Jump to content
Sign in to follow this  
AndreiCiprian

Daewoo Nubira 2

Recommended Posts

              Salutare, daca tot frecventez forumul de ceva vreme, am zis ca a venit momentul sa imi prezint si eu "caruta".

Daewoo Nubira 2 1.6 16v 103cp, luata de ai mei de noua in 2005, varianta de echipare SX.

Si acum imi aduc aminte cand am vazut-o prima data la poarta , eu asteptand sa vad un Tico mic si verde si a aparut balena albastra.

Extrem de fascinanta in comparatie cu vechiul Tico, parca aveai mai mult loc in ea, incapeau si mai multe bagaje, mult mai confortabila, si ca sa spun prima impresie pe care a avut-o taicameu despre ea : ,, In sfarsit numai depasteste nimeni peste mine ,, .

Tico a mai rezistat in familie inca 2 saptamanii, pana s-au hotarat sa il vand, pus anunt in geam, in 3 ore deja il cumparase un vecin pentru fiul lui incepator. Pana in 2013 stiu sigur ca Tico-ul inca a mai circulat, pentru ca il vedeam prin cartier, de atunci numai stiu nimic de el, cel mai probabil a ajuns la Remat, el avand in 2005 cand l-au dat ai mei undeva la 170.000km, si toata Romania vazuta . Singurele 2 poze pe care le-am gasit cu raposatul Tico sunt cu mine sprijindu-l :)), prima poza e facuta undeva in 1998-1999, iar a doua cred ca in 2001-2002. 

Pana in 2008 masina a fost folosita zilnic, pana a aparut sora mai mare, aceasta fiind o Kia Sportage 2.0 benzina manuala. Din acest punct Nubira a ramas strict pentru mers in oras.

In 2010 cand ne-am mutat in Bucuresti, masina a intrat intr-un fel de stand-by fiind folosita doar 6 luni pe an, in celelalte 6 luni stand pe dreapta, pentru ca eu inca mai aveam cativa ani pana sa dau de permis, iar maicamea numai conducea la fel de mult, pana in 2013 a fost folosita preponderent iarna, asta pana cand a ramas suspendata in zapada si s-a chinuit taicameu 20 de minute sa o scoata de acolo, a 2a zii Kia avea Rca facut, iar Nubira a ramas pe dreapta .

tico 98 (1).jpg

tico 2002.jpg

Kia noua.jpg

poza 2007.jpg

  • Like 5

Share this post


Link to post

Part. 2 

La inceputul anului 2017 masina a ajuns in sfarsit dupa 12 ani, pe mana mea :)), iar in urma unui stil de condus mai anormal ca sa zic asa, ambreiajul original a cedat undeva pe la 76.000 km, masina stand iar aproximativ 2 luni in parcare, punand o intrebare pe grupul de pe Facebook, si recomandarea a fost @mirceajo , am luat legatura cu el , stabilind o data pentru a lua masina si a face ambreiajul.

Eu stiind intr-o oarecare masura Nubira lui Mircea, am fost uimit cand am vazut-o in realitate si am mers cu ea, Nubira lui nu avea nici macar o legatura cu Nubira mea :)).

 

Pe scurt operatiunea a durat 3 ore pe ceas, din momentul in care au inceput efectiv lucrarea si pana cand a pornit masina si plecat de pe loc.

 

Dupa care am inceput sa frecventez intalniriile saptamanale, unde am cunoscut multa lume inclusiv @DjDark , @pompiliu92 si alte persoane care mereu m-au ajutat cu un sfat bun si nu s-au dat inlaturi sa imi faca galerie cand reparam ceva la masina :)).

 

Cand am inceput sa frecventez intalniriile si vazand cat mai des masina lui Mircea, am inceput sa caut piesele necesare ca sa fie cat mai apropiata de a lui, dar nu am insistat foarte tare sa le si gasesc, nu erau o prioritate.

 

Totul a fost fain si frumos pana in vara lui 2018 cand imi da mesaj @pompiliu92 si imi spune ca a cumparat pentru Nubira lui , toate elemente din mahon (plastic care imita lemnul :)) ) si atunci am fost pe ideea ca el are si eu nu?

