Jump to content

panzer

Membru
  • Content Count

    476
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About panzer

  • Rank
    ANTI-LOGAN
  • Birthday 08/17/1976

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Interests
    muzica si muzichie
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Renault
  • Model
    Megane 1.9dci
  • An
    2002

Recent Profile Visitors

2192 profile views
  1. Impresiile mele: - Toyota Avensis 1.8 nu e lenesa deloc. La fel, nu are nimic in comun cu Megane, Linea, Lacetti. In plus: in toamna cica o sa apara una noua, deci e posibil sa apara si ofertele. Un minus important si la Toyota = SERVICEul. - Renault Megane. Ultima minune cu Renault este ca m-a atins un pic un Matiz in spate. Matizul avea mici semne pe bara din fata iar eu nu mai am bara in spate! - Eu unul as face un test cu Ford Focus 1.8 TDCI in varianta Wagon. Sau, chiar cu unul de 2.0 benzina. Dupa testdrive, il poti cumpara doar pe baza zambetului! (ps: trebuie sa treci peste calitatea plasticelor: sub toyota cu mult) Macar la service au preturi decente. In plus, daca ai sansa sa gasesti in stoc o masina aproape de ce iti doresti poti negocia si pretul binishor.
  2. e noul Aveo sau vechiul Corsa? >
  3. Umbla un zvon prin targ sa nu luati Samsung anul acesta! Acelasi zvon spune ca puteti lua AUX (ca si best buy - ieftin adica) Odata cu caldurile astea mari, consoarta a descoperit functia "Energy Saver". Bineinteles ca faza cu economisitul energiei e un banc la AC, dar functioneaza asemeni Climatronic-ului... il pui pe 26 si poti sa pleci si de acasa. Nu va bazati pe unul de 9000 sa faca bine in mai mult de 40 mp.
  4. Sigur nu te referi la modernizarea centrurii existente!? Din cate spunea primarul din Chitila prin media exista un plan care sa modifice actuala centura a.i. sa nu mai treaca prin comuna/orasul dumnealui. Cred ca este o "taietura" din dreptul primului sens giratoriu la intrarea in chitila pana la MOLul de pe Mogosoaia a.i. centura sa nu mai faca S-ul prin Chitila. Macar de ar face-o pe 3 benzi din prima!
  5. Diesel-ul pe Chevy nu prea incanta la discutii. Ma intriga de ce GM dezvolta pt Opel motoarele de 1.7 (in detrimentul celor de 1.9 de pana acum) din sursa FIAT iar pentru Chevy motoare de 2L!
  6. Are cineva idee cam pe unde trece centura bucureti nord (legatura dintre A1 si A2) de care se tot vobeste. Spunea un nene la TV ca trece la o distanta intre 1 si 10 km de actuala centura!
  7. Aici primele preturi pt lacetti diesel pe care le-am gasit. Suprinzator pentru mine, diesel-ul e cel mai rapid!
  8. Am citit cateva pagini in urma, dupa o perioada de absenta de pe acest topic. Tin sa va reamintesc cateva lucruri esentiale: 1. Asigurarile: daca aveti masina de la un productor nesimtit si cascu nu sunteti neaparat scutiti de neplaceri. Odata ce sistemul de daune intercompany va fi gata, o sa aveti multe surprize neplacute. (cine a avut asigurare prin vest stie la ce ma refer) Renault este cel mai nesimtit din toti, dar este urmat in deaproape de VAG. 2. Desi GM (Opel) in special este renumit pentru discount-urile pe care le ofera, stiu eu un Logan Laureate 1.4 alb care a venit cu 21.5% discount (facea parte dintr-o flota)! Inclin sa cred ca masina chiar le-a iesit la 5000 euro, doar ca nu vor sa ne-o vanda cu atat! In topul expertilor nu e luat in calcul consumul. Pt romani este foarte important. ~2 L /100 km in Bucuresti (intre Aveo 1.5 si Logan 1.4) pot face diferenta. Un alt lucru ignorat complet este nr de stele la testele de impact. Sunt destul de importante. Am luat un caine pe centrua Bucurestiului cu Megane-ul. Desi m-a lasat fara ornamentul inferior la spoiler, fara un proiector, o contra aripa si mi-a indoit si un pic aripa (850 lei factura) s-a ridicat si a plecat. Daca il loveam cu Cielo, treceam peste el, il faceam desen pe asfalt, si nici nu zgariam masina. Dar daca era un biciclist de exemplu? Mai dormeam noaptea?
  9. Lucian, te-ai plimbat cu ambele? Nu de alta eu m-am plimbat cu Yaris 1.4 d-4d echipare Luna. (prin militari) Am ramas incantat de masina. Nu m-am plimbat cu Colt pt ca pur si simplu nu imi place. De Kia nu stiu ce sa spun. Cand am fost la show room nu i se inchidea portiera cum trebuie. N-am mai insistat. Sotia a vrut New Corsa o perioada, dar e o masina grea si consuma mult cu orice motorizare. Diesel-urile sunt foarte scumpe, iar la spatiu interior e sub Yaris. In plus este si mai scumpa decat Yaris. Am incercat sa o configurez aproape de Yaris Luna si a iesit cu 400 euro mai ieftina pret de lista. Insa la preturile reale din showroom iese mai scumpa decat Yaris. Opel (radacini) n-a fost in stare sa imi dea preturile reale la revizii. Doar ceva de genul "Cam 6 milioane revizia in medie"! Cred ca mi-a spus cat ma costa prima revizie. La noi decizia e deja luata: Yaris va fi a doua masina cand vom gasi si resurse sa schimbam Tico-ul. Daca diferenta intre 1.3 benzina si 1.4 diesel va fi tot de 600 euro (ca acum, cu oferta lor) o sa renuntam la culoarea metalizata si o sa luam diesel.
  10. Astia de la 2 nu va mai vaicariti atata ca nu aveti bucata plana de drum in tot sectoru! De 7 ani votati PSDul, si aveti cele mai proaste drumuri din judet. Poate o sa invatati pana la urma. Observ ca in 6 in afara de minunea de pasaj de la Basarab, nu e nici un drum in reabilitare. Sa va rugati sa nu dureze sinele ale de tranvai cat au durat pe Giulesti sau Timisoara (peste 2 ani in speta)! Oricum odata terminate se va civiliza traficul si pe Stefan cel Mare si pe Colentina. De cand au facut liniuta de metrou usor 41 eu personal o apreciez mai mult decat cei care o folosesc: Virtutii e altceva!
  11. Din marinimia patronului la care lucrez mi-au schimbat cauciucurile de iarna cu cele de vara. Din [cuvant urat] fleet managerului nu mi-au mai incaltat masina cu Bridgestone-urile de asta toamna ci cu niste amarate de Semperit-uri! Acum intra ABSul mai tot timpul. De zgomot nu pot sa spun nika, intrucat e un Renault Diesel, face motorul zgomot cat cuprinde. Relativ la gumele de iarna. Pe Cielo aveam Sava Eskimo S3. M-am descuracat bine cu ele. Ca solutie de buget le recomand. La fel cum nu recomand deloc Fulda de iarna. Imi cer scuze ca spun numai firme. Cum nu e nika pe banii mei nu mai sunt atent si la modele, doar la firma si la cata "carne" mai au pe ele.
  12. panzer

