Jump to content

cpop

Membru
  • Content Count

    263
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Everything posted by cpop

  1. Trebuie sa refac zugraveala interioara, in urma catorva click-uri am dat de sistemul AktivTherm. L-a folosit cineva? Sincer, mi se pare cam scump 9 eur/mp. Ca solutie tehnica, convectia si conductia nu sunt punctele forte ale sistemului. Deci trebuie si izolatie exterioara (fatada placata / vata minerala, respectiv expandat grafitat cu tencuiala). Orice idee m-ar putea ajuta. Multumesc.
  2. cpop

    Bancuri

    In SUA se organizează o competiţie pentru cele mai adecvate definiţii ale unor termeni contemporani. Pentru competiţia din 2010 termenul de definit a fost “political correctness”, “corectitudinea politică”. Câştigătorul a scris următoarele: “Corectitudinea politică este o doctrină, cultivată de o minoritate delirantă, ilogică, şi promovată rapid de mainstream media (mass-media oficiale) lipsite de scrupule, care susţin afirmaţia cum că este întrutotul posibil să apuci o bucată de rahat de partea curată.”
  3. cpop

    Bancuri

    O tipa merge intr-o delegatie de servici la sute de kilometri departare de casa. Ajunge la hotel, se face comoda, insa pentru ca se simtea singura si cu o senzatie de libertate pe care nu a mai simtit-o niciodata decide sa apeleze la compania unui barbat. Isi aminteste ca primise un pliant cu o reclama la o firma ce ofera o astfel de companie asa ca ridica receptorul si formeaza numarul. O voce senzuala de barbat se aude la celalalt capat al firului: El: – Alo… Ea: – Buna! Sun de la hotelul “Libertador”, camera 421. El: – Da, da. Ea: – Am citit pe brosura ca stiti sa faceti masaje si adevarul e ca am nevoie sa veniti in camera la mine sa imi faceti un masaj relaxant cu uleiuri si esente aromate…. Nu, stati, de fapt in realitate vreau sa facem sex. Am chef sa facem sex salbatic pana dimineata. Vreau sa o facem pe pat, la dus, pe podea, pe balcon, pe coridor… Vreau sa scap de inhibitii, sa ma simt umilita, sa iti arat ce curva pot fi. Da, vorbesc serios, adu cat mai multe feluri de jucarii, de obiecte ale placerii, ca sa ne asiguram ca vom ramane treji toata noaptea. Vreau sa ma legi de pat, sa ma mangai pe corp cu tot ce vrei, sa ne atingem unul pe altul… cu limba sau cu ce vrei tu… Cum ti se pare…? Mai mult, poti veni si cu niste prieteni, vreau sa…. El: – Adevarul e ca suna fantastic! Dar, doamna, eu sunt receptionerul... pentru a face apeluri externe trebuie intai sa apasati tasta 9… Ea, după sex oral, vrea să-l sărute. El încearcă să se eschiveze… - Ciudaţi sunteţi voi, bărbaţii. După voi vă este greaţă, după alţii, nu…
  4. cpop

    Bancuri

    O baba viseaza intr-o noapte ca Dumnezeu vorbeste cu ea si ii promite ca o sa mai traiasca 35 de ani, pentru ca a fost credincioasa. A doua zi - baba la o clinica de chirurgie estetica cere: lifting, liposuction, silicoane, vopsea blonda, etc... Ce mai, dupa doua zile cu banii de inmormantare era ca Pamela Anderson! Iese din clinica si o calca un autobuz. La poarta Raiului intreaba: - Doamne, daca mi-ai mai promis 35 de ani, de ce m-ai omorat? - Nu te-am mai recunoscut!
  5. Termostatul de ambient (interior) hotaraste cand este cazul sa porneasca centrala - temperatura a scazut sub valoarea de referinta. Temperatura citita de senzorul exterior, pe baza curbei de incalzire (selectatata la panoul de control al centralei) determina cu ce temperatura va pleca apa pe circuitul de incalzire catre calorifere.
  6. Azi dimineata pe A1, km 66, sensul Pitesti-Bucuresti, am intrat in depasirea unui TIR, moment in care soferul depasit semnalizeaza stanga! Reduc viteza si am timp sa trec in spatele lui - pe jumatate din banda a doua se odihnea un alt TIR care trecuse prin parapetii care despart sensurile si care nu era semnalizat; nici macar avariile sau faza scurta!! Nu am numarul de imnatriculare (era murdar) al celui care m-a salvat, pot doar sa MULTUMESC!
  7. de pe evz.ro Se vor monta si in zona km 70 - iesirea spre Gaesti - Petresti (suportii metalici sunt deja pe pozitie). Interesant este ca la km 22 este un singur suport pe sens, la km. 70 sunt cate doua randuri de suporti pe sens.
  8. Un articol despre "nasterea" Transalpina: http://www.romanialibera.ro/exclusiv-rl/documentar/avocatul-care-i-a-scapat-pe-tarani-de-camatari-208699.html De retinut: s-a lucrat intre 1934 si 1939... aproximativ 1600 muncitori.
  9. Parca era vorba de o centrala in condensare, unde fumul iese destul de rece. Nu rezolvi cu izolare, mai repede instalezi un ventilator pentru cos de fum. Se monteaza pe cos, este actionat de vant. Nu am timp sa caut un link.
  10. cpop

