Jump to content
Sign in to follow this  
Speranta

Femeile La Volan

Recommended Posts

De 2 ani de cand sunt "saibuit" ( adica , casatorit ) nu am mai practicat da' sa stii ca inainte tinea !

Share this post


Link to post

devine interesant!! tinea chematu` la o cafea sau cartea de vizita pe capota ? =))

Share this post


Link to post

un lucru nu inteleg.. cum se procedeaza la masinile cu capota in plan inclinat :scarpin: se capoteaza sau se decapoteaza ? :dizzy:

Share this post


Link to post

se decarteaza!

Share this post


Link to post

yap, uite de-aia nu mi-am luat mercedes. mai bine cu cielo, pt ca nu trebuie sa-i arat visa/mastercard din prima  <img src= ">

Share this post


Link to post

Cand o femeie singura face pe marginea drumului cu mana sa opreasca o masina sa o ia si pe ea, sa va fie rusine daca ati gandit altfel (pt. ei), se gasesc destui barbati/soferi amatori de gesturi bune.

 

Oare invers functioneaza??

 

 

Tocmai ieseam din Buzau sa vin spre Bucuresti si pe marginea drumului era o tanti si un nene care stateau la "ia-ma nene", el era negru (nu tigan), noi eram cu un megan sedam dar era full, cand trage pe dreapta un gipan cu un el la volan, in masina la noi discutii, " sa vezi ca o ia numai pe ea" comentam noi, asteptam sa ne depaseasca gipanul si intradevar, o luase numai pe ea, pe negru nu a vrut sa-l ia.

 

Si mai este faza cu pana, cand o "ea" iar daca mai este si tanara si frumusica, face pana se gasesc n barbati s-o ajute, dar invers oare functioneaza, sau macar intre ele se ajuta?

Share this post


Link to post

Dupa parerea mea, la femei, problema sta altfel. Inainte de tot, DA, si eu sunt impotriva femeilor la volan.

Acum, argumente: pe o femeie NU O INTERESEAZA absolut nimic lagat de masina pe care o conduce, in sensul ca de ce se schimba viteza la x rpm sau la y rpm, ce pateste masina daca va lua gropi cu ea, sau daca tranteste usa, si multe multe altele. Cea mai intalnita problema la femei, eu sincer, NU AM INTALNIT nici una ca sa nu faca greseala asta, ma refer cele cu care am fost in masina: nici una nu stie sa schimbe vitezele corect, si anume sa nu hatzane masina, adica sa accelereze in momentul cand s-a cuplat ... nu, ele apasa pe ambreiaj, baga in viteza, apasa pe acceleratie si dupa aia iau piciorul brusc dupa ambreiaj, nu invers proportional cu apasarea acceleratiei, in sfarsit, nu e prea important asta, e doar o observatie. Am mai observat ca femeile nu prea au fost implicate in accidente grave, asta e un lucru bun, isi vad lungul nasului si nu se angajeaza in nu stiu ce depasiri, si la 120 nu nimeresc a 5-a , o da pe a 3-a oops :wallbanger: . Alta problema, criteriile dupa care isi aleg o masina sunt: CULOARE SI FORMA si ... cam atat. Nu am intalnit nici o femeie sa isi puna vreo problema despre demarajul masinii, sa zica ceva de genul "ai vazut ce se infinge, wow, super masinuta, pot sa ma bag intr-o intersectie aglomerata mai repede fara sa deranjez pe nimeni" etc. DE CE? Pt ca ... asa sunt femeile, le plac lucrurile mici, colorate, voioase, si cand le intrebi, dau de inteles ca nu le intereseaza performantele masinii, cunoastrea masinii care duc la un condus mai bun, din cauza ca sunt femei si ... nu au treaba cu asta ... pei atunci, cu condusul au treaba?

Imi cer scuze acum daca am facut pe cineva sa se simta prost, nu asta a fost intentia mea, exista si femei care conduc bine, am mers cu femei taximetriste, sotia unui amic de-al meu de ex, conduce ... brici, cand da cu spatele, nu se uita decat in oglinzi, si la parcare laterala la fel. Sunt si exceptii.

