Jump to content

danutza

Membru
  • Content Count

    902
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    11

4 Followers

About danutza

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 01/27/1979

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Cluj
  • Din
    cluj-napoca
  • Auto
    Daewoo/Peugeot
  • Model
    Cielo/307 break
  • An
    1999/2003
  • Nr. Inmatr.
    CJ 98 CDO/CJ-88 AVB

Recent Profile Visitors

4464 profile views
  1. Nu iti ploua in masina? Mai face asa si cand ai parbrizul deslipit.
  2. Si cele care au ITP pe 2 ani ce fac? Eu am pana in octombrie 2019. E valabil sau trebuie sa il fac in 2018? Nu ma deranjeaza in mod deosebit ITP-ul anual. Orcum difera doar frecventa cu care dau unii spaga la ITP. Deci nu limiteaza numarul de rable.
  3. https://www.olx.ro/oferta/kia-sportage-2-0-benzina-IDa2fWF.html#0bf2f422ff Are reductor, e pe sasiu, e de 2 litri. Veazi ca la Pinin e nasol cu modificarile. La unele modele nici nu poti pune cauciucuri AT ca lovesc in flansa amortizorului (aia pe care sta arcul). Poate ajuta: https://forum.club4x4.ro/showthread.php?86266-Mitsubishi-Pajero-Pinin-2-0-GDI
  4. danutza

    Carutele Mele

    In 2012 doar am schimbat pragurile. O repatatie completa nu a fost facuta niciodata la tabla. Probleme grave cu rugina nu prea are. Oalele amortizoarelor spate ar trebui facute si cam atat. Dar are nevoie de 4 cauciucuri, senzor VSS, un vas de expansiune si cam atat. Eventual verificat pe unde pierde freon, dar cu ala nu mi-am batut capul ca oricum nu o folosesc decat in oras unde nu folosesc clima. Per ansamblu masina nu se prezinta asa prost, cu 5-600 de lei poate fi pusa usor la punct. Doar in august a trecut ITP-ul cu bine, fara spaga sau alte inteventii. Dar ajungi in situatia sa investesti 150 de euro intr-o masina care valoreaza 250 chiar daca ea e in stare decenta.
  5. Mie nu mi-e frica de ITP. Batranica inca e in putere Mie mi-e frica de nevasta ca tot baga boscoane sa scap de Cielo. E mai rea ca ITP-ul.
  6. danutza

    Carutele Mele

    Adevarul e ca e greu sa ma despart de GLE. Dar nu mai vrea nimeni sa urce in Cielo, nici macar in spate. Numai eu singur merg . e tot timpul plina cu scule (aparat de sudura, flexuri, scari, etc) E deja utilitara in toata regula.
  7. danutza

    Carutele Mele

    La consum ma cam incarca . Ca nu prea mai scade sub 11 de cand s-a aglomerat Clujul. Si cum nu fac decat urban cu ea e cam nasol. Tocmai am luat un Citroen C3 1.4HDI si imi scoate 5.8 pe acelasi traseu in aceleasi conditii. Si 307-le break 2.0HDI scoate pe la 8 si e grea masina. Dar niciuna nu o conduc cu atat placere ca GLE-ul Plus ca nu cred ca tin la tavaleala ca Cielo. 420 kg pe plafon, la cantar Bari de 6 m pe portbagaj si ancorate de inelele de tractare de pe lonjeroane in fata si in spate ca sa nu faca balans
  8. Acum mi-a picat fisa. Mai asteapta 1-2 luni sa vezi ce au de gand astia cu impozitul. Ca e posibil sa nu mai fie asa nasol cu motoare mai mari. Dupa proiect ar fi 0.12lei/cmc peste 2000 si 0.06/cmc sub 2000. Deci la 2500 este pe la 300/an ceea ce deja e suportabil. La 2000 ar fi 120/an. Acum eu platesc la 2000 cam 180 de lei. Iar unul de 2500 de vreo 900.
  9. Pai XL7 am recomandat-o pentru spatiul mai generos. Daca tot esti nevoit sa dormi o noapte in ea e mai placut cand ai 1.9m cu banceta rabatata decat cand ai 1.5 metri. In rest e cam la fel cu Grand Vitara, Pinin etc. Atat ca e ceva mai lunga. Parca citisem ceva de dormit pe undeva.
  10. Grand VitaraXL7 2.0 TD ? Eu una din aia vanez in viitor. Chiar daca depaseste putin bugetul tau.https://www.olx.ro/oferta/vand-suzuki-grand-vitara-xl7-ID9EoYp.html#4a541538af Oricum cu Pugeot 307 break am lasat Santa fe in spate la Vanatarile Ponorului. Aia s-au oprit unde s-a terminat asfaltul. La Varciorog am ajuns usurel, usurel cu treapta 1 la relanti si cu vreo 3 treceri prin rau. Eu si carutele ca altii nu se inucmetau sa intre cu masini, mama lor de 4x4 de asfalt ca nu ajung nici unde ajung eu cu breakul. Era plin la sosea de SUV-uri. Nu vad sensul unui 4x4 daca nu il scoti 1 metru de pe asfalt.
  11. danutza

