Jump to content
Sign in to follow this  
DANNY WOO

Cielo Euro 3 vs Logan 1.6 MPI

Este mai bun Cielo euro3 decat Logan 1.6MPI?  

320 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Sa vedem dak cei de pe forum ar alege in ziua de azi tot Cielo sau vor alege mai noul Logan.

Share this post


Link to post

as alege CIELO executiv ( full ) macar e mai frumos !! :lavolan:

Share this post


Link to post

Un Cielo cu un tuning finut, jante pe 16'', sunet klumea si esapament sport merge. Logan doar daca fac cu el ca in reclama la Peugeot 206 in India :) ) (aia cu elefantul).

Share this post


Link to post

Macar nu scrie Dacia in spate si pana acum nu am vazut nici un cielo caruia sa i se fi rupt biela :scarpin: de directie.

Una peste alta, fie Loganul facut by renault tot dacie ramane. Macar la cielo a mai ramas putin din mireasma koreana.

Share this post


Link to post

cielo e inca mai masina decit logan

Share this post


Link to post

Cielo E masina. In ciuda diverselor probleme (de care nici Loganul nu duce lipsa) eu consider ca Cielo are cel mai bun raport pret/calitate.

Astept sa vad si Loganurile cum se comporta la 105.000 cat are al meu Cielo.

Basca consumul de 6,8 afara si 8 in oras (iarna)

Share this post


Link to post

Vad ca sunt singurul care a votat Logan. Cu riscul de a fi atacat, parerea mea e ca acum se intampla cu Cielo ce s-a intamplat cu Dacia Berlina. Cu toate ca imbatrinse moral, si era sub orice critica dpdv calitativ avea un nucleu de clienti absolut convinsi ca este cea mai buna alegere. Exemplul dat e un pic exagerat, dar ideea e aceeasi. In prezent, toata lumea recunoaste ca Cielo fabricat la Craiova are multe probleme, dar amintirea fiabilitatii modelului Koreean inca mai rezista (mai tineti minte berlina frantuzeasca ce prestigiu avea?), iar multi fac greseala sa renunte la "koreanul" lor vechi pt un "oltean" nou nout si din pacate ajung sa regrete.

Nu sunt genul care ridica in slavi Loganul, doamne fereste, dar pornesc de la urmatoarea idee: Loganul are motor de ultima generatie, ultima platforma de la Renault, si pe langa asta este produsul unei companii ce a avut un trend de crestere a nivelului calitatii, in timp ce la craiova trendul a fost invers. Cu toate astea si Loganul are problemele lui, asa ca, pana la urma, daca e sa alegi intre doua lucruri cu o calitate oarecum indoielnica prefer sa il aleg pe ala mai ieftin.

Edited by 13nov

Share this post


Link to post

si eu am votat nu. nu-mi place loganul, dar nici cielo. nu mi-as lua nici una din ele. in momentul asta, mi-as lua matiz sau kalos. sau un panda 4x4 :D

 

cielo - nu mai e ce-a fost, si in plus e invechit.

logan - urata ca dracu si cu probleme neelucidata de directie.

 

am votat NU pt ca mi se par cam egale, nu in sensul ca loganul e superior.

Share this post


Link to post

Pai in sondajul asta mai terbuia o ptiune: nici una. Sincer eu nu as achizitiona nici una dinter cele 2 masini. Kalos sau Accent/Getz sunt solutii putin mai scumpe dar mult mai bune. :thumbl:

Share this post


Link to post

Intrebarea din sondaj nu este bine formulata ,dupa parerea mea.De unde sa stie un posesor de Cielo daca e mai bun Logan si reciproc.Trebuia ceva de genul "Ce alegeti dintre..."

Eu am ales anul trecut Cielo Euro 3 (nu ma incanta in mod exagerat masina dar nu sunt nemultumit de ea) insa daca as reusi s-o vand fara sa pierd prea mult nu cred ca mi-as cumpara Logan.(insa nu sunt sigur 100%)

Din pacate , pe intervalul 7500-9000 Euro nu prea ai ce altceva sa-ti cumperi.Puteti sa fiti siguri ca daca veniturile romanilor (ma refer la marea majoritate si nicidecum la cei care se lafaie pe milioane si miliarde de euro) erau decente ,nici Dacia si nici Daewoo nu rezistau pe piata.

Share this post


Link to post

poti sa iti iei albea :)

Share this post


Link to post

Parca imi place mai mult Accent de la Hyundai.Si Kalos , dar din pacate nici o varianta nu costa in jur de 8500Euro.

Share this post


Link to post

TYBY fara suparare dar daca nu ti se pare corecta intrebarea,puteai lejer sa faci un alt poll sau si mai bine sa nu votezi.Plus ca orice posesor de Cielo sau de Logan poate apela la un drive test cu una din cele 2 masini ca sa se convinga de calitatile lor.

Share this post


Link to post

Pe om il intereseaza care dintre cele doua! Daca vroia Audi il trecea si p'ala in lista!

Share this post


Link to post

o fi cielo mai vechi...dar macar mai arata cat de cat a masina ! cielo se modifica mult mai misto decat un logan...am votat cielo :) :lavolan:

Share this post


Link to post
Cielo E masina. In ciuda diverselor probleme (de care nici Loganul nu duce lipsa) eu consider ca Cielo are cel mai bun raport pret/calitate.

