Jump to content
Sign in to follow this  
iuzar

Dacia Logan (fosta X90)

Recommended Posts

woulfy ai condus vreodata espero sau cielo nou?

Share this post


Link to post

Pai francezii isi inchipuie ca daca scrie "by Renault" pe portbagaj e buna, la fel ca bicorp, megane; ei n-au auzit de Gheorghe de la Pitesti nici de expresia "Las-o ba ca merge si asa"... Stai sa inceapa sa li se reseteze compurile de bord sa vezi ce mutre or sa faca... Parca vad un aflux masiv de francezi dornici sa invete cum sa antifoneze cu burete de la Carrefour loganul proaspat achizitionat!

Share this post


Link to post
woulfy ai condus vreodata espero  sau cielo nou?

 

Am condus Espero-ul meu cand a fost nou. OK, nu-mi amintesc prea multe de atunci :D Dar am condus Cielo, nou din 2004 si ce sa zic, cel mai neplacut mi s-a parut calitatea materialului ce acopera scaunele. E oribila!!! Propietarul masinii (un prieten) a trebuit sa-si puna huse ca se simtea fff nasol, intepa etc. (Cielo Executive).

Tipul a avut si un cielo, dintre primele modele care au aparut (cele coreene) si la ala scaunele erau mult mai bune. In plus nu stiu cum, dar el zice ca ar fi si mai putin loc pt picioare in spate decat la modelul corean. Cam plange dupa cea veche acum.

Consumul e f mare. Merge din service in service sa o regleze si sub 14 in oras n-a scos niciodata (ce-i drept merge ori prea turat ori subturat).

 

Si pe ansamblu, parerea lui e ca masini calumea au fost Cielo-urile coreene, astea produse in RO, mai ales in ultimii ani sunt cam petrarde.

 

 

QUOTE(Wolfman @ Jul 7 2005, 11:01 PM)

ei n-au auzit de Gheorghe de la Pitesti nici de expresia "Las-o ba ca merge si asa"...

 

 

 

 

Deacord cu tine, dar Gheorghe are un Frate, pe Gica la Craiova.

Share this post


Link to post
Deacord cu tine, dar Gheorghe are un Frate, pe Gica la Craiova.

Vrei sa spui pe Robocop la Craiova :mrgreen:

Share this post


Link to post

Parca nea Gheorghe nu e si la Craiova!Ba pardon,e fratele lui acolo :) ) !Daca e sa comparam un cielo de prin 95-96 cu unul de 2-3 ani,parca nu mai e aceeasi calitate.Si aici ma refer la materialele folosite la interior si la alinierea portierelor(sa nu mai zic de matiz).Concluzia e sa nu ne laudam prea tare masinile(indiferent care ar fi ele)ca nu exista sa nu aiba ceva bube.Acum 8-9 ani si eu as fi luat un cielo,dar azi as lua o skoda o 2!Dar ma multumsec si cu o 1 :D si cu amarita de dacie.

Share this post


Link to post
Gheorghe are un Frate, pe Gica la Craiova.

Nu vorbi in necunostinta de cauza... :P

Share this post


Link to post
vulpea cand nu ajunge...

Nu e chiar asa Uita-te ca sunt destui de multi pe aici cu Kalos , care atat la pret cat si la calitate sunt peste logan .

Eu unul MI-AM jurat ca in viata mea nu o sa mai cumpar Dacie !Parerea mea !

Share this post


Link to post
si care ar fi motivul wolfman?eu o am de 10 luni si nu a vazut service-ul(decit pentru schimbarea cricului :D )!o sa-l vada in curind pentru prima revizie.fiabilitatea a fost testata demult,pe modelele renault(de unde provin majoritatea componentelor).singurul lucru deficitar(in opinia mea)e lipsa izolarii fonice(este ea dar e redusa la minim),dar cu putin efort se poate remedia si asta.

