Jump to content
Sign in to follow this  
Frankie_Carbone

Povestiri Din Trafic

Recommended Posts

Nu exista sofer mai naspa ca ala de masina de IF cu geamuri fumurii. :D

Share this post


Link to post

Si de culoare neagra =))

Share this post


Link to post

@ Mircea : no offense ... doar nu obisnuim sa generalizam pe forumul asta, nu :D ?

 

Baieti ... l-ati descris pe subiect mai bine decit am facut-o eu in 3 posturi : BMW, IF, negru, geamuri f.f. fumurii (nu se vedea nimic). Hmmmm, parca ati fost toti pe acolo :D

Share this post


Link to post

Zmeu, Sato si Balanel, las' ca v-arat eu cand pun mana pe voi de-o sa vedeti doar geamuri fumurii, masini de IF si negre :P

Salex, era o gluma, stiu de ce-s capabili soferii cu numere de IF. Daca mai vorbim si de genul descris de Sato si de tine, masini cu NFS ,SEX, BMW, PEL etc etc abtipilduri, litere cromate, folie neagra peste tot, nici in copac nu suntem in siguranta. Doar ma invart zilnic printre ei. Dar nici cei cu nr de B si cu acelasi gen de vehicule nu-s mai breji.

Edited by Mircea

Share this post


Link to post

Asa este. Stiu eu un Getz albastru deschis cu NFS la numar, urgia soselelor, spaima babelor. Acum cre' ca se-nvarte pe la Polivalenta, dar ultima oara a fost vazut pe la Costinesti. Mare atentie la asta :-S

Share this post


Link to post

Bre, nu stii sa citesti, la Costinesti era negru. Si las' ca iti expira si tie numarul de leasing. > :)

Share this post


Link to post

Care, ala cu CVC? =))

Share this post


Link to post
Zmeu, Sato si Balanel, las' ca v-arat eu cand pun mana pe voi de-o sa vedeti doar geamuri fumurii, masini de IF si negre ...

 

Vorbe unchiu'....vorbe. Tot faci pe promisiuni, dar te tii de ele? :D

 

Put your money where your mouth is. :P

Edited by zeneseu

Share this post


Link to post

Dupa atatea povesti si discutii mai calde sau mai contradictoriii despre motociclisti, camionagii, loganisti.. eu cred ca un loc aparte si-l au soferii de OCTAVIA. 1, 2 tour.. mai putin conteaza. Nu toti, da' multi.

Doar cateva exemple:

Acum ceva vreme un dobitoc in pasajul marasesti schimba banda brusc chiar cand eram la mai putin de 2 metri de el, evident o frana cumplita si carnea de rigoare, apoi dobitocul in loc sa ridice mana sau macar sa isi vada de drum, accelereaza cu 1.9 tdi-ul cu gand sa imi taie fata, zvacneste el cu cuplul mare dar nici o sansa.

Altul pe centura Focsaniului, mergeam in banda 1 cu 80 regulamentar, un bou cu octavia ce ma tot depasea in lo calitate si dormea afara se apropie pe banda 2 si incepe sa bipaie detectorul, cred ca si lui la fel, deoarce trage o frana ingrozitoare bagandu-se in acelais timp in fata mea.

Nu spun in ce hal a trebuit sa franez si cata carne i-am bagat. oriucm i-am dat talpa dupa sa nu ma mai plictiseasca.

Luni, o idioata cu o octavia tour si stampila imi taie calea, franez si nu zic nimic, apoi din nou aceeasi manevra la care o claxonez. Gesticulatie cu mana, ca ce vreau etc, ajungem al semafor si supriza.. i se opreste motorul si nu mai reuseste imediat sa-l porneasca, pune avarii si ridica mana sa o iert de data asta. Da-te drequ, imi vad de drum.

Azi dimineata ies de pe o straduta si alt bou cu o2-ul imi trece scurt in fata obligandu-ma sa franez din plina acceleratie. Nu-i zic nimic, se duce iar in stanga iar revine si ma obliga sa franez si mai tare. Peste cateva secunde faza se repeta si ma obliga s afortez cumplit pt a-l evita. Ii bag niste claxoane puternice si incepe el sa faca pe durul ca s-ar baga in fata mea ca se retrage, kkturi de astea de om bolnav. ma duc linga el si se isterizeaza ca un ventricul mutat in dos, si-i spun boului.: ba esti bou, de 3 ori la rand imi tai calea???

