Jump to content

SorinG

Membru
  • Content Count

    79
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About SorinG

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Interests
    auto, software
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Renault
  • Model
    Megane
  • An
    2007
  1. SorinG

    Recomandare Laptop

    Mda, am dat pe ea cam 100 lei.
  2. SorinG

    Recomandare Laptop

    Apropo de mitul Lenovo Thinkpad. Am la serviciu un X61 tablet pe care am varsat ceva apa. Am incercat sa-l opresc cat am putut de repede, l-am pus la uscat 2 zile dar, din pacate, s-a stricat tastatura. Am cautat pe net alta, am gasit-o si acum e ok. Il am de ani buni, l-am folosit la greu, si sunt incantat de el. Dar, la mine, n-a tinut chestia cu apa varsata fara probleme.
  3. SorinG

    Politica Fratilor

    Corect. Nu din cauza vizitelor lui Gioana in Rusia. E din cauza vizitelor lui Gioana in Romania...
  4. SorinG

    Politica Fratilor

    In locul lui Boc as fugi ca dracul de tamaie de functia de premier. Cate atacuri si misto-uri a putut omul asta aduna intr-un an de mandat...
  5. SorinG

    Politica Fratilor

    Are dreptate. Unii sar in sus de fericire si cand fac rost de bani de o bere. Oricum, vinovati de reactia lui Geoana sunt altii.
  6. SorinG

    Politica Fratilor

    De fapt, PSD-ul inca mai numara voturile din 2004, pentru a dovedi frauda de atunci...
  7. SorinG

    Politica Fratilor

    Gresit, Tolin. De fapt Basescu l-a lovit pe copil de 2 ori, conform Mediafax "Omul de afaceri Dinu Patriciu a declarat, joi seară, la Realitatea TV, că, de fapt, la mitingul de la Ploieşti, din 2004, Traian Băsescu a lovit copilul de două ori, prima dată în plex şi apoi peste faţă, aşa cum apare în imaginile difuzate în presă". Filmarea a fost trunchiata, Meciul Basescu-copil obraznic a avut 3 runde, pumni, picioare, defilare de gagici etc. Nu a fost difuzata nici secventa in care apare Mircea Geoana care il scapa pe copil de la macel, il bate pe Base, ajuta o batranica sa treaca strada si apoi dispare brusc invaluit in ceata!
  8. SorinG

    Politica Fratilor

    Nu-mi zice ca Vanghelie e pus pe nationalizare... Poate doar cuvantul "piata" sa-i trezeasca vreo erectie. Cred ca Zeneseu era ironic cand vorbea de privatizarea BNR. PS. Recunosc ca doar te contrazic si atat. N-am argumente ;-)
  9. SorinG

    Politica Fratilor

    Totusi, combate-ma putin, ca sa vad unde bati. Doar putin, asa ...
  10. SorinG

    Politica Fratilor

    Hai sa facem un mic exercitiu de logica. Sa presupunem ca iese Gioana presedinte. Putin constipat, o sa il puna pe Johnny prim ministru. PNL o sa se declare multumit si o sa se dea putin intr-o parte. Geana o sa piarda timpul pe la Cotroceni, pe la receptii, pe la TV si din cand in cand se va lupta cu un rebus. Neamtul incepe sa negocieze cu PSD (doar cu ei) formula de guvernare. Un timp o sa fie bine. Cum se stie, PSD are ceva foame in el, si, in scurt timp, o sa ceara ciolan adevarat. Baronii PSD (fara Geoana) o sa bata la usa neamtului si o sa-i zambeasca frumos: "Puiule, ne-am distrat, ne-am simtit bine, acu' uite cum sta treaba..". Neamtul o sa zica da sau ba. Daca zice da, o sa devenim dependenti de alcool. Daca zice nu, o sa reziste cam un an. Si apoi o sa devenim dependenti de alcool. Daca iese Base, o sa avem in continuare emisiuni TV interesante. Si din cand in cand cate un referendum. Daca a invatat ceva, Base o sa scoata din peisaj pe Udrea, Videanu, Berceanu, Boc etc si ar putea aduce oameni noi(de genul Croitoru), pentru ca, in comparatie cu Geoana, el chiar ar putea sa faca asta. Si nu are asa multe guri flamande ca PSD-ul. Oricum, alegera nu este intre Geoana si Basescu. Puterea se disputa intre Base (PDL-ul e si el pe acolo) si baronii PSD (Geoana e si el pe acolo).
  11. SorinG

    Politica Fratilor

    Patriciu primeste si bani pe ce ia gratis. Si apropo, coada la spalatoria auto era pentru locuri de munca...
  12. SorinG

    Politica Fratilor

    Practic nici unul nu e comunist. Conform teoriei. Nici Ilici. Nu mai e. O sa fie comunisti cand o sa-si imparta mosiile si fabricile la clasa muncitoare. Ce nu pricepeti? Astea sunt doar etichete (comunisti, socialisti, stanga, dreapta). Sau altfel zis, sunt abureli. Ma alegi daca zic ca sunt comunist? Atunci afla ca sunt comunist. Vrei sa fiu capitalist? Suna mai bine? Atunci, sa-ti spun un secret: sunt capitalist. Tu voteaza-ma. P.S. Cum dracu poti sa spui ca Vanghelie e comunist? Toti sunt, de fapt, grupuri de interese...
  13. SorinG

    Politica Fratilor

    Eu nu inteleg de ce ii considerati comunisti pe cei de la PSD. E vreunul pe acolo care isi pune averea la "comun"? Se aplica macar un singur principiu comunist pe acolo? Aaa, ca au fost ei comunisti odata... Nu se pune. Acum, toti sunt cei mai salbatici capitalisti. Nu confundati pomenile electorale cu activitati sociale/comuniste.
  14. SorinG

    Politica Fratilor

    PSD accepta acum orice, doar ca sa pice Basescu. Il accepta pe Johanis, il pupa pe Crin, ii trimit dulciuri lui Patriciu si, la nevoie, se declara de centru-dreapta, stanga-dreapta, orice. Pentru ei, inamicul public nr. 1 e Base. Restul e plevusca. Odata picat Basescu, pt. PSD totul devine o simpla distractie politica. Crin si Johanis sunt doar o etapa scurta in viitoarea evolutie politica a PSD-lui. La fel si Geoana.
 

×
×
  • Create New...