    Bancuri

    Base in masina cu SPP-istul. Intr-un sat calca o gaina. Base: Las` ca vorbesc eu cu taranul si ii explic ca a fost un accident nefericit. O sa ma inteleaga - doar sunt presedintele tarii. Dupa cinci minute Base se intoarce batut mar. Pleaca in tromba mai departe. In satul urmator masina calca un porc. SPP-istul: Sefu`, las-ca merg eu la taran sa-i explic. Dupa zece minute se intoarce cu doua damigene de vin si o putina de branza. Base. -Ce i-ai spus, ma? SPP-ul: - Ca sunt soferul presedintelui si ca l-am omorat pe porc. M-a pupat si mi-a dat astea. * Scotia. Razboi intre doua cetati. De la prima cetate zboara o ghiulea, de la a doua cade o bucata de zid. De la a doua cetate zboara o ghiulea, de la prima cade un zid. Si tot asa o saptaman intreaga. La un moment dat, insa, liniste totala. De la prima cetate se aude: - Baaaaaa, de ce nu mai trageti? De la a doua cetate se raspunde: - Nu putem, ghiuleaua e la voi!
  11. cpop

    Vacanta In Bulgaria

    Ieri m-am intors din Albena. Am ales ruta Bucuresti - A2 - Cernavoda - Rasova - Ion Corvin - Adamclisi - Sipote - Negru Voda - General Toshevo - Albena. Drumul (calitativ) e peste asteptari (adica bun) in Dobrogea si foarte bun in Bulgaria. Cu observatia ca trebuie sa tipariti o harta pentru Toshevo, nu sunt indicatoare rutiere... In Rasova exista portiuni unde nivelul apei pare sa fie peste nivelul drumului (noroc cu digul), deci sa va interesati daca ruta nu este blocata. Ca timp, 2,5 ore intre Cernavoda si Negru Voda (mers legal). Inca maxim o ora in Bulgaria (tot legal) - dar o harta este obligatorie pentru Toshevo. In Adamclisi nu ratati Tropaeum Traiani... (vizibil de departe). Iar pe sosea atentie la iepuri si la broaste testoase. Masinile sunt rare in Dobrogea si absente in Bulgaria.
  12. cpop

