Viktor Posted January 29, 2018 Share Posted January 29, 2018 Habar n-avean de existenta tragaciului. Interesanta dacioata, as alerga-o nitel pe ulita. Link to comment
ches Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 (edited) Foarte misto reportajul, merci Viktor! Nu stiu daca urmariti canalul de youtube Engineering Explained, eu il consider f util avand in vedere ca nu am un background in mecanica. Azi a uploadat un video despre noul motor de la Infinity cu compresie variabila: Edited January 31, 2018 by ches Link to comment
Dj_Dark Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 Stiu canalul si il urmaresc. Referitor la variable compression thing pentru mine este in aceeasi categorie cu valvetronic, adica o chestie care nu aduce factorul "wow" dar in schimb complica motorul si mai mult, deci in umila mea opinie nu merita. Pentru cine nu stie cum functioneaza valvetronic uite aci tot de la engineering explained PS Singura modificare cu "wow" factor pentru mine din ultimii ani este este vvl, (v-tec la honda) eventual combinat cu vvt (vanos la bmw) La fel, pentru cine nu stie uite aci. Link to comment
mr_ Posted February 2, 2018 Share Posted February 2, 2018 (edited) Multiairul de la Fiat e cu o treapta peste VVT/VTec.. Din acelasi motiv ca si la BMW, se lipsesc in multe situatii de clapeta de acceleratie, e utilizata in mare doar pentru puteri foarte joase.. Si cred ca l-au scos inaintea celor de la BMW, are deja 6 ani. Edited February 2, 2018 by mr_ Link to comment
Viktor Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 S'apoi taxa pe aer, ca deh ... Link to comment
florinellll Posted February 9, 2018 Share Posted February 9, 2018 The Best Dyno Fail Compilation BurningPiston • 987 K de vizionări Link to comment
Viktor Posted February 11, 2018 Share Posted February 11, 2018 Dupa distrugeri in masa, se cade si nitica creativitate. Cred ca ma apuc de curatat fiare, macar de-un scaun acolo ... https://www.youtube.com/watch?v=WiABKEPwRSA Link to comment
Viktor Posted May 20, 2018 Share Posted May 20, 2018 Cu ce tip de ulei ? Ca eu unu n-am bagat de seama sa fi amintit pe undeva (ori mi-a scapat mie). Link to comment
Viktor Posted June 15, 2018 Share Posted June 15, 2018 Tara-tara, vrem ostasi ! Bravo nene, de intr-adevar avea doar 5 si nu 40 ani dupa cum se graieste in comentarii. https://www.youtube.com/watch?v=4axRTnOh-5Q 1 Link to comment
Viktor Posted July 5, 2018 Share Posted July 5, 2018 Aftu' de sudura nu-si are concurenta, da' totusi, bun si-un lipici in caz de situatia impune. Intrebarea e de care ? Link to comment
ches Posted November 14, 2018 Share Posted November 14, 2018 Buhnici sincer e bun pentru reviewuri de gadgeturi, nu de masini, sincer nu as tine cont de parerea lui cand as cauta o masina. O echipa de revieweri profesionisti mi se par cei de la carwow (au canal pe youtube), mai ales in testele comparative. Si cei de la fifthgear (tot pe canalul de youtube) au niste reviewuri interesante, desi mai slabe ca cele de la carwow. Link to comment
Viktor Posted November 25, 2018 Share Posted November 25, 2018 Galosi teribili. Da' macar is de firma. Link to comment
Viktor Posted November 28, 2018 Share Posted November 28, 2018 17 hours ago, Dj_Dark said: Acu 20 de ani 🙂 Sa fi evoluat oare ? Cred ca n-o ramas decit numele cu reclama si de astea. Precum bosch, tesla si alte fitoase ce atirna si se mentin in embleme doar, ca deh, calitate ioc. Link to comment
Viktor Posted December 8, 2018 Share Posted December 8, 2018 Din ciclu "tara mea cu apa calda". Cu siguranta si noi astfel am proceda de-am avea (autostrazi) ce curata. Link to comment
Dj_Dark Posted January 21, 2019 Share Posted January 21, 2019 Incepe 😄 Music to my ears Link to comment
Recommended Posts