Jump to content
Sign in to follow this  
DANNY WOO

Cielo Euro 3 vs Logan 1.6 MPI

Este mai bun Cielo euro3 decat Logan 1.6MPI?  

320 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

@and: are si familia unu, dar frate, nu il idolatrizam in halu asta. eu deja incep sa urlu sa il dea. esti exact ca tata. acu ca a dat banii, parca nu ar vrea sa afle ca s-ar putea sa fie teapa.

 

las-o ca macane. sincer acum. avem si noi una bucata, si totusi. are cosum urban pana in 8, al tatalui meu cel putin, poate e ca euro 3 al lui alezz. dar TOTUSI!!!

prea mult nationalism strica. nici in extrema aialalta, sa crezi ca te fura comp de bord, dar nici sa crezi ca ti-ai luat mertz cu 7000euro.

 

 

...asta inseamna sa fii obiectiv

Share this post


Link to post

Al meu ia 10% in Bucuresti,nici nu urca da nici nu scade :D .

Si mers cam asa,cu a1a pana la 30km/h a2a pana la 50km/h si a3a pana la 70-80km/h...de mentionat ca schimb la 3000rpm urban :thumbl: .

Share this post


Link to post

Astazi, pe A1 am avut o mica intalnire cu un Logan 1,6. Am mers cu 120 aproape tot drumul. Intr-una din depasiri, mai lunga - era un tir, vad la vreo 200m flashuri disperate. Am depasit linisit, nu avem nevoie sa accelerez - estimasem viteza bolidului prea-luminat, si dupa ce am intrat pe prima banda, dupa ceva timp, trece si Loganul. Boul trece cu claxoane, avarii... the works. (inclusiv lampa de ceata, dar nu cred ca intentionat). M-am luat dupa el, sa ma distrez. Gagiul mergea cu 150kmh. L-am presat usor pana la 170kmh unde s-a linisiti si a intrat pe prima banda tragand o frana serioasa ca a intrat in spatele unui tir. Am intrat in fata tirului si l-am asteptat, inca nu imi potolisem setea. Frate, daca 1,6 asta e rapid, eu ma impusc. Cand a trecut pe langa mine avea in jur de 100 si i-a luat o vesnicie sa ajunga la 150kmh... bineinteles, cu mine in spate, jucand cu degetele pe volan :-W :)

Jocuri de copii. Sper ca s-a invatat minte si a invatat sa o lase mai moale cu flashurile. Are Logan, nu cine stie ce Ferrari.

 

 

PS: Postul este ontopic. Inseamna de fapt, invatati-va masina inainte sa o proslaviti sau comparati cu altele.

Share this post


Link to post

MSG1:

Sunt de acord cu tot ce zici :thumbl: Insa nici nu-l idolatrizez :) ) si nici nu cred ca e Benz. Ci doar alegerea perfecta pentru o masina noua la sub 10.000 euro! Este suficient de moderna pentru banii ei , mai mult decat suficient de spatioasa si confortabila ..CE MAI POTI SA CERI? Romanul e carcotas si rau ... n-are sanse Logan-ul impotriva celor care il urasc ...

 

MSG2:

@Satori : Vezi ca dai cu presupusul. Nu poti sa stii daca nenea din Logan avea chef sa o calce la maxim ca sa vezi tu exact tot ce poate.

 

Kalos 1.4 16v

94 cp

0-100 : 11.1 sec

vit max : 176

Nm/rpm : 130 @ 3400

 

Logan 1.6 MPI

90 cp

0-100 : 11.5 sec

vit max : 175

Nm/rpm : 128 @ 3000

 

Cielo Euro 3

80 cp

0-100 : 12.8 sec

vit max : 175

Nm/rpm : 122 @ 3200

 

E destul de clar , nu?

Edited by AND

Share this post


Link to post

Logan - 64 kw

Kalos - 69 kW

Noteaza cei aproape 7CP ca sa nu uiti.

Share this post


Link to post

ba da. una e made in roamania, si alta...nu.

 

de aici pornesc toate.

Share this post


Link to post

Notez cei aproape 7 kw care inseamna 4cp  <img src= ">

 

@dan moise : doua sunt "made" in romania :) ) Iar Loganul , precum Cielo nu este romanesc , ci este renault asamblat la noi ..la fel cum cielo nu e romanesc si este asamblat aici.

Edited by AND

Share this post


Link to post

Mai noteaza odata ca poate ai geamurile aburite si nu ai notat bine.

