Dj_Dark Posted December 16, 2023 Author Share Posted December 16, 2023 Clar, am inceput deja, azi am avut o repriza de 180, aseara 160, e bun rodajul 🙂 Serios acum, incerc sa nu o calc "blana" dar cateodata trebuie, si daca trebuie incerc sa nu fie sustinut mai mult de cateva secunde, gen 10. Oricum imi place ca nu e nici o diferenta fata de ce era inainte, trage frumos, constant, fara sincope si tot miroase a motorina 😄 Posibil sa fi rezolvat si o problema pe care o aveam vara pe calduri mari de vre-o 2 ani, cand o chinuiam gen calcat blana sustinut mai mult timp si schimbam treapta, initial tragea tare, dupa avea o scadere de putere de 1 secunda doua, dupa care revenea si nu mai cadea pana nu schimbam urmatoarea treapta. Se vedea cel mai bine la treptele 5-6 pe ceasul de consum instand, initial se ducea blana la 20 litri, dupa scadea pe la 12 litri, si dupa se ducea iar blana. Stiu, suna mai mult a geometrie variabila la turbo lesinata dar cine stie, vedem la vara 🙂 1 2 Link to comment
Salex Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Bun, ca ai gresit cu manualul de strangere a chiulasei am inteles. Dar cu manualul de rodaj ce ai avut ? 🙄 2 Link to comment
Viktor Posted December 16, 2023 Share Posted December 16, 2023 Hop si io! Ce se balangane asa rau morul de parca ar fi in barca? Link to comment
Dj_Dark Posted December 16, 2023 Author Share Posted December 16, 2023 E de la youtube, pe telefon nu face asa. probabil stabilizator de imagine se vrea sa fie. Link to comment
Mark-Damas 97' 98' Posted December 12, 2024 Share Posted December 12, 2024 Salut , nasol ce ai patit cu M47-le tau (motorul) si cu E46-le bine inteles . Intersant ca la doar 400 si ceva de mii de kilometri , Kaput . Motorul asta e cunoscut pentru fiabilitatea lui , foarte buna , ca si M57 cel de 2.5 si 3.0 Diesel . O fii ceva defect de fabricatie in el . Zic asta pentru ca E90-ul fratelui meu n-are nici o problema si nici nu a avut la motor , desi e din 2005 si are ceva kilometri atat reali care nu sunt pe bord si ce-i din bord . Undeva tot la vre-o si ceva de mii are si el (E90-ul) , reali . Link to comment
Mark-Damas 97' 98' Posted December 12, 2024 Share Posted December 12, 2024 On 11/6/2023 at 12:09 AM, vrazvanc said: Nu cred ca imbatranesti neaparat... Am lucrat si eu, ca tot omul, la una-alta, pe la cazanele mele. Dar la Phaeton am crezut ca fac infarct la o simpla inlocuire de broasca, care nu se mai incuia. Ma durea in piept si nu mai aveam mult pana sa plang. La Mazda e lux, fix aceeasi problema = 30 min. La gunoiul asta de GermanyKKT = 7 ore. Da-i dreq de nemti! Aveau ai mei o vorba (aia batrani): "fir-ar nemtii ai dracu'!" si nu intelegeam... Acum inteleg; DA-I DREQ DE NEMTI! Bafta cu nemtia! Sunt si alea Nemtesti masini bune , depinde de model si marca si de intretinerea masini respective . La treaba cu Phaeton , da aia e o masina ultra proiectata sau Over Engineered , de asta e si asa de complicata . Ca si mai toate masinile din categoria ei , adica Exclusive . Link to comment
AndreiCiprian Posted December 29, 2024 Share Posted December 29, 2024 O las aceasta poza aici :)) 2 Link to comment
Recommended Posts