Jump to content
Sign in to follow this  
cdorob

Cielo Executive Euro 3

Recommended Posts

Uitandu-ma pe acest topic de la bun inceput stau si ma gandesc daca vorbiti despre alte masini...Oare suntem pe forumul Dacia 1100?

Am si eu Daewoo dar n-am auzit in viata mea asa ceva nici macar la Dacia 1400 pe care o detineam.Si credeti-ma ca sunt f.ghinionist la chestii de astea.

Intrebarea mea este de ce nu le vindeti si terminati balciul.Adica sunt niste cosciuguri de masini care dau rateuri, l-i se sparg parbrizele inexplicabil cand da cate o ploaie mai tare afara,l-i se aprind toate beculetele la bord de te simti ca la disco,au consum de 3000 GT, sare vopseaua de pe ea :shock: cand dai in gropi, ruginesc si pica balamalele de 2 ori pe luna,trosneste caroseria de parca vizionam filme western,se blocheaza franele in mers.

Baieti sa nu uitati matura si farasul acasa pt.ca in felul asta in curand o sa aveti nevoie sa va adunati masinile de pe carosabil.

 

Eu unul uitandu-ma la masina mea nu-mi vine sa cred ce spuneti voi...pur siu simplu nu cred...

Sau poate a inceput sa va placa suferinta...cine stie :maso:

 

 

Sunt de acord 100% cu tine .

Eu ma uit la batranica mea (iunie 1995) la care nu am schimbat decat : toba , amortizoare bateria si consumabile SI NU POT CREDE.

Batranica arata super si merge asisderea.

Asa ca aratati si voi o factura ceva (vorba lu' coana leana---dovada , dovada)

Bafta

Share this post


Link to post

Bai fratilor cea mai nasoala treaba care m-i s-a intamplat a fost sa ma lase pompa de benzina inexplicabil si inopinant.Insa tot m-a mai dus inca 15 km.pana acasa.

Asta chiar daca mi-au scos baietii nisip din rezervor si din pompa veche.Deasemena merg de 2 ori pe sapt.cu un Executive.In afara de cauciucurile Pirell P 6000 care sunt zgomotoase nu se aude nimic in el.

Adica deja sunt revoltat de ce spuneti voi si ma intreb cine mama naibii sta sa conduca o astfel de masina si mai intra si pe forum Daewoo :?: :!:

Plus ca la un moment dat e chiar riscant sa mergi cu o masina care i se poate crapa in orice moment parbrizul si te poti taia in el :lol:

Deasemenea la 11800 de euro chiar iti poti lua un BMW 318 cu 140 CP de oriunde din Romania( sunt pline strazile de ele) cu 50.000 din 2002.

Share this post


Link to post
nemultumirile sunt asa de multe ca plictisim pe cei de pe forum.

[...]  

vopsea: a sarit in plima luna vopseaua de pe capota fata, in ciupituri mici.

[...]

Asta nu e vina nimanui... se intampla la toata lumea... si eu am ciupituri mici pe capota... e din cauza pietricelelor aruncate de masinile din fatza! Unele mai mici, altele mai maricele. Se intampla mai ales cind te apropii de tiruri sau alte masini grele.

Share this post


Link to post

Fratilor daca incepeti sa spuneti ca eu va vand gogosi inseamna ca lucrati la Daewoo. O sa va scanez cartea de garantie, desi sincer nu trebuie sa demonstrez nimic.

 

De ce n-o vand? pentru ca am dat 8600 de Eur pe ea si acum dupa 6 luni nu pot sa iau mai mult de 6000. Nu sunt fabrica de bani si merg si eu cum pot.

 

Revin cu scanarea dupa garantie in 15 minunte

Share this post


Link to post

Si apropo, v-am spus ca am in familie in Cielo 96 (pe care l-am condus si eu cam 40.000) si care merge impecabil. Deci eu nu zic ca masinile Daewoo sunt proaste ci ca probabilitatea de a nu merge cum trebuie este mare la masinile noi de exemplu 2004.

 

Imediat scanarea :)

Share this post


Link to post

Aici scanarile, prima pagina in Bucuresti.