    Carutele Mele

    Ete fix zero. Cielo meu e obisnuit cu +5000 in bord Ocazional mai ia si 6500, nu neaparat la liniute dar am o rampa care imi place sa o iau cu treapta 2. Imi place la nebunie cum suna aproape de limitare. In rampa nu reusesc sa il duc cu a 2-a in limitare. Nu urca mai sus de 6000. La drept merge pana la 6500 in limitare. Ia o limitare cel putin saptamanal, asa sa nu uite ca o are Si mare lucru daca ies pistoanele prin capota. Cumpar capota noua din dezmembrari. Oricum ma bate consoarta la cap zilnic sa dau Cielo la fier vechi si nu ma indur. Ador masina asta, desi am alta mult mai masina ca ea nu are acelasi feeling cum are Daewoo Cielo 1.5 GLE I-am zis ca de se duce pe apa sambetei Cielo merg si imi cumpar alta la fel .
  12. danutza

    Carutele Mele

    Hi hi. Ieri Cielito a facut de rusine un Logan 1.5 DCI de 70 cp. Am tras o liniuta L-am facut doar din 3 viteze schimbat la 6000 de ture. Initial am crezut ca ma ia dar s-a pierdut la amestecat in rezervor (adica schimbat viteze) ca eu eram cu a2-a si el deja in a4-a cred, ca vedeam cum ramane in urma de cate ori schimba. Cu a3-a nu am ajuns decat la 110 ca s-a terminat liniuta Pana am schimbat din 1 in 2 a stat langa mine si inca putin dupa ce am dat a2-a, pana pe la 60 km/h pe urma dus am fost . Multi vad masina mai amarata asa si cred ca nu mai poate. Dar numai vopseaua e urata, in rest inca are viata.
  13. danutza

    Carutele Mele

    De taiat, taia si inainte dar nu voia doamna sa circule ca "e urata rabla" Cu vopseaua veche l-a taiat pana la 190km/h. Oricum nu are multi km asa ca inca se tine bine. Are numai 160.000. Si Leul alb (Peugeotul) se tine tare bine, deja bate spre 370.000 km si inca nu da semne de oboseala. Acum citeam topicul cu supapele limitatoare la frana ca ma gandesc sa bag saibe ca ale mle sunt 3/40, vreau sa leg remorca fara sistem de franare dupa Cielo si mi-e sa nu ma tot impinga. E usoara ea, e in limitele masinii (500kg maxim autorizat) dar parca as ajusta putin frana spate ca pe la Cluj e tot un deal si-o vale
  14. danutza

    Carutele Mele

    Hi hi, tocmai m-a anuntat consoarta ca merge iar Cielo cu 100 de km/h ca ea credea ca nu mai merge mai mult de 60-70 dar merge chiar frumos, a fost putin nevoita sa iese din oras cativa km cu Cielo zilele astea Acum ce sa ii zc? Sigur ca merge, saptamana trecuta i-am dat eu 140 si se tinea tare bine Tare mi-e dor sa scot Cielo la un drum mai lung, sa-ii dezmortesc putin pistoanele ca de 3 ani numi prin oras se invarte si asa 5-10 km ocazional pe langa. Oricum, pe Feleac in sus inca mai dau blitzuri din spate la Loganuri ca se dea pe banda 1 ca nu am timp sa astept dupa ele ca eu am masina straina . Si inca suna frumos la 6500 de ture
  15. danutza

    Carutele Mele

    Dupa ce in uma cu o luna am investit fabuloasa suma de 140 de lei in vopsirea la Cielo, ieri am mai investit fabuloasa suma de 53 de lei si a primit 2 pivoti noi iar azi am fost si sa ii fac ITP-ul. Spre satisfactia mea in fata mea o Skoda Fabia de prin 2006 1.4 benzina o chinuiau in toti dracii si tot nu ieseau gazele asa ca pana la urma au respins-o. Am avut un oarecare morcov legat de gaze dar surpriza, au iesit din prima fara nicio o interventie. Asa ca am continuat la standul de frane, directie si pe urma ne-a fotografiat frumos si ne-a urat drum bun pentru inca 2 ani, fara spaga dar cu atentionarea ca nu merg becurile la numar
 

×
×
  • Create New...