Jump to content

Mitsubishi Pinin - Restaurarea Exploratorului

Geo_ZGA

Recommended Posts

Sa inteleg ca nu aveai butonul ala din fabrica? Sau schimbai din alta parte info de pe display? Nu arata tragic cum a iesit, oricum nu cred ca aveai cum sa-l faci sa arate mai bine...

• 2 weeks later...

Astea-s mai luminoase putin decat becurile originale. Oricum, am de gand sa-i pun un proiector pe spate, pt nopti la munte... nu stiu cand si daca voi ajunge sa am nevoie de el, dar mai bine sa fie decat sa ii simt nevoia 🙂 In mod ciudat, Cielo avea lumini mai bune pe mers inapoi, decat Panzerul.

• 4 weeks later...

E ok 🙂 Nu am apucat sa ma joc cu el la zapada, mereu pe fuga... am mers doar cu 4x2, nu am cuplat deloc 4x4 ca nu a fost nevoie (asta nu prea e zapada). Daca fac o intoarcere si accelerez mai tare, fuge de cur, asta pe mazga sau zapada, dar e normal. Ultimul consum in jur de 12,5-13%, actualul ma sperie :))

Si a aparut un sunet nou... la plecare de pe loc cu viraj dreapta, se aude un huruit scurt. Nu imi pot da seama de la ce...

2 hours ago, Geo_ZGA said:

Ultimul consum in jur de 12,5-13%, actualul ma sperie :))

E consum mic pentru zapada, inseamna ca n-ai muncit-o destul 😂

3 hours ago, cris06 said:

Baga-i GPL. Restul le rezolvi!

Nu se poate... instalatiile pt motoarele GDI sunt extrem de scumpe si motorul merge si pe benzina, in acelasi timp... deci nu f economic.

3 hours ago, VAXXi said:

E consum mic pentru zapada, inseamna ca n-ai muncit-o destul 😂

Inainte de zapada a iesit consumul asta 🙂 De 2-3 zile, chiar daca a nins nu a fost totusi zapada pe strazi, au apucat-o nabadaile, scade acul la benzina de nu se poate... daca fac o aproximare, as zice 20%

Sper sa nu, bate-te peste gura :)) La antigel nu m-am mai uitat in ultima vreme, ma uit azi... dar uleiul e la nivel.

O sa vad la finalul rezervorului cati km am facut, poate indica sonda eronat.

edit: si antigelul e ok

Edited by Geo_ZGA
On 12/17/2018 at 8:19 PM, Dj_Dark said:

Zi-ne cum e pe zapada cu tractorul mai bine 😛 

Ah, da... acum vreo 3 saptamani, am fost la socrii. Evident, si detectie pe dealuri... zapada si noroi dedesupt, a urcat fara probleme pe 4x4, inclusiv pe aratura.

Deci pot zice ca e f bine, desi cred ca tu te gandeai la distractie 🙂

Roata se invarte(si implicit planetara) chiar daca nu e cuplata fata, daca nu ma insel 🙂

PS: poate s-o fi stricat sonda de benzina... Eu de fiecare data cand am golit rezervorul de la duba am scos cu 10L de motorina mai mult decat orice apreciere de-a mea 🤣

Edited by mike.omega
  • 1 month later...

Ce sa fac cu ea?

In alta ordine de idei, a venit primavara asa ca m-am apucat, printre picaturi, sa mai fac una-alta la panzer... ieri am montat bari pe plafon, urmeaza transversale si un portbagaj cutie. Sa vedem ce gasesc la pret mai bun, ca ma sperie ce preturi au Thule... Azi am montat aparatoarea stanga spate, care lipsea. Am inspectat-o putin si am gasit un furtun de frana sarit din suport, am gasit printre fiarele vechi de la Cielo o siguranta de butuc care s-a potrivit perfect sa-l tina pe pozitie. In continuare se aude un mic huruit, gen metal pe metal, la viraje f lente de dreapta. Am vazut ca a atins usor de tot anvelopa in contra aripa pe dreapta, dar asta ar fi pe viraj stanga si tot nu s-ar auzi asa... oricum, asta cu atinsul se va rezolva cu distantierele.

52008493_2080503561985334_5713486734923137024_n.jpg

52327066_391673221390513_1208703801112920064_n.jpg

52863932_2080503451985345_3000509293091880960_n.jpg

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...