Jump to content
Sign in to follow this  
SORAN

Accidente... vazute sau suferite

Recommended Posts

O sa pun aici niste poze care cred k va vor face sa fiti mai prudenti la volan si eventual ca pietoni!

bad383_thumb.jpg

bad341_thumb.jpg

bad351_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Sorin, cred ca cei mai multi dintre noi sunt deja foarte atenti la volan. Pe mine unul nu ma sensibilizeaza absolut deloc pozele astea. Am vazut si mai si. Ideea este ca nu am de ce sa imi fac probleme, ca voi ajunge eu sa distrug masina in halul asta. Conduc destul de prudent, zic eu (ce-i drept, imi place viteza si ma mai infig uneori mai tare in pedala, dar atat) si de cele mai multe ori, tu trebuie sa fii cel care ii fereste pe toti tembelii din trafic... Am parte de ei in fiecare zi...

Share this post


Link to post
Conduc destul de prudent, zic eu ...

Stai mah, nu tu plecai vijelios din parcare? :lol:

Share this post


Link to post

Este adevarat ca astfel de poze ajung sa te puna pe ganduri . Dar ca si Instinkt , am vazut si mai si ... de aceea sunt foarte prudent in trafic ( zic eu ...ce zic altii nu stiu :-D ) . Si eu bag piciorul in pedala cand am draci sau ma grabesc ... Da' , la drum lung , niciodata nu ma grabesc . Prefer sa plec mai rpd cu 1-2 ore decat sa fiu nevoit sa bag piciorul in pedala . Asta pt ca am vazut destule in cei 10 ani de cand am carnetul si mi-am dat seama ca alergand pe sosele , cele 1-2 ore castigate nu merita in comparatie cu riscul de a nu mai ajunge deloc la destinatie . De aceea , daca sunt conditionat de timp sa ajung undeva , plec mai repede pt a ma incadra in timp . Este cea mai buna solutie .

Share this post


Link to post

ati vazut pe drumul spre mare aia de linga Slobozia parca cu doi morti si doi raniti?

Share this post


Link to post

Accident naspa ieripe DN1 (E60) intre Predeal si Bv...Curba de la Hanul Cotul Donului ...Au pus petece de asfalt si au dat cu nisip...Bker cu Honda cred a derapat a intrat pe contrasens si s-a izbit de un Megan care avea partea stg muci si parbris si plafon ...Urat urat !!...Cica avea reale sanse de suparvituire ..Baieti cu motoarele aveau nr de DB !!!cel putzin unul din ei !!....Cred ca ar trebui puse SEMNE DE CIRCULATIE SPECIALE PTR MOTOCICLISTI!!!!!....ADICA ATENTIE NISIP !!Dupa cate am citit asta nisipul adica e cel mai bun prieten al cazaturilor !!!..Ma-sa am oprit si am stat 15 minutzi acolo mai naspa naspa !!

Share this post


Link to post

Uau! Naspa, ma rog ca baiatu sa scape. Bai ce draq se intimpla, si ieri accident (daca te duci pe motociclism.ro) cu un membru de la forumul lor, noroc ca baiatu a scapat cu fracturi numai. Alta chestie atzi vazut, par examplu cind mergetzi in MacDonaltsuri si cind se spala podeau au afisul ala pus pe un suport 'CAUTION! WET FLOOR!' special pt. ca baietzii sint patzitzi. (avocatzi, judecata, etc.) De ce nu se pune si la noi la reparatzii ceva de genul 'ATENTZIE NISIP 100m AHEAD!' Bai io iash :decapitat: pe astia care repara drumuriile. Parca vezi ca politzia o sa zica iar fraza aia timpita 'Conducatorul motocicletei e vinovat ca nu a adaptat viteza la conditziile de trafic :wallbanger: '

:o fftopic: Bai, aveam o parere cam proasta despre motoclisti, da de cind am mers pa situl lor si i-am vazut la intilnire, mi-am schimbat parerea cu 180 de grd. Sint chiar de gashca!!!!! Iar fetele alea pa motocicleta mi se par sexxy rau. :eyespin:

Share this post


Link to post

La vitezele deloc adaptate la conditiile de drum pe care le abordeaza bikerii adrenalinei, poate fi si sexoasa soxoaselor pe motocicleta, ca daca-mi taie fatza si se strecoara printre benzi, exista sanse sa se aleaga cu silicoanele zdrobite intr-un zid.

