Jump to content
Sign in to follow this  
SORAN

Accidente... vazute sau suferite

Recommended Posts

N-a zis nimeni ca cei din provincie ar trebui sa stie Bucurestiul. Daca te uiti cu atentie, vezi ca au fost nominalizate doar anumite judete, nu toate. Si nici nu am zis de comportamentul strict in traficul din Bucuresti, daca stau sa ma gandesc.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Bucuresti sau nu ... nu vi se pare ca sinteti cam offtopic :scarpin: ?

  • Like 1

Share this post


Link to post

Da, discutia e destul de dezvoltata pentru a merita un topic nou.

  • Like 1

Share this post


Link to post

E adevarat ca s-a deviat putin de la topic, insa tot ce s-a discutat e o premisa pentru numele topicului. Sunt destui nebuni si inconstienti pe strazi. Pentru o amarata de depasire ca sa castigi cateva secunde faci o adevara istorie: omori oameni sau daca nu (caz fericit) blochezi soseaua cel putin de la jumate de ora in sus. Ce vina au ceilati participanti la trafic ca tu n-ai putut sta in spatele unuia pana cand sa depasesti in siguranta? Intrebare, nu neaparat, retorica!

  • Like 1

Share this post


Link to post

Mai baieti, eu merg cu numere de TR in Bucuresti de 5 ani de zile si nu am nici o problema.

 

La tine nici la accidente nu s-a claxonat, nu? :D

 

PS: Zmeule, ai uitat GR.

Share this post


Link to post

Nu :) Ii iau prin surprindere si nu mai au timp. :D

  • Like 1

Share this post


Link to post

Ieri dimineata, un accident mortal la o trecere "peste" pietoni. Mai adaug, ca majoritatea autobuzelor acestei firme poarte semne vizibile, chiar dupa reparatii, marturie a conduitei soferilor cretini care le conduc. Acum cativa ani a trebuit sa degajez in decor din fata unui astfel de idiot.

 

Telegraf Constanta

post-2099-052538600 1285267720_thumb.jpg

post-2099-088866100 1285267740_thumb.jpg

Edited by safari hunter

Share this post


Link to post

Azi dimineata pe ploaia infecta si marunta, in curba aia de la Saftica (unde-au pus separatoarele de plastic) era un seria 3 model mai vechi, rosu si impachetat bine-bine + urme de cioburi de separatoare. De ce n-or face separatoarele din beton si pe curba aia, nu stiu.

 

Ie-te c-am gasit si accidentul:

 

Patru persoane au fost rănite într-un accident rutier produs pe DN1, în judeţul Ilfov. Maşina condusă de o tânără a ajuns pe celălalt sens de mers şi a lovit, pe rând, două autoturisme. Niciuna dintre victime nu este în stare gravă.

 

Aproape de Săftica, femeia aflată la volan a intrat pe contrasens. A lovit un autoturism apoi s-a oprit într-un altul, în care se aflau alţi doi tineri, proaspăt căsătoriţi.

 

Una din victime, aflată pe bancheta din spate a autoturismului, a fost scoasă de echipa de la descarcerare. O altă femeie, care se afla în dreapta şoferului, a fost la rîndul ei rănită.

 

Circulaţia a fost oprită în zona accidentului pentru cercetări, însă a fost reluată în scurt timp.

 

Cele patru persoane rănite au fost transportate la spital, însă sunt acum în afara oricărui pericol, însă vor rămâne internate pentru că au numeroase fracturi. Şoferiţa care a provocat accidentul va fi cercetată pentru vătămare corporală.

 

Antena 3

Share this post


Link to post

Din ciclul: "Mai bine mergeam pe alt drum ..."

 

Strada Sg. Nitu Vasile, semafor, coloana. Cred ca eram a 4-a sau a 5-a masina la semafor. Se da verde, incep masinile sa se miste cind POC !!! si ma simt aruncat in fata cu vreo 30cm exact in momentul in care ala din fata plecase de pe loc. Pe moment m-am gindit ca mi-a scapat ambreiajul sau a plesnit pompa sau receptorul ... Atita doar ca masina nu era bagata in viteza, efectiv bag in viteza doar cind plec de pe loc. Cobor si vad in spate un taximetrist care tocmai ce coborise si el din masina. Hal de discutie : "Pai l-am vazut pe ala dinainte ca pleaca si am plecat si eu ...". Destept si cu simturi foarte ascutite baiatul, a vazut prin mine ... La constatare amiabila nu a vrut sa mearga. Nici la Politie, in conditiile in care l-am avertizat clar ca asta va fi urmatoarea mea oprire daca nu colaboreaza. Si asta a si fost, din pacate. Avariile nu sint grave, vopseaua de pe spoiler plesnita si niste usoare deformari la coaja, pe dinauntru nu am cum sa ma uit. Astept cu interes sa vad cum se va finaliza distractia.

 

Atentie ! In cazul in care NU va intelegeti pe cale amiabila in cazul unui accident, prezentati-va la Politie in maim 24h altfel puteti suporta consecinte neplacute !!! Daca trec cele 24h riscati sa ajungeti din pagubasi ... pietoni. In plus, veti fi si la mina celui care v-a lovit (intelegerea amiabila are termen ceva mai lung de solutionare)

Share this post


Link to post

Asa am patit si eu cu un taximetrist. Nici acu, dupa 2 luni, nu s-a prezentat.

