Salex Posted Tuesday at 08:15 PM Share Posted Tuesday at 08:15 PM Dedicat, de multe ori, = marketing si costuri suplimentare ! Dupa caz/preferinta, se poate utiliza fie un adeziv siliconic, fie un A+B. Tot ce conteaza este sa acopere un interval bun de temperatura ... Un -40*C cu +80*C rezolva problema. La Leganza am mers pe un A+B de la Bison, dar a fost doar optiune personala. Diferenta dintre un adeziv siliconic bun si un A+B apare cand/daca vrei sa refolosesti pastila oglinzii ... La A+B se cam lasa cu polizor ! 1 Link to comment
varais Posted yesterday at 09:48 AM Author Share Posted yesterday at 09:48 AM @Salex Am experienta cu A+B de al Nubira. In caz ca va trebui schimbat vreodata geamul nu vreau sa tai pstila cu flexul de pe geam. Adezivul pe care il avea era un fel de dubluadeziv venit din fabrica. Acum i-am dat si pe margini mai grosier asa. Link to comment
Viktor Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago (edited) De nu am din asta pe linga cocioaba, nu ma simt bine. Le fac si reclama de e cazul ca merita din plin. Edited 21 hours ago by Viktor Link to comment
Rafi Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago 10 hours ago, varais said: @Salex Am experienta cu A+B de al Nubira. In caz ca va trebui schimbat vreodata geamul nu vreau sa tai pstila cu flexul de pe geam. Adezivul pe care il avea era un fel de dubluadeziv venit din fabrica. Acum i-am dat si pe margini mai grosier asa. https://www.pro-detailing.ro/adeziv-oglinda-retrovizoare-loctite-319-05ml-p-3420.html?gad_source=1&gad_campaignid=22354628344&gbraid=0AAAAAD23Q9PdwPQqfxBV8D2qD-fbOAUdp&gclid=CjwKCAjwqKzEBhANEiwAeQaPVQelZp5wvvZJTMs1_idiP5W5waKvcrAcmJ5g7aUsxgjkJSyfN9WaaBoC8tAQAvD_BwE am folosit la 3 masini asa ceva, este foarte destept pentru ca are o plasa speciala care se aplica pe pastila de la oglinda si lasa masticul sa lucreze in functie de temperatura, plus ca adezivul este asemanator celui de fabrica. Link to comment
Recommended Posts