Jump to content
Sign in to follow this  
NightClub

Logan 90cp Vs Tico 42cp

Logan 90CP sau tico 42CP pe 400m?  

95 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

#-o iar ti-au dat drumu' pă forum?

Share this post


Link to post
#-o iar ti-au dat drumu' pă forum?

 

Eram de mult "dat drumu' pă forum", dar nu am prea avut timp de net.

 

Si am zis si eu sa vad care sunt sansele ca la urmatoarea legala sa castige un tico vs logan. Si stiu, si de datele tehnice, dar vreau sa le arat si baietilor, care se dau ce sanse au. Nu pot sa zic cine se da, ca este membru daewooclub. Si o facem din distractie si din pura curiozitate... :-?

Share this post


Link to post

vorba unui forumist daciaclub: spune-mi si mie ce ai fumat, ca e tare :)

Share this post


Link to post

cand am venit de la moeciu, pe serpentine m-am luat cu unu' - pacat ca eram 4 in masina si bagaje, iar el cu iubita si l-am luat abia dupa vr-o 3 km.

oricum toata stima pt. el am stat mult in spatele lui si conducea excelent - foarte cursiv, iar masina se vedea ca-l ajuta - accelera bine si nu prea se inclina. la un moment dat s-a lasat - ori benzina, ori iubita ca de plictisit nu parea sa se fi plictisit.

pe 0-400 daca trebuie sa schimbi a 4-a esti mancat cu tico... a 3-a spulbera. as incerca (eu plec foarte bine - asa ca as avea o sansa cu un logan stock)

Share this post


Link to post

am tras o liniuta ad-hoc la semafor ieri cu un ambition la care, ce-i drept am pierdut un tempo, ca e m-am prins mai tarziu ca ala avea chef de joaca si am luat vreo2 lungimi pana pe la 110, deci aproape de 400m, deci sunt impartite cam inegal sansele, ce-i drept aveam benzina proasta si admisia normala si reglaj de consum...

Share this post


Link to post

Macar scrie corect titlul...Loganul abia daca strange 85 de cai ala de 1.6.

Edited by Alezz

Share this post


Link to post

Io nu ma exprim dar particip. Am un d-ala de 90cp... Si e mai mult decat stock... e invatat puturos si economic...

Share this post


Link to post

Intru si eu .. si cu anvelope de iarna.

Share this post


Link to post

Eu nu ma bag ca n'are rost.

Share this post


Link to post

Da Alezz ai dreptate... E stupid...

Share this post


Link to post

Cred că la start de pe loc până la vreo 100 tico conduce, abia atunci începe să se vadă puterea motorului. De tico e mai uşor ,cu o greutate mai bine repartizată şi cum spunea un fost profesor de facultate "O cutiuţă de maşină cu un monstru de motor" . Cred că avea dreptate , nu m-am sinchisit şă calculez raportul Cp/masă.

 <img src= ">

Share this post


Link to post

am eu o gluma cand ma mai provoaca un prieten cu loganu: " daca vrei sa te tragi cu mine, mai scoate o fisa..." e aproape dublu ca nr de cai si doar cu vreo 50% ca greutate, deci are si raportul cai/kg mai mare, si in plus pe 400 se ating viteze destul de mari, pe 0-100 kmh m-as baga cu loganul, dar cand pe 400 eu prin in jur de 130 kmh... tico trage greu dupa 100 kmh, si atunci pierde mult, poate tot ce a castigat pana acolo...

Share this post


Link to post

Mie sincer mi se pare stupida comparatia...

 

Am avut Tico destul de mult timp,am dat in el destul cat sa stiu ce-i poate capu si am mers si cu logan de 1.6 ...si se duce loganul,degeaba incercati sa comparati tantarul cu lacusta!!!!

Share this post


Link to post

Pe 400 m 1-0 pt Tico dar 0-100km/h nu cred ! Loganul1,6 nu are 90 cp :-?

Share this post


Link to post

dar intrebare, putin offtopic, mai adaugam inca o masina la cursa si anume Matiz, pe ce loc iese? L-o face pe Tico?