Share this post


Link to post

Mainu stiu da' eu unul le admir adica ca si dama sa te sui pe monstrii aia cu 2 rotzi e o treaba asta unu si doi ca sa zic asa am eu o impresie gresita sau ELE nu sunt implicate in accidentele naspa sunt adica mai constiente de pericol!!

Share this post


Link to post

Eu va rog sa ramineti la topic, comentariile despre motociclisti pastrati-vi-le pentru alte topicuri pe care vreti sa le deschideti sau nu!

Scopul pentru care am facut acest topic este de a invata din pataniile altora sau experiente proprii cum se produc accidentele si cum ne putem feri de ele.

 

Sa pun eu unu:

 

Acum vre-o saptamina, pe la 21:30, dupa ce am facut stinga de pe Dorobanti pe Stefan cel Mare spre stadionul Dinamo, rulam linistit pe banda 2 stiind ca o sa prind semaforul S cel Mare x Floreasca pe rosu ... un incepator cu o Dacia 1310, care rula pe banda 3 pe sensul meu, incearca sa treaca prin intersectia respectiva, fara sa incetineasca, PE CULOAREA ROSIE a semaforului si se izbeste colt in colt cu un Matiz condus de o tinara domnisoara, care venea din dreapta bine-merci, pe verdele ei (ma rog, eu n-as fi trecut asa repede prin intersectie cu tot verdele, dar asta-i alta poveste).

Urmari: Dacia (era plina!) partea dreapta fata distrusa (aripa, capota, far, bara, roata deplasata, radiator spart, calandru spart; de la soc, i s-a deschis capota :shock: - Matizul era botit bine in stinga fata, dar roata a scapat fara deplasare si fara radiator spart, ba mi se pare ca si farul ramasese intreg, oricum lumina.

Atitudine: soferul Daciei a coborit repede din masina si si-a pus miinile in cap ... domnisoara cu Matiz urla la el in nestire pe geam, fara sa coboare din masina, soborul de tzatze din Dacie comentau cu gesturi largi ... un taximetrist a manevrat aproape, ca sa evalueze paguba, eu si un VW Bora am mers usurel pe linga in acelasi scop ... vazind ca nu sint victime, am mers pina la IGP, unde am relatat organului tarasenia.

Morala: se pare ca noua reglementare de a nu mai ridica permisul pentru trecere pe rosu a dat un curaj nebun inclusiv incepatorilor pentru a o face ... era oricum un flagel, dar la asta se pretau mai mult smecherasii, acum se pare ca o sa devina fenomen de masa; am fost un pic nemultumit de mine ca n-am oprit sa incerc sa ii calmez pe protagonisti, in special pe cocoana, care era crizata rau ... se pare ca traiul in orasul asta cinic ne modifica perceptia asupra evenimentelor ... am o scuza ca am vrut sa merg sa anunt evenimentul la Politie, dar ma puteam intelege cu Bora sa faca el treaba asta si eu sa ramin acolo, din solidaritate de marca ... si de fapt imi era mila si de incepator, care probabil si la indemnul lui ta-su, care era in dreapta, a trecut asa voinicos peste semafor.

Share this post


Link to post

Accident cand ma duceam anul asta la mare:

Intru in Tuzla cu 100 si incetinesc la o intrare in curba ca-mi dadea unul flasuri( Dumnezeu sa-i dea sanatate!!!). La iesirea din curba aveam 60, vad o Dacie care intra pe contrasens cu spatele usurel si un Pajero care venea cu 80 si nu mai are timp sa-l ocoleasca pe ala cu Dacia se suie cu rotile pe portbagajul lui , face trambulina si pica pe plafon venind spre mine.Eu eram fascinat, am reactionat mecanic pt. ca nu intelegeam daca e real, m-a ratat la o juma de metru si s-a oprit in parapet.Am continuat drumul neoprind de frica sa nu vad vreun mort si observ ca nu era nici un radar sau urma de militian.Dar ala mi-a dat flashuri!!Oricum ii multumesc.