 

Asa ca am luat problema in mana si am gasit elementele de mahon + o pereche de ceasuri pentru Euro 2 ( adica pre 2005) cele pe care le aveam eu ( alea pentru euro 3) uitau sa imi indice viteza sau turatia.

Am pus mahonul si ceasurile, dupa cateva zile gasesc din intamplare un anunt pe maretul OLX cu o Nubira pusa pe lateral, ii trimit link-ul lui Mircea si el imi spune istoricul masini, ea fiind in proprietatea cuiva din grup .

Eu avand varianta SX, adica fara discuri pe spate, am zis ca ar trebui sa gasesc si eu pe undeva piesele necesare pentru discuri, cum masina pusa pe lateral avea tot ce era necesar pentru conversia de la tamburi la discuri, stabilesc cu Mircea o zi in care sa mergem sa luam discurile si jantele de pe masina rasturnata, avand multe de carat si stiind ca sunt fanul Nubirei lui,am mers cu masina lui pana la Campina.

Fain frumos am luat cele necesare de pe masina, dupa aceasta plimbare am zis ca imi trebuie neaparat arcurile sport,masina din Campina avand arcuri sport, o saptamana mai tarziu eram inapoi la Campina dupa suspensie. Un singur lucru am regretat atunci, am ratat clima completa , dar asta e.

Suspensia fata a fost montata repede la intalnire, suspensia spate a ramas pe stand-by, cand a venit in sfarsit ziua cand am pus suspensia si pe spate am intampinat o oarecare problema care m-a urmarit multa vreme :)), nu cred ca am injurat vreodata la fel de mult ca atunci cand am slabit rezervorul ca sa scot cablurile de la frana de mana.

Problema intampinata la montaj au fost etrieri, cel de pe stanga cand am dat sa desfac aeristorul a cedat de la nivelul etrierului, bun frumos, a stat masina suspendata in curte inca o saptamana pana am gasit alt etrier, etrier la care s-a dus filetul de la aerisitor, dupa o reparatie romaneasca era ce trebuia.

Cand am reusit sa rezolv franele si suspensia ,masina era ce trebuia.

 

placa de presiune rupta.jpg

Edited by AndreiCiprian
  • Like 2

Share this post


Link to post

Part. 3 

In Decembrie 2018 am facut cunostiinta cu niste politistii chiar daca nu mi-am dorit , asa ca 30 de zile m-am intors la origini, adica sa ma plimb cu autobuzul si metroul.

Eu pieton putin deprimat ca am ramas fix cand era frig , primesc ca de obicei un mesaj cu un link cu un anunt de pe Olx cu o pereche de faruri cu lupa, eu cautand de ceva vreme un set decent si ca aspect si la bani.

Il sun pe omul care avea anuntul si imi spune ca are mai multe piese si ca vrea pe toate 200 de lei, 2 zile mai tarziu ma duceam cu un prieten la Targoviste dupa faruri si restul pieselor :)).

In Ianuarie 2019 am primit un telefon ca sa spun asa :)), Mircea gasise interior de piele si avea nevoie de un interior ca sa il dea la schimb, al meu nefiind intr-o stare prea buna, l-am dat pe al meu si am luat un interior textil de la Mircea.

Dupa aceasta intamplare gasesc din intamplare pe olx o Nubira visinie cu volan dreapta 2.0 cutie automata la un pret bun, discut cu Mircea despre ea , el spunandu-mi ca o stie si ca e foarte interesanta, dar era departe, platforma costa mai mult decat masina in sine :)). Dupa cum probabil sper ca pana acum v-ati prins ca este vorba de Nubira visinie ( 30LON) :)).

Cum a ajuns la masina, l-am rugat sa imi dea niste poze cu masina, stiind ca o sa dea piese de pe ea, pe scurt el nu facuse inca actele pentru masina si eu deja imi luasem interiorul si jantele :)) .

Si pentru ca eram extrem de curios de cum arata masina, asa ca am petrecut o noapte alba , ei ajungand in Bucuresti undeva pe 2 noaptea. Ne-am intalnit pe centura undeva dupa Otopeni, facusem o mica coloana de Nubire :)), momentul maxim a fost cand era paralel cu mine si a calcat-o blana si a plecat si dus a fost, el avand la sufa si Nubira visinie :)).