Evident avea toate farurile si proiectoarele pornite.

Edited by Tommy

Share this post


Link to post

Deci doua intrebari:

 

1. L-a intalnit cineva pe lobotomizatul aflat la volanul masinii din filmuletul de-aici ?

 

2. De unde se poate cumpara asta ?

Share this post


Link to post

1. Un cretin, dar din pacate nu singurul

 

2. Vorbeste cu Mircea Basescu :mrgreen:

Share this post


Link to post

Vaxxi cred ca inca se mai gaseste pe la fratii nostri - marfa de Ucraina...

Prin anii '90 puteai sa iei la preturi promotionale si tancuri... cum au facut aia de la Romsilva =))

Share this post


Link to post
Deci doua intrebari:

 

...

 

2. De unde se poate cumpara asta ?

 

Nu ai gasit la Ciorogarla?!?! =))

Share this post


Link to post

Ie-te ca nu m-am gandit, dar ideile sunt bune :mrgreen: "s-a declansat din greseala domnu' politist, da' cred ca-l puteti recunoaste dupa amprenta bujiilor"...

Share this post


Link to post

Mare-i gradina lui Dumnezeu... Nu credeam ca se poate sa existe un idiot atat de mare!

Share this post


Link to post

Din cate am auzit/vazut pe la stiri, au fost surprinsi peste 40 astfel de ... "domni" pe A1 de la inceputul anului si pana acum. Cati or mai fi scapat nevazuti ... In fine, asta merita un premiu special, date fiind conditiile de trafic (ploaie destul de serioasa).

Edited by Salex

Share this post


Link to post

Motto: daca astia aplica legea, vai de noi

Azi pe DN1, intr-o localitate oarecare, in fata ditamai coloana de masini pe banda 2 (aia de interior) si in fruntea ei frigiderul cu girofar. Banda 1 libera, pe banda 2 vreo 10 masini, toate mergand dupa politie cu 50 la ora c-asa-i soferu' roman, cand vede frigiderul cu organ mai are putin si se da jos s-o impinga (pe ea, masina) de frica si respect. In fine, catinel catinel insistam, masinile din coloana se dau la o parte (nota bene: viteza legala pe Bucuresti-Ploiesti in localitati este de 70 km/h, deci nu incalcam nimic). Si ajung in spatele masinii de politie, mergeam incet ca asteptam sa vad ce dracu' face ... cand ma trezesc c-o frana brusca in fata, cam pana pe la 20 km/h; nu avea nimic in fata, nu era nici un pericol pe carosabil, nu aparuse nici un caine extraterestru in fata lui. Opresc in spatele lui, trag pe banda 1 si-l depasesc, uitandu-ma nervos la sofer ... radea ca prostu'.

 

Conform H.G. nr. 1391/2006, art. 122: Se interzice conducătorilor de vehicule să reducă brusc viteza ori să efectueze o oprire neaşteptată, fără motiv întemeiat.

 

 

 

 

Share this post


Link to post

Luat nr de inmatriculare si indicativ, telefon la 112, mentionat zona, indicativele, fapta, spus frumos numele si eventual nr de inmatriculare a unui alt vehicul de pe acolo si gata :D

Aseara plec de la munci, pe la 19. Am de facut un viraj la stanga in DN1 A, intr-o zona in care este linie continua, intrerupta in dreptul strazii de unde iesim pentru a se permite viraj la stanga in si din DN. Zona are linie continua intrucat sunt 2 zebre, 2 intersectii, o statie de autobuz si un Petrom, toate amplasate pe circa 250 m. Zona de linie continua se prelungeste circa 100 m in ambele parti. Buun, ajung in intersectie, din stanga se vedea destul de departe, circa 100-150 m un vehicul lent (era o macara), din dreapta coloana era oprita la trecerea de pietoni. Ma inscriu cu viraj la stanga, demarez sa nu deranjez pe nimeni si ma trezesc cu niste flashuri disperate din fata. Franez in blana trag maxim drepta si pe langa oglinda mea din stanga si macaraua de pe contrasens trece in depasire pe linia continua o ditamai basculanta articulata!!!! Ma uit in oglinda, si-a continuat linistit depasirea prin prima intersectie, apoi peste zebra (toata coloana ce oprise la zebra a ramas pe loc!) revenind fara greturi in banda lui...

