Jump to content
Sign in to follow this  
SORAN

Accidente... vazute sau suferite

Recommended Posts

Groaznic accident pe soseaua mortii Iasi-Tg.Frumos. In apropierea comunei Baltati un Aveo a intrat pe contrasens intr-un Fiat Albea. Ambii ocupanti din Aveo au decedat. Dumnezeu sa-i odihneasca. Detalii pe www.telem.ro sau www.ziuaiasi.ro

Share this post


Link to post

Dumnezeu sa-i odihneasca. Acum vor fi unii care vor comenta iarasi cum ca Aveo e o masina nesigura. Din pacate pentru soferul si pasagerul din Aveo, impactul a fost din lateral si foarte violent, pentru cei din Albea a fost frontal si au avut zile. Viteza excesiva ucide in continuare...

Share this post


Link to post

Feriti-va de impact lateral! Am argumentat pe acest subiect de ce. Din pacate in Romania TREBUIE sa conduce-ti si pentru celalalt sofer. Cam retorica afirmatia dar cred ca realizati ce vreau sa spun.

Share this post


Link to post

Pe Iasi-Tg Fumos sunt accidente grave saptamanal. Se conduce prost, trafic aglomerat plin de berbeci smecheri si f grabiti. Soseaua este suficient de lata dar are suficient curbe si rampe cat sa limiteze vizibilitatea. Eu unul fac drumul acesta de 1-2-3 ori pe saptamana si am inceput sa-mi doresc sa fie montate camere de supraveghere si radare fixe, poate au sa mearga mai incet berbecii :| .

Share this post


Link to post

Urat de tot accidentul cu Aveo ...

 

Cristi te cred ca ai avut un soc. Eu cred ca a fost masina de gunoi sau vreuna de ridica zapada. Am patit si eu cand aveam o Dacie , o masina mare mi'a luat capota pe deasupra ( zgariat urat ) - probabil dadea cu spatele si nu a vazut ... Bineinteles ca nu a ramas acolo

Share this post


Link to post

Azi noapte la mine pe strada s-a infipt unul cu o Dacie in fundul unuia cu un Focus Sedan model 2002-2003 parcat, e un pic de curba si desteptul cu Focusache parcase exact unde nu era vizibilitate deloc. De dimineata la ora 7 a venit daciotul si a batut la toti vecinii la poarta sa-l gaseasca pe proprietar si sa-si recunoasca vina. Ma mir :P

Share this post


Link to post

Cu o ora in urma, pe Bd. 1 Dec. din Bucuresti, un Cielo gri argintiu (sper sa nu fie printre membrii forumului...). Il vad in retrovizoare cum vine pe banda 2 in stil de mare Schumacher mioritic, depaseste masina din spatele meu pe banda 1 (!), se strecoara printre ea si mine, ma depaseste pe linia de tramvai, mai merge 20 m, claxoneaza apoi franeaza (!!!!) si arunca un batranel cativa metri prin aer!

 

Vastra soferului? 24 ani. Pasager?! Ati ghicit: mandruta in fata careia isi arata super-talentul de sofer pe un asfalt plin de mazga!

 

Nu uitati, oameni buni ca orasul nu este o pista de raliu! E bine sa invatam din experientele altora!

post-1663-1200830867_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Banda unu era libera?

Share this post


Link to post

Cred ca nici batranelul nu a traversat strada prin loc permis dar asta nu inseamna ca trebuia sa conduca ca nebunul, problema este ca viteji de genul asta sint destui pe drumurile patriei.

Share this post


Link to post

Nu era prea aglomerat, nu mai retin daca banda 1 era chiar libera. Cert este ca se circula absolut normal, cu viteza normala, nu mica, nu era nici aglomeratie.

Intr-adevar, batranelul nu ar fi trebuit sa traverseze pe acolo, dar fiind o zona plina de magazine (zona circa 13 Politie), pe acolo vezi permanent oameni, cu atat mai mult cu cat suntem ingropati cu totii in zapada.

 

Daca nu ar fi fost atat de evident teribilismul acestui sofer i-as fi luat apararea. Dar este, din pacate, un specimen des intalnit pe soselele din Romania, iar genul de slalom printre "prostii astia de soferi" cred ca l-ati intalnit cu totii.

Share this post


Link to post

 

Nu stiu unde, cum, cand...socant.