    Bancuri

    Într-o dimineaţă, stăpânitorul unei cetăţi fu trezit de nişte strigăte care se auzeau din piaţă: „Hai la mere! Mere dulci cum n-aţi mai gustat!”. Ridicându-se indispus din pat şi privind pe fereastră, văzu un târgoveţ ce vindea, într-adevăr, mere, înconjurat de o mulţime de muşterii. „Trebuie să fie tare bune merele alea”, îşi spuse mai-marele cetăţii şi, făcându-i-se poftă, îl chemă pe primul său sfetnic şi îi porunci: „Ia cinci galbeni şi mergi în piaţă să cumperi mere de la târgoveţul acela”. Primul sfetnic îl chemă pe paharnic şi îi spuse: „Uite patru galbeni, du-te şi cumpără mere”. Paharnicul se adresă, la rândul său, stolnicului: „Poftim trei galbeni, de care să cumperi mere de la târgoveţul acela”. Stolnicul îl chemă pe primul străjer îi dădu doi galbeni şi îl trimise în piaţă. Acesta dădu un galben unui străjer din subordine, iar acela se duse la târgoveţ şi îi luă la rost: „Hei, ce tot strigi aşa? Ai tulburat somnul mai-marelui cetăţii, iar drept pedeapsă mi-a poruncit să-ţi confisc căruţa asta cu mere”. Zis şi făcut. Întors la şeful său, străjerul se lăudă: „Am făcut un târg nemaipomenit. Cu un galben am cumpărat o jumătate din căruţa cu mere a tărgoveţului”. Primul străjer merse la stolnic: „M-am târguit şi, cu cei doi galbeni pe care mi i-ai dat am reuşit să cumpăr un sac cu mere!”. Stolnicul - repede la paharnic: „Cu trei galbeni am luat o tolbă întreagă cu mere”. Paharnicul dosi jumătate din cantitate şi apoi merse la primul sfetnic: „Iată, cei patru galbeni mi-au ajuns doar pentru o jumătate de tolbă cu mere”. Iar primul sfetnic se înfăţişă dinaintea stăpînitorului cetăţii şi glăsui: „Măria ta, iată, am îndeplinit porunca. Numai că de acei cinci galbeni n-am reuşit să târguiesc decât cinci mere”. Mai-marele cetăţii muşcă dintr-un măr şi cugetă: „Hmmm… Cinci mere pentru cinci galbeni… scump, foarte scump! Şi, cu toate astea, târgoveţul acela avea o mulţime de cumpărători. Înseamnă că lumea o duce bine, are bani. Ia să măresc eu birurile!”
  13. Pe A1, azi dimineata, doua trailere rasturnate. Unul pe la km 70, celalat la km 40.
  14. Vodafone merge bine doar in zonele cu acoperire 3G, pentru GPRS astepti minute sa se incarce o pagina. RDS nu are acoperire nationala (doar cateva orase).
  15. cpop

    Despre calculatoare

    Caut un monitor pentru computer, dar vreau sa-l folosesc si pe post de TV. Solutii: - LCD TV cu intrare D-Sub / DVI (1920x1080), poate ma ajutati cu ceva impresii... - monitor cu TV-tuner incorporat - preturile au scazut (ex. cel mai ieftin Horizon-ul 2205 este in jur de 700) iar monitoare de 27 cu TV tuner sunt cam la 1400 lei. Multumesc.
  16. Am doi ani de cand nu am mai trecut pe acolo si erau ceva gropi pe zona Drobeta - Orsova. Sa inteleg ca au terminat Orsova - Caransebes? Se poate circula normal? Multumesc inca o data.
  17. Rugaminte: Sunt ceva imbunatatiri pe Drobeta - Caransebes? Se vede ceva in ultimul an? Multumesc.
  18. Sigur era in _Ka. Deci era in "shadow" - probabil de aici si distanta mica de receptie a semnalului. Deci, daca avem semnal continuu in _Ka urmat de un _K de intensitate mare, pregatim actele!
  19. Ieri am avut si eu intalnire cu MCV-ul. Quintezz-ul a dat, de pe la 400 m, sonor continuu in K_a intensitate 2-3 (din 10, nu mai mare), inclusiv cand am trecut pe langa ei. Si da, aveau clienti...
  20. cpop

    Bancuri

    Completari la Legea pensiilor... A) Hotãrârea de Guvern nr. 13/2009: Datoritã cresterii alarmante a numãrului de pensionari în raport cu populatia activã, precum si insuficientei fondurilor pentru majorarea pensiilor, Guvernul României hotãrãste: Art. 1.- Începând cu data de 01.12.2009 pensionarii vor avea voie sã treacã strada pe culoarea rosie a semaforului. Art. 2.- Dacã în termen de sase luni nu se obtin rezultatele scontate, începând cu data de 01.07.2010 trecerea pe culoarea rosie devine obligatorie pentru ei.
  21. cpop

