Viktor Posted March 11 Pe ala vechi sa nu-l arunci, daca-i piesa rara. Ca nah, de o da Milka cu picioru' si rastoarna sistaru' ... Adica, de-o sa crape pomposu' macar ai la schimb. Quote Share this post Link to post
Dj_Dark Posted March 14 Nu arunc nimic, totul se conserva Si vorbesc serios, doar daca era rupt il aruncam. Quote Share this post Link to post
Dj_Dark Posted June 11 (edited) Stergem praful macar aici daca de pe masina inca nu Am gasit in sfarsit capace "originale". Mult spus fiindca sunt niste replici cu defectele de rigoare, dar macar nu mai sunt sparte si cu vopseaua luata ca cele vechi. LE, aerul conditionat inca merge Edited June 11 by Dj_Dark 2 Quote Share this post Link to post
Andrei.ss Posted June 12 Faza cu capacele de Espero/Cielo Executive (ca sunt aceleasi de care am avut si eu) e ca dupa un timp vopseaua incepe sa se exfolieze singura (e drept, la mine unele zone suferisera si zgarieturi de la parcarea la bordura). Ce am descoperit e ca suprafata afectata se poate foarte usor retusa cu bronz argintiu, mai conoscut sub denumirea de aurolac; diferenta e insesizabila (sau poate am inhalat vapori de la vopsit si de asta mi-a placut cum a iesit ). Asta bineinteles, daca nu vrei sa te complici sa le vopsesti complet. Quote Share this post Link to post
Dj_Dark Posted June 13 Sunt convins ca daca le pregatesc bine merge si cu orice spray argintiu dar din pacate 2 sunt sparte, cel din poza si inca unul mai rau. Quote Share this post Link to post