Jump to content

AND

Membru
  • Content Count

    563
  • Joined

  • Last visited

About AND

  • Rank
    Membru Ofticos

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Tico sx & Logan Laureate 1.4

Recent Profile Visitors

1279 profile views
  1. AND

    Vectra Vs 407

    Opel made in germany?
  2. AND

    Vectra Vs 407

    Nu stiu ce modificari a suferit Vectra C post-facelift , insa inainte sasiul era foarte nereusit in comparatie cu un Mondeo sa zicem. Inteleg ca esti fan Opel , insa poti s-o recomanzi peste un VW , Toyota sau Skoda ?
  3. AND

    Vectra Vs 407

    Cred (parere personala) ca ar fi mai bine altceva decat Vectra sau 407. Se cunoaste faptul ca Vectra sta cam prost la manevrabilitate (sasiu nereusit) in comparatie cu concurenta , iar 407 e plin de bug-uri electrice. Alternative : Skoda Superb ..am impresia ca e la oferta , full pana in 20k ddp cu 1.9 tdi 130cp. Si pt putin mai mult VW Passat sau Toyota Avensis.
  4. AND

    Mercedes Vs. Bmw

    alx , de unde C-Klasse la 4500 euro , si sa mai aiba si 60k km? Asa de ieftin ar insemna sa fie vechi de tot , vreo 10 ani .. si nu cred ca gasesti nici cu 160k km. Insa tot la subiect , si eu m-am gandit sa vad cum stau lucrurile din 2007 in colo ca mi-ar surade ideea unui BMW Seria 3 (316 sau 318) din 2001 pe la 10.000e.
  5. AND

    Dacia Logan (fosta X90)

    @BogdanG : Symbol a pierdut de mult in fata Loganului.
  6. gonty , ai si tu dreptate .. insa un automobil inseamna mai multe lucruri pentru diferite persoane. Pentru unii este doar ceva care te duce de la A la B , pentru altii este ceva care trebuie sa fie economic , pentru altii este o pasiune ..si asa mai departe. Sa sti ca e prea devreme sa ne gandim toti la ce se va intampla cu petrolul in urmatorii 5-6 ani pentru ca daca ar fi asa , ar trebui sa strangem bani de o Toyota Prius si-am scapat.
  7. AND

    Mercedes Vs. Bmw

    I'm baaaaaack! Argumente exista si in favoarea benz-ului si in favoarea bmw-ului. Intradevar clasele sunt asemanatoare , cu avantaje BMW in cadrul segmentului de luxury sports sedan ..pentru ca M3 si M5 sunt ceva mai puternice decat Clasa C AMG sau E AMG . Un E55 AMG (476cp) are cu 31cp mai putin decat un M5 (in M-mode). Insa Benz-ul are avantajul la categoria supercars cu SLR McLaren.
  8. AND

    Mercedes-benz Gl

    Clasa G nu a fost niciodata foarte populara la Mercedes , insa acest model este pur si simplu un monstru , probabil de talia unui Chevrolet Suburban (adica imens). Mult mai mare decat ML sau BMW X5 etc. Mie-mi place! M-as simti invincibil intr-un GL din asta.
  9. AND

    Dacia Logan (fosta X90)

    Nu mi s-a intamplat sa ma depaseasca vreun TIR cand aveam 130 la ora . Unde erai cu Loganu ? Pe autobahn? ) . Asta pt mine e masina personala , si cred ca o cunosc mai bine ca tine , plus ca e in stare mult mai buna. ( a ta fiind masina de firma ) Te clatini si in Seria 7 daca prin absurd trece un TIR pe langa tine cu mai mult de 130 la ora . Cat despre Logan , o singura data s-a clatinat putin .. aveam 120 si m-a depasit un A6 cu peste 200 la ora...laaaaseeeer!
  10. AND

    Dacia Logan (fosta X90)

    Bai G4 , de unde si pana unde se clatina loganu la 130 la ora? Nu mai vorbi de pe auzite sau inventate. Viteza mare pt lgn e 170 , 180 .. atunci se simte clar ca nu mai e la fel de stabila dar nu te sperie deloc. Si cred ca eu am mai mult de zis despre comportamentul Loganului decat voi toti ..in afara de alx. La 130 in logan e ca la 80 in tico.
  11. AND

