Geo_ZGA Posted March 14 Azi am iesit sa schimb un bec pe frana si... am ajuns la clapeta, ca tot am cumparat una (aproape) noua din dezemembrari. Momentan reglajul e la ochi, sta pe la 850-900, maine ma ocup. In poza se vede spatele la cea veche, in 2 ani a avut f multe depuneri. Am incercat sa schimb si pipa unei bobine (am intins eu aiurea un arc la montaj) si a ramas mansonul blocat pe bujie. Sa vad ce-i fac, sa-l scot de acolo... momentan am pus bobina aia la loc. 2 Quote Share this post Link to post
Geo_ZGA Posted March 16 Dupa multa bibileala, taiat, gaurit, potrivit... am reusit sa indes ledbar-ul in grila 4 Quote Share this post Link to post
ches Posted March 16 Arata de acolo, ai facut treaba f buna 👍. Si partea cea mai importanta este ca lumineaza chiar fain, uniform. Quote Share this post Link to post
Geo_ZGA Posted March 16 Cu cat e mai jos, cu atat lumina e mai aproape de masina... pe plafon acoperea o suprafata mai mare. Dar e ok si asa, nu le pot avea pe toate. O husa/capac ii mai trebuie. Quote Share this post Link to post
Geo_ZGA Posted March 17 Ieri, la intalnire, am reusit sa scot mansonul bobinei (a iesit singur, motorul cald). Am pus alta bobina cu manson nou. Am facut si reglajul tps, sa vad cand am chef si timp sa-i fac un reset si idle learn. 2 Quote Share this post Link to post
Viktor Posted March 17 Le sade mai bine in grila lejilor decit pe cupola. Chiar de se poarta si e la moda cu faruri pe acoperis, eu unu tot undeva la inaltimea farurilor as monta auxiliare. Sigur, un moft personal. Quote Share this post Link to post
Geo_ZGA Posted April 24 Vineri am reusit sa ajung la mecanic pt o operatiune mica dar greu de facut in fata blocului. Inlocuit simering cardan la grupul spate si, daca tot era pe elevator, un furtunel de la "aerisirea" rezervorului (avea unul transparent, nasol, am pus original). S-a constat si un mic-mare joc la pivotul dreapta fata, ceea ce si banuiam dupa cum il auzeam eu. Urmeaza bascule complete, ca ale ei sunt ruginite. 3 Quote Share this post Link to post