Astept sa vad si Loganurile cum se comporta la 105.000 cat are al meu Cielo.

Basca consumul de 6,8 afara si 8 in oras (iarna)

 

Loganul 1.6 scoate sub 6 afara, iar Cielo in oras, iarna, consum de 8% poate doar impinsa :-W ! Atit scot eu cu Tico iarna in Bucuresti.

Poate mergi pe centura Pitestiului si crezi tu ca mergi prin oras. Eu unul refuz sa cred acest consum.

 

Am votat impotriva Cielo. Mai exact, am votat impotriva fabricii de la Craiova :( .

Loganul recunosc ca e urit, mai ales din spate, dar sint sigur ca va mai progresa.

Daca as avea de ales dintre cele doua, cu siguranta as lua Sloganu'.

 

Din fericire mai sint si alte optiuni, asa ca am putut alege altceva...

Share this post


Link to post

Zetics totusi te-ai gandit ca CIELO la momentul lansarii nici nu "discuta" cu orice tinea de Dacii.Dupa parerea mea de posesor de CIELO si de fan Daewoo,este mai mult decat onorabil cum face fata CIELO situatiilor actuale de pe piata.Sa vedem pe domnii de la Dacia-Renault ce vor face in viitor.Eu unul sunt total impotriva fenomenului Renault care se manifesta la noi in tara,dar asta o sa propun subiect de discutie intr-un alt topic.

Share this post


Link to post

Danny-woo, asa cum specificat, nu am foarte multe impotriva Cielo ca model, care intr-adevar se tine bine, ci impotriva fabricii care facut tot mai mult rabat de la calitate, si au intepenit modelul cam asa cum este. Multi au dat un vot pt Cielo din considerente emotionale.

Si eu am mers in ultimii 6 ani cu un auto Daewoo, si au fost multe momentele cind tinjeam dupa un Cielo. Dar e cazul sa recunoastem ca e nu mai reuseste sa tina pasul.

 

In plus, Cielo de acum se bate cu o masina care costa jumate din cit costa Cielo cind a ajuns in Ro...Think about!

Share this post


Link to post

Cred ca e mai bine sa faci rabat la calitate decat sa nu cunosti semnificatia cuvantului calitate.

 

PS: tocmai m-am distrat cu o Solenza nou nouta. b-(

Share this post


Link to post

Am votat pt Cielo pt ca tot asa am avut de ales intre o Dacie Logan si Cielo Standard ce-i drept,pana la urmd dupa o sedinta de familie s-a votat de 2 sapt sunt fericitul posesor al unui Cielo Standard acum sa va spun si de ce

1. Am ales o masina cere si-a demonstrat fiabiliatea pe o perioada de 10 ani.

2. Nu pot NICIODATA sa ma duc la un producator(Dacia)care dupa ce a scos pa piata 2 modele foarte reusite(SuperNova si Solenza)nu le-a mentinut in fabricatie decat 2 ani(fiecare in parte)ca pe urma sa le scoata din producte si sa imi bage pa gat un cazan aaa lighean aaa Logan

Asa ca decat sa imi iau o masina care dupe 1000km are deja probleme majore gen capete de bara schimbate pt ca batea directia,directie blocata in mers,fuzete rupte si altele.

Parerea mea este ca Cielo o sa fie peste Dacie inca mult timp de acu' incolo.

Share this post


Link to post

Sincer nici eu! Un exemplu relevant,testul de la lansarea din Turcia cand pe langa faptul ca au criticat cutia de viteze,consumul a fost la randu-i "apostrofat".Si ca un alt exemplu un prieten cu un Logan de serviciu a scos 9ltr. in afara fara aer conditionat,iar in oras si mai rau 15ltr. aici ce-i drept cu aerul pornit,dar tot e mult.

Share this post


Link to post
Guest donraulo

in primul rand cred ca aceasta comparatie intre Cielo si Logan, care se incearca sa se faca aici este foarte benefica sub cateva aspecte (productie autohtona, clase relativ egale, preturi asemenea, etc) insa exista un mare DAR>>> si anume:

Celor care se afla in aceasta dificila situatie de a nu sti ce sa aleaga, le recomand urmatoarea metoda:

de imparte in doua coloane egale(cu pixul si o rigla) una bucata hartie format A4, iar intr-o coloana se trece cielo iar in a doua logan...

in fiecare coloana se trec avantajele si dezavantajele fiecarei masini

 

iar la sfarsit O COMPONENTA foarte importanta zic eu... FEED BACK-ul masinii... in sensul ca atunci cand o privesti, trebuie sa simtzi acel ceva (ca itzi place), sa ai un sentiment placut cand itzi privesti masina pe care ai achizitionat-o...ca degeaba este ea super sofisticata sau super fiabila sau mai stiu eu ce super super, daca nu imi place cum arata...

Share this post


Link to post
:o

Asta n-o cred...

 

 

Ia aruncati un ochi acilea

E un tabel acolo, in care zice ca Loganu 1.6 a scos Bucuresti - Tg Neamt un consum de 5.2%. E un traseu drept, sosea excelenta, care nu solicita masina in mod deosebit. Dar era acelasi traseu pt toate masinile!

 

Or mintii aia? :-?

Share this post


Link to post

DA DA DA. citeste si restul articolului si o sa te convingi. sau uita-te la un meci Romania vs XXXX si asculta comentariu.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...