Jump to content

alx

Gold Member
  • Content Count

    4653
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    4

Everything posted by alx

  1. Eu nu te pot ajuta cu problema ta insa te pot incuraja ca exista multi care s epricep la cutia automata de cielo fiind una foarte simpla, clasica. Cauta un reparator de cutii automate si mergi la el. Nu mai folosi masina pana atunci ca e posibil sa bulesti altceva si probabil masina va merge la rabla apoi.
  2. Garmin 235 Sent from my D5803 using Tapatalk
  3. O poza cu locul de dormit? Sent from my D5803 using Tapatalk
  4. Succes. Deci nu mai are rost să-ți spun de ce NU e potrivit un SUV pentru drumuri lungi sau decembrie Subaru e o alegere buna dar Subaru Diesel e un sacrilegiu, nu? Sent from my D5803 using Tapatalk
  5. Pai dacă e noua, ce te interesează de piese aftermarket? Mai ales de motor... În ceea ce priveşte motorul, la Subaru poți sta liniștit. Mai ales ca vei opta pentru o benzina bănuiesc dacă o folosești în concedii. Dar de ce ai folosi un Suv, numai tu știi. Un break este mai mult decât suficient asa ca Outback este indeajuns. Sent from my D5803 using Tapatalk
  6. Și eu raliez. Nu exista situație în care sa fie acceptabila debreierea parțială. Ca sa nu riști sa te lase în drum (eu am pățit sa se ducă ambreiajul brusc) ar trebuie sa schimbi kitul cat de curând posibil. Și, datorita faptului ca s-a dus ca urmare a folosirii nepotrivite înseamnă că e și placa decalita deci trebuie schimbat complet, kitul de placa și disc.
  7. alx

    Colţul insomniacului

    Ce înseamnă 3l Xi?
  8. Check engine-ul se aprinde datorita amestecului mult prea bogat. Din acelasi motiv consumul e fff mare.
  9. alx

    Radare fixe si mobile

    Eu am dat ieri in 2 radare pe autostrada spre ploiesti, unul dupa locul obisnuit in dreptul primului pod peste autostrada si unul inainte de ploiesti cu ~10km. E prima oara cand le vad in locurile alea...
  10. Eh, sarcina incarcarii e a barbatului, fomeia doar face achizitia drept urmare...
  11. alx

    Aveti bicicleta?

    In afara de rockrider celelalte sunt niste mizerii, in special aia cu suspensie pe spate. Au cadru din otel. La banii astia te sfatuiesc la un second, riscul de a alege ceva naspa e mai mic comparativ cu sansa de a gasi ceva mai bun in raport cu rockriderul de mai sus.
  12. alx

    Aveti bicicleta?

    Intrebarea ta suna asa: merita sa iau niste mere ionatane din carrefour fata de a lua de la Auchan cu 1 leu mai ieftine? Depinde de dotari. De exemplu freerider.ro spunea despre un Rockrider (nu retin despre ce model) ca este un feld e best buy pentru categoria super basic. Eu as recomanda oricui la
  13. alx

    Aveti bicicleta?

    Gresie d-aia am avut si eu in sufragerie. Numai ca am vandut apartamentul... Pielea da bine, recunosc...
  14. Ai auzit de google? Ia intreaba-l ce vrei...
  15. Ma intereseaza. Vreau sa stiu anul fabricatiei (dotul) si dimensiunea exacta.
  16. alx

    La Multi Ani

    La multi ani!
  17. Si, cu putin noroc, vom fi emigrat toti in 2016...
  18. Nu neaparat. Noi nu "santajam" userii sa se inregistreze ca sa vada. Singura restrictie e la Bursa...
  19. alx

    Aveti bicicleta?

    Nefeseule, ia din Decathlon setul asta http://www.decathlon.ro/iluminare-ciclism/8281184-set-iluminare-vioo-usb-negru-1.html Alea standard sunt niste mizerii care consuma baterii pe banda rulanta si nici nu clipocesc (au doar on si off).
  20. Nu stii sa citesti? Am zis pe 12". Ce sa fac cu 13???
  21. alx

    Aveti bicicleta?

    Nu am apucat sa dau si eu un sfat. Rockriderurile sunt bici cu raport calitate/pret bun. Sunt minimul ce ar trebui luat. Daca totusi va dati mai tare (munte/concursuri/strada zilnic) recomand un sh mai de Doamne Ajuta!
  22. Am si eu benzinar pe GPL care facea exact aceleasi simptome cu a ta. A mea mergea extrem de prost la rece (asa de prost incat stateam pe loc 3-4 min si apoi porneam) dar NUMAI pe benzina. Pe GPL mergea excelent ca si benzina dealtfel dar NUMAI cand era cald motorul. A merge putintel si la turatii mici prin Bucuresti nu rezolvi problema. Trebuie sa ii dai in gura pe autostrada la turatii maricele un timp prelungit. Ca exemplu Bucuresti - Ploiesti si inapoi in 5000 de ture (poti merge cu a 4-a sau a 3-a daca nu vrei sa mergi cu viteze mari). Repet, daca nu ai ture multe degeaba mergi pe benzina, in oras nu vei rezolva problema... Eu am rezolvat-o pe a mea mergand Bucuresti Cluj si inapoi cu ea ff turata. In mod normal, prin incercari repetate vei descoperi cat trebuie sa mergi pe benzina turata. Eu estimez un 50 de km la 2-3 mii facuti pe GPL. A ta e posibil sa aiba nevoie de mai multicel deoarece ai ajuns intr-un stadiu destulde avansat de colmatare a injectoarelor de ti se opreste motorul.
  23. Cumpar cauciucuri Tico, noi/second hand pe 12". 0730.270.70doi alx_popescu messenger alxpopescu@gmail.com
  24. alx

    CATERINCA

    Umano soneta se numeste...
  25. Sa le folositi sanatosi si fara evenimente!
 

×
×
  • Create New...