Trebuie sa recunosc ca am intalnit maxim doua femei care au facut lucruri extreme ... in rest majoritatea fac greseli mici care deranjeaza doar ... pe mine ma bufneste rasul si cam atat ... dar dupa parerea mea, o femeie la volan nu deranjeaza nici pe un sfert comparativ cu un baietzas la volanul unui BMW de ex decapotabil cu manele la maxim si un numar de inamtriculare gen B-01-BMW, mergad cu 100km/h pe sina de tramvai iar cand ajunge la refugiu se baga sa il lasi fara sa se uite la tine sau sa iti puna avariile dupa ce il lasi ... Numa' bine, si drive carefully.

Share this post


Link to post
(...)

pe banda 1 venea 'EL' care in momentul in care ma vede(la o distanta onorabila...), accelereaza si imi da flash-uri; eu bag piciorul in acceleratie si el trece pe banda 2(intrand in depasire la o distanta foarte mica de fundul buburuzei mele)

(...)

Ce am inteles noi din aceasta intamplare:

1. formula de adresare semnifica faptul ca buburuza_gia si-a gasit alesul, in format dominant ('EL')

2. lipsa controlului in situatii critice ("eu bag piciorul in acceleratie")

3. lipsa de apreciere pentru realul talent de fitipaldi pe care l-a dovedit soferul, precum si generarea de evenimente periculoase in trafic ("el trece pe banda intrand in depasire la o distanta foarte mica")

4. atribuirea de calitati cu anumite conotatii, care poate sugera si o cochetarie in trafic ("fundul buburuzei mele")

 

Cu respecte, analistu' de trafic :D

Share this post


Link to post

1. "EL"= conducator auto marca dacia nova de culoare rosie(am preferat sa fac economie de cuvinte)

2. tu ce ai fii facut? ai fii pus frana?!

3. la h 8 dimineata nu apreciez excesul de adrenalina

4. deh... nu-mi place sa fiu 'pupata'... in fund(pardon! :redface: )

Share this post


Link to post

Revin cu stiri de ultima ora:

1. abia conturata idila, apar deja reprosuri cu privire la situatia materiala; sa nu ne grabim sa tragem concluzii, poate sa existe si prince charming calare pe o martoaga...

2. nu sunt eu in discutie, te asigur ca nu alerg dupa relatii pasagere in trafic (mai ales barbati cu nove rosii [-X )

3. recomand sarituri cu coarda elastica (inlocuita eventual de un lant de bicicleta)

4. :shock: (ai ceva zestre? hai sa negociem!)

Share this post


Link to post
1. "EL"= conducator auto marca dacia nova de culoare rosie(am preferat sa fac economie de cuvinte)

 

 

Eu cred ca era DUSMANUL ... :mrgreen:

Share this post


Link to post

Baieti, m-ati cam dezamagit la topicul asta... Ati fost cu adevarat haiosi in "Barbatii La Volan" dar in acest topic parca v-a disparut spontaneitatea si ironia. Nu-i nimic, imi pastrez totusi parerea ca sunteti amuzanti.

Cat despre femei la volan... da, unele dintre noi (multe, putine - ce conteaza?) conduc mai prost decat unii barbati (multi, putini - cine-i numara?).

Dar nu inteleg de ce vi se pare normal ca o femeie sa stie ce are sub capota masinii? La ce i-ar folosi? Cred ca pierdeti din vedere functia principala pe care o are o masina: aceea de a usura deplasarea. Ce conteaza care este sistemul care o face sa se deplaseze in directia si cu viteza dorita sau cum anume se intampla minunea prin care se asigura climatizarea dorita? Nu inteleg de ce femeile sunt soferite mediocre doar pentru ca nu habar cum actioneaza tehnic ABS-ul? Per a contrario toti mecanicii si inginerii auto sunt piloti de formula 1?

Sau sa stie cum se schimba o roata cand are pana? Pai nu sunt atatia barbati care o pot face in locul ei? Fara nici o suparare, dar de ce sa-si strice manichiura? Daca ati intalni o femeie cu unghiile murdare ati aprecia faptul ca si-a depanat singura masina?

In mare parte subscriu la ce ati spus pe aici dar nu ma avant sa vorbesc despre alte femei. Va povestesc ceva despre mine: N-am absolut nici o problema in trafic: pot manca, vorbi la telefon, fuma; nu sunt timorata; acord prioritate si sunt permisiva cu cei care vor sa intre pe banda pe care circul eu; stiu sa multumesc si o si fac; folosesc oglinzile (pt. a ma asigura nu pt. a ma ruja); parchez cu usurinta fara sa-mi "fac loc" impingand celelalte masini; nu incurc traficul; stiu de ce treapta de viteza am nevoie pt. a face o depasire; mai mult decat ca stiu sa ma uit intr-un ghid al strazilor, chiar am simtul orientarii foarte bun; imi place sa conduc; merg destul de repede dar adaptez viteza la conditiile de trafic s.a.m.d.

