Jump to content
 

Luc 7

Membru
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Luc 7

 • Rank
  Forumist

Contact Methods

 • Gender
  Male

Profile Information

 • Din
  București
 • Auto
  Daewoo
 • Model
  Matiz
 • An
  2008

Recent Profile Visitors

684 profile views
 1. Pentru cei care se tot miră, este vorba de valva de reglaj mers în gol sau relanti. Aceasta contribuie la bunul mers al motorului și mai ales la relanti.
 2. După ce am schimbat bujiile, fișele și filtru carburant și manopera la un "inginer mecanic", mașina mergea la fel, deci am luat plasă. Atunci, am înțeles de pe forum că mai am o șansă și să schimb valva mers în gol/relanti, deci "bingo", motorul și relantiul nu a mai avut probleme! Mulțumiri tuturor forumistilor care au postat pe acest topic!!!
 3. Am pus ulei W40 pentru că am considerat că în București și sudul României este mai cald vara!
 4. Mulțumesc, doar atât, la fel ca uleiul mineral? Am citit pe forum că se poate folosi această marcă și tip de ulei 30-40 mii km. la Matiz.
 5. La mulți ani tuturor forumistilor. Am folosit la ultimul schimb de ulei marca Castrol 5W40 sintetic. Din experiența d-stra puteți să-mi spuneți și mie câte mii de km. pot să circul cu mașina de acum colo? Mulțumiri.
 6. Bună ziua tuturor. Am o singură telecomandă pentru centralizata mașinii mele care funcționează normal dar m-am gândit să schimb carcasa, care s-a cam tocit și învechit dar nu am găsit acest model pe internet. Mă gândeam să schimb modul cu unul nou care are și minim două telecomenzi, mai ales că nu am decât o cheie de contact. Credeți că este o idee bună sau mai există și alte variante?
 7. Am un Matiz 2004 care de la începutul lui octombrie 2020 după pornire, la rece se oprește brusc și merge înecat la relanti. Care ar putea fi cauza?
 8. Poate să-mi spună cineva din ce cauză se oprește motorul după aproape un minut de la pornire și de ce merge înecat, mai ales la relanti? Mulțumesc anticipat!
 9. Buna seara, mi-a apărut, la un Matiz 2004 în bord, simbolul motorului care s-a aprins instantaneu, în mers, fără zgomote la motor sau altundeva. Este posibil să se fi blocat sau stricat sonda de presiune a uleiului din motor din cauza temperaturilor scăzute din ultimele zile? Am verificat nivelul uleiului la motor care este normal.
 10. Se poate întinde cureaua alternatorului din partea de sus fără a se urca mașina pe elevator? Știe cineva cât costă manopera și la ce service auto în București?
 11. Știe cineva cum pot să demontez piulița de la planetara stangă ca să schimb discul? Am încercat cu o tubulară de 30 Matador și am rupt pătratul dintre clichet și tubulară.
 

×
×
 • Create New...