Share this post


Link to post

DIO, tu sti mai bine ce si cum pentru ca ai fost acolo.Totusi am o oarecare problema cu cei care tin banda 2 ocupata chiar daca merg in limita de viteza.

Sper sa nu o iei personal,dar din moment ce nu sti daca era libera sau nu banda... nu pari foarte atent la trafic.

Drum bun.

Share this post


Link to post

 

Nu stiu unde, cum, cand...socant.

 

Masina e oricum taiata de cei de la descarcerare, de-aia arata rau. Cat despre impact, asa cum se zice si in comentariile filmului: putine masini rezistau mai onorabil la un asa impact.

Share this post


Link to post

Accidentul asta mi-a adus aminte de un drum Bucuresti - Constanta, pe vremea cand pe autostrada la Cernavoda se circula pe un singur sens. Mi-a iesit in fata un TIR al carui sofer s-a gandit ca are timp sa depaseasca, si oricum daca n-are timp, din fata vine ceva mic... ala fiind eu. Am oprit pe dreapta, a trecutu nebunu si mi-am vazut de drum. Din pacate uneori totul se intampla atat de repede ca nu ai timp sa reactionezi si se intampla ce se vede in imaginile din filmulet... Groaznic, dar este un comentariu acolo care afirma hotarat ca soferul Matizului ar fi scapat cu viata. Sper sa fi fost asa.

Share this post


Link to post

Urat... fff urat. Pe acelasi principiu un idiot cu un ford cu NUMAR DE ILFOV, astazi in comuna Pipera era sa-mi faca si fatza varza daca nu opream. Eu mergeam cu aproximativ 60 la ora iar din sens opus venea asta cu peste 100 ca imbecilul evident pe contrasens. Am oprit la cativa metri inainte sa ma lovesc de el #-o dar amaratul caruia i-a taiat fatza cand a reintrat pe banda lui s-a kkt pe el de frica pt ca a oprit pe dreapta. Mai nene hai sa facem ceva cu astia cu nr de IF (nu toti ca avem si pe aici cativa :dizzy: ); Nu au nicio limita...  <img src= )">

Edited by atyqsound

Share this post


Link to post

IF = 9 B si cinci cifre... :D Acum nu se mai aplica decat unora acel statut...

Edited by alx

Share this post


Link to post

Got...!!! dar evident corect. Nu amveam intentia de a jigni pe cineva, dar nene chiar de fiecare data sa spui *&^%$£" si pana ai terminat nici sa nu ii mai vezi fundul masinii?!!?!

Share this post


Link to post

Ieri dimineata cand ma duceam catre birou am vazut un accident live pe banda de langa mine la trecerea de pietoni de pe bd. Timisoara cum te duci catre Razoare.

 

Eu pe banda 2, paralel cu mine un papuc. Pun pietonii picioarele pe trecere, eu franez, cel cu papucul franeaza, trec pietonii de mine si cand ajunge ultimul in fata papucului aud trosc si vad cum papucul il ia pe capota pe ultimul pieton un pusti de liceu. In spatele lui se infipsese o camioneta carbogazoasa de la European Drinks.

 

Am tras imediat pe dreapta sa vad daca e ok pietonu sau sunt si alti raniti, ceva. Din fericire pietonul s-a ridicat si a luat-o la fuga speriat desi il troznise destul de rau cel cu papucul. Practic a fost impins aproape 2 metrii in fata de cel cu camioneta.

 

Cel cu camioneta tare in gura ca de ce a oprit asta, etc.

 

Am cazut ca nu sunt victime, am lasat numarul de telefon la cel cu papucul daca are nevoie de martori ca ma grabeam si nu puteam sa mai stau si i-am zis sa stea linistit ca nu e el vinovat si ca daca e nevoie declar la politie tot ce am vazut.

In momentul asta celui cu camioneta i s-a cam taiat elanul si a dat-o ca nu i-au tinut franele, ca nu a vazut, etc.

 

Nu stiu ce s-a intamplat mai departe, cert este ca nu m-a sunat nimeni, probabil ca au rezolvat cum trebuie la politie.

Share this post


Link to post

Un idiot mi'a lovit Dacia in parcare acum 2 nopti ( probabil in timp ce incerca sa faca o banala intoarcere ). Urmari : bara indoita + tripla sparta .

