Jump to content

Miste_R

Membru
  • Content Count

    459
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

1 Follower

About Miste_R

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 03/05/1978

Contact Methods

  • Gender
    Male
  • Yahoo
    miste_r2005

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Leganza CDX
  • An
    1999

Recent Profile Visitors

4534 profile views
  1. Cu Leganza si Accord 2.4,mai tu ai gasit petrol.
  2. Nesimtitii de bulgari (LEV asigurari), n-au raspuns solicitarilor trimise de firma corespondenta in Ro.(AVUS) (90 de zile e termenul maxim de rezolvare, in acest mod) Se solicita (MACAR!!) verificarea existentei si valabilitatii RCA-ului celui vinovat. Fara acest raspuns, totul era blocat. Dupa 90 de zile de incercari repetate fara raspuns,dosarul a ajuns la Biroul Asiguratorilor Romani. (BAAR). Aici dosarul a intrat in analiza si am primit ok-ul pt despagubire pentru suma din factura de la service. (aprox 6000 lei) Suma mi-a fost virata in cont.. A existat si problema de dauna totala,mai ales ca era afectata si puntea fata..in acest caz ,suma era undeva in jurul a 1000 euro,dar..jos palaria pt BAAR.
  3. 15 noiembrie 2015- 26 aprilie 2016 - atat a durat lupta cu asigurarile,atat am stat si eu fara ea (masina) De azi, e acasa..
  4. Blocata.. in asteptarea ok-ului din partea asiguratorului bulgar.(dureaza cam 4 saptamani din ziua constatarii si trimiterii dosarului in Bg, din partea corespondentului firmei in Romania). . Pe partea mecanica trebuie schimbate amortizor(flansa-rulment),arc si o bieleta directie,in rest se pare ca e ok, insa testul final va fi la geometrie.
  5. Sa fie,multumesc! Desi nu sunt prea optimist in momentul asta. Aripa da,s-a dezintegrat. La o prima vedere, compartimentul motor e ok,cu exceptia amortizoarelor de la capota. Problema e si ce s-o fi intamplat pe dedesubt..
  6. Hai ca traiesc si eu "visul" oricarui sofer-weekend incheiat pe rampa, dupa o intalnire cu un "bulgar". Pe scurt:doua benzi pe sens ,eu in proces de devansare,el neasigurare la schimbarea directiei,frana,bum. Din fericire toata lumea purta centura. Evident, mers la politie. Acum sper doar sa nu fie probleme cu rca -ul bulgaresc. (existent si valabil)
  7. Iti spun sigur ca nu se aude nimic,nici macar la contact,cel putin cand e bancheta montata. Poti verifica debitul pompei, sunt info pe la pagina 3- 4,pe acest topic. Se mai recomanda schimbarea filtrului de benzina si benzina minim 15l in rezervor.. (later-am vazut ca ai facut testul de debit cu cea veche)
  8. Nu bazaie, e ok asa! La noi, cand bazaie e de rau.
  9. NostraSalex(damus) ,ai avut dreptate. S-a rezolvat azi prin schimbarea solenoidului. Electromotorul n-avea nimic,doar doua bucse au trebuit schimbate. Problema este ca dupa acel cod ,la acel magazin,am ajuns la piesa in ambalaj dw motors..sper sa nu ma tina si pe mine 3 saptamani. Multumesc pentru sfat!
  10. Multumesc! Sporadic,la cald ,aparea "caraiala" si o pornire mai greoaie,dar rar si pornea.. Sunt curios daca se gaseste la vanzare separat de electromotor. Revin cu rezolvarea.
  11. @kta91-ai rezolvat problema? Salutare! De vreo doua zile am ceva probleme la pornire. Cu motor rece,se aude doar un "clanc" la rotirea cheii in contact. Dupa vreo 4,5 incercari porneste bine,fara sa se chinuie. Cu cheia la maxim nu se aude acel carait,doar clanc,se aprin martori dar nu porneste. Dupa ce porneste ,merge ok,fara balbaieli,fum sau lipsa de putere(asta ma face sa exclud pompa benzina sau injectoare) Bateria este noua,dupa schimbare n-au fost probleme de pornire la cald sau rece. Fara motor pornit, am lumina ok la faruri,claxon puternic,semnalizare,muzica etc totul se prezinta bine pe partea de baterie. La cald,pare ca nu face probleme-daca parchez ,opresc si pornesc motorul,pleaca din prima(am incercat vreo 5 porniri consective) Nu prea stiu cu ce sa incep planurile de achizitii:poate fi de la bobina,fise sau electromotorul?
  12. Miste_R

    Black Beauty

    Sunt ceva bani..dar pentru ca s-a intamplat beleaua la acest numar de km,parca nu prea poti sa te superi pe ea.
  13. Miste_R

    CATERINCA

    Stiti vorba aia: "era baiat bun dar l-a stricat anturaju'"? http://www.youtube.com/watch?v=1mvlQN8Srv0#t=15
 

×
×
  • Create New...