Undeva pe la mijlocul anului 2019 primesc de la @pompiliu92 un link catre un anunt de pe Olx, cu un far cu lupa nou, de vanzare la noi, pun mana pe telefon si dau de niste baietii de la Mures care au cumparat in urma cu cativa ani un TIR cu piese pentru Daewoo , spre norocul meu avea doar farul din stanga cu lupa, pretul de achizitie a fost mai mult decat ok, adica 150 de lei cu tot cu livrare.

Cu timpul si km au inceput sa planga rulmentii pe spate, i-am schimbat la ambele rotii cu unii SKF ( 1 an mai tarziu deja plange la o roata), partea distractiva a fost cand dupa nici 3 luni au inceput sa planga si aia de pe fata :)).

M-am abitionat sa dau eu fuzetele jos si sa le duc la un service sa imi schimbe rulmentii nu stiam la ce ma bag, dupa lupte seculare cu cateva suruburi, am desfacut bascula din fuzeta, cand am lasat bascula 3 din 3 bucse erau rupte :)), daca tot era totul desfacut am zis sa iau si basculele, am gasit la AutoBro, Lemforder la 150 lei/bucata, comandate , luate si puse.

Per total toata operatiunea a durat 2 saptamanii :)). Avand-o pe sora mai mare nu era nici o graba sa o fac.

Dupa niste doctorate date cu suruburile a fost montata loc, dar am uitat un lucru esential sa strang suruburile de la bascule cu masina lasata, dupa 2 zile am aflat si eu ca trebuie stranse,m-am tarat pe sub masina si le-am strans, spre norocul meu nu am stricat nimic cand am mers cu ele semidesfacute.

Sper ca ordinea cronologica e buna :)), cum eu facusem upgrade de la saboti la discuri, am avut de la inceput probleme cu etrierii, am observat cand am pus jantele de iarna ca de pe cele de vara se curata vopseaua de pe interior, nu am dat importanta initial , pana la un moment dat cand am calcat frana si masina nu a cooperat :)), dupa o cercetare scurta am gasit si cauza, etrierul stanga plangea , discut ca de obicei cu Mircea si el imi da o idee buna sa caut direct etrieri de la Leganza ( etrieri avand pistonasele mai mari decat cei de Nubira) , etrieri de Leganza se potrivesc fara modificari.

Zis si facut am luat etrieri la un pret bun pentru toate 4 rotiile.

 

Au fost montatii de catre Mircea , momentan au cred ca aproape 10.000km de cand sunt montati si nu am avut nici o problema cu ei .

faruri cu lupa.jpg

  • Like 2

Share this post


Link to post

Part. 4

In Ianurie 2020 primesc tot de la Mircea un anunt de pe olx cu o Nubira cu lupe la dezmembrat, il sun pe proprietar si il intreb daca are clima masina, asta intampladu-se Miercuri , Sambata la 9 eram la masina ca sa iau clima, eu cautand clima de aproape 1 an jumatate. Discut cu omul pretul pentru clima si pentru faruri, intelegandu-ne la 300 de lei pentru clima si faruri, zic ok hai dupa ele, am luat din start inca 300 de lei la mine, pe ideea ca nu se stie ce se mai lipeste de mine :)).

Cum am ajuns la masina primul am putut sa ma servesc, per total am plecat de acolo cu clima completa, faruri cu lupa, broasca usa sofer originala, comenzi volan, un player original si o magazie de CD-uri originala, proiectoarele, vas lichid de parbriz de break + maneta ca sa imi fac si eu la un moment dat spalatoare la faruri :)) , totalul final a fost 350 de lei. Farurile direct pe olx s-au vandut rapid cu 300 de lei :)).

Inainte sa inceapa pandemia am zis sa fac si eu itp, ca sa pot sa stau linistit in pandemie :)). Surpriza la itp numai aveam frana de mana, cum eram pornit sa schimb discurile am zis ca asta e momentul oportun.

Pe spate am mers pe o combinatie dubioasa sa zic asa, discuri Delphi si placute TRW si sabotii ABE ( alta varianta nu am avut ). Zis si facut, comandate si livrate in 2 zile, ma apuc sa le schimb, si cum mie nu imi iese nimic din prima :)) , am montat sabotii gresit si nu tinea frana de mana, stai chinuiete , strange frana de mana , rupe siguranta de la frana de mana, suna-l pe Mircea sa imi aduca alta maneta ca a mea numai era utilizabila :)).