 

 

Dar de aspectul estetic ce parere ai?Ca pe mine ala ma omoara!pur si simplu nu pot sa cred cit poate sa fie de urita  <img src= (">

Share this post


Link to post

Acest topic a mai fost inchis din motive de potential exploziv si nu e niciodata tirziu sa pateasca la fel, daca stimatii participanti la discutii nu reusesc sa pastreze un ton decent; aveti ceva de spus DESPRE MASINA, go for it, daca va amuza atacurile la persoana exista mijloace pentru corijarea autorilor, indiferent de vechimea pe forum sau alte chestiuni colaterale. Incercam sa avem un loc pe net al posesorilor de Daewoo in care sa ne simtim bine si sa ne ajutam unul pe altul si sa invatam cit mai mult. Daca nu reusiti sa combateti argumentat o idee, renuntati sa mai postati in acest topic.

Share this post


Link to post
Vrei sa spui pe Robocop la Craiova  :mrgreen:

trebuie insistat ca nu a inteles gluma... btw poate la Pitesti asa il cheama pe robocopul de la parbrize

Share this post


Link to post
Eu unul MI-AM jurat ca in viata mea nu o sa mai cumpar Dacie !Parerea mea !

 

let me guess... si tu ai avut nova cu carburator?

:wallbanger:

Edited by hawkeye

Share this post


Link to post
let me guess... si tu ai avut nova cu carburator?

:wallbanger:

Nu ai ghicit !Am avut asa , in ordine:

1. Dacie mostenita de la tata in 1995 ( an fabricatie 1977) cea mai buna dintre toate -intretinuta , garaj etc

2.Dacie Break 1989 mostenita tot de la tata , s-a matuit si in 1997 exfoliat vopseaua (am vopsit-o ) pica , cate ceva una - doua

3. Dacie break 1998 luata de mine de noua ( inca mai e in familie) , dar la fel am schimbat la ea -3 seturi amortizoare haion , pivoti , bucsi rulmenti cu nemiluita , 3 tobe si lista poate continua !Nu are decat 78 .000 km . Eu sunt de felul meu mai diliu in sensul ca daca se aude un zgomot in masina nu ma las pana nu schimb ceea ce trebuie . Deci in concluzie masinile erau masini de garaj si super intretinuta dar...erau Dacii.

In 2001 cand am cump prima "masina" ( cielo koreean 1995) gata ...s-a terminat cu schimbarile de piese si mmmmm imi place asa !Da' cre' ca am fost :o fftopic:

Share this post


Link to post
In plus.. chiar asa prosti sunt vest-europenii astia de cumpara logan in prostie?

 

80 bucati/luna in franta ti se pare "in prostie"?

Share this post


Link to post

Parca ieri la intalnire s-a vehiculat o cifra de 5000. Unde e adevarul ?

Share this post


Link to post

raspunsul de mai jos era pentru ticolino. remix a postat in timp ce scriam eu:

 

--

in prostia lor, da ... :)

cine stie cum au fost pacaliti aia care le-au cumparat... cand e vorba de renu nu mai comentam..

mai ales la noi cand au aparut din senin zeci de metode de creditare pe 7 ani si chestii de genul asta.. exclusiv pentru locan...

Edited by hawkeye

Share this post


Link to post

Comanda in primele 3 sapt a fost de 5000 auto, doar in prima zi s-au vandut 80 de bucati!!!!

Share this post


Link to post

atunci inseamna ca am inteles eu gresit. sorry!

 

dar stiam ca citisem ca fiecare dealer a primit doar 2-3 masini :-?

Share this post


Link to post

Da intradevar s-au primit cate 2-3 masini dar comenzi au fost 80 in prima zi si multi dintre ei au vrut sa o cumpere pe cea din vitrina!!!!

Share this post


Link to post
vulpea cand nu ajunge...

