Jump to content

dreamlike

Membru
  • Content Count

    1650
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

About dreamlike

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 07/15/1975

Contact Methods

  • MSN
    filip99gry@yahoo.com
  • Website URL
    http://community.webshots.com/user/dreamlike99
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Constanta
  • Interests
    Orice
  • Din
    Constanta
  • Auto
    Ford
  • Model
    Focus
  • An
    2007
  • Nr. Inmatr.
    CT 99 GRY

Recent Profile Visitors

3782 profile views
  1. dreamlike

    Aveti bicicleta?

    Am descoperit cu satisfactie acest topic si ii felicit pe cei care in timpul liber prefera bicicleta in locul calculatorului sau altor activitati sedentare. Pentru mine, ciclismul a devenit un microb si imi ocupa aproape tot timpul liber, ceea ce nu ma deranjeaza. Anul trecut chiar m-am legitimat la clubul din Constanta si mi-am luat licenta UCI pentru a putea participa la curse, iar anul acesta am fost chiar si la Campionatele Nationale. Din pacate, m-am apucat de ciclism la varsta la care majoritatea sportivilor isi incheie cariera si nu ma astept la performante deosebite dar imi plac provocarile, atmosfera, emotiile si adrenalina curselor. Merg si la cursele de sosea, din pacate destul de putine datorita faptului ca sunt greu de organizat, dar in ultimul timp merg la cursele montane pentru ca sunt organizate saptamanal si ai de unde alege iar la start se prezinta intotdeauna in jur de 500 de participanti. Daca pot sa va ajut cu sfaturi, pareri sau opinii despre achizitionarea unei biciclete, antrenamente sau alte curiozitati pe care le aveti in legatura cu acest sport, va stau cu placere la dispozitie. Iar pentru cei mai temerari, peste doua saptamani se organizeaza la Babadag un concurs accestibil tuturor celor care au o bicicleta pe care o folosesc cel putin saptamanal. Daca doriti sa participati, mai jos este site-ul competitiei: My link
  2. Nu am avut cauciucuri de iarna pana anul acesta insa nu mai puteam circula cu cele de vara (Brigestone Turanza)cu care a venit echipata masina. Pana si pe un carosabil umed, pe timp de iarna, patinau la plecarea de pe loc. Cand toata lumea, responsabila, era innebunita ca a venit zapada m-am gasit si eu ca vreau sa-mi iau cauciucuri. Am luat Kumho la 200 ron/buc cu montajul inclus. Diferenta intre cele de iarna si cele de vara e incomparabila. Am facut drumul Constanta - Sibiu, exact cand s-a deschis A2, dupa deszapeziri, iar masina s-a comportat excelent. Pe autostrada acoperita de un start subtire de zapada am mers constant cu 100km/h fara nici o emotie. De asemenea, am intrat intentionat unde erau troiene de zapada mai mari pentru a vedea daca mai pot iesi - efectiv simti cum roata sapa in zapada si te scoate fara prea mare efort, nu stiu cum va fi pe gheata. Explicatia e simpla: anvelopele de iarna sunt facute dintr-un cauciuc ale carui proprietati de rulare se imbunatatesc de la temperatura de 7 grade in jos, adica se inmoaie si au o aderenta mai buna, respectiv o distanta de franare mai mica, in timp ce anvelopa de vara se intareste la frig si devine ca un plastic pierzandu-si proprietatile de mai sus, insa isi recapata vigoarea la temperaturi ridicate. Anvelopele intermediare sunt un compromis intre vara - iarna, adica jumatate din banda de rulare de iarna, jumatate de vara. Apropos - considerentul pe care l-am luat in considerare cand am luat cauciucurile mai ieftine a fost ca pentru 4 luni de zile, si 2-3000 de km nu merita o investitie mai mare si dupa discutii cu mai multi cunoscatori concluzia a fost una singura - toate anvelopele de iarna, pana la un anumit punct, dau aproape acelasi randament.
  3. dreamlike