Intr-un final am reusit sa le montez corect si acum am si eu frana de mana . Revenit la itp , trecut cu brio.

Luna urmatoare adica in Aprilie, am comandat si pentru fata discuri si placute, am mers pe ATE si discurile si placutele.

Montante bine din prima, doar ca atunci cand am dat jantele jos am rupt inelele de centrare. Si atunci mi-a venit ideea sa imi fac inele de centrare din aluminiu la strung, gasit strungar, cand ajung la el, imi propune sa imi faca din teflon, 6 inele 25 de lei. Montante doar pe fata, inca rezista bine, si daca le refac anual e mai ieftin decat sa iau din plastic.

In viitorul apropiat intentionez sa imi pun si pompa de frana de Evanda ( care e la fel ca aia de Leganza) pe care o am deja, pentru a avea tot sistemul de franare de Leganza.

Cum in Martie a venit Covidul peste noi , clima mea a ramas pe stand-by , pana acum cateva zile cand m-am hotarat brusc sa o montez :)) zis si facut, vorbesc cu Mircea sa vina sa o puna, eu unu nefiind in stare sa o pun singur riscand sa raman cu masina desfacuta prin curte :)), am schimbat si termostatul cu unu Gates luat de la Radacini acum cateva luni, al meu de pe masina fiind cel original , am zis totusi sa il schimb, l-am pastrat si pe cel original.

Atunci cand am luat clima, am luat-o cu tot cu instalatia din bord a masini donatoare care era Euro 2, asa ca am mers pe ideea sa o montam pe asta si sa o facem sa functioneze pentru Euro 3. Zis si facut, momentan am instalatie de Euro 2 pusa, instalatie care nu are probleme ca aia pentru Euro 3.

 

Pentru un moment cam asta e povestea masinii mele, planuri pentru ea sunt multe, bani si timp sa fie :)).

 

  • Like 3

Share this post


Link to post

In sfarsit ti-a luat inima in dinti! Pune mai multe poze, este prea multa palavrageala :))

  • Haha 1

Share this post


Link to post

Bai da' Mircea asta numai pe olx sta, da refresh automat la cautare "piese nubira" :))

  • Like 1
  • Haha 1

Share this post


Link to post

In sfarsit, si ce crezi, chiar am citit tot 🙂

@Geo_ZGA El e ala care se plictiseste si rupe olx in doua nu Mircea, espero ala verde tot din cauza lui l-am luat 🙂 

 

PS Poze, olx, alta 😉 

  • Like 1

Share this post


Link to post

Schimba casetofonul ala ca se vede ca un...

Si un stick mai mare nu ai gasit? 😛 

Edited by Dj_Dark

Share this post


Link to post
32 minutes ago, Dj_Dark said:

Schimba casetofonul ala ca se vede ca un...

Si un stick mai mare nu ai gasit? 😛 

Casetofonul ala e luat din graba , urmeaza si ala sa fie schimbat, stick-ul  e un mp3 player care e de varsta cu masina :))

Share this post


Link to post
On 6/15/2020 at 10:45 PM, Geo_ZGA said:

Bai da' Mircea asta numai pe olx sta, da refresh automat la cautare "piese nubira" :))

 

On 6/16/2020 at 7:57 AM, Dj_Dark said:

In sfarsit, si ce crezi, chiar am citit tot 🙂

@Geo_ZGA El e ala care se plictiseste si rupe olx in doua nu Mircea, espero ala verde tot din cauza lui l-am luat 🙂 

 

PS Poze, olx, alta 😉 

Nu e singurul care sta pe OLX cu search-ul Nubira si filtru pe piese noi. :))

  • Like 2

Share this post


Link to post

Bun, avem si freon, doar 500g in loc de 750g, pentru ca la testul de vid pe aparat a reiesit ca pierd pe undeva :)), cand a scos lanterna sa vada pe unde curge, soc si groaza, avea substanta de contrast peste tot :)). A ramas sa iau zilele astea un spray de frane sa curat tot la motor sa il si spal .

