Jump to content

Viktor

Membru
 • Content Count

  3725
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  118

About Viktor

 • Rank
  Forumist

Contact Methods

 • Gender
  Male

Profile Information

 • Din
  Budapesta
 • Auto
  Daewoo
 • Model
  Nexia GLE 1.5, 8V
 • An
  1995

Recent Profile Visitors

12770 profile views
 1. Ce rol joaca uleiul in cilindru la test de compresie : suplineste si etansa temporar gap-ul datorita gradului de uzura (ori defectiune tehnica, segment crapat spre ex.) a segmentilor/cilindrilor. Pentru rezultate cit mai precise, cantitatea de ulei introdusa in fiecare cilindru trebuie sa fie absolut egala. In prima faza ne intereseaza cit avem compresie, iar in cazul unor diferente semnificative intre cilindri, recurgem la testul 2, sursa de aer comprimat introdusa in cilindru cu pistonul in pozitia 2 (compresie, cu supapele inchise) si "citim" (ascultam defapt) admisia, evacuarea, baia de ulei prin intermediul orificiului de umplere cu ulei, vas de expansiune. Aerul vorbeste, iti arata exact inde-s pierderi de compresie. Ce-i drept, trebuie sa detii un mini-service pentru toate cele da', unde pasiune e ... de toate e.
 2. Despre cielo '97 e vorba. Asta in cazul in care nu a omis a ne aduce la cunostinta ca defapt sub capota sta pitit vre-un motor boxer.
 3. Nu are potentiometru, are injectoare noi si emana gaze nearse ce pe mine ma duce cu gindul la dereglare a aprinderii, avans mare ce poate fi corelat din delcou (de exista) si asta pe stroboscop pentru a ne apropia de parametrii inscrisi de cei mari.
 4. Viktor

  noua troaca - Corsa C

  Cita mizga, nene. La un matiz am vazut ultima oara asa ceva.
 5. Viktor

  Cele 2 Bmw-Uri

  Cu ce te dai pe ulita momentan ?
 6. As baga totusi un ochi la distributie de cade la punct dupa cere m-as ocupa de aprindere. Eu cred ca nu se prea pupa timpii. 97 e inca cu delcou, adevarat ? L.E. Anterior ma refeream la debitmetru amplasat pe latura din fata a rezervorului cu acces la retur, nu la pompa se bentina.
 7. Ai furtun flexibil a returului pe sonda litrometrica in fata rezervorului. Sa nu ai pori pe pe vreo conducta pe unde sa piarda. Bujiile ce spun, ce amestec sesizeaza ?
 8. Viktor

  Roata Spate Blocata

  Cine crede ca vara nu-i ca iarna, se inseala. Ambele roti pe spate blocate, nene. Ca si cum ar fi fost frina de mina trasa, abia ca am putut s-o urnesc din loc de dimineata. Macar e un semn bun ca ferodoul de pe saboti is la inaltime, se lipesc de tamburi de mama focului. Dupa ~ 400 km am parcat-o si atit a fost, fara a ma atinge de frina de mina si azi, beleaua. Dupa canicula o ploaie zdravana de unde cred, si fenomenul. Cel putin alta explicatie nu am. O sa desfac sa vad ce si cum, balauri cu siguranta nu-s in zona. Mda.
 9. Multam. Am priceput . Credeam ca e vorba de unghiul perforarii .
 10. Nene Salex. Cit au in diametru orificiile perforate in discuri, pe ce ai mers ?
 11. Viktor

  Cele 2 Bmw-Uri

  Cu ce ai pictat blocul motor ?
 12. Nu incape in discutie o remediere a axului, a orificiului in care culiseaza ? Blocurile noi de astazi is vai de ele.
×