    OTTO versus DIESEL

    http://www.audi.co.uk/newcars/specs.jsp?se...code=4E20AL++00 Mai uite-te odata! Sunt 4 modele diferite de A8 cu motor TDI V8. Toate quattro , doua tiptronic , doua sport tiptronic, iar doua din ele sunt LBW sau ce naiba scria acolo. La cel simplu 4.2 TDi tiptronic 0-62mph = 5.9 sec Nu stiu care-i faza .. deja am gasit mai multe versiuni pt 4.2 TDi V8 la acceleratie si la cuplu max. Adevarul o fi cel de pe audi.co.uk , insa cateodata nu stii unde sa mai baga sau se mai scoate o secunda sau altceva. Exemplu pe topicul unde am zis ca Megane Sedan este mai lung decat A4..pai pe cuvant de onoare daca nu-i asa! Le-am vazut una langa alta! Nu sunt chiar asa de chior! Oficial Megane e mai lat si mai inalt si cu wheelbase mai mare. De ce nu si caroserie mai lunga? Edit : Gata am gasit explicatia ! A4-ul de langa Megane nu era modelul 2005 ci acesta..model 2003 : Dar totusi ..e ceva Megane Sedan nu numai statistic , ci si VIZIBIL mai mare decat un Audi A4. Spune multe.. Se deranjeaza vreun moderator sa mute discutia cu lungimea A4/Megane Sedan in topicul unde s-a vorbit despre asta initial ? ..doar asa ca sa nu-mi iau warn
  12. AND

    OTTO versus DIESEL

    Daca tu spui ca asta fac inseamna ca asta fac ) . PS Vlad , nu se compara cc ci cp. Nu merge logan dci vs cielo pt ca au aceiasi cc. Hai sa comparam Skoda Fabia 1.4 MPi 75cp cu Skoda Fabia 1.4 TDi 75cp .
  13. AND

    Renault Megane Facelift

    La pret da , Laguna si A4 sunt in aceeasi clasa...cam chinuit dar da. Insa ca marime si spatiu interior , Laguna e mai aproape de A6 decat de A4. Audi e alta mancare de peste.. e deja "ciudat" ca daca pui un A4 langa un Megane Sedan , acesta din urma e vizibil mult mai mare. Benz , BMW si Audi sunt aproape singuri in clasa lor. Renault , Citroen si Peugeot se concentreaza pe un public mai ...bugetar ) . VW e undeva la mijloc
  14. AND

    OTTO versus DIESEL

    Hai sa nu ne mai certam ..dar stii ce-mi place mie? Fiecare din voi imi spune " Ma da nu vrei sa pricepi! " iar apoi imi baga cate o povestioara de ce a reusit el cu un benzinar si cu diesel n-a putut. Sau ca ii place lui mai mult cum zbiara motoru la 6000rpm la benzinara. Sau ca nu stiu ce si nu stiu cum. Fiecare aveti pareri despre subiect insa nu puneti pe masa nici o dovada. Iar eu cand o fac , sunt acuzat ca ma uit in reviste sau pe site-uri , ca defapt nu e asa ..ci e cum va PLACE voua. Pai veniti nene si voi cu articole din reviste sau site-uri auto unde sa scrie ca benzinarul castiga lupta cu diesel-ul , pt ca nu veti gasii asa ceva , ci titlul chiar inversata. Peste tot , orice asa zis EXPERT auto prefera diesel-ul. TOTI! Oare de ce? In toate review-urile cand este scrisa masina si modelul si motorul preferat : acela e diesel! Si astia din vest sunt disperati cu economia de prefera dieselul? Sau poate are ceva de a face cu performantele sale . Eu asa cred. Am tot incercat sa nu bag in discutie experientele personale cu diesel pt ca ele nu conteaza , si nu conteaza nici ale voastre ! Sunt irelevante! Believe it or not , conteaza mai mult opinia in masa pe care o obtii online pe un site auto , pt ca aia nu sunt lesinati dupa woo sau chevy iar orice altceva este anticristul pe 4 roti. Ce parere aveti? Sunteti obiectivi sau subiectivi? Aha
  15. AND

    OTTO versus DIESEL

    Hai gata lasati-ma in pace . Faza cu revistele chiar ma calca pe nervi pentru ca am condus destule diesel-uri. Nu stiu ce 2.5 TDi ai avut tu pt ca singurul pe care-l cunosc eu este 2.5 V6 TDi 150cp , scoate suta in 8-9 sec si Nubira nici nu misca in fata lui. Mergi tu in continuare cu Nubira la 6000rpm .. ca-i bine asa. Chiar daca prin absurd ar tolera motorul un abuz asa constant , tot n-ai obtine pe jumatate din performantele care le aveai cu 2.5 TDi cand nici macar nu fortai motorul. Cred ca voi sunteti cei care citesc din reviste. Nici unul nu aveti diesel ca masina personala si bineinteles ca va ridicati benzinarul in slavi. NFS are Santa Fe diesel , insa din cate am vazut , e cam submotorizat si probabil si el ar fi de partea benzinarului. Altcineva cu diesel ar mai fi alx .. el oare ce ar spune. Ar fi preferat un Modus pe benzina la 80cp (daca ar fi existat) sau dci-ul de 80? Nu din punct de vedere al ec ci PERFORMANTELOR!
 

×
×
  • Create New...