Momentan clima merge ok baga rece si toate cele. O tin numai pe automat si e super wow in comparatie cu " robineti".

O sa revin cu un update dupa ce o sa rezolv cu pierdutul freonului .

 

IMG-20200624-WA0000.jpeg

  • Like 1

Share this post


Link to post

Ca sa nu las praful sa se depuna in strat prea gros :))

Am ajuns si noi la maretul moment cand a implinit/parcurs masina 100.000km cu bune si cu rele a reusit, astept acum sa fac poza cand implineste 200.000km.

Urmeaza sa intre masina intr-o revizie completa asa ca de 100.000km , dar nu stiu exact cand.

In alta ordine de idei am reusit ieri sa imi iau surubelnita , ciocanul si rabdarea si sa schimb pompa de benzina care saraca era pe ultima suta de metri. Pompa de benzina actuala e capatata de pe o Leganza sper sa ma tina. Si pentru ca eu am momente cand sunt de o "inteligenta" crunta, cu o seara inainte facusem plinul la masina, ce a rezultat de aici? Cand am desfacut siguranta de la pompa a inceput sa iasa bogatia din rezervor :)) paguba cred ca vreo 3 litri de benzina.

Rulmentul spate stanga e mort si neingropat, face extrem de urat, dar din lipsa de finante si timp nu am reusit sa il comand, e undeva la 61 lei pentru o roata.

Saptamana trecuta am tras o mare frana ca sa il evit pe un inteligent si s-a auzit o trosnitura sanatoasa pe sub masina . Bineinteles ca trebuia sa se strice ceva , nu stiu exact ce s-a intamplat dar cert este ca am ramas fara abs :)), are momente cand merge , are momente cand nu merge.

Si asa ca de final de saptamana, ma duceam spre casa si am dat sa schimb banda fara sa vad ca din bara mea iese o tipa cu un Ford care se grabea, am intrat inapoi pe banda si i-am dat inferioara si m-am dus dupa ea, cand am vrut sa ii dau din 3 in 4, nema schimbator :)) nema viteze practic.

Am reusit performanta sa rup pentru a 2 a oara surubul de la timonerie, cel care prinde timoneria de tija din cutie. Schimbat de Lucian ( baiatul care are Evanda geamana cu a lui Mircea) pe repede inainte in parcare pentru ca nu aveam nimic la mine, inafara de cric si coarba :)), eu avand inca un surub nou in masina la indemana pentru ca eram sigur ca o sa il mai rup.

Freonul tot acolo e, nu a mai pierdut deloc.

received_2781128392117125.jpeg

received_214278193323465.jpeg

Edited by AndreiCiprian
  • Like 1

Share this post


Link to post
3 hours ago, AndreiCiprian said:

astept acum sa fac poza cand implineste 200.000km.

Daca te grabesti s-o imbatrinesti, scoti cablul kilometrajului din cutie ce il cuplezi la o bormasina si ii dai in raspar pret de citeva minunte pina o botezi babuta, pe o noua cifra rotunta. Simplu, nu ? Ce atita uzura de rulmenti, caucioace si toate cele ... 😉

  • Haha 1

Share this post


Link to post
On 8/8/2020 at 5:35 AM, Viktor said:

Daca te grabesti s-o imbatrinesti, scoti cablul kilometrajului din cutie ce il cuplezi la o bormasina si ii dai in raspar pret de citeva minunte pina o botezi babuta, pe o noua cifra rotunta. Simplu, nu ? Ce atita uzura de rulmenti, caucioace si toate cele ... 😉

Nu are cablu :)) Dar eu o varianta mai ieftina, desfac ceasurile si iti pun ce kilometraj vrei :))

  • Haha 1

Share this post


Link to post

Parcurgem in continuare km fara probleme, momentan avem 103500km.

Am reusit sa schimb uleiul si filtrele, am depasit cu vreo 2500km cei 10.000km la care il schimb de obicei.

La Ulei am mers pe clasicul GM 5w30 Dexos2, ce s-a bagat in motor in ultimii 50.000km , filtrele Mann, de data asta am schimbat si filtrul de benzina, avand vreo 22.500km.

