Jump to content

CATERINCA

steph

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Intrat in parcare, cautat un loc liber (multa vreme) si parcat ... intr-un loc in care sa nu atraga atentia ! Deloc !!

1.JPG

Daca este, este !

2.jpg

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...

La ce suspensii aveau masinile alea ... nu e chiar imposibil.

Oricum, uiti avantajul principal al americanelor ... canapea plina pe fata + dadeau bine parcate in varf de munte cu admirare de priveliste :wink: puteai sa pui un Frank Sinatra cat erai parcat fara probleme.

Deci chestia asta mi se pare una din cele mai hilare chestii auzite in ultimul timp. Si ma refer la intreaga discutie cu protestul camionagiilor. Hai, inteleg, infrastructura, pret pe combustibil dar cum sa protestezi impotriva inaspririi amenzilor?

Cum la primele 2 nu prea ai ce face, aici este foarte simplu, ALEGE sa nu mai incalci legea, asta este si scopul acestei inaspriri de altfel. Evident ca nici eu nu sunt de acord cu inasprirea dar pana la a face un protest (oficial sau nu) pentru asta mai e cale lunga.

Edited by Dj_Dark

Nu e chiar așa. Pentru a se încadra în buget, prețuri și cheltuieli, transportatorii deseori depășesc limita maximă de tonaj, sar perioadele de somn și circulă cu unele acte nu tocmai în regulă. E un clasic joc de-a șoarecele și pisica între transportatori și rutieră. Evident, rutiera câștigă măcar din când în când iar amenzile atunci sunt 3X abaterea din punctul meu de vedere.