Share this post


Link to post

Explicatia a fost ca o perla care circula pe net(cica de la cei care scrisesera declaratii la militie): m-am uitat in stanga si in dreapta sa nu vina nimeni si am intrat in cel din fata mea.

Share this post


Link to post

Care ai rupt azi-dimineata gardul din fata Cinema City (AFI Cotroceni) cu un Matiz verde-fistic metalizat ?

 

LE: Tocmai ce am fost sunat de la Politie; taximetristul caruia nu i-a placut fundul MOSului s-a prezentat in cele 24h legale :thumbl:

Edited by Salex

Share this post


Link to post

O fi fost sa-si "faca" asigurare, probabil nu avea... :)

Share this post


Link to post

:o fftopic: Naiba sa il ia ... impresia mea a fost ca omul era cam prea "vesel" pentru miezul zilei.

Share this post


Link to post

Din filmulet deduc urmatoatrle:

La o singura trecere de pietoni, in mai putin de sapte minunte, incepind de la smechereala si pin la ... moda, toate si-au jucat rolul.

1. Taximetristul, despre care s-a scris deja (nu acorda prioritate unui pieton).

2. Unul face stinga pe linie continua/dubla.

3. Un altul, zebra fiind la doi pasi de el, nu o foloseste, de lene.

4. Domnitele, traverseaza pe zebra pin la jumate dupa care o abandoneaza, ca asa-i la moda.

5. ... din pacate, un final tragic.

Share this post


Link to post

sa va povestesc ce-am patit si eu, luasem permisu de 1 saptamana, si mergeam la cine-va in vizita, si dau sa virez la stanga intro intersectie si vine unu cu un jeg de dacie si ma depaseste, noah zic bine ca l-am observat... ma asigur din nou si cand intru in intersectie vine un ford focus , am apucat sa il vad in oglinda si ma loveste in partea stanga, pe care din noroc aveam un cauciuc de 175/65 iar p dreapta unu de 165/65 si era umpic inclinat. si cum matizu are spatele mai ridicat m-am suit cu fundul pe capota pana aproape in parbriz si el o franat si io am facut o pirueta spre un stalp dar m-am oprit... (respectivu o vrut sa ma depaseasca pe linie continua) si o inceput sa zica ca eu is de vina pana o venit taicameu... dupaia totul a fost la comun acord, iar tipu mia dat 2mil jumate k sa-mi fac masina iar eu am luat patentu si am indreptat ceva pe la bara stabilizatoare... atata vreau sa va zic ca eu am mers cu masina pe roti, aproape ca nu s-a vazut nimic, doar toba era indoita, si am facuto la loc, iar tipu a ramas acolo k i so spart carburatoru si toate alealalte... imi pare rau de masina, dar sa invete sa conduca...io m-am incadrat legal.  :o fftopic: Iubesc matizu, numa k azi m-o suparat k mi s-o rupt cablu de ambreiaj

  • Like 1

Share this post


Link to post

Ba norocul era si mai mare, daca aveai montate cauciucuri de la vreun jeg de raba, astfel nu trebuia sa te asiguri si sa semnalizezi din timp intentia de a vira la stinga si treceau si ei lejer pe sub tine.

Share this post


Link to post

Astia care nu au timp sau au permise cumparate din Arges, oare de de nu si-or lua elicopter? E mult mai mica scurtatura aia!

Share this post


Link to post

Accident nasol ieri langa Turda.Doua benzi pe urcare si una pe coborare, un inconstient intra in depasire la un tir ce cobora si pe amndoua benzi de urcare era coloana.S-a lovit frontal cu primul dupa care il proiecteaza in ceilalti care urcau.Bilant final:Un mort(sotia vinovatului) 3 raniti si 5 masini facute praf.S-a intamplat cu doua minute inainte sa ajung acolo si explica prin statie soferul tirului depasit ce s-a intamplat.El a vazut toata treba in oglinda.

Detalii aici.

Edited by danutza

Share this post


Link to post

Un astfel de sofer ar trebui facut sclav la cei pe care i-a nenorocit! Sa-l iei la intrebari, mai esti smecher acum? Idiotul!

Ar trebui 2 pedepse. Odata suspendat permisul 10 ani! Daca dupa acei 10 ani iti mai vine sa faci vreo imprudenta, sa ti-l ia definitiv fara drept sa mai dai vreodata pentru permis!

Nu incercati sa ma contraziceti! Am un caz in familie! Un cretin de 19 ani, a dat cu masina peste o matusa acum 2 ani! Procesul n-a inceput nici acum, dar nu zic ce chinuiala pe biata vara-mea cu maica-sa! Spitale, si asistenta personala non-stop! Nici nu vreau sa ma vorbesc! Nu as avea mila pentru acesti nenorociti care nu pot sta in coloana, sa depaseasca ei sa ajunga cu 5 secunde mai devreme.

Pedeapsa pe care i-as da-o nenoricitului: sa stea toata viata sa-mi ingrijeasca matusa, gospodaria si tot ce tinea de ea, in locul ei!

Edited by cristidavid

Share this post


Link to post

Asta seara, maine fac "amiabila". Sper sa vina, altfel ajung pe la Politie si sigur ramane fara "abecedar".post-18181-048470300 1289596261_thumb.jpg

Edited by BZN

Share this post


Link to post

Am mai aflat ceva, sambata si duminica nu e program, nu se poate face constatarea. A ramas pe luni.

Edited by BZN

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...