A doua pagina la fabrica in Craiova, unde s-a schimbat aproape totul de la capat - observati lista imensa.

 

 

Atrag atentia ca vizitele la service au fost mult mai dese decat apare aici, pentru ca s-au incercat nenumarate reglari etc.

 

Sper ca sunt elocvente.

page2_thumb.jpg

page1_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Salut Akaionut si Val,

 

Misto poza, dar indicatiile ar fi trebuit sa fie in Romana :)

 

Sa revenim la topic, Val ai reparat cumva masina la Grand Garaje Bucuresti, ca am impresia ca am auzit de cazul tau acolo?

 

1. La mine e deja schimbata toata instalatia electrica, deci nu cred ca pot sa fie probleme cu conectarile.

2. Tie iti aprea vreo eroare pe calculator?

 

Multumesc,

 

 

salut cdorob

 

 

Nu sunt cazul despre care ai auzit ptr. ca sunt din Ploiesti cat despre eroarea de care intrebi (de calculator),nu stiu exact la ce te referi ..la calculatorul masinii sau la scanerul de testare de la service ?

Cred ca trebuie sa spun ce interventii au facut in service pentru remedierea problemelor.

1. pentru exploziile in filtru de aer care aveau loc la trecerea de pe benzina pe gaz ( in mers) chestie care oricum nu este recomandata atata timp cat motorul este relativ rece: au taiat o bucata din racordul de cauciuc care vine de pa filtru de aer la piesa care face amestecul ( 5 cm din gatul care intra in piesa de omogenizare amestec pentru a nu fi strangulat)............ PROBLEMA REZOLVATA

2. pentru aprinderea martorului de la bord (pe gaz)care indica avarie motor , martor care se aprindea aleator si pentru a carei rezolvare mergeam la service si cu scanerul resetau calculatorul masinii dupa care se aprindea iar ,.... interventia a fost de modificare a instalatiei electrice de la GPL (de sub bord in dreapta) prin montarea unui senzor care trimite impulsuri catre sonda lambda pentru ca aceasta sa stie ca este "bagata in seama" asa ca PROBLEMA REZOLVATA

 

 

daca te pot ajuta cu ceva ...

 

salut

Share this post


Link to post

Cdorob , scuze si imi pare rau ca m-am indoit ca Toma dar chiar nu-mi venea sa cred :( !

 

Mergi la protectia consumatorului cu actele!

Da fabrica in judecata (ca ai dovezi) si cere banii inapoi pe masina si despagubiri.

Cauta un avocat pe care sa-l platesti numai dupa ce castiga procesul !

 

Succes.

Nu-ti mai manca nervii cu utilajul. Nu merita!

 

Eu asa as face!

Share this post


Link to post

am obs ca ai lucrat cu grand garage. despre astia am auzit numai lucruri nasoale. poate ti-au mucit ceva pe-acolo cand s-au tot bagat prin ea, de acu nici craiova nu mai stie sa demuceasca... :|

 

acu, ce sa zic, mi se pare clar caz de protectia consumatorului. e un produs prost, care nu poate fi reparat. deci ori masina noua, ori banii inapoi. teoretic pare simplu, dar practic n-am facut asta niciodata :roll:

Share this post


Link to post

Daca e vorba de grand garage ala din militari nu mai calca pe acolo ca nu e firma serioasa.Cat despre schimbarea benzina- gaz sau invers nu o recomand in mers si daca o faceti sa fie neaparat cand masina este in frana de motor si nu in accelerare.Intrerupatorul benzina-gaz l-ai schimbat sau a umblat cineva la el??La ce turatie schimba automat la pornire de pe benzina pe gaz?

Share this post


Link to post

Ok , acum te cred.

Uite ce iti recomand eu :

Eu am avut pb cu un tel Samsung cump la liber (far ab) la Germanos.

In termenul de garantie am avut 2 interventii in prima jumatate a functionarii .

M-am dus la OPC si in 1/2 ora mi-au schimbat telefonul cu unul identic nou.

