Geo_ZGA Posted Wednesday at 07:38 AM Share Posted Wednesday at 07:38 AM Referitor la frane, gandeste-te ca garnitura aia de etansare a pistonasului sta mereu cu lichid de frana... e exclus sa folosesti solventi, vaseline clasice si alte chestii de genul pe garnituri generice, ca le umfla sau topeste. Dar aici nu e cazul, si eu folosesc lichid de frana pt ungere la montaj. Cand am folosit, nici vaselina speciala nu mi s-a parut rea, mai nasol e cand garniturile nu au cotele corecte. Link to comment
Viktor Posted Wednesday at 08:32 PM Share Posted Wednesday at 08:32 PM Ce creme o folosi insul ala mecanicos sptecializat in frine ? Acu creo doua'j de ani sau mai bine cu ce gresa pistonasul si O-ringul, sau de tufa sau ce ? Si piesele s-au spalat in motorina de cind haul si bacaul, da' cica nici asta nu mai e buna ca pute. Link to comment
Akon Posted 1 hour ago Author Share Posted 1 hour ago Odo 183k A mai trecut cu brio de un ITP. Noxele sunt ok deci sonda cea noua funcționează bine. Link to comment
Recommended Posts