Jump to content
 

Viktor

Membru
 • Content Count

  3940
 • Joined

 • Days Won

  134

About Viktor

 • Rank
  Forumist

Contact Methods

 • Gender
  Male

Profile Information

 • Din
  Budapesta
 • Auto
  Daewoo
 • Model
  Nexia GLE 1.5, 8V
 • An
  1995

Recent Profile Visitors

13320 profile views
 1. Nici n-aveau cum a fi mai sprinteni cind pe linga toate cele mai carau si vreo doua kile de nasturi metalici.
 2. Viktor

  Cele 2 Bmw-Uri

  Adevar graira-i, ches, spatiul ala imens face toti banii. Eu unu atit o sa-i intind nervii ... pina isi face canal ! Isi traseaza terenul, roaga frumos bajetii de la canalizari ori drumuri si poduri ce detin circular de taiat in beton sa-i decupeze si de restu' se ocupa maria sa, in doua-trei zile il da gata. S-apoi sa-l vezi cum "doarme" in garaj ca nu se poate dezlipi de canal la cit de sprinten si cu spor defileaza pe sub cazane.
 3. Viktor

  Covid 19

  Astazi, moda s-a schimbat, Nigaru'i om mare-n stat, Tractoarele pe ogoare, Au la bord calculatoare. La combine soft-uri noi, Anti-virusi cite doi, Nenea Gheo le programeaza, S-o s-avem belsug ... fereasca ! (ca iarasi imi dara talent'u afara din biblioteca)
 4. Viktor

  Cele 2 Bmw-Uri

  Nu-i asa ca, cu nitica osteneala garajele au devenit ceva mai mari ? Ehe ... "tot patitu-i priceput".
 5. Viktor

  Covid 19

  Ce inseamna sa fii devotat muncii ... te rupi cu munca si din virful patului numa' sa lucri. S-apoi sa mai zica careva ca s-o instaurat statul la stat. Nu se sta nene, se lucra, se lucra !
 6. Viktor

  Ghidusii Homemade

  Ar trebui sa tina pe putin vreo 10 ani, daca dupa o slefuire (degresarea e insuficienta si la faza asta ii contrazic si pe cei din laboratoare ce prepara licori ) ca la carte se sufla cu o vopsea expres pentru pvc si nu cu oja.
 7. Viktor

  CATERINCA

  Chiar aduce a woo, portbagaj mare, caucioace uzate...
 8. Viktor

  Covid 19

  Nici nu mi-as permite a generaliza, da' ii patura asta de plagiati buni de nimic ... "ma face mamica doftor si-mi ia si pusca". Is mai mult decit convins ca e personal medical bine intentionat, ce au studiat la greu, s-au dedicat, au performat, si-au asumat ... mai mare dragu', si de i-ar perfora coronita si umbla prin spital intr-un singur mat, tot nu se dau batuti ! (oare ma uit la prea multe filme ? ) Oricum, e grele !
 9. Incredibil dar adevarat. Eu am intinlit pe unu ce-si vindea caleasca, pe linga faptul ca era vopsita cu spray'u avea si rotile pe spate cu mult mai mari. Si crapind de curiozitate in ai asculta mareata logica, am intrebat si eu de ce astfel. Si drept raspuns am primit fenomenul "caruta", adica roti mai mari pe spate ca sa le "alunge" pe cele din fata, adica mearga usor. S-apoi sa nu-i stric ziua omului i-am dat dreptate si i-am umilit pe producatorii cit de ingusti la minte sint ca nu si-au dat seama de geniala ideia . Mda. E bine ca scrie-n carte sa nu fi de noapte.
 10. Viktor

  Covid 19

  Mai bine astfel, mai bine dezerteze acum decit sa curme vieti cu imbecilitatea lor. De-al de astia si-asa taiau frunza la ciini p-acolo ori/si stateau de sase cind de-al de Pintea punea piedica investitiilor ca nu-si primise "comisionu". Hahalere ieftine. Urit si scirba mi-a fost dintotdeauna de specimene cu muci in coloana si moare de varza in instalatie. Sa dai bir cu fugitii in situatii gen ... oricum si orice poti fi numit, numa' OM nu ! Si poarta-i deschisa ...
 11. Viktor

  Covid 19

  Mai sa fie, ca avem si dezertori. La Suceava se ingroasa treaba.
 12. Viktor

  Covid 19

  Tinere, tu scrii putin da' mare ! Doar asa, sa nu ne pierdem simtu' umorului.
 13. Ehe ... nu m-o invitat nimeni la guvernare ca de-ar face-o ... inghetarea preturilor ar fi pe lista prioritatilor. D-apoi nu profiti tu "hamice' de pe necazul altora in vremuri tulburi crescind pretu dupa cum iti voiese muschisorii, ca-ti inchid cosmelia !
 14. Astazi, n-am nici timp nici chef de gilceava ! Miine da. 😉

 15. Viktor

  Covid 19

  In medicina nu ai voie sa lasi garda jos ca betegsugurile vin girla. Ca nah, doar stiti cum e : seara mencai bine la mine, beut bine, fuotet bine la Meria, diminete ... sculai mort ! De sale, fireste. S-apoi incotro, cind n-au un amarit de scripet sa te indrepte de sale. Investitiile in medicina fac toti banii indiferent de vremuri limpezi ori tulburi ca nu stii ce aduce ceasul. Sa nu uitam de nefericita tragedie Colectiv, unde marii sefosi pilosi s-au batut cap in cap, ce pe linga multe lipsuri in sistem au dat dovada si de o incompetenta si dezorganizare crasa iar acum apare Pinochio (Ponta) pe sticla sa se dea dastept. Sa amintim si de lipsa de pesronal "gratie" virusului Bouran si alte coane "de valoare" ? Acum vad ca au inasprit regulile si da, foarte bine au facut in special pentru cei ce n-au urechi de auzit, daca cu vorba buna nu merge. Mie unu chiar nu mi teama de virusache da' incerc pe cit posibil sa nu umblu brambura fara un motiv bine intemeiat ce nu suporta aminare. C-o fi o saptamina, ca doua, ca trei ... asta e, rabdarica si tutun.
 

×
×
 • Create New...