 

nu e chiar asa ... cand am luat cielo in octombrie luam un logan full si jante si muzica cu banii aia ... sunt unii care nu inghit loganu :D

Share this post


Link to post

Mai oameni buni, eu chiar nu inteleg ce aveti voi cu masinuta asta? E si ea facuta sa fie cat mai ieftina. Bine ar fi culmea ca pe forumul daewoo sa fie laudata dacia logan.

Dar totusi sunt unele lucruri clare pe modelul full options le are in plus fata de cielo full:

1.computer de bord

2.abs

3.airbag sofer + pasager

4.cd player

Si toate astea la un pret < decat cielo executive. De Kalos nu vorbesc pt ca nu cunosc.

Sincer nici mie nu-mi place ca e "dacia" nici "fundul" si in plus sunt si posesor de daewoo, dar asta nu ma impedica sa fiu realist si sa vad si plusurile loganului.

 

:o fftopic:

 

Stie cineva intre ce preturi se incadreaza un Kalos hatchback? E interesanta masinuta pentru oras.

 

Edit: preturi DDP bineinteles :)

Edited by woulfy

Share this post


Link to post

Ai uitat "portbagaj imens... + pretul!"

Share this post


Link to post

Fiecare masina are plusuri si minusuri ,in cazul lui LOGAN noi am observat numai minusurile datorita poate publicitatii negative sau a subiectivismului nostru de fani WOO .

Share this post


Link to post

@woulfy - Pentru Kalos gasesti toate informatiile cerute pe www.chevrolet.ro, www.chevroletdibas.ro, www.chevroletgtt.ro si www.unionmotors.ro.

 

In ceea ce priveste Logan este evident ca niciodata nu vom ajunge la un consens.

 

Haideti sa va mai zic un motiv pentru care am injurat azi de 2 ori Loganul. Din cauza fundului extrem de ridicat. Cum am ajuns sa-l injur ? Simplu, ieseam de pe o straduta laterala si intram pe Iancului. In stanga mea era parcat un Logan perpendicular pe trotuar. Eu din Ticozaur nu vedeam NIMIC pe strada in partea stanga. M-am strecurat incetisor scotand putin cate putin botul masinii. Destul de riscant avand in vedere ca nici cei care veneau din stanga nu prea ma vedeau. Aceeasi situatie mi s-a intamplat in Titan pe N.Grigorescu, tot asa straduta mica laterala si Logan in stanga de nu vedeam nimic.

Trebuie sa recunosc ca nu e, totusi, singura masina ridicata rau de spate, de data asta doar s-a intamplat sa fie Logan de 2 ori in aceeasi zi.

Share this post


Link to post

@BogdanG

subiectivism de fani woo?

vrei sa spui subiectivism deoarece am condus masina si nu bicicleta.

si poate majoritatea am avut dacii, stim ce inseamna si nu mai vrem niciodata sa avem ceva cu emblema aia hidoasa.

 

p.s. zilele trecute am ras foarte cu pofta cand am vazut pe cineva cu un logan cu numere rosii care tot misca si cauta prin portbagaj ceva care troncanea sau scartaia sau ceva similar. asta pe langa alt logan cu un singur stop de frana aprins (tot cu numere rosii) si cand a luat o groapa s-a aprins si celalalt... la urmatoarea groapa s-a stins din nou...

 

cred ca o sa treaca MULT mai putin de 50.000km / 1 an pana cand o sa radem de toti proprietarii si o sa strigam cat o sa putem: "TOLD YOU SO !!!" :drinkers:

Edited by hawkeye

Share this post


Link to post

Eu nu am avut in viata mea dacie si nu am condus dacie decit la scoala de soferi in rest maxim 1km de test cu DSN ,SLZ si sincer mi s-au parut niste biciclete chiar si pe linga golful meu ,dar sincer LOGANUL mi-sa parut altceva ,pe linga faptul ca e foarte galagioasa nu am gasit alt cusur deranjant ,nu moft de genul nu e bine finisata etc etc .

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...