Pun mana pe statie si ii zic calm: "Bine mai colegule, asa se depaseste, pe linie continua, prin intersectie, peste zebra, ne scoti pe toti de pe sosea?!" Si aud un suav grai ardelenesc "Da' ce-am facut colegule? Am depasit si eu..." Ce-a urmat e de nereprodus aici, cred ca vreun km am injurat la el, a mai raspuns de vreo 2 ori apoi a tacut. Oricum, il astept sa treaca o data pe langa mine, ca stiu ce masina are, o autobasculanta Actros rosie, cu nr de MS si cu o remorca Krone argintie, de piatra. O sa-i iau nr si o sa-l ajut sa-si ia un concediu neplatit de vreo 90 de zile... mama lui de idiot!

Share this post


Link to post

Nu ma mai incurc cu 112, dupa ce-am sunat pentru niste cabluri ce atarnau transversal deasupra strazii (daca mai coborau 1 metru, erau sanse mari sa le mai ia un motorist/scuterist in gat), si peste 2 zile erau tot acolo. Camera video pe bord montata permanent, si cu filmuletu' direct la televiziunile de scandal.

Share this post


Link to post

Duminica, un roman facea raliu pe autostrada, in zona Linz. Un radar stationar a masurat 184 km/h la Allhaming, masina a fost luata in urmarire de politia austriaca. In loc sa opreasca, romanul a apasat si mai tare pe pedala, atingand 240 de km/h, dupa cum arata masuratoarea finala. Soferului de curse i s-a luat carnetul de conducere si i-a fost aplicata o amenda de 1.300 de euro.

Un roman de 41 de ani e oprit de politia rutiera austriaca saptamana trecuta, la Ilz (cca 60 de km de Graz). La control, s-a dovedit ca soferul avea 3,04 alcoolemie in sange. Ca urmare, romanului i s-a luat carnetul de sofer si a primit o amenda de 1.600 de euro. Neavand cu ce sa o plateasca, el a ramas si fara masina, aceasta fiind confiscata ca garantie, de politistii austrieci.

 

articol complet

Share this post


Link to post

Am un nepot ce a facut accident in Italia. Grav, dar n-e ranind pe nimeni.Dupa cercetari ,nu imediat, politia italiana i-a ridicat carnetul.Acum intorcandu-se acasa sa dus la politie , l-a dat pierdut si asteapta sa ia altul mergand cu o dovada. Deci: -nu exista nici o cat de mica legatura intre politia romana si celelalte politii comunitare in privinta acestui aspect. Un coleg de-al nostru de pe forum a lut amenda in Austria acum un an si... nimic si nici nu o sa-i vina nimic. Numai daca poate mai face ceva pe acolo sa-l gaseasca aia in baza de date!

Share this post


Link to post

Am un nepot ce a facut accident in Italia. politia italiana i-a ridicat carnetul.Acum intorcandu-se acasa sa dus la politie , l-a dat pierdut si asteapta sa ia altul mergand cu o dovada.

 

Sa ne spui si cand se finalizeaza dosarul penal pentru fals si conducere cu carnetul suspendat. ;)

Asa e romanul se ia dupa toti idiotii... sa-i spui nepotului sa-i multumeasca aluia care l-a invatat cand o sa ajunga permisul lui in Ro cu mentiunea ca a fost suspendat de politia italiana.

Share this post


Link to post

Din martie pana acum nu ajungea? Vine pe jos din Italia?

Share this post


Link to post

Flacaul mai are curaj sa conduca in afara Romaniei ? Eu unul nu as mai conduce in tarile cu apa calda.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...