Jump to content

NSA

Membru
  • Content Count

    79
  • Joined

  • Last visited

About NSA

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Iasi
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Tico
  • An
    1999
  • Nr. Inmatr.
    IS-68-NIK
  1. Care sunt tarifele la Casa Elena ? Am intrat pe site-ul lor si imi place cum arata.
  2. NSA

    Intrebare Pt Avocati

    Copiii fie ca sunt din casatorie fie din afara casatoriei au aceleasi drepturi.
  3. Groaznic accident pe soseaua mortii Iasi-Tg.Frumos. In apropierea comunei Baltati un Aveo a intrat pe contrasens intr-un Fiat Albea. Ambii ocupanti din Aveo au decedat. Dumnezeu sa-i odihneasca. Detalii pe www.telem.ro sau www.ziuaiasi.ro
  4. Ai facut o alegere f.buna din punctul meu de vedere. Un coleg are un Focus de 1 an jum, 1,6 model Ghia si este extrem de multumit de masina ( o persoana fff.pretentioasa) . Sa te poarte sanatos .
  5. Acum o saptamana am facut un drum Iasi-Onesti (400 km dus-intors). Am facut plinul in Iasi pana la primul clic al pompei. Am ajuns in Onesti (dupa 200 km) si din pura curiozitate am facut din nou plinul. Au intrat numai 7 litri de benzina. Ar iesi un consum de 3,5 litri la suta de km.
  6. Sa o stapanesti sanatos! O intrebare : la spatiu interior e diferenta mare fata de Fiesta ? Scuze ca sunt offtopic.
  7. Eu din ce am citit pe forum am ajuns la concluzia ca folosirea solutiei Motorflush nu poate avea influente negative asupra functionarii motorului. In plus si mecanicul unde am facut schimbul mi-a recomandat folosirea acesteia. Sunt multumit de cum merge acum motorul. Pana acum puneam ulei AGIP 5w40. Ieri am pus ulei Daewoo 10 W30. E mult mai silentios motorul si se incalzeste mai greu. Parca e si putin mai vioi.
  8. Reparatii efectuate azi la Ticalos in service-ul Autodaewoo Iasi: -facut geometrie roti; schimbat ulei,solutie Motorflush,filtru ulei, schimbat lichid frana+aerisire frane, placute frana. Total : 238 RON (piese+manopera)
  9. Aduc stelele..:)

  10. Este nevoie de adeverinta de la politie pentru schimbarea parbrizului ?
  11. Trebuie facuta programare la Autodaewoo? Ai mai dus Ticalosul la ei in service sau e prima oara? Si eu tr sa il bag pe al meu in spital )
  12. Sa o stapanesti sanatos. Arata foarte bine.
  13. Buna ziua tuturor. Am o mica-mare problema. Am ramas in mana cu clapeta-maneta de deschidere a capotei motorului. Efectiv s-a rupt. Tin sa mentionez ca nu am tras tare de ea. Pur si simplu s-a rupt plasticul ala nenorocit. Ce se poate face? Ma chinui destul de mult pana reusesc sa deschid capota ( trebuie tras de cablu...) Astept solutii. Va multumesc. Sper ca nu am postat aiurea.
  14. Cat te ajunge rata pe luna $-)
 

×
×
  • Create New...