Jump to content

Alfa Romeo Mito 1.6 JTDM 120HP 320 NM

varais

Recommended Posts

Dedicat, de multe ori, = marketing si costuri suplimentare ! Dupa caz/preferinta, se poate utiliza fie un adeziv siliconic, fie un A+B. Tot ce conteaza este sa acopere un interval bun de temperatura ... Un -40*C cu +80*C rezolva problema. La Leganza am mers pe un A+B de la Bison, dar a fost doar optiune personala. 

Diferenta dintre un adeziv siliconic bun si un A+B apare cand/daca vrei sa refolosesti pastila oglinzii ... La A+B se cam lasa cu polizor !

• Thanks 1

@Salex Am experienta cu A+B de al Nubira. In caz ca va trebui schimbat vreodata geamul nu vreau sa tai pstila cu flexul de pe geam. Adezivul pe care il avea era un fel de dubluadeziv venit din fabrica. Acum i-am dat si pe margini mai grosier asa.

10 hours ago, varais said:

@Salex Am experienta cu A+B de al Nubira. In caz ca va trebui schimbat vreodata geamul nu vreau sa tai pstila cu flexul de pe geam. Adezivul pe care il avea era un fel de dubluadeziv venit din fabrica. Acum i-am dat si pe margini mai grosier asa.

https://www.pro-detailing.ro/adeziv-oglinda-retrovizoare-loctite-319-05ml-p-3420.html?gad_source=1&gad_campaignid=22354628344&gbraid=0AAAAAD23Q9PdwPQqfxBV8D2qD-fbOAUdp&gclid=CjwKCAjwqKzEBhANEiwAeQaPVQelZp5wvvZJTMs1_idiP5W5waKvcrAcmJ5g7aUsxgjkJSyfN9WaaBoC8tAQAvD_BwE

am folosit la 3 masini asa ceva, este foarte destept pentru ca are o plasa speciala care se aplica pe pastila de la oglinda si lasa masticul sa lucreze in functie de temperatura, plus ca adezivul este asemanator celui de fabrica.