Jump to content

Mark-Damas 97' 98'

Membru
 • Content Count

  114
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

About Mark-Damas 97' 98'

 • Rank
  Forumist

Profile Information

 • Din
  Simleu-Silvaniei Salaj
 • Auto
  Daewoo
 • Model
  Damas : Persoane / Van
 • An
  97' si 98'
 • Nr. Inmatr.
  MRJ

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Depinde , daca gasesti piese de schimb pentru el adica kit de reparatie atunci da .
 2. Salutare , la treaba cu carburatorul e foarte dificil , tatăl meu a găsit unul ca prin noroc la Craiova dar cred că e singurul . De găsit sau ar trebui să mai existe , depinde și de cele SH dacă funcționează atunci e bine dacă nu ... . Cel mai des se strică membrana și acele arcuri din el , adică se uzează și numai funcționează cum trebuie . De asta l-am schimbat și noi și pentru că prima oară tatăl meu a crezut că , carburatorul e stricat dar nu , garnitura de chiulasă era sau a fost . Acum motorul merge ceas , dar radiatorul face acum probleme . Există și carburator nou făcut de chinezi dar nu știu cât ține sau de la Suzuki etc. Mai căutați , nu știu cele de la Suzuki , gen Samurai sau alte modele Suzuki dacă se potrivește . De reparat greu se poate repara , pentru că e complicat și dacă îl desfaceți ulterior numai e bun de nimic . ✌️ Cu plăcere
 3. Scuze că citez pozele astea 2 dar și mai demult am văzut poza asta . Văd bine acolo în fundal un alt Lin dar cu 02 la număr . Moskvich alb mai nou cu elemente de plastic ??
 4. Bătrânu Lin se ține bine încă , mergi cu el și la drumuri mai lungi și în general cu mai toate ??
 5. Salutare , scuze de deranj sau ca am intrat pe topic dar ti-am vazut Nubira zilele acestea in comuna la bunica mea 😁
 6. Salutare , hmm cam ciudat . Topicul început în 2006 când ai luat mașina și acum dat la rabla , păcat . Era fain dacă ajungea la cineva , plus că nu era modelul stock...
 7. Au iesit fain farurile la E46 , acum trebuie sa revigorezi si numarul 😁
 8. Hmm nasol că nu poți merge cu 2 mașini deodată și Nubira e pe dreapta , dar poate o să revină și ea :))
 9. Salutar , scuze ca intreb de Nubira in topicul cu Leganza , dar unde e Nubira ?? tot asa a ramas ??
 10. Salutare , ceva noutati ?? ai reparat-o ??
 11. Salutare , legat de pasaj asta e doar vina primariei de Sector unde se afla pasajul sau a celor care au comandat proiectul si ce-i ce l-au executat adica , Pasajul Uniri facut pe vremea lui Ceasca are o inaltime in care pot incapea sau intra si vehicule mari dar dupa ce a fost ''Reabilitat'' inaltimea a fost micsorata , plus ca au instalat ceva lumini si acea tabla . Dar sigur multi stiu informatile acestea de la stiri :))
 12. Daa nu stiu ce sa zic taicameu a zis ca sunt de aceeasi marime Damasul e un pic mai inalt dar e mai ingust , iar Matizu e mic si lat si un pic mai lungit . Si aaa de asta ai zis asta , acum mi-am adus aminte ca la Matiz i se mai spune si Micu Gigant 😆:))
 

×
×
 • Create New...