Viktor Posted May 11 Share Posted May 11 Bravo nene ! Purul adevar ! Poftim exemplu de TIR-ist, om simpu, insa cu mintea la purtator ce graieste la firul ierbii pe intelesul tuturor ! Trebuie sa fii de-a dreptul batut in cap sa nu pricepi de cum stau lucrurie. 1 Link to comment
Viktor Posted May 12 Share Posted May 12 Georgel iarasi a dat bir cu fugitii !!! 😂😂😂 Are morcov mojicul Simion !!! Link to comment
Viktor Posted May 16 Share Posted May 16 No, "fratilor", a inceput rafuiala. Pune-ti mina pe stampila ori va veti plinge de mila ! Vorba TIR-istului, ma doare la cosorel, de iese Georgel, subsemnatul renunta la cetatenia romina ! Link to comment
Viktor Posted May 16 Share Posted May 16 Bai frate baaa ... !!! Ai de capul nostru cu bulibasa asta semeon. Eu unu le invidiez calmul alor din studiou ! Il primesti pe prost in casa si te scuipa. Hmmm ... Link to comment
Viktor Posted May 18 Share Posted May 18 Bingo ! Mobilizare exemplara la vot Ei, asa mai vin de-acasa ! N-o sa fie usor avind in vedere obstacolele stiute deja, insa nu e garantat prapadul cu tavarasi la butoane. Multumiri tuturor celor ce au constientizat pericolul si au pus umarul in a nu se prabusi sandramaua ! Link to comment
Akon Posted May 19 Share Posted May 19 In toate scenariile va fi o perioada dificila, va fi greu de gasit o modalitate de a scoate bani pt a salva economia. Link to comment
Viktor Posted May 19 Share Posted May 19 Cu sigurana o sa fie o perioada dificila, Akon. Vom trece si peste asta. Am depasit cel mai intunecat scenariu si asta ma bucura, restul, le rezolvam. Numai cit ma gindesc la fratii moldoveni ca se zbat din rasputeri pentru un trai mai bun, cum de-altfel bietii ucrainieni ce mor pe capete pentru a fi liberi, si te trezesti la butoane cu un neica nimeni "Semeon" ce-i condamna la intuneric. Eu unu asta ... n-as fi iertat-o vreodata poporului roman ! Link to comment
Salex Posted May 19 Share Posted May 19 (edited) 2 hours ago, Akon said: In toate scenariile va fi o perioada dificila, va fi greu de gasit o modalitate de a scoate bani pt a salva economia. Da, fara discutie o sa fie nasol. Eu m-am intrebat tot timpul urmatorul lucru: cum pot eu, ca si populist/suveranist/etc, dupa ce castig alegerile, sa redresez economic Romania ? Cum ii conving pe cei care asteapta sa iau de la cei care au bani si sa le dau lor (eventual sa ma programez la crasma pentru a le da banii ... situatie REALA, o vad frecvent !) ca e cazul sa renunte la luxul de a fi "somer" de ani de zile si sa puna mana sa munceasca, daca vor vrea sa o duca mai bine ? Prostioarele cu benzina la 1 leu sau casele de 35K EUR le-am inteles, marketing, treaca-mearga. Dar, oricat de mult vrajesc oamenii sa ma aleaga, cum naiba ii mobilizez sa puna mana la treaba ? Pentru ca, cinstiti sa fim, altfel chiar nu se poate. Totusi, pentru racorirea oamenilor care au avut inima deschisa si au votat, indiferent cum au votat, eu m-as infige putin in politicienii corupti pana in maduva oaselor si i-as reseta putin. Din ce observ, selectia naturala isi spune cuvantul pe aici-pe acolo, dar o curatare explicita ar fi extrem de bine primita indiferent de orientare. Cumva, pentru mine, asta a fost eroarea majora (sau poate ca nu a fost o eroare ...) a politicii "imediat" post-decembriste. Cred ca ala a fost momentul in care s-a decis pierderea multor ani din viata noastra si care a favorizat siruri interminabile de discutii sterile. Ma uit des la tarile Baltice si iau lectii. Ma uit la Singapore si iau lectii. De EVOLUTIE ! Si discutam de tarisoare mici, unele expuse unor provocari dpdv al politicii externe mult mai severe decat a fost Romania. Cand scapam de ideea ca "Sunt de acord cu schimbarea, dar sa nu inceapa cu mine" atunci poate ajungem undeva. Edited May 19 by Salex 1 Link to comment
Viktor Posted May 19 Share Posted May 19 Daca noi am fi facut lustratie astazi am fi fost in cistig de cauza. Mizeriile comunistoide, securistoide ne-au jefuit de ne-au rupt plus ca au bagat batul prin gard cit au putut. In toate partidele gasim oameni cu potential pozitiv, doar ca trebuie sa se detaseze de mutrele acre, de cei corupti pina in maduva oaselor cu harneala in glanda. Eu unu intr-un mandat ti-as umple puscariile cu corupti incepind cu mojicii din justitie. Harneala vrei, harneala iti dau ! Aminteam cindva pe aici cum ca Nicusor Dan de la virful statului are pirghii de a misca in directia asta in ce priveste coruptia si am convingerea ca o sa puna rotitele in miscare in acest sens. Omul ii by the book and by the low si are experienta in luatul la trinta cu mojicii ceia ce-mi intareste convingerea unui brat forte anti coruptie. Link to comment
Akon Posted May 19 Share Posted May 19 Poate sunteti de acord cu mine sau nu dar cel mai mare rau al tarii il consider justitia, ei au girat acest sistem. Pana nu se reformeaza justitia este greu sa schimbi ceva major. Link to comment
Viktor Posted May 19 Share Posted May 19 Pestele de la cap se impute, Akon. Fara de suport de la virf nu-si permit harnela. Cind iti numesti loiali pupatori de inele in justitie se asterne linistea. Cind "tu" procuror iti faci treaba by the book and by the low si iti sint puse piedici de catre mojici cu politici n-o poti duce pina la capat. Ai vazut mizeria Iohanis ce iute l-o indepartat pe Stelian Ion (parca) cind o vrut sa-si faca treaba. Aparatul de justitie il eficintiezi in citeva luni daca doresti, legi ai, resursa umana ai, ai indepartat slugarnicii de la comanda cu unii de buna credinta si te apuci de treaba. Extrem de simplu. Link to comment
Viktor Posted June 8 Share Posted June 8 Dementa la Casa Alba ! Mai ieri rinjeau de Biden. Ce simt al umorului are viata ... cum ii da peste bot ! Link to comment
Recommended Posts