Jump to content

Viktor

Membru
 • Content Count

  3681
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  115

About Viktor

 • Rank
  Forumist

Contact Methods

 • Gender
  Male

Profile Information

 • Din
  Budapesta
 • Auto
  Daewoo
 • Model
  Nexia GLE 1.5, 8V
 • An
  1995

Recent Profile Visitors

12388 profile views
 1. Viktor

  Noneuro, euro 1, euro 2 ?

  Masinile bune NU se vind, pentru mici derapaje . O supra-taxa ii foarte probabila dar eliminarea lor din trafic ar insemna inca un sut economiei asadar, mergem pe sloganu' "unde-i fum ii si caldura". Cite calesti sub euro3 circula in oras ? 50% ? Ca mai mult, ca mai putin ... habar n-am, da' ca ar fi o masura nu tocmai potrivita asta-i sigur ! Fara de "batrinele" in oras nu-mi pot imagina orasul decit un orasel din filmele western unde se asterne o liniste totala si doar ciulinii se avinta pomposi carati de vint pe ulite.
 2. Viktor

  Noneuro, euro 1, euro 2 ?

  La matale nu functioneste audO-vizualu' ? Daca pe bietii copilasi i-o sarit din miere (pe motiv ca nu-s lovele) ; pityóka deveni brusc leguma exotica (deh, nene, sa facem ceva lovele) s.a.m.d Oare rablele vor scapa ? Eu cred ca nu, nu vor scapa, le vor taxa (de-or mai apuca!). Rezumat din ultimul telejurnal.
 3. Viktor

  Noneuro, euro 1, euro 2 ?

  Aplicatia o am. Imi mai trebuie bolidu'.
 4. Viktor

  Codul Rutier

  Si mai zicem ca-s prosti si-al dracu cind mai baga cite o lege, cu referire la anvelope de iarna obligatorii. Pai nu sa inaspresti legea si sa-l sari din certificatul de inmatriculare si placute fara drept de apel pa zmau (min. 10) ce se da cu anvelope de vara prin nameti pina la oo pe virful muntelui ? Ba da ! Ca sa nu mai pui matale piedica drumarilor in desfasurarea activitatilor aferente, alor de la interventii (SOS) si nu in ultimul rind celorlalti participanti la trafic. Unu nene, unu gen Gica Zmau si s-o dus dracu intregul trafic .
 5. Viktor

  Noneuro, euro 1, euro 2 ?

  Mai degraba sa fi fost atenti marii proiectanti unde ridica hardughiile pentru a nu stompa curentii de aer ce ar fi aerisit orasul/orasele.
 6. Lasa prostiile si pune mina pe o masina serioasa, un WOO adevarat ca-s masini de neuitat !
 7. Ai sa bocesti matale dupa Matzu' ...
 8. Viktor

  Lanturi De Iarna

  Tinte serioase pe caucioace.
 9. Viktor

  Youtube

  Bravo, nene !
 10. Viktor

  Noneuro, euro 1, euro 2 ?

  In concluzie, E6 te omoara incet da' sigur !
 11. Dupa mintea mea, pe linga cele amintite mai sus, "agregatu" se alege si in functie de necesitate. De mi sa car pianu' de colo-colo, n-are nici un rost sa achizitionez un carabus. Mai ales de-oi fi trimis e-mail barzei ca peste vreun an - doi sa-si faca prezenta cu inca vreun puradel ... din start la arunc la o caleasca mai mare daca tot am intrat in joc sa fac un schimb si asta pe termen lung. Asta in ce priveste spatiul. HB-urile intotdeauna le-am gasit valabile pentru carat boltari, ciment si din astea, altfel sedanu' ii printre prioritare, cel putin din punctul meu de vedere.
 12. Care ii mai populara in zona. Procurarea pieselor, costuri/intretinete. Eu unu astea le-as lua in calcul. Oricum, pentru suzuki as opta.
 13. Viktor

  Noneuro, euro 1, euro 2 ?

  Aham. Ne-am dat la diesel cu tenta de binefacere, aerisirea planetei. Revenind la oile nostre, fumigenele is fix-pix pe linga plasticatele si conservantele de prin alimentara ce le molfaim zi de zi. Inca nitel si devenim chimisti in toata regula.
 14. Viktor

  Noneuro, euro 1, euro 2 ?

  Chestia asta cu euro x ori y ca una ar fi mai tare in esapament ca cealalta, nu-i decit praf in ochi . Un mod de a sili _ulimea la plus un credit, plus o investitie ce in final, tot c-o rabla fumigena se alege. Acum, ma intreb si io ca prostu : daca tot te doare pe matale asa rau de plaminii mei, de ce n-o sari din placute fumigena ce o depistezi in trafic ? Aia - aia ... cu peste euro2 ce fumega ca toti dracii.
 15. Viktor

  Cele 2 Bmw-Uri

  N-arata rau scaunele da' ca idee, cit ar ajunge imbracate din nou ?
×