Jump to content

pixelconscious

Membru
  • Content Count

    431
  • Joined

  • Last visited

7 Followers

About pixelconscious

  • Rank
    Feeling the vibe
  • Birthday 07/18/1977

Contact Methods

  • MSN
    -
  • Website URL
    http://www.b75clc.com/
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    -

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Interests
    -
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Ford, Chevrolet, Daewoo
  • Model
    Ford, Kalos, Cielo
  • An
    2004, 2005, 1995
  • Nr. Inmatr.
    B-75-HKR

Recent Profile Visitors

3068 profile views
  1. Vand doua console pentru digital dj. Numark Mixtrack Pro Cumparata anul trecut, cred ca am folosit-o de maxim 3 sau 4 ori. Este o consola foarte buna pentru un incepator, perfecta pentru Tracktor sau Virtual DJ. Compatibila cu Windows si Mac. Vine la pachet cu Tracktor LE. Site-ul producatorului: http://www.numark.co...ct/mixtrackpro/ Pret: 800 lei. Pioneer DDJ Ergo V O aveam deja si am mai primit una asa ca ma impiedic de ele prin casa. O vand pe cea noua, nu am factura dar se ofera garantie. Mult mai avansata decat Mixtrack Pro. Site-ul producatorului: http://www.pioneerdj...roduct=ddj-ergo Pret: 1900 lei. Contact: PM sau 0723310407 Demo Numark Mixtrack Pro: http://youtu.be/Y8jis0GJOLs Demo Pioneer DDJ Ergo V: http://youtu.be/yrZPZe3wbdY
  2. La Multi Ani! :)

  3. Mircea, multumesc pentru promptitudine si telefon
  4. Nu stiu daca mai este de actualitate, dar am urgenta nevoie de un forumist din Alexandria. Poate cineva sa ma ajute cu un nume/nr de telefon? Multumesc!
  5. pixelconscious

    La Multi Ani

    La Multi Ani iuzar La Multi Ani Mari!
  6. pixelconscious

    China

    Nu ai pentru ce. Traseul meu a fost Bucuresti - Atena - Abu Dhabi - Beijing. Am mers cu Etihad, companie araba care mi-a lasat o impresie foaaaarte buna. La dus am avut conexiuni foarte bune, la intoarcere am avut cateva ore de asteptare in Abu Dhabi. Nu stiu pretul biletelor de avion pentru ca nu le-am platit eu. Ghizi ai sa gasesti foarte multi in sau pe langa Tiananmen. Sa aduni ofertele lor si te decizi pe urma. In general insa, un tur de o zi la 3 obiective turistice (Zid - Ming Tombs - Bird's Nest ) este cam 130 yuani + alti 40 yuani taxe de autostrada (ghidul meu ne-a dus la 70 km de Beijing). Partea proasta este ca vrei nu vrei, te duc si la o fabrica de jad, la o crescatorie de scoici sau o fabrica de matase. Partea buna este ca nu esti obligat sa cumperi. Sfatul meu este sa nu petreci prea mult timp prin fabricile alea, deviza ta trebuie sa fie venit, vazut, plecat cat mai repede de-acolo. In banii astia ai si o masa la un restaurant de pe drum. Daca ai de gand sa urci mult pe zid, trebuie sa stii ca treptele nu sunt ca in pozele din pliante, asa ca incearca sa fii imbracat si incaltat cat mai confortabil ca sa escaladezi trepte inalte de jumatate de metru. Desigur, preferabil ar fi sa urci cu o telecabina si sa cobori la picior, dar pentru experienta poti sa incerci si sa le urci pe jos. Dupa o zi de umblat, un masaj este binevenit, pentru 80 - 100 de yuani, comunistii aia te pun pe picioare. Dimineata poti sa te plimbi prin parcuri, ai sa vezi oameni care danseaza, canta si se simt bine. Poti sa gasesti o gramada de alte lucruri interesante de fotografiat sau de vizitat. Depinde si de ce timp ai la dispozitie.
  7. pixelconscious

