Jump to content

Frankie_Carbone

Membru
  • Content Count

    231
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Frankie_Carbone

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 01/19/1982

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    siny692003@yahoo.com

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Interests
    SALES
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo, BMW
  • Model
    Matiz E, e46 320d
  • An
    2005, 2004
  1. Multumesc foarte mult. Am rezolvat. Am aflat si pretul pt manopera montaj - 150 ron. Asta si pt altii cu aceeasi problema. Inca o data multam'
  2. Salut, A trecut multa vreme de cand nu am mai postat pe aici, parca imi era dor . Chestia e ca eu nu mai conduc Matizul de ceva timp, buburuza are acum vreo 30 000 de km, merge bine, revizia ok, numai ca s-a stricat PEDALIERUL DE LA AMBREAJ, asa au zis aia de la service. Problema este c anu s-ar prea gasi. Sfaturi? Idei? De unde cumpar asa ceva si cam cat m-ar costa? Dezmebrari? Multumesc anticipat pt raspunsuri.
  3. Motorul, mai exact este de 1995 cmc adica 2.0 litri. Este o masina care te implora sa o conduci la drum lung si destul de nepotrivita pentru drumurile acasa-serviciu din bucuresti, mai ales cu toate lucrarile astea de am ajuns sa fac 2km in 1h. Ca si pret total, dupa achitarea taxei de prima inmatriculare (apropo, este euro 4, Iulie 2004 deci a fost mai ieftina taxa) am ajuns undeva la 14 800 eur. PS: ca mi-a furat oglinzile a doua zi dupa ce am parcat-o in fata blocului nu am pus la cheltuiala. 604 ron au costat, doar geamurile, dar o sa ii recuperez de la casco ... inca astept . In rest, numa' bine va urez si multumesc pentru aprecieri.
  4. Salutare dragi membrii. Nu am mai postat de ceva vreme, am fost plecat, cu treaba, una / alta. In schimb mi-am facut timp sa deschid acest nou thread cu noua mea achizitie de care deocamdata sunt foarte multumit. Masina - BMW 320d touring, 150 CP, 330Nm cuplu, 6 trepte, 160 000 km, an fabricatie 2004 Iulie, Euro 4. Volan sport, reglabil, imbracat in piele, schimbator imbracat in piele, cotiera piele, business cd, climatronic, senzori ploaie, geamuri electrice fata + spate, park distance control, scaune reglabile pe inaltime, tapiteria coloarea caroseriei, torpedou refrigerat, cotiera spate + cupholders, plasa ski, subwoofer + statie blaupunkt 750 W, oglinzi electrice/incalzite/heliomate, oglinda interioara heliomata, inchidere centralizata + alarma MAAT (este pusa in romania asta ... singurul lucru prost de pe masina este alarma pt ca tipa fara motiv), 10 airbag-uri. Consumul la drum lung mergand in treapta a 6-a cu o viteza de 140 km/h este in jur de 5% - 5.2%. In oras daca se merge in weekend, noaptea sau pe distante lungi ziua (minim 10 km) consuma in jur de 9%. Daca vorbim de un drum acasa - serviciu de 30 de min 2 km (Mosilor - Floreasca) consumul oscileaza intre 12% - 13%. Hai sa nu mai scriu atat de mult ci mai bine sa pun niste poze. PS: aveam optiunea de a vinde buburuza, dar va ramane dragostea mea de o viata + ca sotia va conduce Matizul ca e mai mic.