    La Multi Ani

    Va multumesc tuturor pentru urari si sa ne vedem cu bine !
  4. dreamlike

    Turcia

    M-am intors din Turcia acum cateva zile dupa un concediu de 8 zile la Didim (70km sud de Kusadasi) la hotelul Garden of Sun (***** all inclusive). Despre servicii, respect si conditii probabil la noi in tara, "in cursul vietii noastre" (Mircea Badea) nu o sa vedem. Ce am observat: romanii sunt foarte iubiti in acea parte a Turciei (toti ne intrebau ce mai fac Hagi, Popescu, Pancu sau Filipescu si erau foarte bucurosi ca Mircea Lucescu a castigat Cupa UEFA), unii o rupeau si putin in romaneste dar in turco-engleza te intelegeai cu oricine. Nu intru in detalii, totul a fost la superlativ, de la mancare, bautura pana la distractie sau ambianta. Ce mi-a placut afost ca eram singurii romani (e drept un grup de 12 adulti si 6 copii) si nimeni nu te deranja cu nimic. Am mers cu 5 masini din Constanta iar acolo era parcare cu paza 24/24. Hotelul era plin de englezi, putini turci (instariti) si noi. Drumul in Turcia - super (se mai lucreaza pe alocuri dar nu sunt blocaje sau semafoare umane), se merge constant cu 120-140km/h indiferent ca esti in localitate sau afara. Izmirul se trece pe autostrada care a fost terminata si practic treci printr-un oras cat Bucurestiul pe autostrada care trece printre blocuri. Am intalnit destule radare dar acestea sunt semnalizate cu ciuperci reflectorizante, vizibile de la distanta, care reduc traficul de la doua benzi la una (drumurile sunt expres cu doua benzi pe sens despartite de sensul opus printr-o rigola), obligandu-te sa treci prin fata radarului si numai un bou ar putea sa o ia in mana. Benzina si motorina sunt foarte scumpe: cand am plecat era 3,22 TL benzina si vreo 2,70TL motorina. Cand ne-am intors benzina scazuse la 3,05TL iar motorina pe la 2,53TL (1Euro = 2,10TL). E bine sa alimentati cu cardul desi nu cred ca vrea cineva sa va fure (m-am simtit mai in siguranta ca in Austria). Din pacate trebuie sa treceti si prin Bulgaria care e prelungirea mai saraca si mai nenorocita a Romaniei (mai multe nu zic). De asemenea e foarte greu daca nu imposibil de facut drumul intr-o zi, noi din Constanta la Didim avem aproximativ 1200 km insa am innoptat la Canakkale (unde se trece in Asia cu feribotul care e 22TL la dus si 23TL la intors pentru fiecare masina) si la dus si la intors. In rest, habar nu aveam ca Turcia e atat de incarcata de istorie, de monumente si de locuri de care doar am citit sau am auzit prin filme (pentru care mai ai nevoie de o saptamana pentru a le vizita). Din punctul meu de vedere recomand cu caldura aceasta tara pentru perecerea concediului. Vacanta placuta!
  5. Teodor Burada e straduta care face legatura intre I.C.Bratianu si gara. Cum faci dreapta de pe Bratianu magazinul e la 50m pe partea stanga. Nu cred ca montajul e o problema, rotile ajutatoare se ataseaza la butucul rotii spate, problema e sa gasesti asa ceva pentru o bicicleta de adulti.
  6. @titus - daca locuiesti in Constanta avem doua magazine specializate pentru ciclisti in oras (cu atelier, mecanici si piese de schimb), unul este Hara Bike si este pe strada Burada (in zona garii), iar al doilea este Triton Sport de pe strada Dezrobirii.
  7. Am schimbat valorile parametrilor axelor x si y intre ele si merge. Merci.
  8. Am un PDA Mio P360 si am pus iGO 2008 pe el, problema e ca hartile se vad landscape, PDA-ul fiind portret ... stie cineva cum se seteaza sa ma uit si eu la el ca tot omul? Mentionez ca nu merge sa schimbi rezolutia din setari pentru ca nu se mai vad toate butoanele, adica afisajul va fi landscape dar pe un ecran portret ?
  9. Nene, da' bati campii rau de tot ... In fine, ce e tare e ca in cea mai democrata tara din lume a castigat un democrat care are un program socialist de reducere a fiscalitatii si de impozitare diferita, in dauna unui republican, veteran fost prizonier de razboi, care a promis ca va rupe-n doua tot ce inseamna amenintare terorista la adresa americanilor, adica le va reda acestora sentimentul de mandrie nationala cam terfelit prin ultimele razboaie. Mai sunt curios daca se va intampla ceva cu GWB care a trimis la moarte peste 4000 de americani pentru a gasi armele nucleare din Iraq. Timpul le va rezolva pe toate.
