Jump to content

adrian_r5

Membru
  • Content Count

    657
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    13

Everything posted by adrian_r5

  1. Pai ... citi km ai facut cu ele ? ... ca din poza nu par prea umblate.
  2. Esti multumit de cauciucurile Kleber ?
  3. The connector of your car is ALDL ... few informations here - https://en.wikipedia.org/wiki/ALDL I know that my post doesn't answer to your question but I hope it is a point to start solving your issue.
  4. adrian_r5

    La Multi Ani

    La multi ani 🥂
  5. Vezi .pdf-uile atasate ... matiz - intretinee periodica.pdf daewoo motor oil 5w30.pdf
  6. Cum e cu oglinzile ... le-ai montat ?
  7. Avind in vedere faptu' ca are 3 cilindri si 3 bobine ... nu vad de ce ar fi "wasted spark" ... MatizIgnitionE3.pdf
  8. Grecu' care a murit sigur este o "victima a sistemului" ... a "sistemului" care a permis instalarea unui asemenea limitator de inaltime.
  9. Nu stiam povestea 😞 N-am nicio tangenta cu persoana in discutie ... doar mi-am amintit de topicul respectiv.
  10. Revizie Matiz La Domiciliu - Preturi De Criza
  11. Variable Displacement Compressor With a VDC, there is no jerking of the engine brought about by the switching on and off of the compressor clutch (as in FDC). In fact, some VDCs have no clutch at all. This results in a very smooth operation and improvement in fuel consumption.
  12. Oarecum la subiect ... din manualul de service pt. euro 2 (in cel pt. euro 3 n-am gasit la o cautare sumara) la pag. 1F - 4:
  13. ... chiar si fata de cit costa acum la pravalia respectiva 👍 LE - cele mai ieftine compresoare le-am vazut la astia de la Lott Autoteile ... pretu' pornind de la 125,39 € pt. Lott Hausmarke (astea nu-mi dau seama daca sint noi sau refurbished ... cum sint cele de la Estock ... si care nu sint deloc ieftine - ELSTOCK 51-0689 vs DELPHI TSP0155855)
  14. In poza pare sa aiba filet ... cel putin la "urechea" de sus ... sau nu vad eu bine ? LE - sau tu te refereai strict la "urechile" de jos ?
  15. Conform catalogului sint doua modele cu sistem de prindere si de racordare a conductelor diferite. Da' si pt. fiecare model vad ca sint mai multe P/N ... nu-mi dau seama ce diferente sint intre ele. Tu pe ce criterii ai ales P/N respectiv ?
  16. Deci ai renuntat la Ridex ... ce model de Delphi ai ales ?
  17. Ce model ... la ce pravalie ?
  18. Aici n-am inteles la ce te referi ☹️
  19. Asta (probabil) coform legislatiei ... da' conform unei gindiri logice varianta corecta (si utila in trafic) este cea care spuneti ca este implementata pe masinuta ni discutie - "se aprind și pozițiile față-spate, becul de la număr"
  20. fyi - Daewoo a inceput comercializarea modelului Matiz cu motor Euro 4
  21. poate te ajuta ... matiz - verificarea sistemului de aprindere.pdf
 

×
×
  • Create New...