Jump to content
 

Viktor

Membru
 • Content Count

  3920
 • Joined

 • Days Won

  132

About Viktor

 • Rank
  Forumist

Contact Methods

 • Gender
  Male

Profile Information

 • Din
  Budapesta
 • Auto
  Daewoo
 • Model
  Nexia GLE 1.5, 8V
 • An
  1995

Recent Profile Visitors

13222 profile views
 1. Cablajul ii conectat OK, insa plutitorul la baza ii prevazut cu o cartela (asemanatoare celei de telefon) ce citeste volumul . Are un cod ce trebuie sa corespunda cu cel original altfel posibil sa dea eroare.Ii boala cunoscuta la cielo iar rezollvarea consta in, de la plin la plin asa zis. Mie imi face fente cind e full, atunci cade de tot iar dupa vreo 20km (cred) isi revine.Oricum, nu-i dau importanta, la fiecare plin resetez mini-kilometrajul iar la cel mult 400 km (450 chiar, in functie de traficul memorat) parcursi fac plinul, astfel tin evidenta.
 2. Ideia cu troliu imi place ! Probabil sa il folosesti odata-n an, ori niciodata, da' ii bine venit pe un "tractoras de padure". Asta imi aminteste de tinerete de lanturi de iarna, vara, la pachet cu skoda pe coclauri si ~1 tona in tractare. Fara da lanturi ... toata noaptea as fi numarat liliecii in padure.
 3. Viktor

  Cele 2 Bmw-Uri

  Da semne pe piese, Dj'u. O careoca, un creion, un ac de trasat ceva ... Din ciclul tot patitu-i priceput.
 4. Nu, don'soara, nu (!) Firea intreaba cetateanu' (turmentat) raspunde, ci cetateanu' in toate mintile intreaba si Firea raspunde . Iar amu cetateanu' intreaba : - de ce nu avem centura capitalei ? - de ce nu avem locuri de parcare ? - de ce nu-s curate strazile ? - de ce nu deszapetiti strazile la timp ? - de ce nu fluidizati traficul ? - de ce nu avem mijloc de transport in comun decent ? - de ce nu avem caldura in apartamente ? -de ce nu avem spitale decente ? - de ce nu va ingrijiti de copiii strazii ? - de ce nu puneti la punct cocalarii ce parcheaza pe unde apuca ? - de ce faceti risipa de banul public sponsorizind televiziunile de casa ? - de ce nu rezolvati problema gunoaielor ? - ce ati facut cu banii incasati din taxe pina in prezent ? - ce veti face cu banii incasati din taxa oxigen ? - de ce nu ... ? - de ce nu ... ? - de ce nu ... ? si lista-i lunga ... - de ce ne obositi ? - de ce umblati cu cioara vopsita si spuneti ca-i papagal ? Si nu in ultimul rind, de ce ne dati (iarasi) cu "poluarea" in ochi ? intrebari cit se poate de pertinente zise el, cetateanu' de pe ulita. Iote cum curg girla intrebarile, mai sa fie ... numa Primar sa nu fii ! -
 5. Pregatiti-va cartile de identitate pentru a va drege of-ul ! Ori, mai duceti si ceva bani de-acasa pentru a inflori (trandafirii) bucurestiul.
 6. 'Tavarasi", nu subestimati piinea si cutitu'. Cind vine vorba de colectat lovele, va taxeaza si calestile de la naftalina. Puneti voi ce norma vreti ca tot buni de plata sinteti ! De mai aveti si ghinionu' ca in vara aceasta sa nu se ofileasca trandafirii si veninu' sa ramina ... sa-mi fie cu iertare da' ati imbulinat-o !
 7. S-o creada ei ca noi nu gasim portite...
 8. Sa vezi peste vreo cinspe ani cind o deschide portile muzeului woo-antic ... Apropo, imi duc si io rabla de prind un loc p-acolo. Platesc ca popa !
 9. Le-au putrezit loganele, is incovoiati de frig in tinuta de vara, iarna in intersectii, sefosi corupti ... da' bine ca au camere.
 10. Viktor

  Octavia Nera

  Un istoric in scris ce tine de distributie si alte consumabile are ? Daca tot se deschide trusa cu scule se cade si o lista prioritara.
 11. Eu stiu ca utilajele astea doua is verisoare da' totusi, ar trebui separate merele de pere ca da eroare alor de mai citesc p-aici de nu-s in topicuri separate. No ... ?
 12. Viktor

  Youtube

  Or sa dubleze si latimea benzilor pe sens ? Ori au promovat inteligenta sclipitoare a unui cariera si sa dea bine la televizor ...
 13. Mi s-au adunat in taste o gasca de cuvinte grele la adresa feisbucului incit daca as da enter fie si din greseala, mi-as lua ban garantat !
 14. Viktor

  Ghidusii Homemade

  Pst, cine se baga la agrohome ... Mai o rosie, un gogosar, una alta ... Un pitic inca de anul trecut cu care am intirziat in a-l confectiona la timp (si a-l face cadou) asadar, ii veni timpul mult asteptatului plantator de rasaduri homemade.
 15. Viktor

  Octavia Nera

  Sigur ca da, diferenta aia de temperatura nu se pierde asa usor in bataia vintului unde presupun ca nu au fost nici -20°afara. Nu inchide cum trebuie termostatul ori cind si cum.
 

×
×
 • Create New...