Si asta a avut pb identice ( se pare ca excrocii de la Germanos cumparasera tel codate pe care le-au decodat ei).

A doua oara m-am dus la OPC si dupa amenda de rigoare la Germanos MI-AU DAT BANII INAPOI SI CU DOBANDA DE RIGOARE.

Asa ca , du-te cu actele doveditoare la OPC si daca te tii tare si de capul lor AI DREPTUL LEGAL DE A-TI LUA BANII INAPOI.

Cel putin eu asta te sfatuiesc sa faci!

 

Bafta

Share this post


Link to post

da mah da' telefonul ala era cateva sute de euroi iar masina e cu cateva sute sub 10000. Crezi tu ca merge asa de usor ca si cu telefonul? Crezi tu ca te poti pune cu shpaga care o poate da OPC-ului Craiova?

Eu nu zic ca nu m-as duce in locul lui doar spun ca nu e asa simplu...

Share this post


Link to post
Daca e vorba de grand garage ala din militari nu mai calca pe acolo ca nu e firma serioasa.Cat despre schimbarea benzina- gaz  sau invers nu o recomand in mers si daca o faceti sa fie neaparat cand masina este in frana de motor si nu in accelerare.Intrerupatorul benzina-gaz l-ai schimbat sau a umblat cineva la el??La ce turatie schimba automat la pornire de pe benzina pe gaz?

 

Salut.

Nu am vrut eu sa merg la Grand Garaje, acolo m-au trimis cei de la Craiova - nu stiu motivele.

Schimbarile gaz benzina le fac numai pe loc. Masina trece de pe benzina pe gaz pe la 2000 de ture

Share this post


Link to post
da mah da' telefonul ala era cateva sute de euroi iar masina e cu cateva sute sub 10000. Crezi tu ca merge asa de usor ca si cu telefonul? Crezi tu ca te poti pune cu shpaga care o poate da OPC-ului Craiova?

Eu nu zic ca nu m-as duce in locul lui doar spun ca nu e asa simplu...

 

Salut,

 

Nu merge chiar asa usor. Dupa cum am vazut la TV (acolo erau prezentate cazuri de la Renault si de la Mercedes si Crysler) s-a ajuns la proces care dureaza de 2 ani. Intre timp masinile au iesit din garantie si tot nu au fost rezolvate.

Share this post


Link to post
am obs ca ai lucrat cu grand garage. despre astia am auzit numai lucruri nasoale. poate ti-au mucit ceva pe-acolo cand s-au tot bagat prin ea, de acu nici craiova nu mai stie sa demuceasca...   :|  

 

acu, ce sa zic, mi se pare clar caz de protectia consumatorului. e un produs prost, care nu poate fi reparat. deci ori masina noua, ori banii inapoi. teoretic pare simplu, dar practic n-am facut asta niciodata   :roll:

 

Salut!

 

Daca tu n-ai facut niciodata chestia cu OPC-ul te asigur ca nici cei de la Craiova n-au facut-o. Din cate am intrebat eu, nu exista nici un caz in care sa se fi schimbat masina sau sa se fi dat banii inapoi

Share this post


Link to post

Ai fost macar la OPC si ai depus o reclamatie cu toate actele doveditoare?

Sigur cei de la Daewoo or sa-ti zica ca nu se poate sa-ti schimbe masina sau sa-ti dea banii, si ca nu exista nici un caz.

Pai intotdeauna cineva a fost primul :-D

Share this post


Link to post
am obs ca ai lucrat cu grand garage.  

 

Salut!

 

Daca tu n-ai facut niciodata chestia cu OPC-ul te asigur ca nici cei de la Craiova n-au facut-o. Din cate am intrebat eu, nu exista nici un caz in care sa se fi schimbat masina sau sa se fi dat banii inapoi

 

Salut!

Eu sunt membru pe daciaclub.ro si cunosc 3 cazuri de schimbat setul motor si apoi motor cu totul (1 caz) la supernove. Deci se poate!!!

Succes si nu te lasa. Incearca sa obtii de la ei recunoasterea scrisa a faptului ca masina nu merge in parametrii, si ca are aceleasi defecte ca la inceput.