La comanda cu schimbul am mai adaugat si bieletele anti-ruliu ata-spate, urmeaza luna viitoare sa iau si amortizoarele macar doua cate doua si sa le inlocuiesc si pe alea o data cu bieletele si flansele.

Pentru ca niciodata nu reuseam sa ma "brodesc" cu programul cu @mirceajo, si cum eu foloseam tot timpul trusa lui, am decis sa imi iau si eu una ( bani pentru doua amortizoare :)) ), sunt constient ca eu nu  o sa o folosesc niciodata la potentialul maxim .

Cum sunt un mare fan al tiganelilor, am schimbat placutele fata care erau ATE si care m-au scartait la fiecare franare de cand le-am pus cu niste EBC-uri capatate care au vreo 2500km parcursi, momentan am schimbat doar pe fata, urmeaza si spatele zilele astea.  Ca un prim feed-back, NUMAI SCARTAIE nimic :)), par putin mai "agresive" la franare fata de ATE, dar o sa revin cand o sa se aseze calumea situatia, o sa urmeze luna viitoare sa desfac iar etrieri, poate e un pitic de al meu, dar inca nu sunt foarte incantat de cum franeaza.

 

Ps: rulmentii inca huruie :)) o luna jumate au de cand ii car dupa mine in portbagaj, o sa incerc sa imi bag eu nasul sa ii schimb, sper sa imi iasa din prima :))

received_306865217273262.jpeg

received_2738020603144005.jpeg

received_1999756966815017.jpeg

received_333456421065065.jpeg

received_367867427713946.jpeg

Share this post


Link to post

Cum imi place sa profit de fiecare oportunitate , Nubira s-a ales cu alt set de jante de data asta pe 16 ( cele pe 15 de vara fiind puse deja la vanzare) , initial cautam niste cauciucuri de vara 195/55/r15 ca sa imi fac o idee, si sa le iau pe durata iernii. Practic este a doua oara cand schimb jantele in loc sa schimb doar caucicurile :)), sper ca astea sa ramana permanent.

Cum deja v-ati invantat primesc de la @mirceajo si inca vreo 2 persoane un anunt cu o Tacuma de Anglia, cu volan imbracat in piele ( pentru cine nu stie , este fix acelasi volan ca la Nubira), pe scurt , astazi am primit si volanul +comenzii si spira :))

Zilele astea vreau sa ajung la statia ITP unde fac la ambele masinii itp-ul, pentru a urca masina pe stand ca sa o intinda ca pe guma si sa imi spuna exact ce trebuie schimbat ( tind sa cred ca devizul o sa depășească valoarea masini).

Si ca un mic update legat de placutele EBC , sunt mai mult decat incantat, am scapat o data de scartaitul enervant pe care il produceau placutele ATE , si acum in combinatia cu discurile ATE si etrierul de Leganza, pot sa zic ca masina chiar are frane :))

received_632897537369921.jpeg

received_1279672532370606.jpeg

received_780300442821530.jpeg

  • Like 4

Share this post


Link to post
On 10/6/2020 at 11:22 PM, AndreiCiprian said:

Cum imi place sa profit de fiecare oportunitate , Nubira s-a ales cu alt set de jante de data asta pe 16 ( cele pe 15 de vara fiind puse deja la vanzare) , initial cautam niste cauciucuri de vara 195/55/r15 ca sa imi fac o idee, si sa le iau pe durata iernii. Practic este a doua oara cand schimb jantele in loc sa schimb doar caucicurile :)), sper ca astea sa ramana permanent.

Cum deja v-ati invantat primesc de la @mirceajo si inca vreo 2 persoane un anunt cu o Tacuma de Anglia, cu volan imbracat in piele ( pentru cine nu stie , este fix acelasi volan ca la Nubira), pe scurt , astazi am primit si volanul +comenzii si spira :))

Zilele astea vreau sa ajung la statia ITP unde fac la ambele masinii itp-ul, pentru a urca masina pe stand ca sa o intinda ca pe guma si sa imi spuna exact ce trebuie schimbat ( tind sa cred ca devizul o sa depășească valoarea masini).