5 KW X 1,36 = 6,8 CP

Share this post


Link to post

Aha ..si rezulta in doar 0.4 sec mai repede de la 0 la 100 , 1kmph mai mult la viteza maxima , si doar 2Nm mai multi la 400rpm peste cei doar 3000 unde logan-ul scoate 128Nm :) ) - Nu ma impresioneaza deloc Kalos !

Share this post


Link to post

kalos nu e made in romania, la el ma refeream

Share this post


Link to post

E o vorba batraneasca: cap ai ,minte ce-ti mai trbuie? :wallbanger:

Share this post


Link to post

lume, ati luat-o aiurea. aici se vorbeste despre cielo si logan, nu despre kalos si logan. oricum kalos eu cred ca este peste logan atat la interior cat si la exterior.

Share this post


Link to post

sau nu prea mai avem ce vorbi despre logan

Share this post


Link to post

Nu generaliza aspectele unde Kalos este peste Logan. Pentru ca este peste doar la motorizare , calitatea finisajelor (la modelul de top - piele) iar design-ul place sau nu place. Daca ar fii sa plec la drum lung , as prefera Logan-ul pentru ca este mult mai spatios ! Kalos este doar un micut hatchback la care i-au lipit portbagaj - la fel si Clio .. unde ai spatiu cat intr-o Solenza :) )

Share this post


Link to post
Notez cei aproape 7 kw care inseamna 4cp   <img src= ">

 

@dan moise : doua sunt "made" in romania  :) )  Iar Loganul , precum Cielo nu este romanesc , ci este renault asamblat la noi ..la fel cum cielo nu e romanesc si este asamblat aici.

Diferenta e ca Logan e asamblat de romani iar Cielo de roboteii coreenilor.

 

Traducere: Logan e asamblat de mana, iar la cate unitati sunt obligati sa faca astia pe zi, sa nu imi zici ca sunt toate STAS. Cand am fost la Mioveni pe platforma erau toti furnizorii disperati si lucrau in draci sa produca nu stiu cate bucati pe zi. Era sa fiu calcat cu motostivuitorul de cateva ori, toti se grabeau. Crezi ca ii mai intereseaza calitatea in momentul de fata? Sa fie multe, asta e important ca doar exista unii care pot afirma ca "e comod in Logan". Fata de ce, de caruta?

Share this post


Link to post

ha ha se pare ca acest topic arde, foarte interesant...

 

Azi am facut un drum de bucuresti, pe autostrada dau de un logan numar de bucuresti, albastru 2 uscati in el si 2 uscate , gaz de la petrom, mergea masina super, specific primul logan pe care l-am vazut ca o calca, ma depaseste, viteza mea de croaziera pe autostrada este de 140-150 cu A/C, nu urc doar cand am chef de joaca nu vreau sa sara consumul aiurea, mergeam cu 140 din spate blituri HOPA logan mua, belea (eu am 92 kg, iar prietenul meu cu care eram 118) deci faceam mai mult decat cei 4 :D , ma bag pe dreapta, scot A/C-ul normal si hai la treaba, ma vede cutia ambulanta din spate dupa ce ma depaseste si ii da talpa, ajung la 170, mergeam paralel, acu trege de 170 incep sa il iau, era de 1.6 ca am uitat sa mentionez, ajung 180 il iau bine si se lasa, mai in fata un clio symbol 3 in masina, dau blituri sa se bage in dreapta se baga in dreapta si o calca si dansul, zic yea am noroc azi :) si merg merg loganu a ramas in urma, in spatele astuia cu symbol ajunge acu la 180 si trece un pic si n-am reusit sa il iau oricum diferenta intre noi era de o masina nu se indeparta dar nici nu l-am luat, mama masi de masina trebuia sa bag nosu :) , ma batut gandul sa schimb pe benzina dar nu aveam de 100 si nu avea rost risipa... Si cam atat

 

@AND lasa-ne tata cu golanu tau...vorbeste de altceva... dute pe dacia club si lauda-te acolo cit de tare si marfa e golanul tau si ce consum ai si ce naspa e cielo si restu...

Edited by BigMe

Share this post


Link to post

Sunt sigur ca n-ai exagerat deloc povestea si exact asa s-a intamplat :-? . Auzi la Zmeul cel rau : crezi ca nu e confortabil? Om cu Renault Scenic mi-a zis ca sta excelent in spate. Masina este enorma la interior! Iar in fata stau cu picioarele intinse si am 1.82.