Alt accident:

Un Matiz vine cu 100 spre iesirea din oras, o duba pe contrasens.Gratie municipalitatii noastre dragi care decopertase si nu erau semnalizate lucrarile, Matizul la viteza aia excesiva pt.oras derapeaza si intra blana in partea din spate a Iveco-ului rasturnandu-l!!! Va da-ti seama daca Matiz a rasturnat duba plina de marfa ce s-a ales din buburuza.

Partea naspa e ca la volan se afla o domnisoara de 24 de ani care a murit pe loc si care am aflat ulterior au trebuit sa-i faca un fel de operatie plastica la morga ca s-o mai recunoasca ma-sa.

Asa ca sa fim naibii atenti cum conducem!! :?

Share this post


Link to post

in aprilie pe prima serpentina de la iesire din Predeal spre timisul de sus un ditamai autotrenul s-a bagat sa faca dreapta, noroc ca era pe banda a II-a (acolo sunt doua benzi pentru urcare) Nici pina astazi nu-mi dau seama cum a reusit sa se rastoarne. Totul s-a intimplat foarte repede... Capul tractor i a fost repede scos de acolo. S-a putut si circula pe banda I

Share this post


Link to post

Marti dimineata mai aveam vreo 35 de km pana in GL cand ma depaseste un Ford Focus Break alb de CJ. 10 km mai incolo era pe camp cu portbagajul turtit (facuse cateava piruete), busit in fata cu roata stanga sarita dar omul nu patise din fericire nik.

Acum 3 ani la intrarea in Comarnic eram cu taica-miu cu Dacia si un camion plin cu sticle se rasturnase peste o Dacie facand-o afis. Poate unii dintre voi stiu de eveniment, a fost mediatizat.

Acum 5 ani mergeam spre buc si la o trecere de cale ferata un maxi taxi ce facea curse regulate, datorita vitezei si a drumului umed a zburat de pe sosea si s-a rasturnat pe camp. Langa maxi taxi erau intinse cateva cadavre.

Vara asta intr-o noapte pe faleza a intrat un taximetrist cu spatele intr-un stalp (derapaj la 100 pe umezeala), iar din masina nu mai ramasesera intregi decat sacunele din fata. Un mort acoperit pe asfalt.

Veneam de la Sibiu acum o luna. pe la Loloiasca o Octavia intrase jumatate sub un camion. Nu am sta sa mai uit mai bine intrucat politaii mi-au facut semn sa trec.

Tot acum 5 ani in decembrie dar la Afumati. Un Alfa Romeo luase in plin unul sau 2 pietoni ce traversau neregulamentar, omorandu-i pe loc. Am sta nustiucat pana au eliberat drumul. Tin minte si acum bucatile de materie cenusie impastiate pe asfalt cu o lumanare langa ele. Am aflat a doua zi la televizor ca avea 140 la ora ala.

In 1994 in Bucuresti; am vazut pe viu cum a luat unul cu o masina mica rosie pe trecere o fata. Bine ca totusi au dus-o repede la spital si cred ca a scapat.

cred ca am prins si altele dar le-am uitat sau nu mai tin minte multe detalii. Ce imi mai amintesc vag e un accident frontal petrecut pe drumul spre mare si diverse accidente petrecute pe litoral pe sosea.

Share this post


Link to post

CEL mai naspa accident pe care l-am vazut: la Sincai (intersectie) un TIR cu remorca care urca spre Adesgo ii s-a derprins remorca , a plecat la vale si a calcat pe cap o femeie :( Erau creieri imprastiati pe toata strada. ORIBIL :twisted:

Share this post


Link to post

In seara asta veneam, ca de obicei (  <img src= "> ) de la munca. Ruta trece prin Pasajul Obor, dinspre Dinamo spre Iancului etc. Semaforul de la Lizeanu cu Stefan cel Mare se pune verde, eram pe banda 3 (din 4, a 4-a e DOAR de facut stanga!!!). Mi se baga cu tupeu ordinar un Suzuki Swift alb in fata, de era sa-mi faca aripa stg. fata muci! Claxoane, faruri, nimic, omul nu avea nici o apasare, nici macar o mana in aer "mosule, scuze", NIMIC!!!. Se intra in pasaj, eu in spatele lui. Mergeam TOTI cursiv, si pune bou' baltii o maaaaare frana in pasaj! Instant si eu frana (sa traiasca franele de Espero!!! M-au convins, sunt mama si tata franelor la masina asta!!!) si din spate: fleosk... Un papuc a vrut sa-mi intre cu orice pret in portbagaj... Mare noroc mare, nu s-a intamplat NIMIC!!!! La NIMENI!!! Am pus avaria, m-am dat jos usor si calm, m-am uitat la a mea, nimic, la a lui, nimic, omul era galben la fata (l-a aruncat un pic in spate...), mi-a soptit ca "nu are nimic...", i-am strans mana, l-am intrebat daca el e ok, ca noi suntem ok, masinile sunt ok, ne-am urat drum-bun reciproc, am plecat amandoi, ne-am facut semne cu avariile si farurile si asta a fost.

 

Poate am scris prea mult, dar mi s-a acrit de astfel de situatii... Poate ala din spatele meu era autobuz...

 

Multumim lui Dumnezeu ca noi suntem OK si nu avem nici o zgarietura (in plus) la vapor. A, si sa traiasca coreenii cu barele lor!!!

Share this post


Link to post

eu zic ca BOUL a pus special frana ca i-ai facut semn cu flashurile!! am patit-o si eu...mi-a pus frana in fata dupa ce l-am atentionat ca mi-a taiat calea...si mi-a pus frana...dar dupa aia l-am depasit si l-am facut sa incetineasca...intentia mea a fost sa il fac sa opreasca...si sa vezi atunci pumni in cap ce ii dadeam! :-D

 

Altfel animalele nu invata!!!

Share this post


Link to post

ieri linga statia Petrom de la Kiseleff un autotren se chinuia de mama focului in aglomeratia de la prinz sa se introduca cu spatele pe una din stradutele paralele cu Aviatorilor si kisellef. Daca va amintiti prima reclama cu Arad cea cu parcatul veti avea imaginea a ce s-a intimplat, cu mentiunea ca victima Long vehicleului a fost un Matiz gri metalizat, care a ramas din cite mi-am putut da eu seama fara o aripa si doua purtiere. N-am putut sa casc prea mult gura fiindca s-a facut verde la semafor.

 

PS Eu parca mi-aduc aminte de doua lucruri 1. mai mare de 3,5 tone nu mai voie in centru bucurestiului, si 2 toate magaoiele le-a obligat Base sa mearga noaptea. Au cazut directivele???

Share this post


Link to post
mai mic de 3,5 tone nu mai voie in centru bucurestiului, si toate magaoiele le-a obligat Base sa mearga noaptea. Au cazut directivele???

mai mare de 3,5 tone nu are voie.

din cate stiu eu sunt inca in vigoare reglementarile cu privire la circulatia camioanelor in capitala. sper sa nu le scoata viitorul primar dupa ce castiga basescu alegerile :lol:

Share this post


Link to post
si 2 toate magaoiele le-a obligat Base sa mearga noaptea. Au cazut directivele???

 

asta s-a schimbat. s-a introdus o taxa indiferent daca circula ziua sau noaptea.

Share this post


Link to post

Poze primite azi pe mail, facute ieri langa IGP... Soferul poarta sutien... Si nu e travestit... :lol:

Share this post


Link to post

1. Cica tipa cu haina alba este autoarea.

2. Cum naiba o fi ajuns asa?

3. De ce nu se vede niciun airbag sarit?

Share this post


Link to post

Sper sa nu fi omorit pe cineva! :cadelnita: :( Ce chestie: stai frumos in statie si te trezesti in cap cu o conserva. Daca nu a omorit pe nimeni poate sa se considere norocoasa. Daca are numar de leasing precis are si Casco. Ala e Citroen C3? Cred ca a avut viteza ca altfel nu-mi explic cum a aterizat in pozitia aia. :speriat:

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...