INSA:

- mi s-a intamplat sa opresc la semafor desi era verde... cand s-a facut galben mi-a picat fisa si fireste ca am plecat!

- intersectie cu sens giratoriu semaforizata: vad verde si trec. Ce mai conteaza ca era verde pentru cei care veneau din dreapta mea si ca semaforul pentru sensul meu de mers era rosu?!! Daca am vederea buna si vad si "dupa colt"! Cred ca trecusem de mii de ori inainte prin intersectia respectiva... Chestie de moment!

- Piata Victoriei, sens de mers P-ta Romana catre statuia Aviatorilor: primul semafor verde si trec, al doilea semafor rosu dar nu-l vad si trec. Dupa ce am trecut mi-am dat seama ca exista pe undeva un rosu...

Cred ca ar mai fi cateva... asa ca da, din punctul meu de vedere aveti dreptate!

 

Just for fun...

 

http://www.elol.ro/diverse/Women_drivers.pps

 

=))

Share this post


Link to post

... stateam la o intersectie in spatele unui focus. La un moment dat un istet cu un Aro care venea din stanga era incomodat de faptul ca focusu' se oprise cam cu un metru prea in interersectie si ii da un claxon scurt. La care fordu' baga marsarier si da fix in mine. Cand i-am vazut lampile albe aprinse m-am infipt in claxon, in spate aveam un autobuz, n-aveam unde sa ma misc nici macar un centimetru in spate. Ei bine nimic. A dat in mine de i s-a oprit motoru'. A mea n-a patit nimic, a ei avea numarul cazut. I l-am bagat pe geam, ca ea evident ca nici macar n-a schitat gestul de a se da jos sa vada ce tampenie a facut. Statea cu mainile pe volan si zambea dulce. Se credea sexy probabil.

 

Eu nu am vazut femei care sa multumeasca in trafic, atunci cand le faci loc. Mi se pare mie?

Share this post


Link to post

In general n-am nimic cu femeile la volan, dar as vrea (si asta e valabil pentru toti soferii si soferitele) ca atunci cand calca pe bec sa isi ceara scuze. Am patit-o mai deunazi cu o donsoara, care dupa ce mi-a taiat fata schimband din 2 in 1 de a trebuit sa ma urc cu o roata pe trotuar ca sa n-o lovesc, a bagat capul intre urechi si a taiat-o mai departe... o mana ridicata ceva etc...nimic In prima faza m-am enervat si am taiat-o dupa ea, am ajuns-o si am avut in intentie sa-i aplic acelasi tratament, dar m-am calmat si dupa ce am franat in dreptul ei... am continuat sa accelerez si am lasat-o in pace.

obisnuiesc sa dau prioritate soferitelor in trafic in general, asta atat din curtoazie cat si din precautie... :D .

Respect pentru domnisoara cu espero argintiu din zona Stefan cel mare (merge zilnic pe acolo) pe care am intalnit-o de nspe ori in trafic si care conduce beton.

a... si ma enerveaza cumplit stimate companioane de trafic cand va bagati in fata mea sau a altuia si nu accelerati... pur si simplu intrati in trafic, imi luati fata si continuati sa mergeti cu 30 la ora... :mda:

Share this post


Link to post

Nu vreau sa mai comentez de cat de bine merge ea sau de cat de rau merge el...

Vreau sa va spun doar ce am vazut eu... pe vremea cand eram pieton :

In statia de tramvai... stateam cu gandurile mele si imi vad companionii de refugiu intorcand capetele spre un super hummer care venea spre stop.Geamuri fumurii, duduia muzica... un Die, Die my darling-clasicii Metallica..ajunge in drepul refugiului , pune o frana scartz scartz si... toata lumea izbucneste in ras :

O "tanara" la vreo 60 ani, cu o tigara in coltul gurii si un tatuaj de toata frumusetea pe bicepsul drept..astepta culoarea verde, cu un aer sictirit...