 

Vad ca la nici unul dintre voi care ..foarte convenabil aveti toti povesti in care ati facut Logan-uri :) ) , nu v-a trecut prin cap ca poate nu vrea omu sa puna pedala la max la o masina care abia a luat-o. Vad ca pe daewoo se cam da in mintea copiilor cu joaca asta pe autostrada. N-am pomenit user pe daciaclub care sa povesteasca cu cine s-a "jucat" el la viteze mari ;) . Jucati-va voi , si pe noi lasati-ne sa ne vedem de drum.

 

PS: Va fac oricand loc daca ne vedem pe autostrada !

Share this post


Link to post
Auzi la Zmeul cel rau : crezi ca nu e confortabil?

 

Pai nu e confortabil. Daca dai scaunul din fata la maxim pe spate ai la fel de mult loc in spate ca la Nova. Si in plus se sta si ca in autobuz, oarecum in picioare, iar canapelele sunt tari.

Share this post


Link to post

AND, multi au trecut de mult de perioada rodajului dar poate nu vor sa mearga cu viteza deoarece se gandesc ca se rastoarna :tongue:

Share this post


Link to post

problema e AND ca imi permit sa merg pe autostrada si la 180 asa ca , ala cu loganu nu cred ca isi permitea ;) cred ca calculatorul minune ii arata consum 2% x10 =))

Share this post


Link to post

N-AI AUZIT PE DACIA CLUB CA NU AVETI CU CE SA VA DATI IN SPECTACOL PE AUTOSTRADA.N-AI INTELES CA NIMENI NUVREA MASINA ASTA DECAT CATIVA ROMANI?

Share this post


Link to post

Problema e ca exista pe de o parte oameni , si pe de alta parte teribilisti. Eu stiu de ce mi-am luat Logan , tu de ce ti-ai luat Cielo? Ca sa-i dai viteza maxima pe autostrada? Vinde-l nene si ia-ti un BMW de acum 20 ani cu 300 cai si alearga cat vrei. Eu nu as incuraja pe nimeni sa mearga cu mai mult de 160 pe drumurile noastre !

 

@Zmeu : Nu stiu cu ce Logan ai mers tu , insa eu stau extrem de confortabil si scanul sofer nu este dat deloc in fata , ci chiar mai in spate ca sa stau bine. Si chiar asa , am loc enorm pe bancheta din spate! Si nu este deloc tare ! Stai ca in autobuz? :) ) :) ) E prea haios!!!!! . Du-te la Renault si spune-le ca Espace-ul e naspa pentru ca se sta atat de sus de zici ca-i DoubleDecker englezesc!

 

Edit : bobbi este extrem de ignorant , sau poate doar rau-voitor .. nu stiu ce ti-a facut masina asta :)

Mai iau 20%? ..asa ca sa fac 40! :thumbl:

Edited by AND

Share this post


Link to post
Oameni seriosi ? Care inca se tin cu ghearele de informatii infantile precum ce le-a zis vecinul gheorghe ca-i consuma loganul cand taranul nici nu stie sa citeasca compu de bord. Indiferent ce probleme ar fii avut masina , acum le-au rezolvat. Am de gand sa incep sa ignor userii cu ajutorul forumului , pana cand nu voi avea de a face decat cu poate 3-4 . Nu vreau ca acei 3-4 sa spuna absolut nimic pozitiv despre Logan , ci doar sa vad ca sunt oameni rezonabili. Atunci vom vedea cati oameni seriosi sunt pe acest forum.

nu te supara dar deja jignesti pe toti userii care activeaza pe acast forum.inca mai este valabila regula de"nevinovat pana la proba contrarie"sau poate te crezi atat de SUPERIOR incat noi nu ajungem la nivelel tau.stau si ma intreb care sunt cei seriosi cei care raspund provocarilor sau cei care le ignora [-X

Share this post


Link to post

520 km cu tot cu drumul in bucuresti, bagat total 57.69L adica de 1mil/100 lei... consum in benzina = 5.65% L de benzina corectati-ma daca gresesc, masina ta minune POATE a? :lavolan: nu poate ca n-ai gas  <img src= ">

Share this post


Link to post

Io tot cu design-ul "avangardist" am o problema, ma scuzati... :D

 

Adicatelea carevasazica daca Loganu are design avangardist, asta inseamna ca ea este precursorul din punct de vedere al designului al unor intregi generatii de sifoniere pe roti..adicatalea care cum ar veni urmeaza ca si restu' gen PSA, VW, Ford & Co. sa ia nota de noile tendinte de design lansate de Renault si sa actioneze in consecinta... :shock: Oare acesta este cu adevarat sfarsitul?  <img src= S">

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...