Jump to content

Sharpe

Membru
  • Content Count

    334
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About Sharpe

  • Rank
    Ascultator Buddha Bar
  • Birthday 12/01/1974

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.florinbiolan.ro
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    florinbiolan

Profile Information

  • Din
    B u c u r e s t i
  • Auto
    Renault powered by RBN tuning
  • Model
    Megane II.1 Estate
  • An
    2005
  • Nr. Inmatr.
    B 03 B F L

Recent Profile Visitors

2628 profile views
  1. Sharpe

    Secret Santa

    Pfff, ce inseamna sa nu mai intri p'acilea. Fuse si se duse!
  2. Asta vazuram de multa vreme bre! Problema e cu noua lansare: cand si unde??
  3. Sharpe

    Radioamatori

    @sergiuhusca, roadcom-ul ala de se pune in bord e un gunoi ordinar. Am avut si eu, iar @BogdanG inca il mai are. O statie f simpla, dar cu modulatie f buna, este Midland Alan 100 Plus. Referitor la "eter" - nu este recomandat consumul in spatii inchise.
  4. Asta seara, in urma cu aproximativ o ora, la coborarea podului Grant in directia Turda. Azi e 13!!!
  5. Cea mai mare realizare! Sa fie sanatoasa si sa va bucurati de Ea!
  6. @Tommy, cele de teatru sunt trase in timpul spectacolelor, la prima vedere, vreo 2% sunt la repetitii. In general folosesc 80-200mm f2.8, pana de curand max ISO 800. Ai dreptate este o lume fascinanta, ermetica, dar dupa ce o patrunzi, ti se dezvaluie in adevarata sa splendoare.
  7. Hehe, tu ai ce ai cu impresionatul. Daca ai fi fost atent peste 80% din site este fotografie de TEATRU. Crezi ca mie mi-a facut placere sa fac acele fotografii? Ca am alergat dupa acele subiecte? Au trebuit facute si s-au nimerit la mine. Uite ca nu mai fac asemenea subiecte si sunt bine-mersi. In aceasta meserie(ptr unii), hobby(ptr altii), ai de invatat permanent(uneori de la cine nu ai fi crezut), niciodata nu vei stii totul, niciodata nu vei ajunge sa abordezi toate genurile, toate tehnicile. In ce priveste solutiile, e drept ca nu ai specificat daca sunt pt film a/n sau color. Dupa preparare se tin la temperatura constanta si in timp isi pierd proprietatile la fel ca si uleiul de masina, fie ca il folosesti fie ca nu. Nu aparatul te face fotograf. Am intalnit copii de bani gata cu ultimele scule in domeniu, cumparate de taticu' din State, care nu stiau altceva in afara de AUTO. Problema se pune cand pui un fotograf "digital" sa manuiasca un aparat clasic, sa-si aleaga singur filmul, diafragma, timpul de expunere, sa-si calculeze singur puterea blitzului in functie de numarul director si de focala, si sa vezi atunci cum se pune problema. L.E. Nu este vorba de nici un conflict, au fost doar niste pareri(apucasem sa scriu si apoi am vazut edit-ul adminului).
  8. @Apocalips, site-ul nu este facut sa te impresioneze pe tine sau pe altii cu aceeasi pregatire ca a ta. Nici nu ar avea cum, din moment ce fotografiile mele nu sunt prelucrate la greu in Photoshop. Nu a fost vorba de o atentionare, ci de o simpla parere personala. Daca tot esti un dur, fotografiaza pe film si mareste pe hartie fotografica, direct, fara sa prelucrezi nimic, asa cum se facea odinioara, si apoi mai vorbim despre frustrari. Eu zic sa revenim la fotografii si sa lasam off-topicul.
  9. MikeOne, da-mi te rog o oferta pt lamele de stergator fata(600/400mm) aerotwin de la Valeo sau Bosch.
  10. Nu am trecut, am revenit la Nikon. E drept ca de la pelicula la digital, dar optica e aceeasi.
  11. Despre solutii mai citeste putin. Cat priveste frustrarea...se pare ca ai din plin.
  12. @Tommy, daca doar 1D te mai poate atrage(care intre noi fie spus e deja un dinozaur), ar fi indicat sa mai ajungi pe la intalnire, joia, sa simti un D3!!
  13. Daca ti-ar lua cineva Photoshopul, ai ramane pe drumuri... fara suparare! Si mare grija cu solutiile, pana faci tu 40 filme sunt expirate demult. Ma baieti, m-ati spart! Ce dreaq mare satisfactie sa stai pe intuneric cu nasul in substante nocive?? Aveti cumva idee despre ce vorbiti? S-a terminat cu epoca filmului din momentul in care Hasselblad a decis sa treaca pe digital. Si de unde si pana unde e vorba de calitatea pozelor pe film, si cum vine aia "s-a oferit sa ma invete mai multe chestii despre pozatu pe film"? Se realizeaza oare fotografiile diferit pe pelicula? Mai baieti: voi ati apucat-o invers pe acest drum.
  14. Un HDD(ATA) cat mai mare pt Notebook Compaq nx7010. Multumesc.
  15. Lucian fa-mi un pret pt cel de 512 Mb.
 

×
×
  • Create New...