Share this post


Link to post

cdorob, naspa situatia! naspa, naspa!

Eu zic ca mai ai 3 pasi de facut:

 

1. luat legatura cu service din Ploiesti la care a rezolvat Val defectul similar.

2. obtinut dovada ca defectul nu s-a remediat de cind s-au inceput interventiile (ar fi bine sa ai toate fisele de service) si sesizat OPC

3. amenintare cu proces.

 

Ma gindesc ca poate cea mai buna solutie valabila ar fi sa dai cu delete la toata nebunia aia de gaz si gata ...

 

PS: Nu te mai duce la GGA!

Share this post


Link to post

Salut!

 

Multumesc pentru recomandari. Deocamdata, de vreo saptamana de cand temperaturile sunt in jur de 0 grade imi merge masina perfect. Asta bineinteles nu ma ajuta pe termen lung pentru ca eu aveam probleme cand era cald afara. Asa ca probabil o sa aman totul pentru la vara, sa vedem poate atunci o sa mearga sau poate nu...

 

Deci nu stiu daca s-a rezolvat sau nu, stiu ca la 0 grade masina merge

 

O sa va tin la curent si poate o sa reusesc sa ajung si la o intalnire.

Share this post


Link to post

Cdrob,

Daca masina ta e in garantie si ai drum prin Pitesti o sa incerc sa te ajut cumva cu baietii de la IATSA Stefanesti.Tu hotarasti, dar te rog sa-mi transmiti punctual lista cu "probleme adevarate".Nu scartaieli si alte cacatisuri ca alea le am si eu si singura sansa e sa le suport cu stoicism sau sa nu le bag in seama.Cred ca va mai curge multa apa pe Siret pana cand romanasii nostri vor fi capabili sa faca "masini".

Share this post


Link to post

Salut,

 

Deocamdata cred ca trebuie sa aman pana se mai incalzeste afara, pentru ca la 0 grade chiar merge bine, toate respectele.

 

Deci poate vorbim im primavara, dar multumesc oricum

Share this post


Link to post

Nu o sa mai stiu cum e calitatea la Cielo Euro III...

Singurul meu prieten cu Cielo Euro III l-a vandut la 7 000 km si a luat un Ford Focus din 2001 TDI cu 90 000 km bord ... (asta cine stie? ca nu-i cunoaste istoria!)

 

Cu Cielo n-a avut decat o problema cu softul ( "check engine") dar lui nu-i placea cum trage Cielo (dar nici nu o tura mai mult de 3 000 ture) si bineanteles consumul urban...

 

Oare a facut o alegere buna?

Share this post


Link to post

Pai in targ a luat de la samsari 6 500 E :( :( (Pe Cielo Exe euro III din august 2004)

 

Dar s-a inteles cu vanzatorul... (care aduce seconduri din Germania) si a facut schimb si a mai dat o suma pe care nu o stiu.

 

Zicea ca se cerea 9 000 E pe Ford-ul respectiv...

 

Eu n-am o parere prea buna despre Ford in general ... dar poate ma insel...

Share this post


Link to post

:o fftopic:

Ca orice firma producatoare de masini , au avut si ei unele modele mai putin reusite . Totusi , Ford ramane o marca de incredere . Asta este parerea mea ; exclud de aici vestitele Mustanguri etc , acei diavoli americani pe 4 rotzi si iau in discutie modelele europene : sa ne gandim numa' la Ford Escort ... o super masina , fiabila , nervoasa etc ... Deci nu cred ca a facut o afacere proasta prietenul tau , avand in vedere ca nu era multumit de Cielo-ul lui ( consum , suficient nerv pt gustul lui etc ) .

 

Sper sa nu supar pe nimeni cand spun ca daca as fi fost in locul prietenului tau ( adica sa am banii necesari etc , desi poate tineam un pic mai mult la pretul de vanzare al Cielo-ului ... ca doar nu-i Golan ... da asta-i business-ul lui ), poate ca as fi procedat la fel ( evident , nu sunt ... )

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...