  5. Matizul meu are 22900 km in clipa de fata, am trecut prin 3 revizii cu tot cu cea gratuita de 1000km. Masina a rulat NUMAI in Bucuresti, 2 drumuri pana la mare si unul pana la Rasnov. Toti acesti kilometrii, facuti in 2 ani fara o luna, sunt kilometrii facuti in Bucuresti, in gropi, in condus NONECONOMIC, cu motorul rece, etc. Vreau sa spun ca mi s-a schimbat la revizii doar atat: - placute frane - bujii - filtru de aer Restul, ulei, vaselini pe la etriere, etc, nu se pun. Masina, in clipa de fata NU cloncane, nu bate nimic, nu ma trage curentul la viteze mai mari, este bine etansata. Singura problema care am avut-o, repetitiv dealtfel, a fost electrica, luminile mai exact. Mi s-a ars faza scurta de 2 ori, cate un bec pe rand, la o sapt distanta. Stopurile de frana, ba unul, ba altu, ba cel central. Le-am schimbat si am rezolvat. Masina nu a fost tinuta in garaj, nu s-a mers in weekend cu ea, nu s-a menajat. Am mers cu 164km/h PE CEAS pe A2, am luat gropi, am uitat proiectoarele aprinse 20 min si a murit bateria, am impins-o, etc etc etc. Si inca, NU este nimic stricat la ea, vorbesc de lucruri importante, articulatii, motor, cutie, etc. PS: Probabil ca singura problema notabila, care m-a obsedat de cand am cumparat-o, este CONSUMUL, imi consuma 10.5 % in oras. Este adevarat ca mers si cu ea numai pe stefan cel mare la 8:30 AM si la 6:00 PM ... motorul rece, numai cu a-ntaia si a doua.
  6. Tot ce este posibil Mircea, tot ce e posibil.
  7. De la intersectia Dimitrov venind dinspre Bucur Obor, vad un Q7 care trece pe langa mine foarte rapid. Ok ... nu il iau in seama. Ajung la semafor la iancului eu fac stanga. Asta pleaca ca un dement si observ ca este o EA la volan. OK, plec tare, forjez buburuza, ajung la 80 .. si vad ca il intrec, ajung la 100km/h ... ii dau a 5-a si vad pe stanga o masina de politie cu avariile puse. Am ajuns mai departe, am intors si am trecut pe langa ei sa vad daca era radar, eram curios. Norocul meu ca nu a fost. Oricum, penibil, si eu tampit ) dar cred ca m-am prostit din cauza ca era in masina cealalta o doamna.
  8. Eu sub 10% nu cobor cu matizul meu din 2005 cu 18.000km. Consumul asta este in Bucuresti ... bag de 50 RON benzina si merg 150 - 160 km NUMAI in oras, acasa - serviciu si invers zi de zi. La drum lung, sunt in jur de 4 - 5 maxim. O sa ma duc la revizia de 20 000km si poate se rezolva.
  9. Mi s-a aprins becul CHECK ... de 2 ori. Prima data sambata si a doua oara azi. Singurul lucru care l-am facut este ca am plecat cu masina fara sa stau nici macar 1 minut, probabil era motorul foarte rece. Am reusit sa fac acel bec sa se stinga dupa vreo 5-10 minute ... la un semafor, am oprit motorul si dupa aceea l-am repornit. Cred ca o sa o duc la revizia de 20 000 ... chiar daca are 18 000. Oricum ... cam neplacut asa ceva dupa doar 18 000 km, ma intreb ce se va intampla dupa 80 000...
  10. 1. Va fi full 2. TREBUIE sa car laptop-ul dupa mine ... 3. DE CE nu as merge cu metroul zi de zi in cazul asta? De ce am masina, nu ca sa o folosesc? OK, inteleg, acum este un caz aparte, dar SINCER, zi de zi traficul este inuman, doar ca in acest caz NU VAD o eschivare a traseului
  11. Ma intreb cu groaza CUM voi ajunge eu de pe Mosilor (acasa) pe Calea Grivitei (serviciu) ... oricum o iau ... dau de blocaje ... poate ma poate ghida cineva? Multumesc.
  12. Felicitari, treaba buna. O schimbare NOTABILA. In mod sigur va intoarce lumea capul. Foarte frumos realizat, un real progres fata de primele poze. Bravo.
  13. Sa o stapanesti sanatos! cat a fost DDP ?
  14. Nu stiu de ce am scris acolo Goian ... probabil dn cauza ca am continuat postul dupa ce am revnit de la masa ... si imi pierdusem gandurile. Acum este ok, am editat.
 

×
×
  • Create New...