  10. Sa o stapanesti sanatos si felicitari pentru rabdare! Acum se cere udata !
  11. Asa cum am zis, pana si tu, care iti permiti sa spargi 300E pe we, ti-ai gasit locul la mare si chiar alaturi de primul betiv al tarii ... dar de ce te-ai oprit la bulgari? Marea Neagra are sase tari riverane si sunt convins ca in Georgia e mult mai bine si mai ieftin ca la bulgari. In plus, tu nu te-ai prins ca e de porc sa te duci la bulgari unde e ieftin si bine decat daca iti place sa te intreci cu kadet-urile lor. Pai frate, unde poti sa-ti etalezi pasarica si sufrageria pe roti daca nu acilea in romanica unde nu-si permite orice flausat sa mearga. E, de altfel, notoriu filmul cu masinile din parcarea de la Rex. Ca sa inchiriezi o masa la un club iti trebuie relatii si de la 1500 E in sus ... si unde poti sa arunci cutia de carlsberg in capul pietonului sau sa-ti scuturi scrumiera pe geam si sa te doara-n pix de restul lumii. Pai oare mizeria aia de care zici nu o fac tot bravii tai compatrioti? ... si sa-ti mai dau un pont, iau foc cand il aud pe unul ca la bulgari e mai bine ... si daca l-ai mai bagat si pe marinar in ecuatie ... Sper sa nu se supere cumnatu' ca am divagat de la subiectul topicului ... acum ma duc sa fac o baie in mare, ca pana la bulgari trebuie sa pornesc masina.
  12. Faptul ca romanii nu stiu sa faca turism e clar, faptul ca nu stim sa ne vindem marfa e clar, dar ca sa spui ca Vama e plina de betivi si e dezmat acolo e ca si cum te-ai duce intr-un bar homo si te-ai ofusca pentru ca sunt numai homosexuali. Fiecare statiune are publicul ei si e pacat sa se faca ceva pentru a-l schimba. Ar trebui lucrat la altceva. Probabil unul care merge in Vama cu cortul in fiecare an sau unul care e indragostit de Costinesti nu va face niciodata plaja la Rex sau la Iaki. Sau un sofer de X5, chayene, x-trail, r8, mx8 sau q7 cu pitipoanca aferenta nu se va duce nicodata la Saturn sau Venus. Seringile cu pricina au fost gasite pe plaja Modern si daca nu stiti ce e acea plaja pot sa va spun ca toti "localnicii" din piata Ovidiu, poarta 6 sau alte cartiere asemanatoare merg acolo la plaja. Noaptea e plin de tineri nabadaiosi care beau, fumeaza, isi tureaza masinile si probabil isi baga in vena. Asta pentru ca ai acces cu masina pe plaja si nu cred ca e cineva sa pazeasca pe acolo. In schimb daca vrei o masturbatoare, acolo e locul ideal. Am aparat constant litoralul romanesc insa nu stiu cum m-as simti ca turist aici. Eu sunt un iubitor de mare si in fiecare we sunt pe plaja. Nu am vazut nici ace, nici tigani, nici mizerie ... am vazut politisti comunitari, salvamari, cosuri de gunoi din 5 in 5 metri aflate in grija personalul de pe plaja sa nu dea gunoiul pe afara, fetite cu silicoane si baieti cu lanturi groase la gat. Acuma, depinde de fiecare ce asteptari are, cati bani are de cheltuit si ce vrea de la mare. Poti gasi orice, pentru oricine si pentru buzunarul fiecaruia. Cat priveste preturile, Valea Prahovei ne bate la curu' gol, desi sunt clar prea mari pentru multe buzunare. Sfatul meu este sa nu va mai grabiti sa trageti concluzii pripite din fotoliu, se poate observa cu ochiul liber ca de cativa ani este o campanie negativa constanta impotriva lui Mazare si a litoralului romanesc.
  13. dreamlike

    Matiz E3

    In principiu, daca nu te grabesti, ai putea lua 4500E pe el. Cat priveste accesoriile pot spune multe despre proprietar: boxe puternice, volan sport si detector de radar - un tanar care se urca in masina cu toti prietenii si dau muzica in blana sa-i auda lumea, forja si viteza la maxim, pentru care are nevoie de detector sa nu-l arda gaborii. Succes la vanzare, matizurile inca se vand foarte bine.
  14. dreamlike

    Tico

    Uff, copii astia ... la scoala mai mergi?
  15. Ca sa mai dai peste 2000 E pe un tico mai vechi de 10 ani trebuie sa te gasesti intr-una din cele doua situatii: esti dus cu capul sau nu ai mai vazut masini si asta e primul tau otomobil. Parerea mea, care este.
 

×
×
  • Create New...