Jump to content

Chevrolet Lacetti Platinum 2007 1.6i

Akon

Recommended Posts

Baita de duminica. 

Incep literele sa pice de pe portbagaj, a picat fix 'EV', o fi vreun semn...🙂

IMG_20.jpg

IMG_202.jpg

• Like 1
  • Haha 1
  • 2 weeks later...

Am mai trecut un ITP fără șpagă ,noxe , frane , articulații etc OK.

mi a fost atrasă atenția doar asupra ruginii de pe praguri spate și toba intermediara de avut în vedere.

150lei mai târziu e liniștită încă 1 an.

Edited by Akon
38 minutes ago, Viktor said:

Cit ii ITP-ul in tara si pe ce oerioada ?

Depinde ce bube ai... de la 130-140 in sus :)) 1 an la masinile vechi, 3 ani la cele noi, 2 ani la Jimny ca e utilitara :))

Am scris mai sus 150lei cu bon de casa a costat la mine, însă nu e tarif fix, probabil diferă în funcție de stație.

1 an valabilitate la peste 12 ani vechime , 3 ani la mașini noi și 2 ani între 3-12 ani vechime.

Edited by Akon

Nu imi era clar ce-s cu aia 150 lei. Pina de curind si in zona cam acelasi pret 300 lei pe 2 ani. Cel putin la caleasca mea din 2002 atit a fost anul trecut. Acum de pe 1 Ianuarie ii ~ 550 lei tot pe 2 ani. Un amic a avut ITP de vreo saptamina si mi-o adus la cunostinta de noul scor.

On 2/28/2025 at 10:56 PM, Viktor said:

Nu imi era clar ce-s cu aia 150 lei. Pina de curind si in zona cam acelasi pret 300 lei pe 2 ani. Cel putin la caleasca mea din 2002 atit a fost anul trecut. Acum de pe 1 Ianuarie ii ~ 550 lei tot pe 2 ani. Un amic a avut ITP de vreo saptamina si mi-o adus la cunostinta de noul scor.

150 lei am platit la Nubira cand am facut ITP-ul in ianuarie.

• Thanks 1
  • 1 month later...

Update de primavara 

Odo : 165.500

S-a intamplat intamplarea si a cedat corpul termostatutui, problema ce s-a mai dezbatut pe forum. N-am avut rabdare asa ca am luat ce a venit cel mai repede, adica un maxgear de la epiesa de 54lei + 7l de antigel care pare ca s-a pierdut complet. Montaj super simplu, vedem in timp daca functioneaza in parametri. 

Ca alte probleme, cred ca am un zgomot de planetara, am verificat rapid si pare ca un colier nu a mai stat etans, probabil intrand umezeala. Nu se vad urme de vaselina iar burduful este intact. La acel burduf s-a intervenit in reprezentanta pe cand masina avea 1-2 saptamani vechime pt ca era crapat si se pare ca l-au strans bine...

M-am gandit ca desfac colierele, sa bag vaselina si sa vad daca mai face zgomot, altfel schimbat capul de planetara.

aaa.jpg

Edited by Akon
  • Like 1

Oh, daaa  ... "vechii" invechiti in rele. Daca au fost ei capabili sa bage rumegus in cutia de viteze sa o faca selentiaoasa d'apoi intr-un cap planetara. Pe mine unu ma lasa rece cind aud un Joni Joker ca stie el o smecherie gen. Fereasca sa cumperi o masina de la un din asta ! Rumegus, coliere rusesti (sirma) ulei motor grafit si d'astea. Imi aduc aminte cind am demontat capacul culbutori ai unei calesti si cind l-am intors sa vad ce-i in el ca demuneri, mi-o pierit graiul, atita mocirla/mil s-o depus in capac incit culbutorii isi facuse cuib in mocirla aia de parca era forma sablon de turnatorie cu toate curbele aferente. Naluci ingusti la minte !