Se face verde si pushtoaica incepe sa claxoneze nervos un Oltcit care abia apasa ambreiajul... , dupa care, mai sta vreo 10 sec si pleaca cu scartz de roti...

Beat that...super cool femeia...oare a cui bunica o fi fost?

Share this post


Link to post

Super ... :dizzy:

Sa inteleg ca ai citit Masinaria rock and roll

Share this post


Link to post
Beat that...super cool femeia...oare a cui bunica o fi fost?

masina si personajul pot fi vazute zilnic in comuna Chitila in fata unui notariat (tipa e notarita) Si s-o vedeti cum coboara/urca in/din masina.. :dizzy: #-o

Share this post


Link to post

Mie odata mi-a multumit o femeie in trafic, am lasat-o sa iasa de pe o straduta vis-a-vis de I.L.Caragiale, cand a ajung in fata mea a vrut sa puna avariile si cred ca a cautat butonul pe bord, nu a fost atenta si POOOC in ala din fata ... asa ca mai bine nu ne multumiti si conduceti cu atentie, poate eram eu ala din fata si alt barbat ar fi lasat-o sa treaca.

Share this post


Link to post

jeffe:"Eu nu am vazut femei care sa multumeasca in trafic, atunci cand le faci loc. Mi se pare mie?"..

mie mi-au multumit toate pana acum..si au fost destule.

Share this post


Link to post
mie mi-au multumit toate pana acum..si au fost destule.

:o fftopic: Uuuuuu, armasarule :> ! :redface:

Share this post


Link to post

In saptamana care a trecut nu am avut decat 2 muheri care s-au urcat pe numarul meu din fata, una cu un ditamai Opel Omega de 1,800kg care vorbea la tel de facea spume la gura in zona Unirii (cred ca nu stia ce inseamna aia oglinda retrovizoare) iar alta in parcare tot pe la Unirii da inapoi ma loveste,se uita,da inainte mai MULT decat a dat inapoi si iese din oarcare din PRIMA :wallbanger: .

Share this post


Link to post

Can't live with them , Can't live without them :P ...dar as putea live without them in trafic :-?

Share this post


Link to post

in doi ani de cand am carnetul nu am provocat absolut nici un accident, insa mergeam frumos pe o straduta paralela cu str gabroveni...toate bune si frumoase, nu stiu daca aveam 20km/h iese un clio din parcare cu spatele incet dar sigur..claxoane disperate si tot nimic, eu nu ma puteam misca nici inainte si nici inapoi pt ca mergeam in sir indian :) de masini (le aveam si in fata si in spate) ...concluzia?! domnita, pt ca era o stimata doamna care nu a invatat sa se asigure cand da cu spatele sau foloseste oglinzile doar ca sa se rujeze...S-A OPRIT IN MINE...cel mai sadic a fost ca eu o vedeam venind spre mine din lateral, o claxonam si tot degeaba :wallbanger:

 

ce pot spune, sper sa n-o mai intalnesc pe ea sau altele ca ea  <img src= S">

Edited by Witch

Share this post


Link to post
- Piata Victoriei, sens de mers P-ta Romana catre statuia Aviatorilor: primul semafor verde si trec, al doilea semafor rosu dar nu-l vad si trec. Dupa ce am trecut mi-am dat seama ca exista pe undeva un rosu...

Si eu mi-am dat seama ca exista un rosu cand am auzit o sirena in spate si am vazut un girofar in retrovizoare (500k in 48 de ore).

Share this post


Link to post

Astazi, mergand pe Titeica (strada cu Studentescul), urmand sa fac dreapta pe Barbu Vacarescu (in fata sediului Petrom, Competrol sau ce-o fi ala). Pana in bulevard este un semn de cedeaza. O tipa cu un A6 da sa intre pe intrarea aceea, avea prioritate, clar, ala din fata mea nu o lasa, eu in schimb da. E cam ciudat pus cedeaza ala acolo, da' in fine, o las fara discutii, ca oricum bloca cealalta banda. Ea nimic! Statea acolo si gesticula de zor, imi tot arata mie, (aluia care o lasa sa treaca, da ?) ca am cedeaza. Pai STIAM, ca de-aia m-am oprit, nu pentru ca vreau sa te iau de nevasta! Sa mor daca am stiut ce sa fac. In cele din urma mi-a picat fisa, am ridicat mana ca si cum mi-as cere scuze si femeia si-a vazut de drum.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...