    Bancuri

    Jurnalul unui barbat de peste 40 de ani Din cauza serviciului meu sedentar si in consecinta a acumularii de grasime pe burta, compania mi-a oferit un serviciu de antrenament personal intr-o sala de sport. Am acceptat bucuros si chiar m-am dus personal sa ma programez. Mi-au dat o instructoare personala pe care o chiama Nadia, o profa sculpturala de 26 de ani, model de echipament sportiv dupa cate mi-am putut da seama dupa afisele lipite pe pereti. Ea mi-a explicat ca ar fi util sa-mi notez intr-un carnetel experientele pentru a putea observa eu insumi progresul. Zis si facut si acum as vrea sa impartasesc cu voi.. Prima zi: M-am sculat la 6 dimineata cum stabiliseram. Destul de greu sa te scoli din pat ca sa mergi la sala dar totul s-a schimbat cand am ajuns acolo si am vazut ca Nadia ma astepta. Parea o zeita greaca, ochi verzi si un suras urias, cu buze carnoase si spectaculoase. Mi-a facut un tur de sala, mi-a aratat aparatele si mi-a masurat pulsul dupa cinci minute de bicicleta... Si-a facut griji pentru ca i s-a parut pulsul meu accelerat dar am profitat ca sa-i fac un compliment si i-am zis ca era din cauza ei pentru ca purta un costum de licra care-i intra in poponet. Mi-a facut destula placere s-o urmaresc dand lectii de aerobica la finalul zilei mele de exercitii. Nadia ma mentinea motivat sa-mi fac abdominalele in ciuda durerii mele de abdomen. A doua zi: Am baut doua cesti de cafea si intr-un final am reusit sa ies din casa. Nadia m-a pus sa ma intind cu fata in sus, m-a pus sa ridic o bara grea de metal si pe urma s-a mai si hazardat sa-i puna niste greutati! Pe banda de alergat picioarele imi erau cam moi dar am reusit sa fac un kilometru. Surasul sau aprobator si ochiadele ei au facut sa merite osteneala. Ma simteam grozav. Era o viata noua. A treia zi: Singurul mod in care am putut sa-mi spal dintii a fost punand periuta de dinti pe chiuveta si mutandu-mi capul dintr-o parte in alta. Cred ca am o hernie abdominala. Sa conduc n-a fost deloc usor: pana si pentru a frana masina ma dureau si flocii din c*r. Am parcat deasupra unei motociclete de livrare la domiciliu... Nadia si-a pierdut un pic rabdarea cu mine pentru ca considera ca strigatele mele deranjau pe ceilalti asociati ai clubului. Ca sa fiu sincer vocea ei mi se parea cam acuta asa devreme dimineata si cand ridica tonul devenea nazala... si foarte suparatoare.. Ma dor ... cand merg pe banda alergatoare si in consecinta Nadia m-a mutat la scara. Ma intreb de ce mama dracului cineva ar inventa o masina care sa faca ceva ce a devenit demodat odata cu aparitia ascensoarelor? Ea mi-a zis ca o sa ma ajute sa fiu in forma si sa ma bucur din plin de viata. Alta imbecilitate de-a ei... A patra zi: Nadia ma astepta cu nenorocitii sai ochi verzi sfredelindu-ma ca un pumnal si cu surasul sau batjocoritor stil Jack Nicholson in Batman. N-am putut evita sa ajung cu o jumatate de ora intarziere: Fix timpul de cat am avut nevoie pentru a-mi lega sireturile de la adidasi. Cretina m-a pus sa lucrez la aparate dar cand a fost un pic neatenta am fugit sa ma ascund la baie.. A trimis alt instructor dupa mine sa ma caute si drept pedeapsa m-a pus sa vaslesc si... mi-a scapat un part pe care l-a auzit toata sala. De cand sunt nu m-am simtit mai rusinat. A cincea zi: O urasc pe Nadia mai mult decat pe orice alta fiinta de pe lume. Anemica de rahat, cu buzele ei cu colagen, blonda fara creier. Daca as mai avea o bucatica de corp care sa nu ma doara i-as trage suturi in fund, mama ei de dobitoaca. A vrut sa-mi lucrez tricepsii. EU NU AM TRICEPSI. Si daca nu vrea sa sparg pardoseala salii sa nu-mi dea nenorocitele de bare de greutate si nimic altceva ce cantareste mai mult decat un sandwich... Bicicleta m-a facut sa lesin si m-am trezit pe patul unei nutritioniste, alta slabanoaga imbecila care mi-a dat o lectie de alimentare sanatoasa. Nenorocita habar n-are ce inseamna sa-ti fie foame. De ce naiba n-am avut bafta de ceva mai linistit, cum ar fi un curs de bucatarie sau de coafura? A sasea zi : Nenorocita dracului de Nadia mi-a lasat un mesaj pe robot, cu vocea ei scarboasa, pentru a ma intreba de ce n-am fost azi. A fost de-ajuns s-o aud ca sa arunc naibii telefonul dar pe urma n-am mai avut forta sa-l ridic, nici sa ridic telecomanda televizorului, in consecinta a trebuit sa suport 11 ore un singur canal, nenorocitul ala de National Geographic.. Si a trebuit sa vad un program despre imperecherea pasarilor, si eu care nu ma mai f*t de sase zile. A saptea zi: L-am rugat pe soferul camionetei bisericii sa ma duca la slujba ca sa-i multumesc lui Dumnezeu ca a trecut saptamana asta. Mai mult, m-am rugat ca la anul sa ma trimita sa fac ceva mai distractiv: un cateterism sau o analiza de prostata...