    OTTO versus DIESEL

    Daca mai este si Diesel si Benefit e si mai economica. > Revenind on topic: "Skoda Octavia 2", model de volum, are urmatoarele preturi in functie de motoare: 1.6L 102cp (13.383euro) - MPI OHC 1.6L 115cp (14.480euro) - FSI DOHC 1.9L 105cp (14.694euro) - TDI Am luat preturile de lista pt versiunea elegance, fara TVA. Dupa tot ce am citit pe acest topic TDIul este un motor vechi de 19 ani... etc. Intamplator am un amic care are de firma primul motor. Este o gluma! Masina atat de mare cu un motorasul ala. In plus consuma enorm, desi e dat in carte cu consum mic. Alegeti va rog singuri motorul. De parca maine mergeti sa cumparati masina!
  13. panzer

    OTTO versus DIESEL

    Deloc. Acum le aduc din Spania.
  14. panzer

    OTTO versus DIESEL

    Firma la care lucrez are flota Ford. Deci le cunosc binishor. Benzinarul de 1.6 de pe Fiesta iti spun ca are un consum mediu de 11 L in Bucuresti. Iar motorul este penalizat tare de cutie. Acelasi motor pe Focus 1 trage sensibil mai bine. Ai zice ca 1.6L pe fiesta e super ok, dar nu e deloc asa. Cine nu ma crede sa faca test drive. La 35k/an as lua diesel-ul de 1.4 68cp. Iarasi am mers cu el destul de mult. E mai prompt, te ajuta mai bine; atata doar ca n-o sa faci nici o depasire cu o singura treapta de viteze. Vei schimba viteza, intr-ucat ajunge repede la 4000 rpm unde se plafoneaza. Are si consumul cel mai apropiat de valoarea din carte.
  15. Eee! Macar ai renuntat la Logitech. Copilarii. Ai citit despre Denon-ul propus de mine? Ce nu iti place la el? Daca prietenul Google nu te ajuta cu review-uri despre 1907 incearca cu versiunea veche, 1806 - despre asta s-a scris mai mult iar evolutia nu este facntastica intre modele. La magazinul Master HiFi de la Hotel Ibis (gara de nord) il au imperecheat cu ceva Mission. Il poti ascuta ca e pe raft. Cred ca il si poti negocia in 15 mil. Pretul la Mission-uri o sa te cam dea pe spate insa. Nu cunosc boxele tale chiar deloc. Denon in principiu ofera un sunet mai cald. Daca boxele tale sunt boxe de discoteca, un Receiver 71 s-ar putea sa nu le miste bine mai ales daca nu au BIAMP - sa le duca cu doua randuri de amplificatoare liniare. Ar trebui sa te orientezi catre un amplif stereo, eventual din seriile "cu greutate" de pe la Harman Kardon. Iarasi 15 mil s-ar putea sa fie putin. Cum iti spuneam, o opinie legata de acest denon il vede imperecheat cu boxe Monitor Audio Bronze sau cu Wharfedale Crystal/Diamond. (au preturi mult mai decente decat Mission). La Real Acustic te poti duce cu receiver-ul in brate si sa iti alegi boxele de la ei. Baietii stiu sa vanda, te lasa sa asculti pana te hotarasti. Tot din experienta personala: exista opinii care vad Denon + boxe Epos, dar toate combinatiile cu Epos pe mine personal m-au zgariat pe ureche.
 

×
×
  • Create New...