Jump to content

mirceajo

Membru
  • Content Count

    545
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    109

Everything posted by mirceajo

  1. Sa atinga varfurile alea :)) Felicitari, sa se bucure de ea si sa mai coboare de la volan 🙂
  2. Nope, new owner didn’t care so much for it and now its for spare parts. He has a blue one now. Evanda is the mercedes of Daewoo :))
  3. Thank you for remember my car :)) I’ve been inactive because I’ve sold it in october 2020. To many cars for me to manage at that time 🙂 Now I only have a Daewoo Evanda, please check my topic, and a Citroen C2 VTR 1,6 Sensodrive.
  4. Welcome to the club! Please share with us your mental disorder :)) and if you want more druggs check out my topic for any crazy ideas If you have any questions please sent PM.
  5. Si la daewoo sunt electrice, dar cele cu Clima 🙂
  6. Iar asa pe final de vara prin august am avut o revelatie.. trebuie sa vopsesc etrierii ca nu mai merge. Am ales un rosu mat pentru etrieri si negru mat pentru discuri, ambele pt temperaturi inalte de la Dedeman motorsport. Da stiu, trebuie sa repar aripa spate si sa vopsesc jantele.. urmeaza. Tot in august am avut parte de o alta mica filmare din partea lui Bratu, las link-urile de pe Instagram si Tiktok (depinde ce folositi, eu am facut cont pe tiktok doar sa-l vad): https://www.instagram.com/reel/CkSwNikj8DI/?utm_source=ig_web_copy_link https://www.tiktok.com/@bratudor/video/7157676955876216069?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1 si alte poze.. de luna asta :)) Gata sunt la zi 🙂
  7. Am auzit aceiasi problema la cineva care a facut o distributie in spania pentru o Evanda si pe drum spre tara, prin Germania (deci nici 2000 km) fix la fel rola..
  8. Normal ca in procedura de rezolvare am observat ce motor jegos am iar week-end-ul urmator a intrat la curatenie si sa ales si cu schimbarea tevii principale de apa din spatele motorului (o aveam noua si OEM, era pacat, ca tot am schimbat antigelul): O sesiune foto din diverse locatii printre care si o intalnire cu un coleg de la pitesti (nubira argintie) si a se observa ca am pus becuri noi "ïn bara" : P.S. Si pustiu care a vrut neaparat sa bage benzina.. :)))
  9. Dupa un drum la mare la inceput de Iunie, au ajuns tampoanele de motor OEM de la mama Koreea (3 buc, cel hidraulic gasit in BG tot OEM), thanks @pompiliu92. 2 saptamani mai tarziu cand sa plec in oras, dupa pornirea motorului, dau sa plec si scotea un zgomot dezordonat.. las masina in parcare si ca un roman veritabil (cum spune si Tiriac.. avioaneLE) am luat cealalta masina. Cum nu am stare, in aceiasi seara in jur de 21:30 desfaceam distributia si gasesc rola intinzatoare (OEM Opel si fo 20k) cu o bucata din suport, rupta.. rezolvat cu o rola de pe la colegi.
  10. Sa facem un update.. Undeva pe final de Martie, dupa 19 ani de serviciu, arcul de la schimbator a cedat nervos si desigur ca a fost reparat romanesc prin a crea o noua ureche: Dupa ce sa mai incalzit prin aprilie a urmat o verificare de rugina pe spate (verificat ultima data prin 2017) si completa cu ulei in praguri si portbagaj:
  11. Sunt liber saptamana viitoare, ne apucam? @DjDark?
  12. Ai fi surprins cate sunt :)))
  13. Saptamana asta am rezolvat o problema mai veche, pentru care nu ma induram sa dau bani, dar nu mai suportam firul de la AUX. Pe scurt playerul meu alpine are nevoie de adaptor extra pentru bluetooth (partea buna este ca este un parrot si se aude bine). Norocul meu a fost ca am gasit unul SH pe OLX la 250 lei (el fiind 530 lei nou). Cumparat, facut ordine in fire si montat. Acum sunt in randul lumii fara fir 🙂 P.S. Da stiu, sunt multe fire acolo dar am noroc ca au loc unde sa stea :)) Joia asta, pe 24.03.2022, am facut o revizie la frane si anume: curatat si gresat glisiere + ghidaje portetrieri. In rest bate de 222.000 km si all good.
  14. Daca tot nu a fost zapada la capitala, am pus rotile de iarna doar la nevoie (ITP si un drum la Cluj). ITP-ul facut pe bune #evandarezista 🙂 Cum spuneam am facut un Bucuresti - Cluj - Aiud - Bucuresti intr-o zi, totul ok si un consum de 9.4% la dus si un 9% retur (140 km/h cu pilot tot ce era autostrada, cam 500km, iar in rest 90-120 cu depasiri normale si putin fortat pe dealu negru, pe curbe :)) ). Normal ca dupa drumul de Cluj, din lipsa de zapada, am pus vara la loc (total 3 sapt iarna pe masina :)) ) dar nu inainte sa trecem pe la vulcanizare unde am indreptat 2 jante iar restul doar echilibrat, urmat de o geometrie. La o sueta cu sorsa'
  15. Salutare, Se mai completam cu ceva poze si povesti 🙂 Prima poveste cum spala fimiu masina la tara, dar nu suficient 🙂 Cateva zile mai tarziu o mica sesiune foto "masa" de america
  16. Vezi poza mai jos. am pus buline pt a se vedea mai bine 🙂 P.S. A se observa ca rotile dintate de la axe sunt la fel (par amandoua de evacuare) cea de admisie are gaurile mai mici si mai dese
  17. Salut, Daca ai nevoie de sfaturi sau ajutor (mai putin partea de GPL 🙂 ) arunca un mesaj. Am un prieten la Timisoara cu o Evanda neagra, deci nu esti singurul, eventual faceti un club local 🙂 @ches toate au "bodykit-ul" asta, dar da, cu niste arcuri sport si jante frumoase.. e altceva.. parca era una de genu prin Bucuresti 😛 Scoate emblemele de Dodge si revino la sigla clasica de Daewoo.. sau Chevrolet (dupa preferinte).
  18. Hai ca am uitat sa ma laud :)) Eva o arde pe 18 acum
  19. Multumesc! Nubira fuse si se duse 🙂 e pe la Ploiesti acum 🙂
  20. Opa! In sfarsit o masina! Da, inca mai avem rabdare! Inca aceiasi pasiune 🙂 @ches nu ploua, inca mai are mocheta umeda de la caloriferul spart 🙂
  21. Ah.. era sa uit.. Sambata trecuta am inlocuit fuzetele fata. Ale mele aveam gaura mai mare pentru capetele de bara din comertul actual (ori largite ori alt model la vremea aia). Cand bagam capul de bara 1 sfert din con iesea in afara si trebuie sa pun saibe distantiere pentru a putea strange. Mai mult de atat, in timp, daca conul era prea inauntru bagat il tragea din pastila si incepeau sa apalude capetele de bara. Am optat pentru unele de pe Epica si totul este ok acum.
  22. Momentan ma opresc cu o drumetie facuta in septembrie, 1100 km. Buc - Aiud - Campia Turzii - Sibiu - Buc. Masina se comporta bine, iar la confort bate muuulte masini din noile generatii.
  23. Undeva pe la jumatatea lui Iunie am primit propunerea de a filma Evanda, probabil multi ati vazut deja clipul dar pun poze si linkul aici 🙂 Da, masina mea era in filmare si apre si Lucian in cadru 🙂
 

×
×
  • Create New...