Si ca un mic update legat de placutele EBC , sunt mai mult decat incantat, am scapat o data de scartaitul enervant pe care il produceau placutele ATE , si acum in combinatia cu discurile ATE si etrierul de Leganza, pot sa zic ca masina chiar are frane :))

received_632897537369921.jpeg

received_1279672532370606.jpeg

received_780300442821530.jpeg

Sa pui si tu airbag-ul cu logo-ul Daewoo. :))

  • Haha 1

Share this post


Link to post

@pompiliu92 il pun pe ala cu Chevrolet pana la plictisesc de el :)) tinand ca are 2 suruburi airbag-ul nu e greu de schimbat :))

Share this post


Link to post

Si am reusit sa ajung la ITP :))

Spre surprinderea mea chiar a fost mult mai ok decat ma asteptam, pe scurt inafara de celebri rulmentii spate, mai trebuie schimbate:

- toate 4 amortizoarele, doar cel de pe stanga fata este dus (21%) restu sunt pe la 71%

- am o scurgere de ulei undeva pe la motor, mai mult ca sigur iar a cedat garnitura de la capacul culbutorilor ( as usual, e deja a 3 a)

- si un brat pe stanga spate, cel de pe dreapta inca pare ok, sper sa le si gasesc nu neaparat pe original, oricum o sa fie schimbate ambele.

Si am un colier care se plimba pe evacuare :)) este desprins de la racorul flexibil, cand o sa mai am o escapada romantica pe sub masina o sa il tai.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Am dat din intamplare de niste poze, facute cred ca acum 2-3 luni , pe care ma chinui sa le pun de atunci :))

Eu am fost "capul rautatiilor" cu pozele astea, stiam ca @pompiliu92 are Nubira in Bucuresti , asa ca i-am rugat pe @Rafi si pe @mirceajo sa vina cu Nubirele din dotare pentru niste poze. Macar o data pe an sa facem si noi niste poze :))

USER_SCOPED_TEMP_DATA_orca_share_media1602724317768_6722313016913244174.jpeg

USER_SCOPED_TEMP_DATA_orca_share_media1602724316293_6722313010726481636.jpeg

USER_SCOPED_TEMP_DATA_orca_share_media1602724314766_6722313004320442515.jpeg

  • Like 1

Share this post


Link to post
7 hours ago, AndreiCiprian said:

Am dat din intamplare de niste poze, facute cred ca acum 2-3 luni , pe care ma chinui sa le pun de atunci :))

Eu am fost "capul rautatiilor" cu pozele astea, stiam ca @pompiliu92 are Nubira in Bucuresti , asa ca i-am rugat pe @Rafi si pe @mirceajo sa vina cu Nubirele din dotare pentru niste poze. Macar o data pe an sa facem si noi niste poze :))

USER_SCOPED_TEMP_DATA_orca_share_media1602724317768_6722313016913244174.jpeg

USER_SCOPED_TEMP_DATA_orca_share_media1602724316293_6722313010726481636.jpeg

USER_SCOPED_TEMP_DATA_orca_share_media1602724314766_6722313004320442515.jpeg

In penultima poza se poate observa diferenta de nuanta din fabrica. :))

  • Like 2
  • Haha 1

Share this post


Link to post

Bun.... cum era aia cu nebunia nu are limite?

Cu achizitia asta mi-am dovedit ca am o problema ( bine oarecum stiam asta :)) )

Am găsit din pura intamplare un interior de piele complet, era la niste baietii din Colentina care dezmembreaza numai Daewoo, au obiceiul sa nu te lase sa te uiti prin hala, cu greu am reusit sa il conving sa ma lase sa ma uit, zicandu-i ca sa ma caute in buzunare cand plec.

Inainte sa ies pe usa imi apare pe retina un interior din piele pus deasupra intrari in garaj, infoliat frumos, il intreb daca e de Leganza, raspunsul m-a dat gata, "nu patron, e de Nubira 2". Bineinteles ca a trebuit sa il am.

Pretul de achiziție e unul care nu se justifica, dar nu puteam sa il ratez. 

O sa revin cu niste poze mai clare.received_806645653236800.thumb.jpeg.a1bb85fd90df823d0fe717e3df774c32.jpeg

received_835162110629375.jpeg

received_680833326202665.jpeg

  • Like 2

Share this post


Link to post

O spalare si cremuire si o sa arate mai bine

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...