    China

    Va faceti griji degeaba. In Beijing esti mai in siguranta decat in Ferentari. Daca mergi la Zid, este de preferat sa-ti iei un ghid din Tiananmen in locul excursiilor organizate de hotel. Diferenta: excursie organizata de agentia hotelului - 1600 yuani, cu un ghid pescuit in Tiananmen - 130 yuani pentru 3 obiective turistice + 40 taxe de autostrada. Intotdeauna sa ai o carte de vizita a hotelului cu nume si adresa in limba lor. Poti sa folosesti taxi cu incredere, este rapid si foarte ieftin. Banii se schimba numai la banca, n-ai sa vezi exchange office-uri pe strada. Daca mergi prin targuri sau alte locuri gen bazar sau piata, niciodata sa nu platesti pretul cerut de ei, trebuie sa negociezi. Daca mergi la fabrici de jad, crescatorii de perle sau case de ceaiuri, evita sa cumperi de la ei, vei gasi aceeiasi calitate in oras la preturi mult mai mici. Daca esti amabil si zambesti, o sa ai de castigat in relatiile cu chinezii. Aaaa, si sa nu uit, daca esti tras de maneca pe strada, probabil ca vor sa faca o poza cu tine, sa nu te sperii Have fun! LE: Citind comentariul colegului hyde, mi-am amintit de o scena haioasa. Ma duc seara la un restaurant cu prietena, comandam ceva (habar n-aveam ce, ne-am luat dupa poze) si asta nu are ce face si-i zice chelnerului "Auzi, dar sa nu ne dai carne de caine sau pisica" la care asta incepe sa mustaceasca "no no no... no worry, dogs and cats are very expensive". E de preferat un meniu in engleza, altfel, daca gustul ti se pare ciudat e mai bine sa nu mananci
  8. "Geoana are cele mai mari contacte cu liderii acestei lumi", a spus Mircea Geoana, in fata a cateva mii de simpatizanti din judetul Neamt. "Nu mai am nevoie sa ma duc sa fac fotografii. Am destule acasa, nu mai am unde sa le pun. Cand ma duc sa ma vad cu presedintele american, cu presedintele rus, cu cel chinez, cu cancelarul german... " Omul alb in fata unei multimi flamande: "Am poze cu oameni bogati si daca sunteti cuminti o sa vorbesc cu ei sa va dea banane si apa. Colegul Vanghelie garanteaza! Rog seriozitate!"
  9. pixelconscious

    La Multi Ani

    La Multi Ani sarbatoritilor zilei, sa ne traiesti Vanatorule!
  10. Monaco, luna trecuta. Nu va asteptati sa vedeti asa ceva in B, alegatorilor bucuresteni le place carnatu la greu (sa ma ierte Costi pentru adaptarea citatului). Caption: Sunbathers relax on a roof as McLaren Mercedes driver Lewis Hamilton of Britain drives during the second free practice session ahead of the Monaco Formula One Grand Prix at the Monaco racetrack, Thursday, May 21 2009.
  11. pixelconscious

    La Multi Ani

    Sa ne traiasca! La Multi Ani, Roxana!
  12. Pana la urma a reusit cineva sa schimbe doar bucsa? Daca da, il rog sa detalieze (unde, cum, cat).
  13. Georgia nu era obligata sa ridice imunitatea diplomatului. As spune chiar ca ministerul de Externe georgian a procedat gresit, dar sunt convins ca au primat alte interese, probabil de natura materiala. Evacuarea de urgenta a personalului diplomatic implicat in accidente pe teritoriul unei alte tari este o procedura standard, dar discutabila in anumite situatii. In cazul citat mai sus, cheia este "but was released from custody because he was a diplomat.". Americanii si-au respectat partea, dar, din pacate, georgienii au fost lingai sau lacomi. Atentie, nu discutam amanuntele de gen "blood-alcohol level of 0.15", ci ideea de a-ti abandona un om in fata unui sistem care iti vrea cu orice pret capul. O alternativa rezonabila, ar fi fost sa-l retraga pe individ si sa-l judece in Georgia. Romania nu este chiar un "gandac de bucatarie", totul depinde de inteligenta, rapiditatea si insistenta autoritatilor de a cere ridicarea imunitatii diplomatilor straini implicati in accidente grave pe teritoriul Romaniei. M-as mira insa ca eforturile MAE sa fie incununate de succes. Cat despre moartea lui Teo Peter, trebuie sa va amintiti ca americanul era in primul rand soldat, iar Romania este semnatara a unei conventii care prevede ca soldatii americani sa fie judecati in tara lor. Inainte de aderarea la UE, Romania s-a repezit sa semneze acest acord desi a fost avertizata in repetate randuri sa nu semneze. Asta e, am fost lingai iar in cazul lui Teo Peter a trebuit sa platim. Daca as fi ziarist fara antene, eu as intreba familia lui TP despre ce suma discutam. Cumva despre o suma cu sase zerouri?
  14. pixelconscious

    La Multi Ani

    La Multi Ani tuturor, La Multi Ani Laurentiu!
 

×
×
  • Create New...