vreo 5 zile de tamtam s-apoi nu se mai aude nimic. C-or sa faca si-or sa dreaga ... pacaleala de Mos Craciun.
 3. Viktor

  Youtube

  "Ai carte ai parte" Serios ? Cita mizerie nene ...
 4. Adevaru' e ca-i faina pompa aia, face toti banii !
 5. Bey, da' nu mai bine vopseai verzisica visinica ? Da, stiu, esentialul ar fi cazut din schema iar unde bijutereala nu e ... nimic nu e !
 6. Haidi breee ... cum adica originale hamericanesti ... Originale is cele koreene punct Restul is clonate.
 7. Material de studiu pe becoase.
 8. Viktor

  Covid 19

  Niciodata nu spun niciodata ! Doar stii ca Vlad Tepes a adunat mojicimea si i-au pus s-o ia la picior de la poale pina in virful muntelui dupa care au pus osu' la treaba de la cel cu tita-n gura pi-n la cel cu barba sura si au ridicat cetate cu circa, nu inainte de a-i lasa orfani de lovele. No ... Sa lasam totusi timpul sa vorbeasca ca am io asa senzatia ca din urma vine un Vladut incarnat. Din cauza mojicimii se moare acum pe capete ! Cu totul altfel ar fi fost gestionata situatia, cu sanse mult mai mari de supravetuire a multora de mojicii nu lasau visteria goala ! Sper totusi ca multi dintre cei la suferinta sa se trezeasca la realitate si sa dea de pamint cu mojicimea ! Nah, ca nu m-am putut abtine.
 9. Viktor

  Covid 19

  Nu-mi sta in fire a ma bucura de necazul altuia, Geo. Cam peste tot sint disponibilizari, unele afaceri au inchis de tot ... Are statul bani, doar trebuiesc colectati de la "speciali" cu pensii nesimtite si ajutati cei disponibilizati !
 10. Ii faci topic separat noii achizitii (UTB-ului) ori ... ne-o prezinti aici in citeva cuvinte ...
 11. Viktor

  Covid 19

  Nasol de baza unei economii e crijma. S-apoi foarte interesant ca la cit sintem noi insetati si mincai, nu bubuie economia neam ci dimpotriva, scirtiie din toate incheieturile. Calculele de cu si fara masca se bat cap in cap, pina la restaurant sa fii blindat cu masca un soi de ninja asa ... iar odata ajuns scoateti cagula fara retineri (ca altfel nu poti baga in fizic) ca doar la terasa bintuie virusosu' cu bun simt si nu se baga ca ar pune de-o gilceava de zile mari cu anticorpii de se apropie la sub 1.5m de acestea. Deci, nu-i nici alb nici negru, ii gri, fix ce-i mai daunator.
 12. Viktor

  Covid 19

  Adica "daca dai in mine, dai in fabrici si uzine". Ce sa vezi, o sa crape economia de nu se mai plimba tava si nu zdrangane bacsisu'. Marea problema cred eu ii a frecatorilor de menta ca nu prea mai au unde sa-si omoare ziua si marea teama de a deveni muritor de foame nestiind de a o pune de-o omleta macar. Nu conteaza, bani sa iasa de parca Covidosu nu are voie in restaurant de nu consuma. Sint ele afaceri mult mai serioase cu j'de mii de contribuabili trasi pe dreapta din pacate din cauza pandemiei si nu mai fac atita gargara precum bodegile.
 

×
×
 • Create New...