Jump to content
 

mr_

Membru
 • Content Count

  2585
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  50

About mr_

 • Rank
  Forumist
 • Birthday 02/28/1981

Contact Methods

 • Gender
  Male

Profile Information

 • Location
  Lume
 • Din
  Lume
 • Auto
  Citroen
 • Model
  C1 1.0 auto
 • An
  2011

Recent Profile Visitors

5137 profile views
 1. mr_

  Skoda Superb 1.8 Tsi

  Exact! Plus ca si fostul o s-o mai conduca din cand in cand, cand mai vine prin Romania Apropo, cand desfiinteaza astia carantina aia de doua saptamani?
 2. La mine vw baga ulei total.. Cel puțin la cazanele din generația alui meu. Deși e unul ieftin.
 3. mr_

  Skoda Superb 1.8 Tsi

  O donez. Însă am deja client
 4. mr_

  Skoda Superb 1.8 Tsi

  Am ramas fara petrolier... Dupa 10 ani si ceva. A plecat in Romania, unde ramane in familie. Ramane cum ziceam, o masina fantastica (pana nu se strica) !
 5. mr_

  Covid 19

  Voi in Romania aveți cazuri puține, e ușor sa puneți botul la experimente sociale. Și probabil o varianta mai lejera de virus. La mine sunt mult mai multe într-o tara mai mica însă mai dens populata. Eu personal sunt într-o echipa de 21 omuleți, și doi deja au luat-o. Mi-am luat carantina cu o săptămână să se dea lockdown în toată tara pe motiv de colega contaminata. Si, din păcate, știu și pe cineva care a murit. Sub 50 ani, fără probleme de sănătate, cadru medical în Franța. Ca guvernele pot sa minta nu s-ar mira nimeni. Însă e greu sa crezi ca milioane de doctori din toată lumea fie mint la unison, fie sunt prosti de dau în gropi.
 6. mr_

  Covid 19

  Au ajuns sa protesteze și sa ceara arestarea lui Bill Gates, ca el e în spatele problemei. Cumva parca toți nebunii sunt fie mai numeroși, fie mai vizibili. Dacă tu ai hipertensiune, sau diabet, și mori asfixiat de o pneumonie severa, eu as zice ca te-a omorât virusul, cu ajutorul bolii. Dacă mureai de un avc as fi zis că-i boala, cu ajutorul virusului. În tarile lovite mai nasol se pot compara raportările cu surplusul de mortalitate fata de aceeași perioada a anilor trecuți. Și lucrurile spun povesti diferite. De ex Belgia sau Franța, și acum și UK raportează inclusiv cazuri suspecte, însă netestate de decese din azilurile de bătrâni. Insa cifrele astea "umflate" bat cu statisticile. În România din fericire sunt puține victime oricum, e irelevant dacă sunt sau nu umflate cifrele sau subestimate. Când mor 10 pe zi nu-i asa important dacă în realitate erau 5 sau 20. Important e dacă fac sau nu fata spitalele cu cazurile grave.
 7. mr_

  Covid 19

  @florinellll În us nu m-am referit la balbele cu lockdownul. Ma refer ca pana la sfârșitul lui februarie de exemplu ăștia au folosit un test nefiabil. Care era făcut de cdc, de "stat", nu de vreun srl, ca să zici că nu-i prostie ci s-au dat șpăgi...
 8. mr_

  Covid 19

  Si eu sunt de acord cu Salex. Lucrurile trebuiau comunicate clar, explicate criteriile și argumentele pentru anumite decizii, și strategia pe termen ceva mai lung. Adică sa fie oamenii convinși ca exista o gândire în spate si nu doar niște masuri heirupiste. Pe de alta parte însă nici vesticii nu-s mai breji, sau cel puțin în prima faza n-au fost. De exemplu în Franța și Belgia s-a mers pe mana WHO și am fost mințiți "pentru binele nostru, în frumoasa tradițiile creștină, ca măștile sunt inutile, ca apoi să devină obligatorii. UK varza și încă plătesc prețul. Iar în prima faza în US au fost mai amatori decât în Romania...
 9. mr_

  Covid 19

  Boi și ăștia. Nu, nu au muncit degeaba, i-au speriat pe tâmpiți care de bine de rău au stat în casa. Munca lor nu consta în colectarea de amenzi. Însă de la decizie încolo într-adevăr vor munci si vor risca degeaba :))
 10. mr_

  Octavia Nera

  Poate chiar are aer fals. Ai eliminat posibilitatea asta?
 11. mr_

  Covid 19

  În România cel mai ilogic mi se pare ca nu poți sa ieși sa faci mișcare, singur sau cu cei cu care locuiești (alergat, bicicleta, mers pe jos). Și la mine au reguli ilogice. De exemplu nu te lasă să stai în rezidenta secundara.
 12. mr_

  Covid 19

  Total off, modelul de afaceri al presei nu mai are legătură cu informarea de zeci de ani. Presa nu mai trăiește de mult din vânzarea de înformatie. Acum 30 ani mai trăia din reclama, iar acum trăiește din banii unui mogul sau altul. Nu tu ești clientul pentru presa, ci ești marfa manipulata. Clientul e mogulul care plătește. Nu doar în România ci peste tot. Ca sa fii tu clientul, trebuie sa plătești. Eu aștept o presa pe modelul de business de la netflix de exemplu. În care eu plătesc pentru conținut, nu mogulul sau o firma de tampoane.
 13. Eu dacă as avea loc și timp sa ma ocup, as lua o mașină potențial collector. Din perioada aia ar merge un citroen xantia activa (de preferință v6). Deja preturile au atins minimul și încep s-o ia în sus. E una dintre cele mai confortabile mașini și din ce știu încă n-a bătut-o nimic la testul elanului. Pe forumul monomarca era una de vânzare în stare buna, model extrem de rar cu motor de 2.0 (18 exemplare făcute).
 14. Eu am avut un twingo închiriat în 2002. Și e mai mașina decât m-am așteptat.
 15. mr_

  Covid 19

  Pai cam 5 posturi ajung ca să acopere tot ce se știe in mod real despre topicul asta, la nivel mondial. in rest doar supoziții, teorii, speranțe, păreri, ideologii, conspirații...
 

×
×
 • Create New...