  22. Tocmai am mers cateva minute in urma unui MCV seria "invisible" (din Prundu pana la Gara, Pitesti), sigur erau la "vanatoare" ca mergeau pe banda a doua cu 30 km/ora, la gara au intors spre Prundu. Detectorul (Quintezz) avand toate benzile activate (K, Ku, K_a) nu a "zis" absolut nimic!
  23. In Pitesti au aprut deja noile "veioze", din pacate cand ne-am intalnit nu aveam detectorul on, iar la intoarcere, dupa cateva minute, nu mai erau ei la locul faptei. Ce am observat in trecere, "veioza" e mai lunga decat versiunile precedente (asta m-a facut sa cred ca e o versiune imbunatatita)... Si nu era montata pe un MCV ci pe o solenza albastra. Voiam sa testez in ce banda "lucreaza", dar n-a fost sa fie. Ne mai intalnim... Apropo, voi ati avut curiozitatea de a citi posturile din link-ul de la #1014, mai ales cele care fac referire la GPS? Cateva merita toata atentia PS: Am vazut pozele (BEE III), nu acesta este modelul vazut de mine...
  24. Ieri a avut loc un accident în comuna Zigoneni, în apropierea oraşului Curtea de Argeş. Două maşini s-au făcut praf, iar cele 8 persoane care se aflau în ele au scăpat cu viaţă. George (20 de ani), din B, se afla la volanul unui Golf şi se deplasa dinspre Curtea de Argeş către Piteşti. A vrut să vireze la stânga, dar nu s-a asigurat. Din spate venea un Renault condus de Dragoş (19 ani), din D, care tocmai se angajase într-o depăşire. A urmat un impact... Cand virezi stanga trebuie sa te asiguri si la cei care sunt in depasire. Ce te faci daca cel care este in depasire devine "vizibil" prea tarziu? Care sunt si articolele aduse in discutie: Art. 59. - (1) În intersecţiile cu circulaţie nedirijată,... (2) În intersecţii, conducătorii vehiculelor care virează spre stânga sunt obligaţi să acorde prioritate de trecere vehiculelor cu care se intersectează şi care circulă din partea dreaptă. Art. 150. - Conducatorul de vehicul care efectueaza depasirea este obligat: a) sa se asigure ca cel care îl urmeaza sau îl preceda nu a semnalizat intentia începerii unei manevre similare si ca poate depasi fara a pune în pericol sau stânjeni circulatia din sens opus; Art. 152. - (1) Se interzice depăşirea vehiculelor: a) în intersecţii cu circulaţia nedirijată prin mijloace de semnalizare rutieră ori de către poliţişti; Art. 120. – (1) Se interzice depăşirea vehiculelor: a) în intersecţii cu circulaţia nedirijată; Art.54. - (1) Conducătorul de vehicul care execută o manevră de schimbare a direcţiei de mers, de ieşire dintr-un rând de vehicule staţionate sau de intrare într-un asemenea rând, de trecere pe o altă bandă de circulaţie sau de virare spre dreapta ori spre stânga sau care urmează să efectueze o întoarcere ori să meargă cu spatele este obligat să semnalizeze din timp şi să se asigure că o poate face fără să perturbe circulaţia sau să pună în pericol siguranţa celorlalţi participanţi la trafic. (2) Semnalizarea schimbării direcţiei de mers trebuie să fie menţinută pe întreaga durată a manevrei. Art. 32. Depasirea este interzisa: a) in intersectii cu circulatia nedirijata; intersectie - orice incrucisare, jonctiune sau bifurcare de drumuri, inclusiv spatiile formate de acestea;
  25. cpop

    Dacia Electrica In Sua

    Abureala, asa cum a fost si cu Aro-ul exportat in State... Poate fi o incercare de marketing, sa vada daca numele Dacia poate deveni vizibil peste ocean (mai ales in conditiile in care Prius-ul are probleme de imagine). Numele G~abush ar putea avea ceva conotatii romanesti! Din punctul meu de vedere, succes.
 

×
×
  • Create New...