Jump to content

Viktor

Membru
 • Content count

  3510
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  107

About Viktor

 • Rank
  Forumist

Contact Methods

 • Gender
  Male

Profile Information

 • Din
  Budapesta
 • Auto
  Daewoo
 • Model
  Nexia GLE 1.5, 8V
 • An
  1995

Recent Profile Visitors

11426 profile views
 1. Viktor

  Youtube

  Cu ce tip de ulei ? Ca eu unu n-am bagat de seama sa fi amintit pe undeva (ori mi-a scapat mie).
 2. Viktor

  Mâtzu'

  Pina la urma de ce ai convertit-o din racheta ? Il halea pe 5w30 ? Altfel, probabil sa ti se para doar ca nu mai e acelasi gigantic. Un motor ce nu trage se simte si in consum. Ceva schimbari la acest capitol ?
 3. Viktor

  Espero 1.5 Dohc Bej

  N-ai stare, ha? Mama natura o da de gard si-ti pune planurile in curmezis.
 4. Rulment conic pe ambalaj si cod nemtesc, iar pe rulment scrie vientnam. Tare, nene ...
 5. Viktor

  Mitsubishi Pinin - Restaurarea Exploratorului

  No ? I-am dat cheie ?
 6. Viktor

  Espero 1.5 Dohc Bej

  Cu ocazia asta (de intr-adevar ai apa in releu) mergi si cu un rind de sigurante pe relee. Ori ba ?
 7. Dupa un doua'j de ani de folosire a unui AC fara de interventii majore (inexistente chiar) din moment ce da semne de oboseala se recomanda RC-ul cu O-ringuri, simeringuri si alte cele necesare ce include reconditionarea cap-coada a compresorului. Cu un SH de aceiasi virsta probabil, mare lucru nu se rezolva. SH-ul il gasesc ca fiind solutie temporara (ori ramine la mila norocului).
 8. Viktor

  Ghidusii Homemade

  Un mic convert din lada frigorifica (12V) cu circuit intern in AC portabil pe 12V si respectiv mod solo cu conexiune rapida la una din grilele suflantei. La libera alegere si comutare rapida a cotului PVC pe cele doua fante de aeraj. Merge schimbat doar sensul de IN/OUT insa am preferat ca in ambele cazuri intrarea sa fie prin fanta motorului pentru a nu prinde promoroaca si a se defecta prematur. Cele necesare in cazul de fata : - una bucata ventilator PC 0.40A (cel original fiind foarte slab) - una bucata burduf planetara (pentru articulatie si priza) - un capat de teava si cot PVC de 50mm - siloplast, 4 suruburi si gheata la congelator pentru un prim-test Rezultatul.
 9. Bani de-o masina n-am ! Da' o usa de volkwagen tot imi iau ...
 10. Viktor

  Inselaciuni de toate felurile

  Unde-i Ceasca sa ii vada, Sa ii puna la lopata, Prefacuti si lingusari, Hahalere de doi bani ! Interesant e ca pe specimene gen nu-i ia nimeni la unspe metri: ce, cum de unde venituri, din ce traiesc.
 11. Viktor

  Daewoo Matiz E

  Io pe asta n-o inteleg. Ocrotita sub umbrela si tot ii cad pasajele ? Aia sigur fu rugina si nu mucegai de la stat dijaba ? 🤣 Valeiii ...
 12. Noi n-avem SUV-uri ci SALUPE, Ches. Eu unu as cauta posibilitatea in a ma da o tura cu fiecare (prin parcuri auto) sa vad care se lipeste mai bine ca nah, fiecare cu gusturile si mofturile sale. Am la activ troasca, generatie oarecum noua cu care nu cad la pace neam ! Cu toate ca am condus-o de zeci de ori.
 13. Viktor

  Daewoo Matiz E

  Io propun sa dai kit'u jos si sa repeti capodopera pina ce primesti accept in unanimitate ! 🤠
 14. Viktor

  Inselaciuni de toate felurile

  Daca nu te-ai lasat convins sa lasi ceva lovele sa-si poata alimenta omu' bolidu' cu undelemn in parcare la Lidl si sa-i mai ramina si de-o punga de seminte ...
 15. Mda. Optimal conici (montati in regim de urgenta) au crapat in mai putin de 7 luni. Si erau seriosi cindva ...
×