Share this post


Link to post

Grija unde parcam post-5799-1201117589_thumb.jpgpost-5799-1201117653_thumb.jpg si la intersectiile cu cedeaza trecereapost-5799-1201118173_thumb.jpgpost-5799-1201117950_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Acum o saptamana, circulam linistita pe strada, cand un domn, ca sa nu zic altfel, s-a hotarat sa iasa din parcare cu spatele fara sa se asigure (probabil avea nevoie de adrenalina) si fix in mine s-a oprit. Pur si simplu a accelerat si a plecat de pe loc.Ce atata uitat in retrovizoare, ce asigurat?Ia dat bice, ca se grabea.Atat de repede s-a petrecut totul incat insul nici macar nu a realizat ca m-a lovit.Rezultatul?Portiera dreapta fata infundata destul de rau, necesita inlocuire.El conducea o Dacia papuc carosata si nu a avut absolut nimic.Doar eu am iesit sifonata si cu nervii la pamant X( Inca mai suport cu greu privirile pline de subinteles a coparticipantilor la trafic, care cred ca sunt "just another stupid girl" care nu a acordat prioritate sau nu stie sa parcheze :-?

Share this post


Link to post

Ha...inca unul... Un bou cu un reno astazi dis de dimineata a iesit din coloana pe contrasens pe o stardutza din tei si cand sa iasa in bulevard l-a luat pe bara un cielo =D> . Rezultat Un bou care urla la soferul din cielo ca i-a infundat portiera bine :D

Apoi eu si inca 2 ce am obervat tarasenia l-am apostrofat de mama, familie, si tot ce ne-a venit la gura... a tacut si a plecat. Ce misto ca ala cu cielo isi v-a sterge vopseaua aluia de pe bara cu o carpa cu benzina...

So...pls nu ii lasati pe astia ce ne cred prosti ca stam in cloloana si ei smecheri ca ne depasesc sa intre inaintea voastra ( eu nu ii las si ma bucur ca o fac)

Share this post


Link to post
DIO, tu sti mai bine ce si cum pentru ca ai fost acolo.Totusi am o oarecare problema cu cei care tin banda 2 ocupata chiar daca merg in limita de viteza.

Sper sa nu o iei personal,dar din moment ce nu sti daca era libera sau nu banda... nu pari foarte atent la trafic.

Drum bun.

Iti doresc tot atatia km cati am parcurs eu pana acum si tot cu atatea accidente! Dar daca gandesti asa iti va fi cam greu.

Precum vezi in schita, cu exact 5 m inainte de locul accidentului era o straduta in stanga, iar eu aveam semnalul pus cu mult inainte de a ma depasi teribilistul criminal. Nu imi sta in caracter sa virez stanga de pe banda 1 atunci cand sunt 2 benzi pe sens + 1 linie de tramvai. :grumpy:

 

Se vede ca esti unul dintre cei foarte siguri pe ei in trafic si care nu ma cunosti personal. Iti pot spune ca nu sunt un batranel care isi taraie ... Subaru pe sosea si, asa cum am spus mai sus, daca nu as fi vazut exact care au fost adevaratele cauze ale accidentului acum as fi fost de partea soferului.

Din pacate eram cu familia in masina si nu am apucat sa termin propozitia "Uite dementul asta cum conduce!" ca am vazut acel batranel zburand! Ceea ce ma doare si mai tare este ca am acum un copil traumatizat de cele vazute. Cu totii ne uitam in acea fractiune de secunda la acel dement!

Macar sa fi tras f. putin de volan in dreapta. Avea loc, iar pietonul era foarte in stanga. L-a acrosat cu aripa si i-a strivit creierii de stalpul din stanga al parbrizului. A murit cu zile!

 

Daca nu ti-e foarte clar cum a decurs accidentul mai uita-te o data pe schita care este facuta la o scara destul de reala. Ai sa vezi ca orice sofer normal putea evita acel accident chiar si la viteza cu care circula acel dement! Din pacate "smecheria" din el l-a determinat mai intai sa claxoneze prelung si mult prea tarziu sa franeze!

 

P.S. Sa stii ca sunt dusmanul celor ce sufera de boala benzii a 2-a. Din nefericire, inclusiv italienii si francezii (in Franta nu am sofat, dar asa am auzit) sufera de acelasi sindrom.

 

L.E.: Pentru conformitate: masina mea era cea visinie, a doua de pe banda 2 din schita.

Edited by DIO

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...