Jump to content
 

Viktor

Membru
 • Content Count

  3987
 • Joined

 • Days Won

  139

About Viktor

 • Rank
  Forumist

Contact Methods

 • Gender
  Male

Profile Information

 • Din
  Budapesta
 • Auto
  Daewoo
 • Model
  Nexia GLE 1.5, 8V
 • An
  1995

Recent Profile Visitors

13434 profile views
 1. Sa fim seriosi ... Ce ulei ii ala la punga de-un leu pe care nu scrie nici macar "super, extra, viata lunga, XXX si eticheta pompoasa. Cui ii trebuie posirca din aia cind sint atitea reclame misto ...
 2. A fi sau a nu fi, asta-i intrebarea ! Din fericire am haluminium de un costum si de ma gindesc bine imi ramine material si de o pereche de botocei, asa ca dimineata la prima ora ma apuc de croit materialu' !
 3. Detine careva un catalog cu burdufuri planetare ? Raspunsul cu "da" pe intrebare e insuficient. Trebuie sa-si dea osteneala sa il si posteze.
 4. Toarce frumos, nu-l haleste, trage bine si nu in ultimul rind, nu-si permite a creia depuneri. Foarte simplu. Ca am auzit eu ca ala ar fi cel mai tare, ori ca al cu n-spe X-uri ii mai pompos ori ca producatoru' recomanda sa fie folosit doar uleiul lui ... povesti nemuritoare si lovele aruncate pe esapament aiurea.
 5. Aham. Sa nu-i scape majoratu'. O mai duce mult si bine de isi ia portia de consumabile la timp.
 6. Viktor

  Baby Chevy

  Marca asta ii destul de intinlita pe calesti.
 7. Al naibi rable, nene ... Adica la 9.5° porneste mai bine decit la 10.5° sau mai sus. Ingeniosii lu' peste prajit cu injinerimea lor cu tot si goana de cariera de "mare producator". Mda. Tot tragaciu' meu ii mai bun ! Cu doi pumni in cupola si de restu' suturi in usa (doar asa ... sa stie ca are stapin), porneste la sfert inainte de a baga cheia in contact indiferent de temperatura !
 8. Pe la 800.000 km o sa-ti crape blocu de nu-i dai cu 0w ori 5w. Ai sa vezi tu ... Cum sa bagi mizeria aia de 10w in motor. Producatorii de cazane mai dau si seama cu recomandarile lor feroce la capitolul uleiuri. Nu-ma din asta sa bagi, doar orijinal d-al nostru si bla , bla, bla. Cel mai bun ulei ii cel cu care se simte caleasca bine Punct
 9. Viktor

  Covid 19

  De aceia ne si permitem mitinguri cu idioti utili in Piata Victoriei in stare de alerta. Si ce-i interesant e ca n-o spart nimeni gasca (ca deh, da rau la "imagine") ori sa ia pe fiecare in parte si sa puna sa dea din condei pe proprie raspundere ca in caz de infestare nu vor cere si nu vor benificia de servicii medicale sustinute financiar de prosti, adica de cei in toate mintile ce platesc taxe si impozite si cu grad ridicat de responsabilitate ce din proprie initiativa isi iau masuri de siguranta fara a fi impinsi de la spate. Eu unu, pe toti habaucii adunati in piata ti-i bagam in carantina institutionalizata in regim de urgenta. Asta, doar asa, ca sa n-o mai ardem in bataie de joc la adresa majoritatii care de bine de rau si-au dat silinta (care mai mult care mai putin, dar au facut-o) in a limita riscul unui dezastru. (ah, ca ce prost si-al dreq mi-s, da' imi sade bine)
 10. Viktor

  Covid 19

  Bine faci, altfel ai fi acuzat (sanctionat chiar) pe nedrept ca politizezi aiurea. De parca n-ar avea nici o legatura, cum ca n-are a face tita oii cu a vacii. Altfel, din fericire nu avuram parte de o experienta de doliu precum cel italian spre ex. ca altfel ar fi stat lucrrile astazi, un dezastru national in toata regula. Deocamdata, doar o lupta ii cistigata si nu razboiul si doar de noi tine cum defilam ca de o da milka cu piciuru' si rastoarna sistaru' ... se ingroasa treaba.
 11. Viktor

  Covid 19

  Caterinca pe seama coronei abia acum incepe. "Ai vazut frate ca nu fu decit vrajeala ? ai vazut frate ca io n-am patit nimic ? etc". De regula din partea alor ce pina mai ieri nu le intra un pai in c*r de teama c-o sa dea ortu' popii. @catapkz, abia acuma te-ai trezit cu mersul la padure cind multi altii erau cu bagajele cu mici in traista pe hol inca din data de 14 asteptind miezul noptii mai ceva ca noaptea de revelion ca a doua zi s-o zbugheasca pe coclauri ca-i la liber ? Mergi linistit si in caz "de", zi ca ne cunoastem.
 12. Viktor

  Covid 19

  "Ce vrei frate, doar e democratie ...(ar zice unii) " unde ai doar drepturi (sa injuri, sa scuipi, sa faci ca toti dracii apoi sa te dai lovit/a in aripa s.a.m.d) nu si obligatiuni, mai ales daca o mai calcat si intr-un cuvint urit de smaker. Fix asa au inteles si aceasta relaxare, pe masura materiei cenusie din dotare. Asa-i tontu, daca i-ai intins un deget in ajutor ... o sa-ti smulga mina din umar ! S-apoi iarasi punem bot cind s-o da la loc comanta in situatie de urgenta. Cumparaturi si pina acum s-au putut face, unele chestii ce nu suportau aminare si pina acum au putut fi rezolvate. Ce-i atita graba la dat palme pe ulita ... nu pricep neam !
 13. Viktor

  Baby Chevy

  Chiar credeai ca daca l-o bagat masa-n haina statului e si de buna credinta ? Caracter de "legiuitor" din pila !
 

×
×
 • Create New...