Jump to content
 

Viktor

Membru
 • Content Count

  3867
 • Joined

 • Days Won

  129

About Viktor

 • Rank
  Forumist

Contact Methods

 • Gender
  Male

Profile Information

 • Din
  Budapesta
 • Auto
  Daewoo
 • Model
  Nexia GLE 1.5, 8V
 • An
  1995

Recent Profile Visitors

13146 profile views
 1. Viktor

  Youtube

  Am mai studiat intre timp si din cite am inteles trebuie marit diametru evacuarii la 68mm, eventual doua trasee din catalizator. Da' se merita, datorita recul-ului redat de arcuri, puterea creste de la 75 la ~150 HP. Sper sa nu fiu nevoit sa fac un upgrade si la frine, o pompa mai mare, etrieri, discuri, jante...
 2. La aprox. 3 luni sa ramii pe intuneric e prea de tot, osram-ul ramine printre becurile bune. Detalii ... nik? Ce becuri cad in timp record, de unde sint achizizionate ...
 3. Viktor

  aveo 1.4 2012

  Atita coloana au de dau bir cu fugitii. A gresi, ii omeneste, se intimpla . Asuma-ti !
 4. Viktor

  Youtube

  Eu am facut deja comanda pe alibaba, produs genuine si se regaseste sub numele de arc central, adica in centru cilindrului. La vreo joi ajunge iar la nexia singura modificare necesara e o garnitura de chiuloasa dubla.
 5. Viktor

  Youtube

  Gata, imi tunez cazanu'. Ceva arcuri am p-aici ... Trebuie sa recunosc ca e pentru prima data cind vad si aud de asa ceva, arcuri in cilindri.
 6. Viktor

  aveo 1.4 2012

  Corect si frumos ar fi ca in situatii gen sa se lase sub stergator un nr. de contact ori macar un sorry. Specimene de nimic in care domneste nesimtirea.
 7. 120 lei noi, adica 1200 lei vechi. Imi vine-n minte o situatie similara unde cineva schimba becurile intr-o veselie apoi din greseala o prins becuri bune si s-o rezolvat.
 8. Viktor

  aveo 1.4 2012

  Iarasi ti-o sarit un pilon in fata ?
 9. Viktor

  Penibil

  Tovarasu' instructor Cocalarul Mintemica. Mamelucu asta n-ar trebui sa mai predea in veci, retras orice drept de a-si exercita "stiinta" de ciufut. Nici nu te mai mira cind dai nas in nas pe contrasens cu cite un "bine initiat". Pai daca asa a invatat la scoala ...
 10. Placa circuit electric al triplei cu 5 becuri are deja plus doi suporti pentru varianta cu 4 becuri, doar port becurile trebuiesc jonglate. Cel exterior cu bec doua filamente (5/21W) iar cel interior ramine becos solo cu un singur filament (21W) asta in cazul in care reflectorul respectiv e expres pentru ceata. Pozitie nu prea are ce cauta in lampa de ceata.
 11. Faine culorile, ii sade bine.
 12. Viktor

  aveo 1.4 2012

  Asta-i tot ce vad eu. [Template forums/front/global/embedTopic is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]
 13. Se anunta vremuri grele pentru woo ?
 14. Totusi, s-a schimbat ceva. Nu mai poluezi gratis, platesti pentru. Are asta vreo legatura cu protectia mediului ? NU! Vrei oxigen curat vii cu butelie de-acasa, sa nu mai bintuiti orasul cu portbagajele goale. Puteau la fel de bine sa ia exemplul Budapestei, o masura cit se poate de corecta : te las cu troasca pe ulita cu o conditie, cind treba-i groasa iti lasi troasca acasa. Astfel, impaci si varza si capra, dar asa ... cu taxa si fente, doar capra iese in cistig de cauza.
 

×
×
 • Create New...