Jump to content
 

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Salutare grup, am o problema cu pornirea la evanda nu deschide supapele pt pulverizare in cap la injectoare desi face suficienta presiune de la ce ar putea fi problema?
 3. Today
 4. Se numeste Daewoo LEGANZA ,are 133 cai si costa 500euro Sunt pe olx cateva Starea lor este discutabila,insa nici Cielo din 96'' nu poate fi mai breaz
 5. atat am de zis: ahahahahahahahahahahaaaaahahaa. ha Deci plec ca tot omu' muncitor spre biroul din centru si hop, militianul imi sare in fata si zice "halt, pe aici nu se trece cu poluarea!". Si ma duc acasa si mai dorm 3 ore :)) p.s: am inteles ca otokarele alea euro6 sunt pe normele Coranului, ele de fapt ar fi euro4 in realitate
 6. Recomand Osram-ul spargatoare de noapte ! Durata de viata (cel putin in cazul meu) la peste 2 ani. Avind in vedere ca recent am pierdut faza scurta pe unul din cele existente pe caleasca, si multumit fiind de compania lor, am ramas si optat tot pe spargatoare de noapte doar ca de data asta pentru laser, produs nemtesc.
 7. Nu stiu de ce li se pare asigurarea mare la Nubira. Pe mine ma costa 42 lei pe luna la Asirom. Tot atat platea si tata inainte.
 8. Dupa care alea care nu erau asa poluate vor deveni si mai poluate, ca doar un' s-or duce masinile alea ... si continuam asa pana cand traficul va fi complet expulzat din oras, cum storci un coș !
 9. Ai 500 ii costul pont-ului, de am inteles eu bine. Stiinta (detaliile) se plateste.
 10. Zici tu ca doar 500? Cam pe la 1000 stiam ca duce totul, ai nevoie si de soft si doar ala e 4-500, nu doar de o galerie si o turbina (plus alte maruntisuri gen intercooler, traseu admisie, traseu ulei...)
 11. Astia mici se vaitau ca este asigurarea mare Golaneala se plateste
 12. Nimic nu-i batut in cuie, tinere. Scenariul ii trist pentru usr-isti carora le va fi pusa in circa toata mizeria asta dupa ce se aliniaza planetele si coana o scapat biciu' din mina. Ha, ha ... O stii pe aia "hotu striga hotu" ?
 13. Pentru o masina de strada, cielo se intinde destul de bine la drum, asta in cazul in care e cu toate la zi, consumabile, frine deblocate etc. Turbosenie se tot incearca da' chiar nu se justifica. O schimbi din start cu una mai puternica si ai rezolvat-o.
 14. Apocalipsa la un vot distanta !
 15. Haida-hai !!!! Institutul de Sănătate Publică recomandă întreruperea circulației pe bulevardele poluate din București.
 16. Yesterday
 17. Chill fratilor, nu mai e cale de intoarcere... Ne aliniem vestului cu hei-rupul tipic romanesc.
 18. In cazul asta e limpede si intareste convingerea ca nu-i o desprindere artificiala peste care se poate trece cu vederea.
 19. Protest. Si foarte corect spus, ar trebui sa fie mai multi oameni prezenti.
 20. Salut. Am o asemenea mașină cu instalație GPL din fabrică. Azi m-i s-au întâmplat de vreo 2 ori ca în momentul în care a trecut pe GPL să se oprească motorul și acele 2 led-uri din spatele schimbătorului de viteze(unde indică și cât GPL mai este în butelie) clipoceau intermitent că și când intrase în eroare. Care ar putea fi cauza? Pe benzină merge foarte bine. La mine trece pe gaz de la 2000 de turații in sus.
 21. Cum sa nu ai probleme cu rar-ul, cand tu transformi un aspirat in turbo?
 22. Sincer și pe mine ma interesează ideea aceasta , dar maca 100 Cp sa aibă cu ceva modificări nici sa nu ai probleme cu RAR-ul..
 23. In bucuresti <cel putin> propunerea a fost facuta de USR, nu de fi_rea, acum 2 ani.
 24. Doar materialul dintre dungi a ramas nesectionat, in rest era sectionata dintr-o parte in alta, se vedea cand luam viraj pe loc.
 1. Load more activity
 

×
×
 • Create New...