Jump to content

Viktor

Membru
 • Content Count

  3736
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  118

About Viktor

 • Rank
  Forumist

Contact Methods

 • Gender
  Male

Profile Information

 • Din
  Budapesta
 • Auto
  Daewoo
 • Model
  Nexia GLE 1.5, 8V
 • An
  1995

Recent Profile Visitors

12860 profile views
 1. Viktor

  Chevrolet Captiva White Pearl

  Captiva nu e prevazuta cu banda izolatoare in trusa de scule pentru cirpeli (furtune vacum spre ex) temporare ? Ori de trusa de scule nici vorba ...
 2. Viktor

  Daewoo Cielo 1.5 Gle 1997 ,,furia Rosie''

  documentare 1 documentare 2 Eu nu am observat niciunde in povestea asta ca urmare a unor verificari sa fie vorba de un amestec bogat motiv caruia ar fi necesara interventia asupra potentiometrului CO. Faptul ca nu haleste ulei si nu scoate fum, asta nu inseamna ca uleiul in sine nu poate influienta noxele. Gazele acumulate in motor absorbite in camera de ardere si partial arse, sfirsesc in evacuare unde vor fi citite de tester. Deci, eu as merge pe un alt soi de ulei (si asta nu pentru a fenta testerul) si totodata verificare si reglare ca la care a aprinderii din delcou. Cit despre a fenta ITP-ul ... eu propun a fi corecti si a ne rezolva rablele in asa masura incit sa treaca testul pe bune. Mergem oarecum pe si-asa-i rau - si-asa nu-i bine, bag seama. De itp-istul cere de-o juma' de porc acolo e mirlan, porc si magar, de nu trece rabla ca nu se incadreaza in norme, e magar, porc si mirlan. Ma bucura faptul ca exista statii ITP, ca de ar fi la mila noastra de cazanele sint ok ori ba ... ar fi un dezastu !
 3. Viktor

  Se Cauta Diverse Chestii

  Are cineva la indemana un service manual in format pdf pentru vw polo 2003?
 4. Viktor

  Cele 2 Bmw-Uri

  Dupa cum omenire nu fu realizata intr-o singura zi, nici tanti veorica nu le poate face pe toate peste noapte. In prima faza a scos tara din noroi si doar dupa trece la plombat craterile din asfalt. Pina una alta trage pe jante o pereche de galosi sanatosi.
 5. Injectoarele de nubira nu "ie" bune ? As vrea sa vad si eu un studiu intact pe masurate cu date concrete si diferenta intre doua injectoare si performante. Ca s-or potrivi la gaura si "trage de rupe" e slogan de logan.
 6. Viktor

  Youtube

  Guide. Ca tot veni vorba. Adaug si un "compresor" si game over. Se rezolva in regie proprie, ca sa nu complicam lucrurile.
 7. Viktor

  Nubira II

  "Pentru pulverizarea cu agenti anti-corizivi se introduce duza PISTOLULUI in aceste gauri". Morala : spray-ul tot pitic ramine pe linga o sursa serioasa de presiune. Din punctul meu de vedere, pragurile trebuiesc umplute asa zis cu ceara ori orice alt solvent de protectie pina curge prin fantele de aeraj (ori cum s-or numi) ale pragurilor. Aia ii sigur. Avind in vedere ca e o lucrare ascunsa, pe intuneric, nu vezi ce faci, trebuie mers in varianta full. L.E. Vezi min.1:40 cu sonda in usa, la fel si in cazul pragurilor. Simplu, rapid, la sigur.
 8. Viktor

  Nubira II

  Conservantul la spray introdus pe unde ? Fantele de la baza pragurilor ?
 9. Viktor

  Ghidusii Homemade

  Intr-adevar, pe asa temperaturi afara n-are nici un rost cu ferestre deschise si sa traga de afara. Insa, pe masura ce temperaturile de afara scad, isi poate intra in drepturi un sistem gen. Pina sa devin ciumeg cu ac pe 12V portabil () ce "fura" fierbinteala din tavan si-o converta in aer rece, m-am folosit (si inca ma folosesc daca e cazul) de in sistem similar. Eu unu il gasesc destul de eficient.
 10. Viktor

  Nubira II

  Info, procedeu pe tema introducerii cerii in praguri, se regaseste numai si numai la scule speciale.
 11. Viktor

  Ghidusii Homemade

  Is multiple metode anti-canicula fara de AC performant si insuportabil in cazul multora. Metoda similara o practic de ani de zile si da randament nu doar reclama. Absoarbe caldura intr-un mod spectaculos, in special pe seara cind e ceva mai racoare afara si improspatezi interiorul. Un motor de 12V si-un adapter din 220 ai rezolvat-o pe bani marunti.
 12. Viktor

  Spark-Ul Albastrui

  Nimic complicat si pe o logica foarte simpla. Intr-un motor curat (dupa cum s-a confirmat) primul factor ce duce la inegrirea ileiului e arderea prematura a acestuia. Dupa vreo 3-4 schimburi cu noul ulei, se poate trage linie cu diagnostic concret. Personal, prefer ca la schimbul de ulei sa constat ca a ramas cit mai curat.
 13. Viktor

  Espero 1.5 Dohc Bej

  Sticker'u in traducere > fantoma alba. Vezi sa nu ti-o iei pe coaja de te dai pe centru.
 14. Viktor

  Ghidusii Homemade

  La temperaturile alea ma lasam lipsit de haluminiu si-o taiam in Siberia.
 15. Viktor

  Ghidusii Homemade

  Mda. Mai nou ma gindeam in a confectiona o farfurie zburatoare ca ceva haluminiu s-ar gasi p-aici, da' nu-mi bat capu ca-i prea simplu. Si nici sa-i fac pe ufosi invidiosi n-as vrea.
×