Jump to content

mirceajo

Membru
 • Content Count

  450
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  62

About mirceajo

 • Rank
  Forumist
 • Birthday 10/09/1984

Contact Methods

 • Gender
  Male

Profile Information

 • Location
  Bucuresti
 • Din
  Bucuresti
 • Auto
  Daewoo
 • Model
  Nubira / Evanda
 • An
  2002 / 2003
 • Nr. Inmatr.
  LON

Recent Profile Visitors

2465 profile views
 1. mirceajo

  Nubira Ii

  Gata su geometria fata/spate, acum merge drept :)) Mai am putin de umblat la volan ca e in stanga (la nubira are catare si nu-l poti scoate si pune drept, trebuie umblat la axul cardanic, de acolo se rezolva). Dupa ma duc iar si verific, fara costuri extra.
 2. Dj, merg injectoarele de logan, este aceiasi mufa, dar eu nu am fost asa incantat
 3. mirceajo

  Nubira Ii

  Astazi am reusit sa inlocuiest racordul flexibil, am spalat motorul si facut gaura in capacul motor pentru joja + spalat exterior (inainte sa ploua :)) )
 4. mirceajo

  Nubira Ii

  Aseara am inlocuit capetele de bara si reglat caseta sa vireze egal stanga-dreapta (vira mai mult dreapta inainte). Inlocuit carenaje fata (erau sparte) + scuturi motor (unul nu era, altul era spart). Montat rezonator (nu avea). Inlocuit compresor AC, al masinii a pierdut freonul pe la jumate.. Iar acum de dimineata am fost la geometrie (dar trebuie sa astept marti ca nu lucreaza) si incarcat cu freon. Merge bine compresorul si acum sper sa tina avand in vedere ca toata instalatia este de pe cea gri, acum Poze:
 5. mirceajo

  Nubira Ii

  Ordinar, la metru din targ Autovit
 6. mirceajo

  Nubira Ii

  Da, sunt un ochelarist :))
 7. mirceajo

  Nubira Ii

  Am plecat sambata la tara cu multe idei cu ce am de facut la masina si am reusit doar sa montez senzorii de parcare si lampile US :)) De mentionat ca la demontarea barii pe spate din 6 suruburi de prindere doar unul a iesit intreg, restul s-au rupt.. iar la sorturi toate rupte.. Asa ca am imprumutat sinele de metal pentru prinderea pe masina si suruburi sorturi de la cea gri Am facut retus pe unde se vedeau urme de rugina. Senzorii de parcare sunt cei de pe cea gri si i-am facut la culoarea masinii (smirgel fin si vopsea la culoare). Lampile US am facut ce trebuia de prima data, bara jos si taiat pe semn (aparent bara are semn pe interior) asa ca acum sunt asezate mai bine. Bonus am pus cheder la usi pentru a reduce zgomotul.
 8. mirceajo

  Daewoo Evanda 2.0 At

  O seiune foto cu surioara..
 9. Despre planetara iti poate povestii @ches el a rezolvat la Epica lui. Despre cruise control, masina este manuala sau automata? Senzorul frana are dublu circuit asa ca pot functiona lampile de frana si celalalt circuit nu. Cel mai bine pui tester-ul pentru asta, vezi la @buburuza vesela. Spor!
 10. mirceajo

  Nubira Ii

  Da, dau piese de pe el, mai putin motor, cutie. Rotile de aliaj si scaunele sunt vandute, iar bara pe spate e cu gauri pt senzori parcare si lampi US.
 11. mirceajo

  Alta j100

  De ce ti se pare asa ciudat 9/10% in oras?? se poate si mai mult, e motorul mic il turezi mai tare sa pui in miscare masina, etc.
 12. mirceajo

  Spark M300

  In mare este imobilizatorul, trebuie tester. Vorbeste cu @buburuza vesela el are testerul OEM si specialist in Matiz/Spark. Spor!
 13. mirceajo

  Alta j100

  Trebuie, dar nu este :)) P.S. Nu inteleg chestia asta cu masina mica sotiei sa se plimbe prin oras, dar cea pe care o ai ce are?? la cum se sta in trafic, crezi ca conteaza dimensiunea?? nu e bine sa se invete cu masina mare?? in caz de accident nu e bine sa fie mai multa masina pana la ea?? sau le aruncati ca pe gladiatori in ring si vedeti voi daca scapa :)))
 14. mirceajo

  Nubira Ii

  Electrica nu este punctul meu forte, asa ca imi pare rau.. deschide un topic si te vor indruma colegii.
 15. mirceajo

  Nubira Ii

  Urmeaza vopsitul, dar la iarna, discutam atunci mai aproape
×