Viktor Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 Din punctul meu de vedere nu vor a contribui cu mai mult la siguranta, vrazvanc. Se dau stelute acordeoeanelor si cutiilor de conserve. Ridice nene parametrii sigurantei daca tot o ard cu paru-n ochi, ca se poate. Stilpi mai sanatosi, praguri mai sanatoase, faguri in praguri si in usi chiar ... 1 Link to comment
ches Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 Testele EuroNcap s-au schimbat mult de-a lungul anilor, 3 stele in 2017 este echivalent probabil cu 5 stele din 2010. Mai importante decat stelele sunt notele pt siguranta legate de cum s-au comportat manechinele la impact. Link to comment
Mihai.Ionita Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 Fiat Punto, care acum 7-8 ani luase 5 stele a luat fix 0 pe standardele noi. 3 stele acum ptr Duster nu e deloc rău Sent from my Vodafone Smart ultra 6 using Tapatalk Link to comment
mr_ Posted December 21, 2017 Share Posted December 21, 2017 Pai daca nu are nu-stiu-ce asistenta condus ia 0 stele, chiar si daca are rezultate foarte bune la crashtest. Eu unul m-as uita la rezultatele la crashtest, nu la stele, ca alea includ multe alte chestii care au o relevanta discutabila pentru siguranta. Adica daca nu are avertizoare nu ia nicio stea, in timp franele de exemplu n-au nicio relevanta. Link to comment
Viktor Posted December 23, 2017 Share Posted December 23, 2017 Treaba e ca nu am studiat terenul la acest capitol si incerc a pricepe cum stau lucrurile legat de punctajul acordat. Care sint acele avertizoare ce-s cu mult peste valoarea crash-ului ? Ori am inteles eu gresit de cum stau lucrurile ... Link to comment
ches Posted January 8, 2018 Share Posted January 8, 2018 Lasa avertizoarele si alte prostii, sunt descrise si alea pe acolo La crash test te uiti la cum s-a deformat caroseria in diversele teste de impact si cum arata datele de pe manechine. In rest, protectie pietoni, oprire automata cand sare pietonul in fata, pastrarea benzii, avertizoare de centura, unghi mort etc sunt prostii de adormit copii, vezi si diverse teste de evitare a pietonilor real life de pe youtube. In schimb, iei zero stele daca nu ai airbaguri laterale standard spre exemplu, ceea ce mi se pare de bun simt in 2017/2018. Degeaba rezista caroseria bine daca ai dat cu capatana de botul de neam prost al SUV-ului care te loveste din lateral... Link to comment
Viktor Posted January 13, 2018 Share Posted January 13, 2018 Oh, da, da ... sisteme de asistenta, ca fara de, nici ca se poate nene. Cum incurajeaza ei meseriasi datu' pe aifoane la volan, ca doar deh, troasca-i dotata cu moft-uri de adormit in scaun. Pe mine unu ma lasa rece timpeniile astea cu senzorasi si alte haioase. Vai di mini s di mini ... cum adica bre, sa ai caleasca si sa nu frineze singura, bre ? Adica e, nu stie pe unde tre sa calce roata, bre ? Oh ... Link to comment
mike.omega Posted January 19, 2018 Share Posted January 19, 2018 Ma scuzati, nu ma pot abtine https://www.cugetliber.ro/stiri-eveniment-masina-unui-taximetrist-distrusa-de-o-politista-in-timpul-unei-misiuni-339441?utm_source=cugetliber&utm_medium=site&utm_content=stiri-recente&utm_campaign=Impact_stiri_recente Link to comment
Viktor Posted February 15, 2018 Share Posted February 15, 2018 (edited) Oi baieti ... Edited February 15, 2018 by Viktor Link to comment
Viktor Posted February 21, 2018 Share Posted February 21, 2018 Asta da, ii chiar de 6 stele. Link to comment
Viktor Posted March 13, 2018 Share Posted March 13, 2018 Cum - necum, garnisita ideea. Bemvos cu (kile de) haur ori hauros cu bemveu. Cu nitel efort intra in rindul alor "adevarati", da' pentru asta tre sa-i creasca burta si-o chelie deasa. ) Link to comment
Viktor Posted March 31, 2018 Share Posted March 31, 2018 Jaca di cheli di dama . Ai las-o bre ... si tabacita de barbaxo te pomenesti. ) Link to comment
Viktor Posted December 9, 2018 Share Posted December 9, 2018 Mda. Mersu' economic. Grozav, nene ... Link to comment
Viktor Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 (edited) BMW ULTIMUL(!!!) ragnet. Si in pas cu moda ... Edited October 20, 2019 by Viktor Link to comment
Viktor Posted December 15, 2019 Share Posted December 15, 2019 (edited) Mos Craciun al ciumeg. O renuntat la tractiune balegoasa, cica i-o ramas renii impotmoliti pe Transalpina si-o venit cu elicopteru' sa dea bine la televizor. Edited December 15, 2019 by Viktor Link to comment
Viktor Posted January 5, 2020 Share Posted January 5, 2020 Romanu' isi schimba masina da' naravu' ba. Caramida-i la inaltime ! 1 Link to comment
Andrei.ss Posted April 1, 2020 Share Posted April 1, 2020 Nu e neaparat caterinca, ci dovada ca pasiunea pt Daewoo poate supravietui si dupa ce isteria green va fi declarata invigatoare pentru totdeauna 😄 1 Link to comment
Viktor Posted April 2, 2020 Share Posted April 2, 2020 Chiar aduce a woo, portbagaj mare, caucioace uzate... Link to comment
Viktor Posted December 8, 2020 Share Posted December 8, 2020 Parca al tau era albastru, ori ba ?😉 Link to comment
Viktor Posted January 16, 2021 Share Posted January 16, 2021 (edited) Da, puterea leului redata de sefu' statului ! Edited January 16, 2021 by Viktor Link to comment
Viktor Posted April 8, 2021 Share Posted April 8, 2021 Fi barbata draga, fi barbata !!! Mi de-a deptu" rusine mie de mirlania astora ! Ce "barbati", ce caractere ... Link to comment
Viktor Posted April 10, 2023 Share Posted April 10, 2023 Gropita din asfalt. Eu unu sincer sper ca e caterinca ca altfel ... e jale ! Link to comment
Viktor Posted April 4, 2024 Share Posted April 4, 2024 Da, se poate inalta din arcuri si rigidiza suspensia cu costuri minime ... Link to comment
Recommended Posts