 

Ontopic: Parerea mea este ca Loganul castiga daca are un sofer bun, pentru ca acea cutie este EXECRABILA (parerea mea) e prea grea, parca e plin de cauciuc acolo inauntru, nu prea poti schimba vitezele sport si ramane turat motorul. Daca soferul da in ea ca lumea atunci face Tico-ul, dar daca nu sta blana si nu schimba la 6000rpm ... pierde

Share this post


Link to post

Vorbim de modele stock? Pai Tico prinde 100km/h in 17 secunde, pe cand Loganu' 1.6 in 11.5, teoretic vorbind. Cred ca 200m sunt suficienti pt atingerea vitezei de 100km/h, in treapta a III-a, numai ca nenea cu loganul poate continua accelerarea in aceasta treapta de viteza pana la 120km/h, pe cand la Tico trebuie sa schimbi. E foarte posibil ca un sofer bun sa scoata mai mult din ticozaur insa ajutat de mici artificii, cum ar fi: demontarea bachetei spate, a scaunului din dreapta, roata de rezerva, poate chiar si hayonul :mrgreen: si nu in ultimul rand, demontarea elementului filtrant al filtrului de aer :D Merita incercat, se ofera cineva? :lavolan:

Share this post


Link to post

topser: la drag parade am scos 130 kmh la finnish, si am mers pe pista uda cu cauciucuri lassa care mi-au mancat zilele, pe reluarea video vedeam cum patina si in treapta a doua, deci pe 0-100 m-as baga contra logan si as putea profita de greselile soferului, cu conditia sa nu fac eu vreuna si ca masina mea sa fie in stare perfecta si preparata, dar in starea ei de strada reglata la consum si cu admisia normala, benzina normala, etc, pana la 120 in oras, m-ia dat vreeo 2 lungimi de masina si se departa, adica nu mai aveam sanse sa recuperez, simteam ca se plafoneaza, dar 0-100 as avea sanse, nu zic eu ca il fac sau ca il umilesc, doar ca as avea sanse, dar pe 400 m tico nu are nici o sansa contra logan 1.6, de 1.4 nu stiu, si nu m-as hazarda...

 

reluare: comparatia pe 400 m e stupida, logan 1.6 e superior din toate capitolele care intereseaza in comparatie: cai putere, si cai putere/greutate, maniera de etajare a cutiei de viteze...

Share this post


Link to post

Chiar ca e o fantezie sa compari la demaraj o masina care are pe jumatate din puterea unui Logan 1.6!Dar unii inca mai viseaza cu ochii deschisi... :lavolan:

Share this post


Link to post

Si jumatatea din kilogramele lui. Nu zic ca nu-l face Loganu dar are si Tico o calitate care este plecarea rapida de pe loc. Cine nu recunoaste asta inseamna ca nu a bagat picioru in pedala sa vad ce poate Ticozauru. Sa pastram proportiile totusi.

 

De altfel nu vad sensul comparatiei... sa-ti fortezii motorul pana in 6000rpm ca sa ce? Liniutele sunt interesante cu masini mai dotate. Cel putin peste 100-110cp. Altfel ii doar o "joaca" stupida.

Edited by AAdorjan

Share this post


Link to post

Eu sunt anti Logan, dar l-am votat, oricat de execrabila este cutia si oricat de naspa e masina, totusi are 85 de cai parca, si Tico are doar 42. Eu cred ca s-ar putea ca 0-60 sa castige tico, pana pe acolo duce cu a 2a, si avand demultiplicarile mai scurte are mai multa putere la roti, sau la fel ca Logan, dar dupa aia... nu cred ca mai face fatza. Si nici la 0-60 nu cred ca face fatza. Multi spun ca tico face espero la 0-60 chiar usor, eu cred ca nici cu treapta 1 nu face Espero. Am avut Espero si am condus si vreo 4 tico pana acum, si am avut impresia ca Tico pleaca mai greu decat pleaca Espero pe GPL. Iar Loganul o fi el putoarea putorilor, dar... no offence

Share this post


Link to post

Si eu sunt tot Antiloganist convins asa ca daca Tico nu face LGNul ajut si eu din spate impingind TICO cu Golful :) ) sau daca nici asa nu merge bag TICO in portbagaj si tot facem LOGANul ...

Si acum serios vorbind ...Tico nu are sanse decit in max 200m ,dupa care LGN se duce .

Share this post


Link to post

Cred ca s-ar putea... inchide?

Share this post


Link to post

pei se poate inchide, dar o sa revenim dupa ce o sa se dea la legale. Nu se stie niciodata. :)

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...