Jump to content

nicebubu

Membru
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About nicebubu

 • Rank
  Forumist
 • Birthday 04/12/1984

Contact Methods

 • Gender
  Male

Profile Information

 • Din
  Piatra Neamt
 • Auto
  Chevrolet
 • Model
  Spark
 • An
  2005

Recent Profile Visitors

2155 profile views
 1. Salut. Am o problemă / enigmă cu alternatorul. Spark primul model. În ordine cronologică: 1. Se aprinde martorul de baterie. Pun multimetrul: 12V. O turez puțin pînă la 4-5000, se stinge martorul, pun multimetrul: 14,4V. 2. După două minute martorul se aprinde iar. Turez, se stinge. După 3 minute se aprinde iar. Perioada cît stă stins crește la fiecare repriză. 3. Merg așa în total maxim 6-7 Km timp de 2 zile. Ajung acasă seara, se aude un zgomot ciudat dinspre alternator și simt și ceva miros de plastic ars. 4. Dimineață bateria moartă. O scot, o pun pe un redresor, îmi arată 4V. 5. O încarc pînă la urmă și după o săptămînă o pun pe mașină și hai cu ea la electrician. La pornire același zgomot ciudat și miros de plastic ars. 6. Electricianul măsoară, pune mîna pe alternator, calduț, zice că e ok, nu frige, totul în parametri, nu se mai aude nici zgomot, nu miroase, nimic. Zice să merg cu ea pînă moare de tot ca să știm ce reparăm. Are cineva idee ce s-a întîmplat acolo? Zîna alternatorița a venit noaptea și mi l-a reparat?
 2. Şi cele de la Carrefour sînt bune. Marca proprie, nu ştiu cine le produce.
 3. http://www.folii.ro Astea e bune?
 4. 95 nu pun, sorry. Totusi e un euro 4.
 5. In urma sugestiilor voastre am renuntat temporar la top99 sa vedem ce iese si cu altele. Un prim test, nu stiu cit de elocvent cu Luk 98: Distanta: 350 Km, majoritatea la drum intins. Consum: 5,91%. Observatii: Motorul mai zgomotos si mai lenes. Ieri am pus pentru prima data de la Mol. De 98 (cam scumpa ) Prima impresie: sparkutza parca astepta benzina asta. Toarce superb si e mai fisneata chiar decit cu top99. Mai studiez; la primul drum lung umplu la Mol si fac si un calcul.
 6. Am un amic care a zis exact acelasi lucru. Nu intelegeam de ce pina in ziua in care am alimentat si eu de unde alimenteaza el de obicei: top99 vrajeala - era cu 3 bani mai ieftina si nu tragea deloc cu ea. De asta ziceam ca alimentez numai din anumite statii. Multe Petroame fac magarii. Pe de alta parte... daca stau si ma gindesc putin, inainte de a trece pe top99 alimentam cu Luk de 98. Nu tragea asa frumos motorul dar parca era ceva mai mic consumul. Dar am pus-o pe seama stilului de condus. Mai studiez problema. Bafta !
 7. Si cum ramine cu cei care de cind au trecut pe top99 spun ca le-a scazut consumul seminificativ ? Chiar si la euro2. Am un coleg cu Solnitza care e foarte incintat de top99.
 8. Cresc ? Eu stiam ca e exact invers. Si trage prea frumos cu 99 ca sa renunt la ea.
 9. Pai dupa aventura de Craciun si Revelion pe Valea Prahovei consumul mediu a fost ca de obicei (iarna) de 5,75 cu foarte mult oras super aglomerat plus stat pe loc cu motorul pornit pt. caldura. Vara era de 5,25. Sa vedem vara viitoare cind motorul va fi si rodat. P.S. Alimentez numai cu top99+ si numai din locatii selectionate.
 10. Gata prima repriza de sarbatori ? V-ati mai linsitit ? Cum ati petrecut ? Eu tocmai am sosit dintr-un nou triunghi Piatra-Iasi-Dorohoa-Piatra adica vreo 450 Km. Porkutza s-a comportat f. bine ca de obicei, am carat si bradul (e drept ca nu prea mare) si vinuztul si porcusorul... am incaput si 4 oameni cu bancheta mica rabatata (ma rog... 4 oameni daca o pun la socoteala si pe mogildeata de fiica-mea de 2 ani). Acum ne pregatim de Valea Prahovei unde vrem sa mergem 4 adulti cu bagajele de rigoare. Tot inainte spre revizia de 15.000. >-
 11. Nu e mai mare, are parca alta forma. Peste 3 oameni e nashpa cu portbagajul si pe mine ma enerveaza. In 2, insa eu am carat pe ruta Iasi - Dorohoi - Piatra Neamt un minisifonier, 2 fotolii, o masutza, o noptiera vreo 3 genti pline, sacose cu borcane, sticle si haleala la greu plus multe alte maruntisuri. Dar eu sint mai nebun de felul meu... nu faceti ca mine.
 12. Cu ocazia implinirii a 10.000 de Km (azi dimineata in drum spre serviciu) eu si consoarta mea ii uram Porkutzei noastre "multi inainte" si traditionalul "aoleu... vine revizia, alti bani alta distractie... Noi sa fim sanatosi !
 13. Ei hai? Cum asa? Pe la noi pe aici e un monopol la chevy ca te ia durerea de cap. E criminal sa ai unul singur in zona si sa stii ca si ala e catastrofa.
 

×
×
 • Create New...